Øyvind L.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3806
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Øyvind L.

 • Vurdering
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 1. De er nok ikke i orden siden lampen lyser inni bilen. Best løsning er å kjøpe nye eller du kan klippe kabelen og tvinne sammen de to ledningene som er inne, men da har du ikke noen varsel om utslitte klosser lenger.
 2. En grunn til at jeg ikke pleier fortelle hva jeg stemmer er fordi da kan jeg selv velge standpunkt i en hver diskusjon om politikk. Det er gøy.
 3. 5w-50 hele året på min 118d med M47 motor.
 4. Felgene er helt ok på bilen, men er alt for små dekk på de. Få på noen breiere dekk så vil det passe mye bedre.
 5. Ja ingen tvil om det iallefall. omg
 6. En av grunnene til at det ikke er litt av hvert er at det blir syyykt mye gummi på banen når mange drifter og da ødelegger mye for oss som vil kjøre spor. Festet blir dårlig, dekkene blir ødelagt og bilen blir full av gummi rester som sitter godt fast i lakken. De fleste som reiser på treffet til BMWCCN ønsker ikke de tingene. Håper ikke BMWCCN ødelegger treffene med å gi driftere mere tid. Dere drifterer kan kose dere på E30Meet også kan vi som liker å kjøre sport kose oss på BMWCCN treffene.
 7. Jeg hadde startet med å testet med et annen instrumet som du vet virker. Hvis det virker så er ditt instrument ødelagt. De begynner jo å dra på årene så ikke usannsynlig at de dør. Virker ikke det instrumentet du tester med så ligger nok feil i bilen en plass. Må bare begynne å følge ledninger å se om det er brudd noen plass.
 8. Den er til kjørekomputer hvis ikke jeg husker helt feil. Er vil den hvite å blå det skal være noe tilkoblet i.
 9. Da har jeg byttet HIP modulen i navi enheten. Fikk et tips om at det mest sannsynlig var den som var tatt kvelden. Det hjalp jo selvfølgelig heller ikke. 3000kr til ingen nytte.
 10. Prøvde montere den DAB antennen som GS-Bildeler selger på baksiden av bakfangeren på min 1-Serie sammen med Dension modulen. Da fikk jeg dårlig dekning. Ble litt suffet. Hadde håpet at det skulle bli bra siden 1-serie cab har antennen sin i det området.
 11. Står ingenting om det på Mobil 1 eller Castrol sine sider om akkurat det.
 12. Kjører 5-w50 hele året på min 118d. Helt topp det.
 13. Sitter en svart propp som du tar ut og inni der sitter den en torx skrue du løsner. Da løsner dårhåndtaket. Gjorde faktisk samme jobben på min E87 for en sliten stund siden. Var litt knot, men grei skruing.
 14. Det hjalp ikke å koble på en ekstern gps antenne. Pila på kartet er å blir låst på samme plassen. Er det noen som her i landet som kan fikse en slik CCC enhet?
 15. Ikke på den bilen nei. En litt kyndig person gjør jobben på 1-1,5 time vil jeg tro. Man bør ha en løftebukk.