[space]

Moderatorer
 • Innholdsteller

  6286
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

[space] last won the day on November 24

[space] hadde mest likt innhold!

Om [space]

 • Vurdering
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Frogner i Sørum
 • Kjøretøy
  Touran, X1, M3
 1. Fredriks alternative bimmerstråd

  140i med firer og forhjulstrekk? For meg som synes det er krise at de har gått bort fra seksere i 320, 520 osv er dette noe av det dummeste jeg har hørt... Hva er det de tenker med? Ikke kommer de med en attraktiv elbil heller. En får vel se til andre merker da, i fremtiden.
 2. Fredriks alternative bimmerstråd

  Tesla sin løsning der hadde vært perfekt kombinert med head up display.
 3. Fredriks alternative bimmerstråd

  Ja, blir litt feil å sammenligne det som er en eldre bil. Men tror jeg de kommer opp på MB sitt nivå her? njaa... På den annen side. Det SER bra ut. Spørsmålet er hvordan det oppleves IRL. Om en ny 1 og/eller 2-serie blir FWD har BMW tapt. RWD er hele essensen og grunnsteinen til BMW. Med FWD og firer under panseret kjøper jeg like gjerne en Audi. Ille nok at en må opp i "millionsummer" for å få en ok kultivert motor.
 4. Fredriks alternative bimmerstråd

  Kunne følt meg bra her kjenner jeg. tilsvarende fra BMW 1-serie:
 5. Fredriks alternative bimmerstråd

  BMW har definitivt noe å jobbe med om dagen... Se på designet på polestar 1 volvoen over her også. Flott sak!
 6. Fredriks alternative bimmerstråd

  Ja, de nye volvoene ser fantastiske ut. Men de vet å ta seg betalt. Enn så lenge føler jeg det beste er å sitte på gjerdet. (om en ikke har råd til Tesla) De neste årene blir utvilsomt spennende.
 7. Fredriks alternative bimmerstråd

  Ja. Model X kan ha hengerfeste og Model S kan ha takboks. Samtidig blir noe værre Jeg tviler på om rekkevidden på X3 kommer i nærheten av det Tesla kan levere. Kanskje opp mot det 75D klarer, men jeg tviler på det også. Det har i alle fall ikke vært mye skryting fra den kanten ennå.
 8. Fredriks alternative bimmerstråd

  Selv synes jeg model X er grusom, og folk må slutte å kalle det en SUV. Det er en MPV, som en "teched up" Voyager. I-Pace på sin side er lekker! Det blir spennende å se prisen. En kollega er ute etter ny bil nå. Med hytte på Hemsedal (oppi en fjellside) er det kun 2 reelle alternativer i elbilverden for ham. Model S med 4x4 eller Model X. Så kommer neste kravet hans. Han må kunne ha takboks OG henger. Vips så var vi tilbake på diesel og bensinbiler. Lurer på om noen har vært ute og testet måkevingedørene sine i snøføyken her på østlandet i dag?
 9. Fredriks alternative bimmerstråd

  Hvordan er rekkevidden oppgitt på i-Pace? Den ser knalltøff ut, men har den like mye "tech" som Tesla. Denne artikkelen fra Alex Roy er egentlig ganske interessant, om en ser bort fra klagingen på Doug Demuro. http://www.thedrive.com/opinion/15838/the-truth-behind-doug-demuros-tesla-model-3-review Tesla har helt klart ting gående for seg. De treffer "iphonegenerasjonen" perfekt. Bare de får igang hjulene skikkelig på fabrikken, kommer Model 3 til å selge som bare det. Jeg vil gjerne ha en!
 10. Fredriks alternative bimmerstråd

  https://www.cnet.com/roadshow/auto/2022-volkswagen-i-d-buzz/preview/ Gammel artikkel, men lansering 2022 og den skal klare 434 km. Det tallet bør oppjusteres KRAFTIG nå. Fra denne uka er alle konsepter med under 1000km rekkevidde dødfødt.
 11. Fredriks alternative bimmerstråd

  Ups! Tenkte pr mnd Ingenting overrasker meg når det gjelder prising av parkering i Oslo.
 12. Fredriks alternative bimmerstråd

  https://www.aftenposten.no/osloby/i/qKozL/Har-du-betalt-3000-kroner-for-beboerparkering-Na-kan-pendlere-med-elbil-ta-den-gratis Dette her er nesten vanskelig å tro. Som beboer kan du da i praksis skrote bilen du har og kjøpe ny elbil, og gå i null allerede før du har kjørt en eneste meter.
 13. Jeg bor på landet! Men har ikke stor nok tomt til sånt som det der gitt... Blir helt rått det der.
 14. space sin e46 m3 (endelig)

  Da har jeg skaffet meg Bmw Scanner 1.4. Fungerer jo knallbra. Ikke no stress å få det til å fungere på windows 10. ABS sensor venstre fremme gir feil. (bla.a) Nullet alle feil, så får jeg se hva som dukker opp igjen. Har blitt dårlig med oppdatering og banekjøring i år gitt. Nå får jeg se hvor mye mer kjøring det blir i år, da det er godt og saltet her på østlandet allerede. Har en lang liste med ting som må/bør fikses før neste sesong, så får jeg se hvor mye jeg gidder være i garasjen i kuldegrader i løpet av vinteren.
 15. Skulle ønske jeg hadde større garasje selv... Gjerne med oppvarmet del til skruing.