Geir Anders

Medlem
 • Innholdsteller

  2150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Geir Anders

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestfold
 • Kjøretøy
  F31

Nylige profilbesøk

1670 profilvisninger
 1. Geir Anders

  Den store finn.no tråden.

  Samma det vel! Den går som F.. og har wonderbaum. Skal sende forslag om å bytte likt
 2. Geir Anders

  Nok et bremse oppgradering spørsmål

  Trakten gikk fra fangeren gjennom indre lokarisskjerm. Tipper det er slik på M'n din. Slaven var også byttet ja. Merket lite til at bremsekraften var større foran enn bak, fikk aldri montert bremsene bak. Ser du nevner det ang 330 bremsene. Men ser logikken med at det er billigste løsningen. Denne kan kanskje være interresant, selvom det er en E46. Ikke direkte knyttet til kjøling men. Husk at stoppkraften ikke blir større enn dekkets gripeevne. Men utifra hva jeg så av bremsene dine, er nok de pri 1 ja 🤣
 3. Geir Anders

  Nok et bremse oppgradering spørsmål

  Jeg hadde E36 M3 (3.2) bremser på min Z3 Coupe, og kan med engang si at det ikke kjølet godt nok etter noen runder. Hadde også original M coupe fanger, med kjøletrakter. Ikke misforstå, det virket bra, men de fader. Det er heller ikke bolt-on, må bytte spindel. Enkelte skulle ha det til at jeg kjørte litt for mange runder om gangen, heck. Kim K. kjørte med Willwood bremser, jeg tror han var fornøyd med de.. men det koster noe mer.
 4. Geir Anders

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Var billig da.. eller det den originale som er unødvendig dyr? hehe. Ser de skriver at man bør ta av fangeren, men det gikk også problemfritt? Spørs om det ikke blir en slik.
 5. Geir Anders

  F31 316i Safirsort | Bilder

  Kjøpt diffusoren hen, og passform?
 6. Gratulerer med tøff bil. Kikket mye på 5 serie selv, og nettopp den fargen du har der. Desverre hadde den liten navi, så det ble aldri noe kjøp. Den er bedre live enn på bilder!
 7. Geir Anders

  Rakrør VS Performance eksos til M4

  Ohmygod.. for en irriterende fyr.
 8. Geir Anders

  F31 335IX Touring selges

  Annonsen er reaktivert med ny info
 9. Geir Anders

  19" 403M F30/F31 Solgt

  Solgt
 10. Det som er sykt i Norge om dagen, er at alle bruktbiler selges med 2 års reklameasjonsrett. Sånn sett har han "rett" til å klage/kreve for feil og mangler som dukker opp. Og enda sykere, er at mange av disse får gjennomslag, rettslig. Men det er noe med at bilen er gammel, og pris skal samsvare med tilstanden og forventinger. jeg hadde ikke gått med på hev av kjøpet på en såpass gammel bil, det er en risiko kjøper tar.
 11. Geir Anders

  Bluetooth på F30 2015mod

  Ikke vært borti problemet Men greit å begynne her kanskje? Oppdater BT https://www.bmw.com/en/footer/software-updates.html
 12. I mine øyer, som gammel Z3 eier, er det 3 type felger som passer en M bil, uten at det koster ut av hvitøyet. BBS Lemans AC Schnitzer Type 3 Original felgene Løp å kjøp!
 13. Geir Anders

  Vurderer å kjøpe N47 - trenger kjøpshjelp!

  N47 har feil fra 07 tilogmed 12-13. Kjede, ikke reim. Kan potensielt bli ett dyrt problem. Delene er billig, men jobben er stor. Kvitteringen på min gamle N47 var ca 60000,-. Det er vel ingen aksjoner på denne feilen heller lenger, såvidt jeg vet.
 14. Geir Anders

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Satt å se litt på DrDisrespect (streamer), og kom tilfeldigvis over dette. I bilspillet Wreckfest har de brukt Vålerbanen som track og bare kalt den for Tarmac 3. Er kjørebaner fri bruk eller må de lisensieres? Ville tro at GT feks har betalt for å ha med alle de mest kjente banene feks. Bilde under er fra spillet, prikk likt. På streamen tenkte jeg... hm, men der har jeg kjørt!