Geir Anders

Medlem
 • Innholdsteller

  2128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Geir Anders

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestfold
 • Kjøretøy
  F31

Nylige profilbesøk

1532 profilvisninger
 1. Geir Anders

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Nord i Tyskland er prisen ca samme som her hjemme. 250 til 280 euro per dekk, Pirelli og Conti. Sydover kan det vel tenkes å være noe billigere. Var på dekksjappa idag, ble ingen bytte denne gang. Konkluderte med at det var litt penger i dass å bytte, og det var greit å kjøre ut denne sesongen inkl ferieturen. Jeg er ikke vanskelig å be når man kan "spare" 10 laken. Han kunne samtidig informere om at de leverte Nokian Black 2 til UP/politiet sine biler, alle 525. Der har det ikke vært noe tull med xDrive systemet.. så det kan tyde på at de er innafor specc.
 2. Geir Anders

  Finne fargekode på bil ved regnr. eller chassinr.?

  Prøv på ett Ford forum
 3. Fin den blå E39'n Dere bude innom Gardasjøen ihvertfall, vet ikke hvor langt sør dere skal, men i Modena finner man Ferrari museum bla. Kjører nedover selv på Mandag!
 4. Geir Anders

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Har bestilt Nokian Hakka Black 2. Litt av grunn var at jeg kunne bytte tilbake om de ikke fungerer. Men har satt det litt på vent, hadde mer gummi enn jeg trodde når jeg målte, så blir å kjøre ferieturen med de som står på oh håpe at de ikke eksploderer når toppfarten skal testes Målte 2,6mmish foran, og 4,8mmish bak. Det bekrefter mange teorier på nett om at fordekk slites raskere på X-drive. Men rart det ikke gir mer utslag på fordelignskassen. Kan kanskje til tider merke ett lite heng, som jeg tror skyldes dette, men det er så sjeldent at jeg bryr meg ikke foreløpig.
 5. Geir Anders

  Den store finn.no tråden.

  " Bilen er også forsidebildet i Norges fineste BMW på Facebook. " Sier seg jo selv. Verdt pengene
 6. Geir Anders

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Til dere som har hatt problemer. Merker man denne nappingen osv med engang med nye dekk? Prøver å legge på nye dekk imorra som ikke er RFT. Får kjøre en liten stund og eventuelt returnere dekkene om det ikke går bra.
 7. Eventuelt Munchen? Noen steder å anbefale der i kombinasjon med tur til BMW Welt feks?
 8. Tror Eflash skal funke på 15 modell ja. BMW kan se om bilen har vært tuklet med, men kun når ECU har vært ute av bilen, da det er forseglinger. Ved bruk av Eflash, såvidt jeg vet, kan ikke BMW se dette sålenge du har flashet inn den originale filen igjen. Hvert sitt valg, men jeg hadde heller ikke betalt den stive prisen de skal ha for MPPK, og hvertfall ikke bremser. Da hadde jeg ventet 2 år, eller kjøpt meg sprekere bil i utgangspunktet.
 9. Geir Anders

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Ser ikke sånn ut
 10. Geir Anders

  Ulik dimensjon på hjul xdrive

  Hiver meg på her; Noen med erfaring til disse? Continental ContiSportContact 5P 255/35 ZR19 (92Y) * Stjernemerkede dekk som ikke er runflat
 11. Geir Anders

  M Performance eksos ulovlig i Europa?

  Har vanskelig for å se at de kan iverksette dette med tilbakevirkende effekt. Hvor mange millioner biler må ikke kasseres da pga ulovlige utslipp? Tviler sterkt..
 12. Geir Anders

  TÜV-papirer på Hartge-tuning E9X

  Argumentasjonen min var en spøk, forstå det den som kan.
 13. Geir Anders

  TÜV-papirer på Hartge-tuning E9X

  83 euro sammenliknet med hva dette produktet som helhet koster nytt er bare peanuts? Trodde advokater tjente bra, bare å bla opp
 14. Geir Anders

  M550dX effekt, holdbarhet osv

  Er ikke 80% av "bransjen" slik idag? Syns det har florert opp chiptuning firmaer de siste 10 årene. Ser på facebook at både den ene og den andre anbefales. Slik jeg ser er det bare 2 firmaer i Norge som har holdt på en god stund som har god kunnskap, tester og faktisk lager softwaren selv. Ene har skrivi her, den andre holder til i Aremark.
 15. Noen som har hatt service i nærheten av Hannover?