Ron Jeremy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2901
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Ron Jeremy last won the day on October 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Siste besøkende

1770 profilvisninger
 1. 8 serien er hva BMW trengte, et dytt fremover fra uengasjerende G30 og G10! Spennende, få inn 12’ern nå og ikke kødd for mye med dette konseptet, så har BMW her en vinner!
 2. Det betyr kanskje sylinderkutt ved behov, slik VW kommer med nå. Dette er jo ikke noe nytt, men et av virkemidlene for å holde liv i fossilbilene lengst mulig. At det kommer 8GC ser jeg unektelig positivt på, da det var det flotteste av 6 seriene - og med denne tegningen, kan de gjenta bedriften.
 3. Kjøp av E90/E91- registerkjedeproblemer

  Generelt er 318d en mer problemfri motor kontra N47 ja.
 4. 00' E46 323ci

  E46 er den mest vellykkede 3 serien ever, coupe er vel den mest estetisk lekre av disse igjen. Ser ut som en god start dette, selvom jeg ikke heller skjønner denne US blink greia selv. Stå på, dette blir bra!
 5. kjørt F20 LCI

  Jeg vet kjærligheten din til i3 er stor Fredrik. Derfor må jeg be deg om å legge vekk følelsene dine et sekund, bedøm heller bilene for det de er og kan - og ikke kan. Vi bor tross alt i Norge, så prisen er den det er, om enn så lenge. Om en F20 med el løsning hadde solgt bedre enn en i3, tja. Problemet med konvensjonell layout med elbil plattform er meningsløs og særdeles konservativ. Siden elbilen har åpenbare plassfordeler kontra fossilbilen.Se bare på Focus elbilen, katastrofe. Golf er Golf og er unntaket mer enn regelen. Det til side, i3 har en byggekvalitet som F20 ikke har, førstnevnte er også svært mye mer påkostet og avansert og når Juli kommer, har i3 fått "400km" rekkevidde, noe som gjør den ennå mer aktuell - for meg.
 6. kjørt F20 LCI

  Som et eksempel sitter jeg fint "bak meg selv" i en i01. I en F20 er det ren utopi. Sistnevnte kler du på deg, mye mer intim og klaustrofobisk. Bagasjerommmet er endel større i F20, dette er ikke i3 sin paradegren.
 7. kjørt F20 LCI

  Hadde vår F25 på service, rattet derfor en 116i LCI. Første bekjentskap med F20, så frem til et nytt gjensyn med B38 igjen også, og selvsagt endelig en manuell. Sist jeg rattet B38 var i en 2AT, der syns jeg faktisk B38 kom mer til sin rett med sitt positive lydbilde. Når man kommer fra en høyreist N47 SUV, til en lav 1 serie, er det et lite "kulturkræsj". B38 har jeg gode minner om, men her fremstod den som litt tung og kortpustet. Dernest... F20 LCI er en flott bil, men jo mer jeg kjente på plasten i interiøret, jo mer skuffet ble jeg. Jeg ble overrasket over kvaliteten eller mangelen på sådan. Likte dog meget godt turtall matchingen ved girskift og den manuelle kassen. Men på glatte og isete veier, er mangelen på X-drive åpenbar, håpløst inneffektivt. Jeg så frem til å ratte denne bilen, grunnen var at jeg vurderte å kjøpe en. Vi solgte vår første generasjon av i3 pga et hytteprosjekt, en bil vi virkelig var svært imponert over, minus rekkevidden da, 15 mil rekkevidde på sommeren og 9 mil på vinteren gjorde det litt vanskelig, spesielt når utviklingen går såvidt hurtig. Så jeg har kikket på F20, som en potensiell bil nr 2. Men etter denne turen, må jeg si i3 tilbyr så uendelig mye mer. Først og fremst pga en uovertruffen økonomi, mye mer plass og en mye større og mer luftig cockpit, mye mer moderne og minimalistisk er den også. Effekten er også på et annet nivå enn melk og brød F20. Sist men ikke minst, kvaliteten i i3 er langt høyere enn i F20. Tror nok sistnevnte er morsom med i6, manuell og X-drive, men da blir det jo dessverre relativt dyrt.
 8. Fredriks alternative bimmerstråd

  Tja, premium kan vel sees med mange ulike øyne. Men det er neppe tilfeldig at bl.a BMW har kommet med girspak av krystall på de siste konseptene sine? Personlig tror jeg ikke V90 og XC90 står veldig tilbake for X5 eller 5 serien, da tenker jeg på premium som i kvalitet - ikke kjøreegenskaper, da Volvo igjen er Volvo = litt flåsete sagt... en duvende båt. Personlig syns jeg det folkelige premium konseptet de har lagt seg på tidligere har vært fornuftig. Like under premiummerkene i pris, men samtidig tilby solide produkter med folkelig kvalitet. Nå er de dyrere, fått jålete/moderne (jeg liker ikke touch interiør selv) interiør og mer pondus, men kjøreegenskapene og det tekniske er fremdeles på tidligere nivå, mao under hva man kan forvente i denne premium prisklassen.
 9. Fredriks alternative bimmerstråd

  XC40 er heller ment å konkurrere mot GLA, Q3 og X1/X2? Men mot disse er vel også Kina/Svensken litt dyr? Rar prispolitikk, XC60 er også endel dyrere enn orginalen.
 10. LoKi's F33 428i M-Sport

  Denna tilfeldigvis? http://bimmers.no/artikler/bimmers/alle-gode-ting-er-4-r55/
 11. LoKi's F33 428i M-Sport

  Hva er de to første bokstavene i reg nr? grattis med fantastisk flott bil!
 12. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Ratt og gearhendel er for meg ekstremt viktig. Dette må fungere og være estetisk på topp, da dette er ting man bruker helen tiden. Syns BMW rotet til sistnevnte i den senere tid (F90) de ser billige og unødig komplekse ut. M rattet fra LCI F1 syns jeg ser flott ut, men litt billige plast detaljer ødelegger et ellers flott inntrykk. Når det er sagt, noe har blitt til det bedre, bl.a plasseringen av rattvarmen, dette var for mye gjemt bort tidligere. Rattet i midten minner veldig om rattet jeg har i min F25?
 13. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Jeg hadde hatt rattbytte høyt på pri lista ja. Men hva skal du bytte til eventuelt? Ellers er jeg enig i anti senk på en 7 serie, det må være smakfullt og estetisk, i så måte tror jeg 20mm senk hadde vært en fin løsning. Dette blir bra.
 14. Ser X2 kommer med preface girskifter fra 2 serie at og grand tourer. Rart når sistnevnte kommer i mars med en lang mer anstendig (elektronisk) og elegant løsning..? Er det en ting som trekker ned er det slikt man bruker ofte og som samtidig er et blikkfang i kupeen. LCI girskifteren på E60 fra 2007 er betydelig mer elegant og sofistikert en X2 2018 model.
 15. Kjøp av E9x Tips og rådføring.

  Har selv hatt E90 og E91. Denne modellen er jo gjennomsyret av diesel og I4. For 10-12 år siden var dette en optimal drivlinje, dessverre var bensinen også nitrist og med svært lite i6, her må du opp i 325i med 218 hk. N47 kommer i mange former og i stort antall, 177 hk versjonen har litt liten snurre og har mer turboras enn snittet. Både bensin og diesel firer’ne har registerras på samvittigheten også. Ellers er dette 3 serien jeg personlig syns faller mest gjennom, litt lite sjel og karisma. Vanskelig å komme etter legenden E46. Ville sagt LCI er et must, diesel ville jeg skrotet, ville valgt en 325i, evt 330ix. Chassi etter eget ønske og hva fremtiden vil bringe. Lykke til