Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14797
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  46

Saltkjelen vant dagen sist Mai 27

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om Saltkjelen

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Nylige profilbesøk

8147 profilvisninger
 1. Ser skikkelig flott ut! Holder en knapp på ID5-layouten, så blir spennende å se bilder av det når du får testet litt.
 2. Feilen er nok det at det står 640d og ikke 840d. Blir nok oppdatert etterhvert.
 3. Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Da røyk jeg på en slik en, og om noen uker kommer det en altfor stor eske med noen veldig store deler.
 4. Saltkjelen

  bygge om bmw e60

  @SweetBMW bygde om sin 520d til 530d. Der var planen opprinnelig 535d, men det utgikk av problematiske/tekniske årsaker om jeg husker riktig(?).
 5. Ja, det største problemet med den nye X4en må være "pukkelryggen". Det originale konseptet med den skrånede taklinjen fungerer mye bedre i mine øyne.
 6. Er det en ting som irriterer meg grenseløst med BMW for tiden, er at de ofte tar billige og kjipe valg for å spare penger. Istedenfor å bruke en dyrere taklukekassett hvor glasset trekkes ned og bak, tar de billigvarianten hvor glassluken går opp på taket i den nye X5en. C´mon, dere kan så mye bedre enn dette.. Hvor mange cent sparte de på dette, mon tro?
 7. Nye Z4en avdukes i disse dager; Interiøret, sideprofil og hekken synes jeg er virkelig lekker, men fronten har de bommet totalt på. Tenk å se hvor vakker konseptversjonens front er, og så ender man opp med noe så langt fra som dette.
 8. Saltkjelen

  Schmiedmann

  Uansett hva som er årsaken til at delen var feil, fremkommer det imidlertid at Schmiedmann har samtykket til retur (samtykke eller ei, dersom varen er kjøpt over nett og trådstarter er forbruker, gjelder uansett angrerettloven). Det rettferdiggjør dog ikke at de trenerer saken, unnlater å svare og blokkerer kunden - noe som dessverre virker å ha vært representativt for Schmiedmann de siste ti årene.
 9. Blir spennende å se hvordan ID6 blir. Personlig liker jeg layouten bedre på ID5, men det er jo bare en smakssak.
 10. Tja, photoshopen ser vel strengt tatt ikke så ille ut, men jeg frykter vi kommer til å få se en av tidenes styggeste baklys. Ellers synes jeg fronten på denne M-sport-photoshopen fungerer bra!
 11. Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Hyggelig å høre at arbeidet som legges ned inspirerer. Har du en tråd på din? Ja, AC-trøbbel er ikke morsomme saker, spesielt ikke når det er langt mer omfattende enn bare kondenseren eller noe som er lett å komme til. Ellers synes jeg det står respekt av BMW å gå med på en 50/50 goodwill, selv om det egentlig burde mangle mht. at dette er BMWs dyreste produktserie. Mange takk! Jeg er veldig fornøyd med hjulene, men hadde sett at de gjerne hadde 10mm lavere Innpress foran og bak.
 12. Flott reisebrev, og ekstra hyggelig å se at det går an å få ting på stell selv om man er på tur langt hjemmefra. Ser jo også ut til at flere av butikkene/verkstedene holder en litt "høyere standard" enn her hjemme hva gjelder gromdeler på lur.
 13. Saltkjelen

  Greggy's 2018 M2. Photoshoot

  Sinnssyk bil! Jeg tror også grill-reflektorene ville gitt et helt annet inntrykk av hekken enn det refleksene (og folierte som sådan) gir. Har du vurdert å tone ned blinklysene i speilene for å få de mer M2 look-a-like?
 14. Saltkjelen

  Prosjekt F82 M4

  Det er godt mulig fargen er for lys til å være Nardo, men gud bedre så tøff den var likevel. Nesten litt synd det bare er folie..
 15. Hehe, minner meg om den gangen jeg fikk denne uproporsjonale bilen som leiebil mens bilen var på lakkering. Kjønnløs og triste saker..