Larsinnj

Medlem
 • Innholdsteller

  4009
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Larsinnj

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trønder
 1. Larsinnj

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  Konge med roadtrip i gammelbil! Fant du ut noe av lukten inne i bilen?
 2. Skulle nesten hatt samme i TDSen nå. Ikke alle som har 10 throwing stars i samme gårdsplass Hva er jordingen til panseret god for egentlig? Har samme på E30n, men har aldri skjønt vitsen med den. Er en bra stor jordledning til vindusspyleren og, om den er til det.
 3. Larsinnj

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Ser ut som ei kastestjerne foran en Keskin-felg
 4. Helt utrolig hva disse sorte detaljene gjør med helhetsinntrykket. Bilen kunne vært nylakkert, men om plastikken ikke er up to date blir det ikke bra altså. Og hvis du hadde byttet ut Throwing Stars med GS Monza....
 5. Rumpen i luften for bytte av diffolje og pussing av felgkanter. Trenger ikke å være rakettforsker for å få felgene blanke, men gud bedre for en test av tolmodigheten..
 6. Larsinnj

  Mini Sveigis sin e34 525tds Veien tilbake .

  Bryteren til viften som er gåen da? Rart om det er kabelbrudd når sikringen er hel.
 7. Larsinnj

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  Var samme på 944 turboen til en jeg kjenner. Da luktet det kun når takluka var åpen, og det var pakninga på bakluka som var gåen. Høres snodig ut men..
 8. Larsinnj

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  Angående eksoslukt inne i bilen. Har du sjekket pakninger på lykter og bagasjelokk? Om det er utett der vil noe av eksosen virvles inn i bilen igjen.
 9. Larsinnj

  E 30 Under montering !

  Ja, det er jo både lettvindt og billig, men er litt gøy å ha gjort det selv også
 10. Larsinnj

  E 30 Under montering !

  Konge prosjekt! Blir vel fett å sette seg i "nybilen" når den blir ferdig! Så du nevnte at du hadde eget utstyr til gullforkromming. Hvor kjøpte du, eventuelt hvordan lagde du det?
 11. Kanskje litt off topic, men synes denne er veldig fin! Roadtrip til Sahara med Ferrari Testarossa. Noen som har det..
 12. Tipper at folk her på berget er litt redde for hvor lang tid alt tar når man skal ta seg en biltur nedover kontinentet, men det er vel ikke så veldig ille når man først kommer seg ut av Norge regner jeg med. Har lyst på å ta en slik tur selv en gang. For litt perspektiv så bruker jeg, ifølge Google Maps ca 11,5 time hjemmefra til Kristiansand, mens på 1,5 time ekstra kjører man fra Hirtshals til München.. Men når man ser hvor stor frihet man har til å dra akkurat hvor man vil uten å måtte tenke på å rekke alt mulig av offentlig transport så er det vel egentlig en no brainer! Veldig gøy å lese gjennom slike tråder er det vertfall! Har du regnet på ca hva det koster med en slik tur kontra å dra med fly?
 13. Larsinnj

  Eystein's E30 320i 1990mod

  It's all in the details! Liker!
 14. Larsinnj

  danskiii's E21. C&C 12.08.18

  https://www.youtube.com/watch?v=t8zYpmoV0qE Fra 9 minutter ut i videoen ser du vertfall en måte å "slipe inn" ventilene på. Om det er noe vits i å gjøre det, eller om det er mest bare for å ha gjort det er jeg usikker på. Edit: Han har forøvrig kjørt 200mph på Bonneville med selvbygd motor flere ganger, så ikke la deg lure av piknikbordet! Og for blokka sin del tipper jeg det holder i massevis å skrape av gammel pakning og annet dritt. Skal vel noe til at den blokka der blir skeiv.
 15. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Jeg har en sånn jekk, og er stort sett fornøyd. Eneste jeg ikke liker med den er at den er veldig kvass om du skal senke, noe jeg synes er ekkelt om bilen skal senkes ned på bukker. Er liksom alt eller ingenting. Mulig det går an å gjøre noe med det. Har ikke sett så nøye på det.