Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  3008
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

2049 profilvisninger
 1. E46 er vakkert, ta vare på henne, så vil denne stige i verdi. Ville vurdert en ny spiller og kanskje et alcantara ratt? Spoiler bak skal du ha på? Lykke til!
 2. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Bedre og raskest. Dette begynner å minne om en pissekonkurranse gutter. 😇 Elektriske motorer/biler kan man si mangt om, f.eks at antispinn/antisladd systemet på disse er langt langt raskere enn konvensjonelle fossilbiler. De er også ekstremt effektive og har en virkningsgrad på 90% og har potensiale for et par prosent til. Vedlikeholdet er minimalt, og driftskosten er 40% lavere enn med Fossilbiler. Men en Tesla har dårlig deletilgang, de har ikke verksted på ethvert hjørne, kvaliteten kan man også stille spørsmålstegn ved. Sett en Tesla på en bane så vil den også møte problemer, men rett frem er den imponerende, der få vil slå den. Hvor viktig det er kan man dog diskutere.
 3. Nye Z4 er definitivt et frisk pust fra BMW. De har gjort mye rett i det siste, nye 3 serie er også noe jeg har trua på. G05 ser og høres grom ut med V8, men 2 runde stusser inne i et sort firkanta rør, er noe nær en fiasko!!! Selv skal jeg til Gumpen å teste e-tron, spent hvordan det står til i-pace.
 4. 8érn er lekker, cabrioleten er fantastisk. Litt vel mye som skjer når man ser den rett bakfra kanskje og interiøret ser ifht nye X5, nesten datert ut. Har stor tro på 8GC også, 6GC er fremdeles en bil jeg snur meg etter, et mektig syn. Godt å se at de velger stofftak igjen, bilen blir lettere, enklere å få "fin" og så blir bagasjerommet ikke krampeaktig lite heller. 8 serien blir spennende, vil tro den har en veldig presence på veien og i virkeligheten, denne må sees snart for rett inntrykk.
 5. Hvis jeg var Klaus, så ville jeg også solgt et produkt som de kjenner godt til, er ledende på og som de tjener penger på. Men det er dessverre bare markedsføringspjatt, ikke nødvendigvis for å selge deg en dieselbil i 2030, men for de som ser etter bil idag/imorgen/og i overskuelig fremtid - les: så lenge BMW fortsatt tjener mer penger på å selge fossilt enn elbil. Kan de gi en potensiell kjøper trygghet i et produkt, forsøke å fremtidssikre det ennå noen år, så har Klaus gjort jobben sin. Men politisk er dieselen døende, det hjelper ikke hva Bosch ønsker, eller Klaus håper på. Eller hvor mye Angela merker forsøker å forsinke utfasingen av fossilt, folk generelt velger stort sett bensin om de skal ha fossilt, noen velger hybrid og eller ren el. Dieselen i personbiler, er isolert sett dødende. Se bare på tilstanden til de fossilene motorene, de får pustehjelp, men er astmatiske og ekstremt kompliserte for å tilfredstille rigide miljøkrav. Fossilt er som en pasient i kunstig koma, avslutt lidelsen til dem, de har utspilt sin rolle - de vil bli sett på med romantiske øyne av oss som opplevde glansdagene. Men nå er det nok likevel nok, VW kan ta æren for å avslutte livsløpet til diesel - kunstig tidlig, men når steinen ruller - kan den ikke stoppes, farten vil bare øke. Industrielt har elbilen kommet opp på et akseptabelt nivå nå for oss konsumenter, de neste 2-3 årene vil utfasingen fortsette, men med andre metallegeringer. Faststoffbatteri og industrialisering av dette vil nok ikke komme opp på en nivå som BMW og andre produsenter vil "like" før nok et tiår har passert, innen den tid vil det bli omtrent som med tobakk. Fossilbilen vil oversvømme de fattigere områdene av verden, før den etterhvert vil dø helt ut. Hvor mange prosentandeler som kjører hva, er egentlig uinterresant for oss her oppe, de som fremdeles må/vil kjøre fossilt består av nisjer og enkelte med særinterreser/lommebok. Majoriteten i 2030 - her i Norge vil kjøre ren eldrift. Enig, M performance er som en slags erstatning for M tec i gamle dager, hvor man kunne komplimentere med bl.a spoiler på kofferten. Det handler om å selge og tjene penger å skape en ny nisje over M, for å personifisere og skille seg ut fra mengden. Enkelte av disse produktene er ok, her på nye X5, som ser fantastisk ut som originalt, blir det bare påtakelig og unaturlig. plasten koster omtrent det en i3 koster, så jeg ser ikke helt greia. Jeg har sikkert blitt for gammel YOLO!
 6. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Partikkelfilter må gjerne ha et 6 sifret med km før moroa begynner, spørs på teknologi/produsent/kjørestil. Nei, diesel kokser mer, men problemene oppstår enten man har oljebrenner eller bensin på tanken. Selvsagt er miljøhysteriet lagt på forbruker sine hender, gjerne eier nr 2 eller 3. Med hensyn til eibil og dyre deler, så må man ikke glemme de fortreffelige billige problemene med registerhavari, girkasseras, fordelingskassehavari, turboras, dyser osv osv med fossilbilen. Elbilens batteri har vist seg å være langt mer holdbare en frykter. Ved 300.000km har man gjerne mer enn 80% igjen. Det er heller ingen girkasse, fordelinskasse eller snurre som kan ryke. Men selvsagt kan det bli dyrt med feil på elbilen også, men generelt har driftskostnadene ved elbil vist seg 40% lavere enn med fossilbilen. Det morsomme er da ar det er med første generasjon elbil, kontra er modent produkt med forbrenningsmotor. Kort fortalt, konsumentene vil få mindre driftsutgifter og et enklere bilhold med en elbil.
 7. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Når vi snakker om «rene» bensinbiler, så er det fristende å si hvorfor de er «rene». Dette skyldes bl.a takket være et partikkelfilter. Dette gjør omtrent det samme som i dieselen, ja, mindre utslipp - men tilfører også de samme problemene som hos diesel med partikkelfilter og småkjøring. Fossile biler kveles av miljøtiltak og etterhvert vil forbrukere betale prisen i form av ulike problemer. Fossilbilen og driftsikkerhet er definitivt «over the top». Jeg har etter en samtale med en verkstedmester jeg stoler på, lagt diesel med adblue på hylla. Så mitt valg er å forbli på preadblue stadiet, evt gå all inn med en elbil. Pr nå tenker jeg å beholde vår stadig gode F25 med diesel og kjøpe en i3 igjen. Tesen om strømmangel i Norge er betydelig overkommunisert, selv jobber jeg i ABB, som står bak Fortum og lever betydelig med ladestasjoner. Hos oss er dette et satsingsområde, så også er Skagerak arena også et utstillingsvindu for oss. Bensinstasjoner vil fremover kalles energistasjoner, de vil ut fra behov og kapasitet tilby ulik mengde Kw og ladestasjoner. Verdens bilprodusenter ser til Norge, vi er litt betatestere - men denne gangen på en god måte! Nå trenger vi bare bilprodusenter som vil mer enn å markedsføre sitt eget Brand med lave produksjonssiffer for å minimere tapene sine.
 8. Vel, det er mange måter å se dette på, selv så ser jeg Tesla vs "resten" omtrent slik. Aldri har Tesla opplevd mer konkurranse enn nå, det er svært få områder Tesla fremdeles er ledende, mtp SW OTA er de suverende, ladetilgang også. Men resten... Batteriene tar mer plass en konkurrentene, kvaliteten er optisk og objektivt dårligere, for ikke snakke om deletilgang og lang ventetid på vekstedet. Rett og slett pinlig å se hvor gjennomsiktig og lite helhetsmessig Tesla som produkt er. Audi og Jaguar har levert strålende produkter og de er bare de første i en lang rekke produkter fra veletablerte produsenter med utsalg og verksted på ethvert hjørne. Model 3 har blitt noe nær en fiasko, hvor de ikke klarer å levere nok biler. Ikke minst Musk selv som har gått på den ene smeller etter den andre. Aldri har det vel vært mindre grunn til å kjøpe Tesla enn nettopp nå?
 9. Prisen syns jeg heller ikke var så gal, relativ sett. X’ene til BMW består av meget spennende og sterk lineup nå, mangler bare X6 egentlig. Nestmann ut er vel 1 serie, den føles gammelmodig og billig ut.
 10. Når man betrakter de siste lanserte modellene så er det spennende å se likheten og kanskje ennå mer spesielt, at nye 3 serien får såvidt mye utstyr - som tidligere er å finne blandt 5 og 7 serien, f.eks laserlys. X7 trodde jeg kanskje ble ennå mer posh, men BMW ønsker vel å selge endel av disse, så lagt seg på et delvis moderat nivå. Syns X7 var vellykket i det store og hele, den har egenart og størrelsen lar seg ikke trylle med. Kudos!
 11. Fantastisk, blir ikke bedre enn godt velholdt E46 M3 ❤️👍🏻 Denne må nytes, ikke nødvendigvis med mange mil, men antall smil 😃
 12. Ron Jeremy

  Alpina B3 3.3 auto cabriolet 2001

  Dette er en bil for kjennere, en raffinert bil som er foredlet og som fortjener å bli tatt vare på. Vakkert emne og det virker som du vet hva som skal til. Vil tro verdien av denne kan økes med tiden. E46 er tidenes flotteste og mest elegant 3 serie, Alpina er toppen av kransekake, bedre tror jeg det ikke er mulig å få til!
 13. Ron Jeremy

  Brann BMW i8

  Tror jeg snakker for alle her på forumet, når jeg sier at vi står bak deg i denne saken og ønsker deg all mulig lykke til videre i denne saken! Skammelig å se Norges største finansinstitusjon oppføre seg som amatører, samt en premium produsent behandler kundene som søppel!
 14. Aldri har en 3 serie hatt en slik utstyrsnivå som G20, langt på vei oppleves den som mer moderne og mer komplett enn G30, siden den kan speces så «høyt». Eneste jeg er usikker på om den har/kan få, er aktive seter og kjøling av disse. Tar det for gitt at den ikke får komfortseter heller, ei heller 4 hjuls styring - men sett bort fra det, ifht utstyr, størrelsen på HUD og hydrauliske dempere er dette en meget avansert 3 serie som nå er lansert. Vil tro G20 vil kunne kannabelisere endel av salget til G30, du er jo i den kategorien selv Fredrik.
 15. Det som var noen av de mest spennende nyhetene var akustisk dempet frontrute og (optional) sidevinduer. Ser ut til at den kan bli endel mer støydempet enn F30 mao. Dessuten, øverste valget mtp demping, er en delvis hydraulisk enhet, som bør sørge for mer komfort. Dashen er i sensatec, ikke i skinn. Og den lærer av sjåføren, blir endel AI etterhvert her. Men er det ikke noen luxury versjon?! Kun M sport og sport? Sistnevnte trenger å wrappes litt i eksteriørfargen, de boomerangene foran og bak gjorde ikke godt for øyet.