Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14719
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  44

Saltkjelen vant dagen sist April 23

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om Saltkjelen

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Nylige profilbesøk

7384 profilvisninger
 1. Saltkjelen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kjenner det er litt trist å se en bil man har lagt så mye tid og energi i, bli seendes slik ut etter få måneders eierskap hos ny eier. Vil vel tørre å påstå at den så sine bedre dager i vårt eierskap. https://www.facebook.com/groups/BMWKJOPOGSALG/permalink/1754271067986460/?sale_post_id=1754271067986460
 2. Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Knipset noen bilder i helgen. Helt merkelig at 21" kan se så smått ut på en bil..
 3. Spesielt overraskende er det kanskje ikke, men selv om grilldesignet har eksistert i konseptform, betyr ikke det at det er spesielt vellykket. At BMW tukter med et så ikonisk designelement som dette synes i hvert fall jeg er kritikkverdig - og jeg er åpenbart ikke alene om man leser utenlandske forumer og kommentarfelt. Jeg tror endringer som dette ville vært lettere akseptert om BMW ikke hadde besudlet varemerket sitt slik de har gjort de senere årene. Det inngås det ene kompromisset etter det andre, og fra å være trendsetteren i markedet har de blitt den som kopierer og dilter etter. Fjern den tradisjonelle nyregrillen, og vips sitter man igjen en helt vanlig bil som kunne kommet fra et hvilket som helst merke.
 4. Det er originale Style 312 i 21".
 5. Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Mange takk! Er veldig fornøyd selv, til tross for at jeg var skeptisk til Ferric Grey-fargen. Takker, Fahad! Jepp, Style 312. Det er noe eget med slike originalhjul, synes jeg. Takk for det! Nei, det er nok ikke så alt for mange biler ute med et så omfattende utstyrsnivå (spesielt ikke som x30d). God helg! Takktakk! Jøss, ikke dårlig. Du må lage deg en tråd om den/bilene du har, da det høres ut til at du har fått deg en relativt imponerende bilpark med tiden! Meget behagelig med fabrikkmontert B&O. Ja, det ble til slutt det. Veldig fornøyd med hvordan det ble seendes ut!
 6. ...og du har åpenbart ikke fått med deg rolleyes-smilyen (evt. betydningen av denne) i enden av innlegget mitt, så for å gjøre det enklere å forstå; denne enkelgrillen har ingen forankring i BMWs design - det er rett og slett så langt unna det doble nyredesignet man kan komme (sammenkoblede eller ei).
 7. ...og der kom det jeg fryktet. Grillen til den nye iX3. Lukter god, gammeldags klassisk BMW av dette.
 8. Saltkjelen

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Nei, så raskt går det dessverre ikke. Driver med delesanking, og så går jeg på i et stort jafs på komplette steder slik at jeg slipper demontering-montering-demontering om hverandre. En biltråd er for øvrig ganske kjedelig uten bilder, så her er det noen med de nye sommerhjulene.
 9. Helt fantastisk! Om du er tom for (dyre) idéer til E90en - CIC og combox. Til E91en kan du jo kline til med skinntrukket topp av dashbordet.
 10. Saltkjelen

  Tråden om min E90 325d! Takk for alt.

  Er vel ikke sikkert at salget via auksjonen.no er frivillig heller. Ellers burde vel dette være en glimrende anledning til å kjøpe bilen tilbake, og sette den i den standen den fortjener, @Fredrik90! Til denne prisen er det for billig til å la være.
 11. Ville det ikke vært mer hensiktsmessig å vente med frontruten til du har lakkert bilen?
 12. Saltkjelen

  Min alpinhvite F11 [detailing s. 53]

  Han er på jakt etter LED-pærer til å sette i ryggelysene, ikke LED-skiltlys, som for øvrig alle F1x har fra fabrikk.
 13. Det er få bilmerker som har hatt så sterk identifikasjon med grillen som BMW, og for mitt vedkommende er BMW en todelt grill. Det er godt mulig sammenhengende grill, historisk sett, er riktig, men i mine øyne er det faretruende likt grillen til en Skoda. Skulle man likevel gått "all in" for sammenhengende grill, burde grillen i det minste ha smale kantlinjer slik Concept 8-serie Gran Coupe har. Da får den ikke solbrilleform slik den skisserte 3-serien har.
 14. Ja, 3-serie manipulasjonen ovenfor er like kjønnsløst som en Toyota Yaris. Sammenhengene nyerer er virkelig ikke bra. Hva er det egentlig BMW driver med for tiden!? Foruten grillen, ser M2 Competition helt smashing ut - tøffere front, M-seter, M-speil og alt annet bilen i utgangspunktet burde hatt fra start.