S. Gunstad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1349
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om S. Gunstad

 • Vurdering
  Brigader
 • Bursdag September 26

Contact Methods

 • MSN
  syver.gunstad@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Oslo
 1. den boksen er vel ikke operativ ennå?
 2. 525d LCI kan vel trimmes til naermere 300 hk? Det må da vaere bra?
 3. Denne så fin ut: https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=92583724 På vgevesen.no står det solgt 15.03.2017, altså før annonsen ble lagt ut. Hva betyr det?
 4. Har du noe info om dynamoen? Hvilken bil har dette stått på?
 5. Flott bil! Kunne tenkt meg en slik!
 6. M2

  Nydelig bil, men hva skjer med setene, spesielt nakkeputene?
 7. Ny tåkelykt kjøpt av Trubo-HF her inne for en hyggelig sum. Byttet et par andre lyspærer også, så nå maser check-control`n litt mindre;) 393 000 km.
 8. Post bilder av deres 225xe!
 9. Ble jo nydelig med litt farge! Har du noen planer for fronten på den? Denne hadde kledd shadowline ..
 10. JULA: 50% BACHO 30% BOSCH http://www.jula.no/black-friday/
 11. Her tenkte jeg man kunne legge inn forskjellige bilrelaterte tilbud. For eksempel: GS-Bildeler: 40% bremsedeler 40% Filter 40% viskere mm http://www.gsbildeler.no/
 12. Nesten lik E39 som min. Må få deg shaddowline!
 13. Legger du om selv eller?
 14. Da har bilen vært inne å fått litt TLC igjen. Bilen har lekket mere og mere kjølevæske gjennom sommeren, og tilslutt rant den rett gjennom heila driden. Virker som det kom fra et sted mellom eksp. tanken og den sorte plasten på radiatoren. Anyways, på tide med en ny. Koeds finest til ~2000kr. Fra International Radiators! Håper denne holder vel og lenge. Er ikke helt fan av patenten på nivåføleren, hvor det er gjenger i plastikk, men så lenge det holder er det vel ok. Greit å ikkke bruke for stort verktøy når den strammes til .... Finito Lade litt Ny olje ble det også. Prøver 0W-30 denne gangen sammen med orginalt filter. Kjørt 13k siden forrige skift, så den så ikke bra ut. Kjører jeg 13k på denne olja så skiftes den neste gang på 400k. Snart på tide med ny bil? I den siste tiden har jeg kjørt uten at vindusspylern på frontruta har fungert, dette er jo ikke holdbart nå som det går mot vinter. Ikke rart det går skeis her etterhvert ... Hadde kjøpt en ny pumpe, men fikk feil type. Det var jo ltt skuff, men det er heldigvis 4 Stk. pumper på bilen, hvorav 3 er like, hvorav 1 fungerte. Så nå har jeg spyler på frontrute og lykter. Bak fungerer den ikke, ei heller den som står i tanken til intensiv spylervæska. Denne er dog lett å skifte senere siden den er så tilgjengelig. Hvis noen har noen slike slengene, så si i fra. Funkar: Tok ikke noe bilde av den på frontruta. Skulle hatt høyre tåkelykt. Anyone? Takk for titten!
 15. Blir spennende å høre hva du mener om X kontra X5.