Saltkjelen

Moderatorer
 • Innholdsteller

  14488
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  37

Saltkjelen last won the day on October 7

Saltkjelen hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om Saltkjelen

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt og eiendom!
 • Kjøretøy
  BMW

Siste besøkende

5447 profilvisninger
 1. Bildene dine er ikke annet enn et mesterverk, @Gorg!
 2. Bmw E38 740i facelift - Hellakering s.8

  Gratulerer med flott E61. Rikholdig utstyrsliste gjør det hele ekstra moro!
 3. Deilig å lese at flere enn meg også setter pris på disse hendlene. De er i en klasse for seg, og det er bare så innmari synd at BMW har valgt å gå bort fra denne ordningen for å please FWD-kjøperne uten et snev av bilentusiasme innenbords. Ellers støtter jeg fullt opp om at eiendom kommer før bil. Tenk så mye mer morsomt det er med en eiendom som stiger i verdi, kontra en bil som faller som en sten. Spesielt nå som man står overfor et virkelig veiskille hva gjelder drivstoff.
 4. Førsteinntrykk av G01, nye X3

  Ikke bare ryktes det om en X3 M, det er bekreftet at den kommer (sammen med X4 M). Ellers synes jeg den nye X3en ser fin og velproporsjonert ut. Fronten synes jeg isolert sett ser fin ut, men jeg har problemer med utformingen av støtfangeren med linjer i her og der som virker lite velutformet. Forhåpentligvis redder X3 M dette inntrykket.
 5. Skikkelig lekkert! Hadde gjerne sett at BMW kom med noe så linjelekkert som dette. Less is more!
 6. Ettermontere cruice control

  Deler er dessverre sjeldent til E84. Egen SZL på disse.
 7. Ettermontere cruice control

  Ny SZL med spaker og nytt instrument om du skal ha LED-didoden som indikerer farten. Herligheten må flashes og kodes.
 8. Ettermontere cruice control

  Ja, ingen problem det. Må byttes et par deler og kodes. Om du bor i Oslo/Akershus, kan jeg gjøre det for deg.
 9. Remy's biltråd

  Ser virkelig bra ut. Jeg regner med at du kjører på med etiketter igjen slik at ting ser helt originalt ut?
 10. 96 mod 528iA m defekt topp selges

  Pris? Flere bilder?
 11. Ja, det er ikke mye egenart over modellene nå lengre. For mitt vedkommende sliter jeg med at det meste er copy-paste på stort sett alt. Hvor mange modeller har de egentlig brukt dette interiøret i nå? 1-serie sedan, X1, 2-serie AT, 2-serie GT og nå X2? Teknologimessige innovative? For min del virker det som om BMW konsekvent forsøker å lage dette billigst og styggest mulig (ingen sammenhengende dashbord, mekanisk (!) girvelger, halogenlys med mer). BMWs nye blinklys- og vindusviskerhendler fungerer og føles som noe som kunne kommet fra noe koreansk fra sent 1990-tallet (la i det minste "smart"-hendlene fra 2002-2017 være som en option, og etter femten år med disse hendlene burde de ikke være ukjente for folk flest heller). Det er på tide med noe nytt og nyskapende. iPad-skjerm var kanskje imponerende i 2010, men det stopper også der. Ellers er det verdt å merke seg at både de siste konseptbilene ikke akkurat ser dårlig ut, men i kjent BMW-stil blir vel edle metaller byttet ut med plastikk og konservative designlinjer. Jeg er sikker på at Z4 vil oppleves helt annerledes (og ditto kjedelig) i produksjonsform kontra konseptet.
 12. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Gratulerer med salg! Alltid hyggelig når ting går rette veien. Det er liten tvil om at det er tregere marked i Oslo/Akershus nå enn det var før sommeren, men noen krise vil jeg ikke si at det er. For Oslo sitt vedkommende så man at markedet begynte å stagnere i årets tredje måned. Dette skyldes nok i all hovedsak den lokale boliglånsforskriften for Oslo som innebærer at investorer og hobbyspekulanter må binde opp 40% i egenkapital ved kjøp av sekundærbolig. I tillegg omfatter forskriften en strengere utlånspraksis hvor det blant annet gis et tak på maks fem ganger brutto inntekt (bankene kan gi unntak på inntil 8% av kundene i Oslo, 10% for resten av landet). Den umiddelbare effekten man så når Oslo-markedet gikk ned, var at nabokommunene opplevde massiv vekst som deretter stagnerte rundt juni-august. Det er imidlertid verdt å merke seg at vi har hatt historisk boligprisvekst, så at markedet går ned noen få prosent er bare en sunn og naturlig utvikling (samsvarer med at boligprisene går i konjunkturer). Ellers er nok medias negative omtaler en sterk pådriver for at markedet oppleves tregere enn det strengt tatt burde være..
 13. Pen E39 528iA selges! (SOLGT)

  SOLGT!
 14. Rett og slett nitrist - som mye annet fra BMW for tiden. Jeg leste en artikkel der BMW innrømmet å ha ekspandert modellporteføljen litt vel mye, og at de ville fokusere nå på å redusere modellvirrvarret. Er nesten som å høre på Norge dette. Vi prøver det svenskene ryddet vekk for lenge siden, og innser til slutt at svenskene hadde rett - BMW vs. Mercedes. Audi har jo til dags dato holdt seg i skinnet.
 15. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Takk for det. Ja, det er liten tvil om at dette er gode biler. Neida, på F01 var disse skiftet på ti minutter. Lyktene er plug and play (må skjære vekk et styrespor på kontakten bare) og lyser som det skal uten koding (dog med feilmelding ved bruk). Har ikke rukket å kode ennå, men det skal ikke være verre enn å legge til 5A1 LED tåkelys i VO.