Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  2921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

1857 profilvisninger
 1. Hei, har selv hatt en 16’ model i et års tid. Det er som du sier, første generasjon er betydelig billigere, den andre kunstig høy. Man får 15 mil på sommeren og 9-10 mil på vinteren. Velger man å forvarme/kjøle ( er det noen som ikke bruker dette?!) blir det minus en mil til. Holder det for deg, får du en relativ billig og morsom i3 i første batteriutførelse. vår model hadde alt unntatt skinn, satt mest pris på ryggekamera, H&K, store navi og Connected drive, selvom sistnevnte ikke er av de mest stabile. Alle i3 har varmepumpe forøvrig.
 2. Du har egentlig det beste fra to verdener nå, det som var og det som blir - ingen av delene er feil. S54 og E46 er selve rosinen i pølsa når det kommer til M3 og BMW, ingen over, ingen ved siden, ta vare på den, men bruk den Grattis!
 3. Ron Jeremy

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Lå bak denne idag, ble overrasket over at det var en voksen kar som kjørte. Badge trimmet og crome, trist å se slikt hærverk på en såvidt grom model som E53 er.
 4. Ron Jeremy

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Har hatt dette på 3 biler, men dette var tilbake til 90 tallet med E36 coupe og cabriolet. Det er mer av et teoretisk problem enn et problem du vil slite med. Hvis vinduet fryser å ikke går ned, er det ikke noe stress. Vinduet vil forsøke å gå ned, men har aldri opplevd at en motor til vinduet har brent eller at heve senke funksjonen blir skadet på noe vis. Neste gang vil vinduet gå ned som vanlig igjen. Webasto er relativt dyrt å ettermontere, alt avhengig av hvor originalt du ønsker det. Men du er nok ganske presis ifht estimatet ditt. F34 er flotte biler, mye praktisk BMW og plass for pengene.
 5. Jeg elsker chassi til i8, mens deler av interiøret syns jeg begynner å bli litt datert og lite gjennomført. Det er vanskelig å lage noe cutting edge om dagen, hvertfall som hybrid, dagens wow effekt blir fort til gårdsdagen middelmådighet. Men salgtallene for denne modellen var vel kanskje aldri skrudd i været på forhånd? Den takløse varianten er flott, skulle bare ønske den var helelektrisk - det hadde gjort den mye mer helhetlig.
 6. Ron Jeremy

  Kjøpe ny bruksbil, X3 eller 320D?

  Kjører mye og langt er synonymt med diesel. Du har et stort sprang vedr prisområdet ditt. Så er 3'er blir alt fra en 320d fra 09 (E9* modellen) til F3* modellen (nåværende 3 serie) med samme motor. Liker du å sitte høyt kan F25 (forrige X3 model) også være aktuell, samme (N47) motor i denne. Som nevnt tidligere, litt grums med registrerproblemer med disse, men de er gradvis blitt bedre, 184hk versjonen er nok den beste, kom vel med F25 i 11' tror jeg. Den er gjerrig og snusfornuftig på en bil som skal kjøres mye og langt. ZF kassene som BMW bruker sitter i mange biler, også Jaguar - men BMW har vært flinkest i klassen med optimalisering og SW, slik at kombinasjonen motor og drivverk er best i klassen. Anbefaler deg å prøve F30 og F25, for å få et inntrykk av hva du gjerne liker best selv. Lykke til!
 7. Ron Jeremy

  K-E's BMW F01 - 740d xDrive

  F01 er lekkert, etter E38 må dette være den vakreste 7’ern. Felgene satt som et skudd også, her er det mye å like! Skal ha meg en 7’er etterhvert kjenner jeg.
 8. Ron Jeremy

  Bmw 320d vs 330d

  Oppførselen er vel også i den retning, at de som har kunnskap, kanskje ikke gidder å svare...
 9. Ron Jeremy

  Min BMW G30 530E

  Utvilsomt en flott G30. Fornøyd med bilen? forbruk på en tung hybrid, vil dessverre alltid gå i disfavør ifht oppgitt rekkevidde. Kommer fra i3, slik er det også her. Føler du det likevel er «nok»?
 10. For min del vil jeg at elbilen skal ha elbilens fordeler og være laget som elbil fra bunnen av - som f.eks i3. Disse multiløsningene som kommer nå med diesel/bensin motorisert løsning, samtidig innehar hybrid og hel elektrisk drivlinje... Jeg kan vanskelig se for meg at det er det beste for noe annet en økonomene. Carbon chassi hører jeg heller ikke noe om. Jack of all trades, master of none. ser man på i-pace, så er den designet som en elbil, plassutnyttelsen er betydelig bedre her, enn hva man får med et «multichassi». Noen blå flater og en grill som ikke slipper inn luft, det høres ut som en lite gjennomtenkt helhet fra et merke som BMW. Jeg håper jeg tar feil!
 11. Ron Jeremy

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Balansegangen til det smakfulle er mer og mer hårfin jo høyere opp i tallrekken man kommer. Dette ble meget bra! Etter E38 er nok dette den fineste 7’ern, G10 er heller ikke «værst» 😇 aldri kjørt 7’er, tror det er helt Ok.
 12. Jaja, 2020 er lenge til! Rekkevidden blir som i-pace og e-tron, men effekten er nesten halvparten. Er det lov å håpe at prisen vil bli 70’ish K €? Ellers er CCS lading på plass, håper det er gitt mulighet for trådløs lading også. I bunn og grunn er jeg litt skuffet. I3 og i8 har Carbon chassi, er gjennomarbeidet som en elbil, med de fordeler (plass) Og muligheter man da har. Her later det som om man har røsket ut den konvensjonelle dieselen og beholdt bilen as is, med unntak av et par blå plastpaneler og en solbrille grill.. i-pace virker mer helhetlig på dette tidspunktet, det skuffer - noe BMW, for meg fortsetter å gjøre! For sent og for lite..
 13. Du legger mye følelser i dette, slik det jo skal være med entusiaster. Mitt råd er, kutt ut vurdering av et salg, så lenge du ikke har noe konkret objekt du begjærer. Vurderer å selge, betyr vel også « selges om prisen er den rette, og den rette prisen er da gjerne over markedspris». Hvis har man et bra objekt, bruk heller tiden på prøving, jakten på «den rette» er ofte morsom nok til å la tiden jobbe med seg. Jeg ville nok kanskje rådet deg til en F13 eller G30 med morsom motorisering. M performance er nok bilen for flere av oss, enn rene M modeller, hvis man klarer å differensiere hva man trenger og hva som passer sitt eget behov.
 14. Jeg er såvidt gira over en ny elbil fra BMW, at jeg velger å overse enkeltelementer fremfor en mulig positiv helhet. Nyrene var ikke noe å hoppe i været av, men igjen - det er på tide med noe nytt og spennende fra den fronten, G01 er en helstøpt model og jeg forventer ikke noe mindre av en elektrisk variant.
 15. Ron Jeremy

  F31 320d Panoramasoltak virker ikke lengre

  Panorama og BMW har en lang og brokete historie. Jeg håper du ikke har de klassiske problemene fra E6* æraen. Få det sjekket, kanskje har du garanti?