Øyvind L.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3810
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Øyvind L.

 • Vurdering
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 1. BMWCCN

  Er medlem ja.. Fikk kalenderen i posten idag.
 2. Jeg har orignale M-sport fjører sammen med Bilsten B6 sport dempere på 1eren min.. Synes det er en bra kombinasjon. Orignale M-sport dempere VS Bilstein B6 sport.
 3. Jeg monterte just en Kufatec i en E61. Dette var typen med Most inngang.. Jeg koblet til Most kabele(fiber) også satte jeg på tenning. Lot tenninga stå på en liten stund slik at iDrive hadde startet opp 100%. Så satt jeg strøm på Kufatecen. Lot den ha strøm på en liten stund før jeg valgte radio i iDriven. Da ble skjermen svart i dashbordet en liten stund før den kom på igjen og DAB var kommet som et valg. Fikk også opp "NO SIGNAL" og det tok et par dager før den fikk tak i alle kanalene. Nå virker det helt fint.
 4. Større oppdatering av Bimmers.no, oktober 2017

  Så bra. Da slipper jeg bruke noe særlig tid her inne..
 5. BMW 1 Serie 2012

  De er nok ikke i orden siden lampen lyser inni bilen. Best løsning er å kjøpe nye eller du kan klippe kabelen og tvinne sammen de to ledningene som er inne, men da har du ikke noen varsel om utslitte klosser lenger.
 6. En grunn til at jeg ikke pleier fortelle hva jeg stemmer er fordi da kan jeg selv velge standpunkt i en hver diskusjon om politikk. Det er gøy.
 7. Tynn olje på nyere bmw og biler generelt

  5w-50 hele året på min 118d med M47 motor.
 8. E92 335D Individual Rubinschwarz

  Felgene er helt ok på bilen, men er alt for små dekk på de. Få på noen breiere dekk så vil det passe mye bedre.
 9. Banekjøring Bmw Ccn

  Ja ingen tvil om det iallefall. omg
 10. Banekjøring Bmw Ccn

  En av grunnene til at det ikke er litt av hvert er at det blir syyykt mye gummi på banen når mange drifter og da ødelegger mye for oss som vil kjøre spor. Festet blir dårlig, dekkene blir ødelagt og bilen blir full av gummi rester som sitter godt fast i lakken. De fleste som reiser på treffet til BMWCCN ønsker ikke de tingene. Håper ikke BMWCCN ødelegger treffene med å gi driftere mere tid. Dere drifterer kan kose dere på E30Meet også kan vi som liker å kjøre sport kose oss på BMWCCN treffene.
 11. Bmw e30 Speedometer og turteller virker ikke

  Jeg hadde startet med å testet med et annen instrumet som du vet virker. Hvis det virker så er ditt instrument ødelagt. De begynner jo å dra på årene så ikke usannsynlig at de dør. Virker ikke det instrumentet du tester med så ligger nok feil i bilen en plass. Må bare begynne å følge ledninger å se om det er brudd noen plass.
 12. Bmw e30 Speedometer og turteller virker ikke

  Den er til kjørekomputer hvis ikke jeg husker helt feil. Er vil den hvite å blå det skal være noe tilkoblet i.
 13. GPS viser feil posisjon E87

  Da har jeg byttet HIP modulen i navi enheten. Fikk et tips om at det mest sannsynlig var den som var tatt kvelden. Det hjalp jo selvfølgelig heller ikke. 3000kr til ingen nytte.
 14. Prøvde montere den DAB antennen som GS-Bildeler selger på baksiden av bakfangeren på min 1-Serie sammen med Dension modulen. Da fikk jeg dårlig dekning. Ble litt suffet. Hadde håpet at det skulle bli bra siden 1-serie cab har antennen sin i det området.
 15. 320d f30 Olje viskositet?

  Står ingenting om det på Mobil 1 eller Castrol sine sider om akkurat det.