Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14158
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  24

Saltkjelen last won the day on February 4

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Saltkjelen

 • Vurdering
  Moderator
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Siste besøkende

3540 profilvisninger
 1. Det er kanskje ikke så rart det støtt og stadig dukker opp noe når bilen blir behandlet (kjørt) slik den blir og når ting mekkes/endres på til uoriginale ting.
 2. Den offentliggjøres en gang i løpet av neste år, men vil ikke være på markedet før i 2019.
 3. Helt fantastisk at denne bilen havnet i dine hender, André! Gleder meg til å ta en nærmere titt på herligheten.
 4. Det sies at ny X5 er på plass i 2019 sammen med X7.
 5. Om du googler 330e tuning, så får du opp flere firmaer som tuner disse og folk som har prøvd.
 6. Fant du ut av HUD og digitalt instrument? Etter det jeg har sett må bilen bestilles med "kontroll pressebil" for at dette kan kombineres, og jeg ser at BMW legger til denne utstyrskoden automatisk i en av pakkene. Ser ikke ut til at digitalt instrumentpanel kan brukes i 330e etter hva jeg har funnet ut, men resten skal gå fint an.
 7. Ja, Mercedes har kanskje ikke vært helt heldig med noe av hybridifiseringen av en allerede aldrende modell (ref. bagasjerommet). Ellers synes jeg GLE 500e er minst like (u)interessant som X5 40e. Personlig ville jeg nok kjøpt en XC90 T8 - den peneste SUVen av dem alle.
 8. Ja, den skal dras rett ned.
 9. Det er lite som slår en godt utstyrt 7-serie, men for G30 sitt vedkommende skuffet den mest på bryter og hendler, samt litt enkel/snodig design her og der. Den faller totalt igjennom mot G11 som har en helt annen kvalitetsfølelse. Det er mye større forskjell på G30 og G11 enn det var for F10 og F01. Min feil - jeg hang meg nok opp i ordet "Adaptive" til venstre for girvelgeren. Det er for så vidt bra at det var tilfellet, for jeg ble ikke spesielt imponert over Adaptive-mode heller. Jeg kunne ikke merke noen forskjell på om bilen stod i comfort eller adaptive.
 10. Jeg har prøvd en G30 530i med Dynamic Damper Control, og etter mange år bak rattet i en F01 730d med Dynamic Drive og Integral Active Steering, så kan jeg i hvert fall bekrefte at en F01 er vesentlig bedre å kjøre enn en G30. Ja, det hele er i grunn mye mer trivelig bak rattet i en F01 enn det er i en G30. Så om du ikke går for G11 denne gangen kan jeg i hvert fall trygt anbefale en F01. Endret fra Adaptive Drive til Dynamic Damper Control.
 11. Personlig synes jeg begge bilene begynner å se litt gamle og utdaterte ut, men jeg føler Mercedes har en bedre flyt og sammenheng i designet enn det BMW har (spesielt fronten). For X5 sitt vedkommende må man opp til X5 M for å få fronten den fortjener. Jeg finner motoralternativet til GLE 500e mer interessant med sin sekssylindrede motor kontra X5 40e med en firesylindret motor. Jeg ville droppet kjøpet av begge to, da begge modellene synger på siste verset.
 12. Tja. Jeg synes verken 716km eller 0,49l/mil var ille. Det er jo tross alt kjørt en blanding av bensin og elektrisk (?), og tanken på disse er vel heller ikke av den store typen.
 13. Wow - for et smykke av en bil! Dette tror jeg må være tidenes mest sexy "stasjonsvogn".
 14. Jeg håper det virkelig er tilfellet, men når jeg kikker på PDFen ser jeg den står som "G32 6-serie". Så jeg vet ikke helt om jeg er overbevist om de er kommet til fornuft "der nede".
 15. På din bil er det en spesialpære, dessverre. Det er bare pre-LCI med halogenlys og LCI med xenonlys som har normale pærer, hhv. fire T10 og to H8.