Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  2955
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

1927 profilvisninger
 1. Ron Jeremy

  Ny bil og tanker rundt dette.

  Vel, her kan det menes mye. Men siden du har rattet E6*, er det vel naturlig å tenke på kjøp av din neste bil i retning av "nyere og mer moderne" hadde fristet? Er jo gromt og riktig disse modellene du skisserer. Personlig syns jeg E70 faller gjennom, liker E70 - spesielt LCI, men de holder seg kunstig høyt i pris og det er en gammel (teknisk) model, F15 får man for ikke veldig mye mer penger, selvom denne også er på vei ut straks. Bilene du tar utgangspunkt i her, vi snakker jo fort om en "halv en", da er F15 like om hjørnet prismessig. Så ville nok sett på enten: F15, F01 eller kanskje aller helst på F11. Mitt valg hadde vært sistnevnte, flott og moderne fremdeles og motorene du ser etter er jo heller ikke dumme. Som en outsider, får du jo også G30 530e for omtrent den summen... Valgets kval!
 2. Ron Jeremy

  Brann BMW i8

  Jeg har ikke opplevd bilbrann, men brann i mitt eget hus. Her var det håndverker som gjorde e-l-e-n-d-i-g jobb med et ildsted. Forsikringen tok derfor regress mot firmaet, vil anta det kan være veien her også? Selv opplevde jeg utidig og utilbørlig oppførsel fra motparten (håndtverker/sitt forsikringsselskap) sine høysterettadvokater, de ønsket uttalelser og formulering som gikk mot min egen integritet og mot hendelesesforløpet. Det er ikke rett eller galt, men sin egen vinning som gjelder, alt blir lagt opp utifra dette målet! Stålsett deg derfor mot eventuelle ubehageligheter, da det kan være ensomt og tøft og være ola nordmann mot store brands og dens store pengesekk. Vei dine ord nøye og si minst mulig eller ingenting, og om du skal si noe, ha en plan og uttal deg kun om det du har forberedt deg på! Alt i alt - en jævlig kjedelig opplevelse, spesielt med et prestisjeprosjekt/model som nettopp i8 er. Når først elbil brenner, brenner det fort, godt og lenge. Det er bare å ønske masse lykke til og håpe at veien ut av suppa er kortest mulig. Personlig ville jeg nok involvert BMW Norge, hoppet bukk over lokal leverandør/småfolk - gå rett til toppen, til de som kan ta avgjørelser. Samtidig ville jeg vært tydelig ifht mulig mediaeksponering og hvor BMW ønsker å se seg selv som leder av premiumsegmentet og særdeleshet hvor i8 hører hjemme i BMW sin portefølje - og hva du som kunde forventer av dette produktet og av BMW som livstilsbrand. Masse lykke til!
 3. Ron Jeremy

  Tenja`s BMW E46 M3

  Sølv E46 er flott, jeg er dessverre ikke av de som liker svarte felger, utover det ser dette her glimrende ut. Selv har jeg på jobb hatt et utklipp av en Arktiskgrå E36 M3, bildet er falmet - men den har hengt her i 21 år nå. Og den skal henge her helt til jeg har realisert den - selvom E46 henger høyere i kurs! Nei, E46 er nok, i mine øyne fremdeles den perfekte 3 serien, klassisk men moderne "nok". Samtidig er interiøret av en meget høy kvalitet, selvsagt er det den fantastiske S54 som også gjør sitt til at nettopp E46 M3 er legendemateriale. Later til at du vet å behandle bil også, regner med at disse snart stiger i verdi, alt i alt - det du har i hendene, er nok kanskje det aller beste fra BMW noensinne! Følger med her!
 4. Ron Jeremy

  Hvilke fungerer best? 520i 523i 225i

  Motor, her er det de klassiske tingene som går igjen, stor motor - potensielt høyere kostnader, pga eldre og høyere km stand. Preface ville jeg styrt unna, bremseskive skjold, trøtte motorer, alder osv er årsak til det. Personlig syns jeg E39 ikke er en racer, men en laidback komfor tralle, det betyr for mitt vedkommende at automat er en naturlig greie i dette konseptet. Bensin M54 er bra og solid, men relativ tørst, man kommer ikke under literen med disse, da må man kjøre med egg under gasspedalen og kjøre på landvei, i byen super den "greit". Dieselen på disse er bra, ville styrt unna 520d, denne får man kun med manuell, en fin 525d evt 530d har en fin låt og er betydelig mer gjerrig på suppa enn sine bensin brødre. Men dette er en gammel bil og opplevelsen bærer preg av dette. Alt i alt er E39 en fantastisk flott konstruksjon, skal du ha glede av bilen, bør du gå for et fint eksemplar, deretter se hva slags drivlinje biler har, lykke til!
 5. Ron Jeremy

  Ønsker tips rundt E70 X5

  Veldige ulike biler du vurder her. Spør deg selv, hva er dine behov, hva trenger du? Trenger du en høybeint SAV med X-drive, eller klarer du deg med en langt mer moderne og potensielt mer problemfri bil i en F30?
 6. Et lite paradigmeskifte for deg dette Fredrik, fulgt deg og bilen gjennom prosessen. Bilen har fått stell, så den har nok belønnet deg med driftsikkerhet og "love" opp gjennom. En dør er steng, en annen kan åpnes, som nevnt, G30 på gang, eller må du summe deg først? Artig prosess dette, selv har jeg aldri eid en bil så lenge som vår F25 - jakten er det som driver meg, men kommer man over en bil som gjør det man trenger den til, er mye gjort. Lykke til i jakten på fremtidig bil!
 7. Ron Jeremy

  Ønsker tips rundt E70 X5

  Med ditt budsjett, blir det eventuelt en sliten E70, med de problemer det fører med seg. Vil da sagt at du selv bør kunne skru litt, eller stålsetter deg for et bilhold over snittet. E70 er flotte biler - men tunge. Med tyngde kommer bremser, stag og foringer til å byttes ut, hvertfall med prisen du antyder. E70 er aldrende, alt utenom LCI, vill jeg personlig valgt bort. Hva med en fin E53, evt F25?
 8. Ron Jeremy

  Min første BMW E39 "BlueQueen" (prosjekt)

  Lest hele tråden, imponerende arbeid du legger i din E39, den har fått et godt hjem ser det ut til. Spent på taket, innbiller meg det er nitidig stykke arbeid? Orientblå er en flott dyp blåfarge, kos deg med bilen og prosjekte(ne) fremover! Kudos!
 9. Ron Jeremy

  magnetens E46 M3

  S54 leverer alltid, blir svært mye grommere med karbon innsuget dog.
 10. Hvis de ikke ønsker å lage en liten BMW med BMW kvaliteter ( motor på langs, i6, bakhjulstrekk osv) kall det for mini eller whatever. Ikke dra 1/2 serien noe mer ned i søla!
 11. 8 serien er utvilsomt det beste som har kommet fra BMW på lang, lang tid. Mange sutret over at 6 serien ble 5GT, jeg var en av dem! En liten fiasko det, men nye 5GT/6 serien har blitt en liten svane den også. Men 8 serien er rosinen i pølsa, som coupe er den knalltøff, men som grand coupe og convertible vil den utvilsomt fylle de fleste behov! Denne må oppleves og eies etterhvert, kudos til BMW etter å ha vært i skyggenes dal i lenger tid, bravo!
 12. Ron Jeremy

  N47D20C Registerkjedelig motorhavari

  Har selv hatt en rekke av disse motorene, ikke opplevd noe ras selv. Det er nok litt oppblåst. Vedr tuning så har denne motoren en litt liten snurre og opplever litt turboras som følge av dette. Så vil du ha en driftssikker løsning, ville jeg ikke hentet ut «for mye». Lykke til med bilen!
 13. Ron Jeremy

  Knekt fjær?

  Like mange meninger som det er folk. Sist gang jeg hadde service på vår F25, fant de netopp en knekt fjør bak. Jeg har tidligere hørt at man da må bytte begge. Svaret (fra GS bil Skien) var da at:» det er det ingen grunn til».
 14. Denne listen kan bli sykt lang. Tenk over hva du trenger først og fremst. Det er vanskelig å specs en bil. Kjøper man ny vil man gjøre visse snarveier for at prisen ikke skal "stikke av". Som brukt, er man prisgitt hva nybilkjøper tok av valg. Så prioriter etter dine egne valg hva som er must have, og deretter hva som er hyggelig å ha. Selv ville jeg valgt etter hva slags type kjøring du har, personlig savner jeg aktiv cruise og varme i ratt, men det er slike ting man savner først etter å ha hatt det. Har man ikke hatt enkelte ting, er det vanskeligere å savne det også. Lykke til!
 15. Ron Jeremy

  E46 330i Cabriolet 2005

  Håper den får et godt hjem. Hadde det passet bedre, hadde jeg kjøpt den på flekken! Lykke til med salget!