Larsinnj

Medlem
 • Innholdsteller

  4003
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Larsinnj

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 06/11/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trønder
 1. Larsinnj

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  Var samme på 944 turboen til en jeg kjenner. Da luktet det kun når takluka var åpen, og det var pakninga på bakluka som var gåen. Høres snodig ut men..
 2. Larsinnj

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  Angående eksoslukt inne i bilen. Har du sjekket pakninger på lykter og bagasjelokk? Om det er utett der vil noe av eksosen virvles inn i bilen igjen.
 3. Larsinnj

  E 30 sendt til lakkering.

  Ja, det er jo både lettvindt og billig, men er litt gøy å ha gjort det selv også
 4. Larsinnj

  E 30 sendt til lakkering.

  Konge prosjekt! Blir vel fett å sette seg i "nybilen" når den blir ferdig! Så du nevnte at du hadde eget utstyr til gullforkromming. Hvor kjøpte du, eventuelt hvordan lagde du det?
 5. Kanskje litt off topic, men synes denne er veldig fin! Roadtrip til Sahara med Ferrari Testarossa. Noen som har det..
 6. Tipper at folk her på berget er litt redde for hvor lang tid alt tar når man skal ta seg en biltur nedover kontinentet, men det er vel ikke så veldig ille når man først kommer seg ut av Norge regner jeg med. Har lyst på å ta en slik tur selv en gang. For litt perspektiv så bruker jeg, ifølge Google Maps ca 11,5 time hjemmefra til Kristiansand, mens på 1,5 time ekstra kjører man fra Hirtshals til München.. Men når man ser hvor stor frihet man har til å dra akkurat hvor man vil uten å måtte tenke på å rekke alt mulig av offentlig transport så er det vel egentlig en no brainer! Veldig gøy å lese gjennom slike tråder er det vertfall! Har du regnet på ca hva det koster med en slik tur kontra å dra med fly?
 7. Larsinnj

  Eystein's E30 320i 1990mod

  It's all in the details! Liker!
 8. Larsinnj

  danskiii's E21. Pusser opp OZ vega

  https://www.youtube.com/watch?v=t8zYpmoV0qE Fra 9 minutter ut i videoen ser du vertfall en måte å "slipe inn" ventilene på. Om det er noe vits i å gjøre det, eller om det er mest bare for å ha gjort det er jeg usikker på. Edit: Han har forøvrig kjørt 200mph på Bonneville med selvbygd motor flere ganger, så ikke la deg lure av piknikbordet! Og for blokka sin del tipper jeg det holder i massevis å skrape av gammel pakning og annet dritt. Skal vel noe til at den blokka der blir skeiv.
 9. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Jeg har en sånn jekk, og er stort sett fornøyd. Eneste jeg ikke liker med den er at den er veldig kvass om du skal senke, noe jeg synes er ekkelt om bilen skal senkes ned på bukker. Er liksom alt eller ingenting. Mulig det går an å gjøre noe med det. Har ikke sett så nøye på det.
 10. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  La den stå slik over natta nå, så er den vel nære på ukjørbar i morra! Blir bra ubalanse når snøen smelter å legger seg til nederst i felgen før det fryser til igjen!
 11. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Du husket rett! Så langt sør at det grenser til møring, men er akkurat på rett side! Gikk meg en tur etter crosskjøringen i dag, og gud bedre så tungt det var å gå! Det har jo kommet vanvittig mye snø i dag, så gikk i snø opptil knærne en god stund der! Ble en 7,5km lang tur, og det er meeeer enn langt nok med det føret som er nå! Relativt bratt opp og ned lia jeg gikk, og med is under snøen tryna jeg annenhver meter omtrent Tok forøvrig en "fjellfie" Pics or it never happened, er det ikke det dem sier?
 12. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Vil si dette var en kurrant søndagsmorgen! Yamaha 250 og Suzuki 450 crossere med ispigg http://i149.photobucket.com/albums/s62/larsinnj/th_IMG_0065_zpsz7wrgflk.mp4
 13. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Har ikke vasket bilen på aldri så lenge, så den ser virkelig ikke ut nå.. Tørr ikke før det blir varmere heller, da jeg ikke har varm garasje. Låsen på førerdøra frøs etter jeg hadde åpnet den en dag her, så fikk ikke lukket den. kjørte med lastestroppe fra dørhåndtaket til høyrefoten.. Merker at jeg er en sommerperson når det skjer slikt..
 14. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Hadde et halvårs pause fra facebook for en stund siden, og jeg må si at det var egentlig veldig godt! Problemet er at man får ikke med seg arrangementer som blir lagt ut kun på facebook, kjøp og salg og det er kjekt å ha til å snakke med folk som jeg av diverse grunner ikke kan sende sms til. Ellers er det stort sett svada som er der
 15. Larsinnj

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Kan vel si det samme om første generasjon X5 og da, for det er vel stort sett en hevet E39 med firehjulstrekki grove trekk!