Øyvind L.

Medlem
 • Innholdsteller

  3820
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øyvind L.

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 1. Øyvind L.

  Vibrering etter montering av spacere

  Du må sjekke hvor langt den sentreringen går inn i felgen. Er nok det som er problemet. At sentreringen på spacer er for liten for å komme langt nok inn i felgen.
 2. Øyvind L.

  Febi Bilstein bra eller dårlig

  Min er faring er at originale hånbrekksko er det desidert beste alternativet.
 3. Ikke noen siderute som egner seg å monter antenne i på E87. Min er montert slik.. Elendig dekning utenfor byene.
 4. Virker ikke med DAB+ antenne i frontruta på min E87 ifra 06 heller.. Kan holde antennen i hånden ut av sideruta og full dekning. Så fort jeg tar antenne inn i bilen og opp mot frontruta så forsvinner all DAB dekning. Har min antenne i bakruta, men har forsatt ikke veldig bra dekning så har gått over til nettradio. Har gitt opp hele DAB+ dritten.
 5. Øyvind L.

  BMW dieselmotorer

  Han holder til på Skreia. Litt syd for Gjøvik. Veverivegen 41, 2848 Skreia
 6. 102 oktan... 😍
 7. Øyvind L.

  Oljelekkasje luftspjeld?

  På min 06mod 118d(M47motor) så det slik ut etter ca 180 tusen km. Og slik så det ut inni intercooler. Ikke spesielt mye olje der etter alle de årene og km.
 8. Ta turen innom miniatur-wunderland i Hamburg... https://www.miniatur-wunderland.com
 9. Øyvind L.

  Plugg til bensinpumpe E30M3.

  Hei. Er det noen her inne som har pluggen til bensinpumpa på E30M3 liggende som har lyst til å selge eller som har tips om andre plugger som passer.. Trenger den sårt. Her sett gjennom ETK, men klarer ikke finne den der. Hvis noen vet delenr på den så si gjerne ifra.
 10. Øyvind L.

  Knekt bolt med grisepikk i...

  Du kan prøve å borre den ut med links borr. Har blitt hjulpet av det selv noen ganger.
 11. Øyvind L.

  BMWCCN

  Er medlem ja.. Fikk kalenderen i posten idag.
 12. Jeg har orignale M-sport fjører sammen med Bilsten B6 sport dempere på 1eren min.. Synes det er en bra kombinasjon. Orignale M-sport dempere VS Bilstein B6 sport.
 13. Jeg monterte just en Kufatec i en E61. Dette var typen med Most inngang.. Jeg koblet til Most kabele(fiber) også satte jeg på tenning. Lot tenninga stå på en liten stund slik at iDrive hadde startet opp 100%. Så satt jeg strøm på Kufatecen. Lot den ha strøm på en liten stund før jeg valgte radio i iDriven. Da ble skjermen svart i dashbordet en liten stund før den kom på igjen og DAB var kommet som et valg. Fikk også opp "NO SIGNAL" og det tok et par dager før den fikk tak i alle kanalene. Nå virker det helt fint.
 14. Så bra. Da slipper jeg bruke noe særlig tid her inne..
 15. Øyvind L.

  BMW 1 Serie 2012

  De er nok ikke i orden siden lampen lyser inni bilen. Best løsning er å kjøpe nye eller du kan klippe kabelen og tvinne sammen de to ledningene som er inne, men da har du ikke noen varsel om utslitte klosser lenger.