Jan E-28

Medlemmer
 • Innholdsteller

  368
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Jan E-28

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 09/04/1977

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  I en koffert mellom Stavanger, Oslo, Målselv, og Skien.

Siste besøkende

882 profilvisninger
 1. Jan E-28

  Fjærbein ABS ønskes E28.

  Skal brukes til coilover, så skålen trenger ikke være bra. Men resten må være i god tilstand. Samt spindel må være rett. Med ABS.
 2. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hadde håpet å få tak i på en lokal butikk. For da kan en se på exp date. På Ebay vet en aldri helt hva en får. Prisen på den M77 var jo sinsyk i forhold til en stor tube med den utgått Honda Moly60. Fått sjekket litt mer. Og ser nesten ut til at moly grease med høy andel ikke er å få tak i her, kun USA. Kan det være noe miljøgrunner tro? Alternativene jeg har kommet frem til som skal gå bra til en fornuftig pris er Locktite LB8012 eller Bel-Ray assembly lube. Ingen av de har jeg funnet noen forhandler på. Men Bel-Ray inkludert porto fra Ebay ligger på under tollfri pris...
 3. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Noen som nylig har kjøpt spline grease? Ser ut til at det er unisont enighet om at Honda Moly 60 grease er tha shit. Og om en blander inn Würth SIG3000 blir det en uslåelig kombo som også holder lenge. Men Honda Moly har utgått til fordel for M77, som ser ut til å være umulig å få tak i. Og SIG3000 er kun til slags av Wurth i USA. Gode anbefalinger får også Guard dog GD525, som er et nedlagt merke nå. Andre bruker det BMW verkstedet bruker: Staburags NBU 30 PTM. Men det har rykte på seg for å sitte på plass ganske kort tid i forhold til de andre alternativene nevnt. Ellers har jeg sett på mange alternativer som nevnes, men de aller fleste har ganske små andeler Moly eller ikke spesifisert i databladet.
 4. Funke ADSC700 kontra DABtunein DT150 antenne? Skal putte inn en Kufatec boks i E90'n med Fakra kontakt. Bestilte derfor med Funke ADSC700 antenne. Når jeg kommer meg i garasjen ser jeg at pakken inneholder DT150 antenne m. ekstra adapter til Fakra isteden... Spørsmålet er om jeg skal dra å bytte den, eller ikke? Her inne ser det ut til at ganske mange har klaget på Funke antenner selv om de ser ut til å få godt mottak i tester, men samtidig finner jeg fint lite tilbakemeldinger eller tester av DT150 antennen... What to do?
 5. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  På VIN dekoderen står den som ECE (Euro) model. Men vet den ble spekket med en del i Tyskland. Så mulig det ble byttet ut litt plastik samtidig i den forbindelse.
 6. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Så tidligere i dag at det faktisk er en K100RT. Og det skal vel stemme bra siden LT ikke kom før i -86. Men hva som egentlig er forskjell på f.eks. en RT og LT lurer jeg veldig på. Den er importert fra Tyskland i 1998. Hvorfor tror du det er en US modell? refleksene på gaffelen?
 7. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Ja, hvem trenger kassebil når en har lastestropper Her er den første jeg kjøpte for bare 20.000. Så det var virkelig et kupp. Heldigvis var selger alright å ikke lot seg friste av alle som ringte i dagene imellom frem til jeg kom å hentet den Tror jeg kanskje må la den som er finest være. Og gjøre noe med denne som har litt mer slitasje. Så får jeg heller flytte over utstyret jeg liker best med denne. Den elektriske vindskjermen er overlegen den faste som stikker nesten rett inn i hjelmen på den andre.
 8. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hehe, hadde det bare blitt det. Hadde budget på 20k på sykkel 2, men det sprakk. Hovedgrunnen var den lille gule klumpen bak som jeg hadde tenkt å kjøpe til prosjektet uansett. Og den er ikke billig Må sjekke litt på fronten om den kanskje har sport suspension også. For den er ganske fastere en den andre jeg har. Blir ikke eikefelger og annet noen mener en ekte cafe racer må ha. Men blir det konseptet ja. Må vel lage en byggetråd, men blir på k-bikes & motobrick.
 9. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Klarte ikke å holde meg nei Var ca 11.000 åpenbar grunner til at jeg falt for denne Kjekt at den hadde de originale innerveskene også. Problemet er at denne er vel egentlig i bedre stand en den andre, men med mindre utstyr. Så da blir spørsmålet hvem som skal forbli original, og hvem skal bli en del lettere
 10. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Sett den ja. Tror ikke det er en del på den som kan brukes Og tyske papirer i tillegg. Ser ut som flere hull i bunndeksel, så en kan bare tenke seg hvordan den ser ut inni... Men skal se på et par stykker til helgen. Så får en se om en klarer å holde det en har lovet seg selv om budget, eller om en går på en smell igjen Men er det egentlig forskjell på K100 modellene i bunn? Lest noen steder at K100RS har annen utveksling, og har litt lavere front. Men klarer ikke å finne dokumentasjon noe sted på dette. Enest jeg har funnet er at utveksling står listet i tabeller som lik på alle. Men at det finnes en "sport suspension" som har 270-290cc olje kontra 350-360cc. Men denne "sport suspension" var noe som kunne leveres på både RS, RT og LT kan det se ut til i følge Clymer servicemanualen.
 11. Jan E-28

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Kjøpte en K100LT som viste seg å være for fin til å lage street racer av syntes jeg. Så den får fortsette som brukssykkel håper jeg på. Så om noen har, eller kjenner til, en K100 som ligger å slenger så gi lyd Kan godt være bare ramme og motor/gir. Eller skadet sykkel for den del. Kravet er max 20.000kr.
 12. Har en passasjerstol med blått 0121 Pacific stoff (ikke fiskeben) i god stand som passer bra for en som har slitt sjåførside og ønsker å bytte om trekk. Litt skitten på bildet, men fin under støvet. Bud, kan hentes i Sandnes eller trekk taes av og sende.
 13. Jan E-28

  E34 fremfanger og nyreblekk vanlig og V8.

  Skal opp dit neste uke (uke 29). Gies bort til den som vil hente i Heggelia/Bardufoss (Nei jeg sender ikke). Om jeg blir ferdig med all pakking den uka og det fortsatt ligger der forsvinner de i bosset.
 14. Er ute etter TRX felger av "bruskork" designet og 19 eiker (ikke 18). Ta kontakt om du har eller vet av noen som har. Sett og single.
 15. Noen som skal, eller kjenner noen, med litt plass som kan ta med en nedre del av en frontspoiler til E28 rett utenfor Düsseldorf? Det er vel ofte via der en kjører til ringen.. Selger har litt problemer med å få den sendt, og litt kjedelig å dra så langt ned bare for å hente den. 1000kr? Andre tips om hvordan få den plukket opp?