R Andersen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8027
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

R Andersen last won the day on October 14 2013

R Andersen hadde mest likt innhold!

Om R Andersen

 • Vurdering
  M-abuser
 • Bursdag 01/26/74

Contact Methods

 • MSN
  zinno_e30_m3

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fysisk i Østfold, mentalt i Nürburg.
 • Kjøretøy
  E36 M3 S54, E81

Siste besøkende

994 profilvisninger
 1. Han du kjøpte den av kjøpte den av min kamerat. 😀
 2. Gratulerer med fin M3. Dette er gamlebilen til en kamerat, og tror du har fått et ryddig eksemplar til den prisen. Vurderte å kjøpe den selv når han hadde den, men får holde med en M3..
 3. Stemmer det! Har i carbon og glassfiber.
 4. Ble kjøp av varmepumpe i går. Var tilbud på Jula til kun 4990,-. Litt skeptisk, men lest en del positivt og så har man jo 5 år med garanti.
 5. Fått på taksten, lister og et strøk maling.
 6. Ja, det skal bli utrolig deilig å få seg en egen garasje!! Har montert takstein, så nå er garasjen tett, bortsett fra dør og port. Skulle vært ferdig med listverk også, men vil ha det likt som på huset. Det er en polakk som har håndlaget/frest dem, men har flyttet tilbake til hjemmlandet.... Men har fått en annen som kan gjøre jobben, heldigvis. Viktig med helhet også!
 7. Endelig skal det bli garasje på meg også. DET har jeg ventet lenge på..! Ble en modulgarasje fra Grimstad med målene 6,2x8 med 60 cm overheng foran port, altså 49,6 kvm nede og 53,6 oppe. Planene er fliser på gulv, kjøkkeninnredning, varmepumpe, isolert osv. Garasjen skal brukes til lett skruing og polering. Skulle gjerne hatt løftebukk, men det måtte bli litt kompromiss, da det er andre enn far som også skal bruke den, dessverre.. Vurderer MDF-plater på veggene, da det er kjapt, pent og billig. Noen formeninger om dette? Tenkte å montere en avtrekksvifte også. Det bør vel hjelpe på? Kunne tenkt meg LED-spotter i taket, men redd det kan bli for dyrt, samt usikker på om det er bra nok som lysskilde til bruken. Noen innspill her? Hvor mange stikkontaker bør man ha? Ser for meg å ha 1 dobbelkontakt midt på hver sidevegg, en ved port og et par ved benk. Kun taksten, div. listing, montere dør og montere søyler ved siden av port igjen, så kan man begynne innvendig;
 8. .
 9. Det kan kanskje være noe. Hva koster et slikt armatur, og hvor mange bør man ha i en 50 kvm garasje?
 10. Takk, Stian! Usikker på hva jeg skal bruke i taket. Noen forslag? Tenkte å bruke MDF-plater på veggene og fliser på gulvet. Hva måtte du betale for LED-spottene du kjøpte?
 11. Noen som har tips på belysning i garasjen? Har mest lyst på spotter, og da LED, men det koster jo en arm.. Ser de har billige lysarmaturer på Jula. Hvordan er lys og kvalitet på disse? Hvor mye lys trenger man egentlig? Takker for tips!
 12. Ønsker å kjøpe modellbiler av E30 M3 i 1:18-størrelse. Kan være interessert i 1:43 også hvis det er rette objekt.
 13. Skjer fortsatt ingenting med bilen, men kan krydre tråden med litt bilder av garasjebyggingen jeg holder på med. Garasjen blir 8x6,2m med 60 cm overheng foran port, slik at det blir 49,6 kvm. nede og 53,3 kvm loft. Garasjen er en modul-garasje og blir levert av Grimstadgarasjen. Forskaling klar; Betong på plass; 1 stk. flatpakket garasje; Ringmur på plass; Regner med vegger og tak er oppe i løpet av starten på neste uke.
 14. 350 Euro inc shipping?