Ron Jeremy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2868
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Ron Jeremy last won the day on October 18

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/74

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25 &16´sort i3

Siste besøkende

1500 profilvisninger
 1. Siden du skal ha et såvidt lyst interiør, bør du ha en litt mørk farge utvendig. Sophistogrå er en flott farge og kan anbefales.
 2. Vel, navneforvirring blir ikke mindre av dette. Regner med at fremtidige i modeller er mindre gjennomførte enn i3 med sine Carbonløsninger. For min del krever jeg imidlertid både hengerfeste og 4*4, hvertfall på en i SUV. Men det er et par år frem minst - dessverre!
 3. Disel vs Bensin

  Jeg snakket eksplisitt om I4, godt forsøk. 8’er diesel er såvidt nisje at det føles ikke relevant! Men har selv hatt 530dat, så i6 diesel kan høres gromt ut det.
 4. Disel vs Bensin

  Det er mindre kakkel i en E46 I4 diesel enn E90 med sin N47, sistnevnte kakler vesentlig mer. Men grom lyd i eksosen... diesel er bra til mye, men gromlyd er vel ikke en av de...
 5. Fredriks alternative bimmerstråd

  Etter å ha sett denne snutten og hørt ankerpunktene til journalisten, er jeg usikker på hvor imponerende denne bilen er. Det viser med all mulig tydelighet hvor vannvittig dette effekthysteriet er, noe også testeren bemerket: " av flere hundre biler som jeg har testet, er den nye M5 en av de vanskeligste å kontrollere, den er et beist". Sikkert noen/mange som liker å høre disse ordene, men for min del blir effekthysteriet litt "over the top". Hadde glatt tatt en M550i over denne, om jeg måtte velge en G30. Men i det virkelige liv hadde jeg valgt en F11 over denne, mer elegant rett og slett og med "tilstrekkelig" effekt.
 6. Fredriks alternative bimmerstråd

  2 serie coupe med Sdrive og i6 på langs er M240i pr idag. Jeg trodde at arvtageren skulle få en sint 135i med I4 og FWD (UKL), men at 40i skulle komme som M240i (B58) I6 på langs samt RWD? Dette er det siste av storhetstiden for BMW, å sette I4 inn og FWD ville vært katastrofe!!! grøsser på ryggen her...
 7. Utvilsomt en relativ kjønnsløs BMW. Men det er en fin eh, senior bil. Man sitter seg inn og ikke ned. Ja, motoren står på tvers og man har Aisin kasse (fremdeles 8 trinn) og bilen er FWD. Men klarer man å fokusere på hva man får og ikke på de tradisjonelle BMW kjerneverdiene, er det relativt mye fornuft med blåhvitt merke på panseret. Skal man gå for denne bilen er det to muligheter, i3 bensin, flott lydbilde og smidig motor, evt 225Xe, hybrid og AWD.
 8. 95 520ia eu ok 10.10.17 25 000

  Hvorfor ikke bare legge den ut på Finn? Pris er veldig subjektivt, lykke til med salget!
 9. Fredriks alternative bimmerstråd

  Ser ut til at BMW kommer med mer el, 5 generasjon kommer 2021, sikkert med inext. https://www.tu.no/artikler/bmw-investerer-milliarder-i-a-utvikle-fremtidens-elbilbatterier/412875 Nær to milliarder kroner legges på bordet de neste årene når BMW investerer i et nytt forsknings- og utviklingssenter for batteriteknologi. Her skal de utvikle og teste nye batteriteknologi, med mål om å få dette i produksjon. Ifølge Reuters planlegger bilprodusenten å investere 200 millioner euro (1,93 mrd. kroner) i løpet av de neste fire årene i senteret. Det betyr selvsagt ikke at BMW først nå skaffer seg kompetanse innen batteriteknologi, men heller at kompetanse fra ulike deler av selskapet skal samles under ett tak.
 10. Tråden om nye 5-serie G30/G31

  Nye 6GT er fantastisk! Ser bedre ut live enn på bilder, virkelig den stygge andungen som ble til en svane (sett fra utgangspunktet (5GT)). hvis man er usikker å sitter med en F10/11 og ikke syns G3* er tingen, ville jeg heller vurdert 6 grand coupe.
 11. Fredriks alternative bimmerstråd

  Du tar litt i essensen til problemene til BMW her Space. De ordinære «billige» bilene er stort sett rebadged Mini. 2 serie AT og storebroren. Samt nåværende X1 og X2. Kommende 1 serie vil sikkert også bli UKL. Håper er at 2 serie kan bli RWD. G3* er lite spennende, hybriden kommer som SWD og i sedan utførelse...og nye X3 kommer kun med fossil drivlinje, lite imponerende stadium vi er inne i fra BMW.
 12. Fra Stavern tidligere i sommer. Klassisk Porsche på sitt beste,
 13. Fredriks alternative bimmerstråd

  Generelt vil jeg si at etter å ha testet flere jaguarer og RR modeller, teknikk er ikke deres styrke... image og utseendet mer så. Så her vil jeg tro i pace faller gjennom. Det er også en ganske kompakt og lav bil, så hvis man snakker om at model X ikke er SUV, vel hva er da i pace? Den har et svært moderne uttrykk, prisen vil havne på ca 75d nivå’ish. Men det tettner seg til, BMW var tidlig ute - men har rotet seg bort litt kan det se ut som, da alle dens naturlige konkurrenter kommer med elektrisk SUV før dem. I det hele tatt er det ikke alt Som er like imponerende fra bmw om dagen, kanskje det bare er meg?
 14. Glemte å poste denne, lekker doning.
 15. Tråden om nye 5-serie G30/G31

  Jeg forsøker å like G3*, men den gir meg lite. Skiller seg for lite fra F1* eksteriørt rett og slett. Ser rett og slett ikke ut som noen ny BMW.