Bmwray

Medlemmer
 • Innholdsteller

  568
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Bmwray

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 1. Takk for svarene! Da skal jeg se om jeg finner festene å får satt denne så den står oppover, når regnet evnt gir seg i morgen Så ikke ut som den skulle ha noe kontakt på seg. Det er en 99 modell e39
 2. Hei. Ser at koblingen til luft mengde måleren var tatt av, og denne delen på bilde ligger bare løst nedi motor rommet. Det går vannslanger inn på den. Er det mulig å få festet denne uten å demontere noe? Kan ikke huske at noe av dette var løst før. Sist gang den var på verkstedet fikk den ny pakning rundt oljehuset. Dynamoen osv måtte av, og lurer derfor på om denne delen også har vært løsnet på. Grunnen til at jeg mistenker verkstedet er fordi jeg nylig hadde dem til å ordne med den ene front lykten, og når jeg fikk den igjen var to av skruene til lykta bare satt på uten og skru disse inn. Og dette med luft mengde måler kabelen. Virker som dem har dårlige rutiner på å gjøre seg ferdig... Her er bilde av den delen som henger bare i slangene nederst i midten på bilde. Hva slags del er dette? Ser to hull denne muligens kan festes i men da blir delen stående oppover og ikke liggende.. Takker for hjelp.
 3. Hei. Det gjelder E39 pre facelift. Satt nettopp på nye frontlykte glass fra depo og nye originale pakninger til lyktene. Pakningen stikker opp litt der lykten går nedover i mønsteret der man trykker inn pakningen. Trodde dette skulle bli klemt på plass når front glassene ble presset på, men ser ned i lykten fra det lille lokket på toppen, at pakningen henger ut litt og den kan trykkes på plass ved å stikke fingeren ned i lyktehullet, men den vil ikke sitte der. Er det fordi det er dårlig passform på depo front glassene at pakningen ikke ble klemt ned på dette punktet når fronten ble presset på? Noen tips? Mvh Bmwray
 4. Er det disse som er justering stag? https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_5_serie-e39-sedan-520im52/lykter-lykter-etk_lykter/reflektorholder_e39_original__63120027924__7455 eller rep set styresnekke? https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/sok?q=63128362435
 5. Fint hvis noen vet hvor jeg kan få kjøpt det staget eller som har kjøpt det før og har delenr til det?
 6. Da får jeg satse på depo frontglass til original lykten og er nytt pakningsett. Vet dere hva delenr til det staget i frontlykten som er ødelagt?
 7. Ok, det er min erfaring med uorginale angeleyes også men tenkte kanskje det fantes noe bedre. Gs selger nye fronter med ny pakning til dem gamle, men på EU står det også at innmaten er løs på den ene lykta, så dem fikk ikke stilt på lyset. Noen andre uorginale lykter å anbefale da?
 8. Noen som vet? Tenkte å bestille det snart.
 9. Hei. Fikk mangel på EU kontrollen så lurer på og kjøpe disse https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/sok/RnJvbnRseWt0ZXIgRS0zOSBMRUQgcmluZ2VyICwgU29ydCBtZWQgaGV0dGUgb3ZlciBibGluayAoeGVub24gdXRlbiB0ZW5uZXIpKQ==/frontlykter_e_39_led_ringer_sort_med_hette_over_blink_xenon_uten_tenner__ane39_351__3442119 Har xenon kun på nærlysene. Passer dette settet uten at jeg må kjøpe noe mere? Står uten tenner? Passer xenon fra original lykt over på denne? Ser noen på YouTube må koble en og en ledning selv. Passer ikke disse rett på kontaktene som sitter på bilen? Hvordan er kvaliteten på disse lyktene? Nå tenkte jeg mest på om dem har lett for å dugge. Har byttet en del frontlykter på e36 uten xenon for mange år siden men har aldri gjort dette på bil med xenon. Er det like enkelt når bilen har xenon? Takker for svar.
 10. Begge bilbeltene bak har rift i seg, BMW E39

  Er det noen som vet om det er enkelt å skifte det selv? Bmw selger et sett belte for 1700, men mekonomen har fra 300-700kr. Vet ikke om det ville passet med et universalt belte. Baksetene kan ikke legges ned, må jeg skru ut ryggen på baksetet for og komme til beltene? Må jeg ut med hattehyllen for og få ut baksete på sedan E39? Noen guide til hvordan man får ut dette?
 11. Begge bilbeltene bak har rift i seg, BMW E39

  Jeg vet jo ikke om tidligere eier kan ha hatt en hund som gnager, men det var ikke spor etter hund når vi kjøpte bilen. Har selv hund men han gnager ikke på beltene. Mus kan være mulig men det er også rart at det ikke er noe annet ødelagt inni der? Et belte er jo ganske så kraftig så det må jo ganske mye til, så dyr er vel eneste forklaring hvis det ikke slites av seg selv pgs en feil? Lurer på om det er vanskelig å skifte dette selv?
 12. Hei. Det gjelder en 99 modell E39 sedan. Har sett det ene belte bak har et stort rift i seg, og i dag så jeg det var sånn på andre siden også. Er det noe kjent feil som gjør at beltene revner opp bak? Er ganske langt opp på skulderhøyde på den ene og den andre har nede der du spenner fast beltet. Er dette greit å skifte ut selv eller må verkstedet gjøre dette? Takker for svar.
 13. Var det sånn at det holdt med Owatrol cip rett på rusten eller burde man få på Owatrol olje først?
 14. Blinklys som blinker raskt på e39

  Ja, hvor sitter blinklys relé? Har mulighet til å låne fra en annen E39 så kan jo bare bytte over å se om det hjelper.