Geir Anders

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2056
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Geir Anders

 • Vurdering
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestfold
 • Kjøretøy
  F31

Siste besøkende

834 profilvisninger
 1. Nye 8 serien vist ved et uhell!

  Husker når Chris Bangle sitt design ble lekket for mange år siden, var det værste folk hadde sett, nitrist! Pipa har vel en annen låt idag hos 85% av de. Ikke rettet mot Saltkjelen, ment på generelt grunnlag.
 2. Svarte N klistremerker skilt. ett must!

  Det her høres ut som praksis for @Walkabout. Hvis han gidder å stille opp så kan vel noen sette på merker, bli stoppet og nekte ta de av for å se hva som skjer. Jeg er for gammel til å syns svarte merker er kult
 3. F31 335D Individual

  Grattis med bil. Liker fargekombinasjonen:)
 4. Endelig vinter her også, ingen problemer med xDrive. Det har jeg aldri hatt med RWD heller strengt tatt, men digg uansett, merker forskjell.
 5. BMWCCN

  Det er mye mulig, har ikke tall på sånt. Men når BMW har så mange modeller og farger å ta av, så ville en kalender kledd mer variasjon. Valencia Orange, Long Beach, Estoril, Lemans, Imola, Sakhir etc.. lista er lang. Mange tøffe farger i portfolioen. Ingenting mot dine bilder som sagt
 6. BMWCCN

  Fine bilder, hver for seg. Men en kalender med 70% svarte biler.... tja, kunne vel gjort det bedre.
 7. Heftig mobilbilde, bikkjekaldt igår.
 8. Greggy's 2018 M2. Update 21.02

  Gratulerer med fet bil! Enda en M2 her inne.. akkurat roa M2 suget litt etter å ha fått fiksa litt småting på min familieracer, men nå kom det tilbake igjen gitt. Hørtes ut som en OK kjøretur hjem
 9. Prosjekt F30 328i

  Skulle hatt noen ordentlig gode bilder av bilen du, så kunne jeg printet for deg
 10. F1 giring er ett must om man ønsker å kjøre litt aktivt. Ikke minst gir det mer poff i eksosen ved girskifte (manuell giring), og som vi alle vet, er lydbilde en stor del av kjøreopplevelsen. Varme i ratt burde vært standard.. koster 2500kr når man bestiller bilen ny.. peanuts. også skal folk ta seg så godt betalt for det i etterkant. Det blir som med hengerfeste, dobbelt så billig ved fabrikkmontering omtrent (elektronisk).
 11. SeaDoo RXP 255RS, 2011

  Vannscooter selges 11 mod, 255 kompressor hester. Kan fikse bedre bilder ved interesse etc. Henger medfølger. PM for info.
 12. Har du eid ett spesielt kjøretøy ?

  Ikke så spesiell sett objektivt, men var ikke så altfor mange Z3 Coupe i Norge den gangen. I tillegg brukte jeg en liten formue på deler, da den var original utvendig da jeg kjøpte den. Var M3 bremser, H&R fjærer, Schnitzer eksos og mye annet småsnæx på denne.
 13. Har du no anbefalte innstillinger til Canon 7D Mk2 kamera? Med feks 50mm f1.4. Har du kun stilt på lysåpningen på bildene over her? Ingen etterbehandling eller noe annet? Blir endel bilder av bikkja som sambo liker å styre med https://www.instagram.com/oskar_the_staffy/ Kunne sikkert vært bedre. Men tenker å prøve litt på bilen etterhvert, og det blir noe annereldes, ikke altfor mye. Men generelt har man jo ett mer stillestående objekt, tilgang til mer lys og fargen på bilen er annerledes.
 14. F80 M3 San Marino blå - ny diffuser

  Virker som den felgserien der har problemer med lakken ja. Problemet med mine JR11 var at de tålte steinsprang veldig dårlig, fikk flere skader på leppene og mellom eikene. Men hadde ikke noe lakkslipp. Når det er sagt, så har jeg fått steinsprang på ACS, Hartge og Hamann felgene mine også, men ikke etter kun 1-2 sesonger og så mye. Ellers var de helt ok. Måtte litt flere lodd på enn normalt osv. Men, aldri igjen.
 15. F80 M3 San Marino blå - ny diffuser

  Haha off, jeg får sammentrekninger bare jeg tenker på det. Det hadde irritert meg. Da blir det nok ikke slike hjul, dessuten er jeg ikke fan av kopifelger, så kanskje like greit. Men syntes de er tøffe. Sendt mail med Claus på felgengarage, men ikke lett å få tak i 19-20" med klassisk BMW felg (acs, hamann, bbs etc) uten at det koster arm og bein. Det er litt interessant at han sier kvaliteten på disse har blitt dårlig i forhold til Competec, HRE osv.. så jakten fortsetter. Hadde kopifelger (JR), som du kanskje vet, på E91, det ble med den ene og siste gangen. Man får hva man betaler for, helt klart.