Ron Jeremy

Medlem
 • Innholdsteller

  2989
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ron Jeremy vant dagen sist Oktober 18 2017

Ron Jeremy hadde mest likt innhold!

Om Ron Jeremy

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn, Telemark
 • Interesser:
  BMW, teknikk, historie, sport og familien :-)
 • Kjøretøy
  13' hvit F25

Nylige profilbesøk

1998 profilvisninger
 1. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Vi hadde opprinnelig BMW X3 12’ som bil nr 1, men vår i3 ble brukt til alt - alltid. Også når vi skulle kjøpe skyvedørsgarderobe (innredning) var i3 et selvsagt valg... jeg må ha en hyttebil med hengerfeste (har henger også) så dessverre måtte i3 gå, men tror snart den vil gjøre comeback, en morsom bil som klarer de fleste oppgaver, samtidig som den gjør den med stil. i helgen har jeg kjørt 40 mil i en 15’ model Peugeot 3008, makan til seniorbrakke... kjønnsløst, trist, uengasjerende og så utdatert teknisk, det er sjelden jeg går ned... men da blir jeg påminnet hvor meningsløs tilværelsen blir med et stykke.. jeg vil ikke kalle det bil, mer transportmiddel.
 2. Kopiering er noe asiatere og andre har gjort siden tidenes morgen, dessverre. Tror den skal vises før Paris motorshowet? Mao vi snakker dager. Men vil neppe vises i Norge før en mnd eller to?!
 3. Nye 3 serien ser spennende ut, håper den er et steg opp fra F30. Man skimter at grillen er samlet og at den har innstegsgardin som bl.a G01 har.
 4. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg synes vel også at hvis man har frie hender til å lage en bil fra bunnen av (vet ikke om dette er tilfelle som med Jaguar i-pace) så syns jeg dette var dørgende kjedelig. I det hele tatt, Tyskernes svar på seriøs elsuv, virker som er gjort for å sikre det økonomiske best mulig. Et chassi, med ulik drivlinje, slikt er sikkert forsvarlig økonomisk. Men det er ikke slik man lager en mest mulig fokusert bil, som skal bli/være best. Virker heller som de ønsker å være et brukbart alternativ til Tesla, basert på restene av fossilbilen, en liten bastard altså. MB alternativ veier 2.5 tonn, denne har jeg ikke sett vekten på, iX3 er også dørgende kjedelig. Rart at i-pace er Tesla sitt mest gjennomførte og helhetlige konkurrent, attpåtil er de først av de «etablerte». Sidespeilene virker til å være gimmick, hadde bestilt med tradisjonelle speil om jeg skulle bestilt denne bilen. I det hele tatt, når det er et an markedsførings høydepunktene, skjønner man hvor sent ute man er og hvor lite imponerende disse bilene egentlig er, lite nytt altså - gjesp!
 5. Vi er enige om mangt Lasse. Jeg tenkte ikke på det sedvanlige rattgiret til MB. Ifht LCD planken, så ser vi det samme og ja, det ender nok opp med det samme hos BMW også, MB hoppet bare over en generasjon og sammenføyde hele sulamitten. Selvom kommende flaggskip (?) 8 serien har skjermen midtplassert. Jeg er nok litt i overkant sensitiv når det gjelder form fremfor funksjon rundt midtarmlene, her er BMW veldig ryddig. Mens i-pace har tatt en Volvo, tar her MB en slags offroad løsning, som i mine øyne er meningsløs, det kunne fungert i G klassen, men ikke i denne modellen.
 6. Jeg er dundrende uenig med den konklusjonen. Interiøret i denne MB var groteskt! Håndtakene i midtkonsollen var skivebom, gjorde adkomsten til girskifter og annet i midtkonsollen vanskelig. Å den lange LCD planken er da vitterlig ikke elegant, det ser ut som en ettertanke ut. E klassen er langt mer gjennomført. Så alle de meningsløse bildene av SUV i en steinrøys og på stranden... 🙈🤯 her må enkelte bli mer kreative...
 7. Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  E85 holder seg bra, veldig mye riktig her, bangle sin mest vellykkede model
 8. Ron Jeremy

  Min BMW E36 320i Cabriolet (prosjekt nr. 2)

  Ville byttet gearknott, byttet til sportseter og byttet ratt. Din E39 er flott, tenker nok denne også blir bra. Lykke til med prosjektet!
 9. Ron Jeremy

  Vinterdekk F25

  Takk for raskt svar! Men de aktuelle 235/50/18 er da altså ikke å anbefale? Vinterdekkene jeg har kjørt på i de siste 2 sesongene har vært 225/60/18, dette har vært pigg og de har vært svært udrøye, Nokian.
 10. Ron Jeremy

  BMW I3 til max 230 000kr

  Har hatt en 16’ i3, fantastisk morsom og lettkjørt bil. Det som er litt tricky nå er prisen. Første generasjon (190km rekkevidde) varte t.o.m 2016, da kom 300km versjonen. Nå i november kommer 400km versjonen. Det er derfor grunn til å tro at generasjon II, som idag er kunstig høyt priset vil falle, dette inkluderer selvsagt første generasjon også. Så ideelt sett ville jeg enten kjøpt en billig bil fra første generasjon, eller jeg ville ventet til Q1 19. Utstyr som salt nevner er korrekt, kanskje også H&K hifi, i3 trenger ikke speces voldsomt. Det er forøvrig varmepumpe i alle i3. Rekkevidde på første generasjon er ca 150 km med fullt batteri på sommeren, vinteren kan den bli så lav som 90-100km. Rekkevidde kommer ann på temperatur, på kjørestil, klimatisering og hastighet. Det er lite tap på disse batteriene, så det er ikke en problemstilling å ta hensyn til. Uansett når batteriene er fucked kan man bytte ut et enkelt batteri, evt oppgradere til en generasjon II, denne er av samme str som første generasjon. Men vi snakker om 12-15 bruk tidligst. Er kjørt noen leaf og Tesla som har gått 300-600k km som har tapt 20% effekt av batteriet, så ikke noe stress.
 11. Ron Jeremy

  Vinterdekk F25

  Hva slags dimensjon er det du anbefaler ut ifra disse original dimensjonene da? kan man gå en størrelse opp eller ned? gjelder denne dimensjonen både til sommer og vinterdekk?!
 12. Ron Jeremy

  Vinterdekk F25

  Etter en kikk så har jeg ulik profil på sommer og vinterdekkene. 235/50/18 på sommer og 225/60/18 på vinter. Dette er jo ulik rullediameter. Vinterdekkene på Finn.no var lik dimensjon som sommerdekkene. selger mener dette er uheldig, men siden jeg har dette på sommerdekkene, ser jeg ikke helt problemet, eller?
 13. Ron Jeremy

  Vinterdekk F25

  Ja, lik dimensjon på mine dekk og på finn dekkene også.
 14. Ron Jeremy

  Vinterdekk F25

  Hei, sitter å teller på knappene vedr hvor lenge jeg skal ha vår 13´ F25. Vinterdekk trenger den uansett, men kjedelig å kjøpe nytt hvis jeg skal selge om en mnd eller to. Kom over noen brukte dekk på finn, men så er det dette med X-drive og dimensjonering og stjernemerking. Vanligvis har jeg aldri bilene lenge, så er ute av dette. Sommerdekkene er: 235/50/18, mens vinterdekkene er 225/60/18, så hva er originalt og hva er ok? Dekkene på finn var hhv: 235/50/18, altså samme dimensjon som sommerdekkene, er det da ok å bruke denne dimensjonen som vinterdekk? Bekymret for fordelingskassen... Hva sier folket?
 15. Rattet i-pace litt og noe av det åpenbare i denne bilen og dedikerte elbiler som er laget som en elbil fra starten av. Er en overlegen plassutnyttelse kontra fossilbiler. Hvis BMW lager iX3 som en konvensjonell fossil X3 mister de et stort fortrinn ifht innvendig plass «smartness», dette virker amatørmessig og lite gjennomført! @ogee1 takk for en teknisk oppdatering, much needed!