Evopower

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1446
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Evopower last won the day on February 18

Evopower hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Evopower

Contact Methods

 • MSN
  knuti_2000@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  01 e39 520d & 03 E46 M3

Siste besøkende

1390 profilvisninger
 1. Og andre folk i verden er glad hvis de har mat på bordet neste dag. Buhu!
 2. Det vil jeg hva er markedsandelen til ford f serie da?
 3. Ja det er et stort land, så det varierer nok hvor man befinner seg. En landsdel kan det være hovedvekt av picuper, mens en annen er camryer, og en siste, escalade og priuser. Ser det er masse forum for entusiaster som eier bmw. F10 m5 forum, e46 m3 og 6 serie m.fl. Men mitt inntrykk er at dette er noe eksotisk og skjeldent (sett i forhold til innbyggertallet) og det er ikke slik at de fleste vanlige arbeidstakere kjører f1x der borte slik som her i landet. Det er jo selvfølgelig måten avgifter og sosiale forskjeller er blitt bygget forskjellig i norge vs usa. Komfortseter er kanskje vanligere nå ja?
 4. F10 er jo ikke spesielt vanlig der borte i utgangspunktet. Og en msport med komfortstoler er mindre vanlig enn en med sportsstoler. Så var artig å se den bilen akkurat i den artikkelen Prosentvis i trafikkbildet så ser jeg flere f1x her i byen, og ser dem daglig. For ikke å snakke om hvor mange bmw man ser i norge på en dag. Da jeg var over there i 2010, var det pickups, prius og ellers vanlige biler som toyota, honda og litt mercedes. Bmw var skjeldnere på veien der borte enn subaru.
 5. Da får vi prøve det
 6. Hvilke produkt brukte du her? har samme problemet selv
 7. Selger denne da jeg bestilte den ved en feiltakelse. Kom med bud!
 8. Ja det er langt ifra utslitt dette her. Kan reddes med litt skinnprodukter men må trekkes om for å blir perfekt.
 9. Sikkert mulig å få seg billig f10 her Msport f10 med komfort stoler i california er da ikke så vanlig? Jeg unders også over at hun ikke klarer å vasse ut av bilen selv, men må reddes på typisk heroisk vis Som en regntung dag i bergen det der
 10. Blir bra dette her gratulerer med EU og nytt liv i denne klassikeren. Du fikk tak i weber til slutt ja?
 11. Haha, ser den tro meg, kulde har jeg skrudd nok i. Da vinteren er sesongen man bygger opp løpsbilen til ny sesong. Begynner å bli der at jeg ikke orker slikt lenger, men venter heller på finere temperatur.
 12. Har 18" felger liggende som jeg tenkte å bruke Bilder under viser max fart i 6 gir med henholdsvis 3.62 og 4.45. Har begge diffene liggende, så kan bytte etter behov. 4.45 gir 162 mph som er 260 kmt faktisk. Burde holde akkurat det da? Ønske er jo å ha 6500 på enden av langstrekket, og ikke pine motoren på 8000 over halve langstrekket Hvis det er noen som kjører 4.10 så er det greit å dele erfaringer.
 13. Monroe air max heter dem nå. Samme teknologien som de jeg snakket om fra 90 tallet Forstår iveren etter noe nytt, men tror du kommer til å angre. Få biler matcher komboen bil for pengene, samt driftsikkerhet, kjøreglede og design som en e39 Jeg kommer ikke til å bytte ut min før jeg MÅ. Dvs behov for stv eller at regjeringen innfører fossilforbud over natta.
 14. Takk for svar TRF da forstår jeg mer. Det er for å ha det moro og ikke kjempe om hundredelene som f.eks gatebil extreme. Jeg skal fint føye meg inn i kjørestilen her tror jeg Rallycross har jeg besvisst ungått fordi jeg ble som regel torpedert. Men i rallycross er ufin kjøring definert som når du presser noen av veien eller rævkjører dem så hardt at det må bli karosseribytte etterpå nærmest. Platekontakt og småkyssing på bakfangeren under innbremsing ser jeg på som lov, men det må gjøres på en ryddig måte og ikke for å tape tid selv, som du nevner. For å være klar så er jeg ikke tilhenger av platekontakt, det er grunnen til at jeg gikk fra rallycross til bakkeløp med min bil. Og man velger selv hvor hard man vil være på utstyret. Som i videoen så kjører han med kamera på en måte som skåner drivverket mye, tar srg god tid på giring etc. Men tipper han skrur lite av den grunn og har det kjempemorro! Dere to andre flyr jo forbi, jeg ser jeg må stive av oppsettet mitt dersom jeg skulle deltatt..hehe. Tror du m3 6 trinns kasse med 4.45 diff går på langstrekket? Eller vil jeg treffe turtallsperra i 6 gir før enden?