R Andersen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8036
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

R Andersen last won the day on October 14 2013

R Andersen hadde mest likt innhold!

Om R Andersen

 • Vurdering
  M-abuser
 • Bursdag 01/26/74

Contact Methods

 • MSN
  zinno_e30_m3

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fysisk i Østfold, mentalt i Nürburg.
 • Kjøretøy
  E36 M3 S54, E81

Siste besøkende

1132 profilvisninger
 1. E36 1998 323i Ræcerbil prosjekt

  Kul bil! Hvilke Intrax-dempere har du kjøpt? Skal kjøre med det på min E36 M3 også (1k2). Blir det S-motor?
 2. De er lastet opp på Photobucket, så mulig det har blitt noen endringer der. Mulig jeg må oppgradere medlemskap e.l. Har ikke tid til å gjøre noe me det nå, så dere får heller vente på nye bilder når bilen er på plass i garasjen.. Edit; Photobucket skulle jo ha masse penger for å kunne dele bildene, og det gidder jeg ikke. Noen tips om andre steder man kan laste og dele bilder?
 3. Hoy!! Skal sette inn porter i garasjen denne uken, så det skjer jo noe, men det tar tid..... Så skal det legges fliser og koble til det elektriske. Når det er gjort, så skal jeg få flyttet bilen hjem.
 4. E36 325i/M3 3,2

  Er bilen solgt? Hvor mye rust er det på bilen, og noen kjente feil/mangler?
 5. Bmw E36M3 3.0 Prosjekt | Vurderer salg...

  Gratulerer med kjøp av E36 M3! Rimelig sikker på at dette er gamle bilen til en kompis. Her er målet ditt for bakstillingen; ;)
 6. BBS RK 2 18" til e39

  De er nok 8,5" foran.
 7. Nye GS Evolution 9,5x18" ET 25

  Har de fortsatt.
 8. Hyggelig at du setter pris på tråden/bygget! Vært opptatt med barn, hus og et par jobbytter i vinter, så bil har det blitt lite tid til, dessverre.... Men nå har det begynt å hjelpe, så venter på å få tak i en elektriker til å få montert strøm i garasjen, slik at jeg får gjort ferdig den. Når den er ferdig så blir bilen flyttet hjem, og jeg kan forhåpentligvis få litt mer framgang i bygget.
 9. Andersen`s E36 M3

  Han du kjøpte den av kjøpte den av min kamerat. 😀
 10. Andersen`s E36 M3

  Gratulerer med fin M3. Dette er gamlebilen til en kamerat, og tror du har fått et ryddig eksemplar til den prisen. Vurderte å kjøpe den selv når han hadde den, men får holde med en M3..
 11. Bmw e36 328i "m3"

  Stemmer det! Har i carbon og glassfiber.
 12. Ble kjøp av varmepumpe i går. Var tilbud på Jula til kun 4990,-. Litt skeptisk, men lest en del positivt og så har man jo 5 år med garanti.
 13. Fått på taksten, lister og et strøk maling.
 14. Ja, det skal bli utrolig deilig å få seg en egen garasje!! Har montert takstein, så nå er garasjen tett, bortsett fra dør og port. Skulle vært ferdig med listverk også, men vil ha det likt som på huset. Det er en polakk som har håndlaget/frest dem, men har flyttet tilbake til hjemmlandet.... Men har fått en annen som kan gjøre jobben, heldigvis. Viktig med helhet også!