[space]

Moderatorer
 • Innholdsteller

  6241
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

[space] last won the day on September 27 2016

[space] hadde mest likt innhold!

Om [space]

 • Vurdering
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Frogner i Sørum
 • Kjøretøy
  Touran, X1, M3
 1. En bekjent av en kollega har en Tesla Roadster av første generasjon. Den har nå så dårlig batteri at den så vidt holder til og fra nærbutikken. Han sjekket opp mulighetene for nytt batteri med Tesla. Det kunne skaffes, og han kunne få det til kostpris fra USA. Da skulle de ha rett rundt 200.000 for batteriet. Det ble selvfølgelig lite aktuelt... Så da er den jo et skritt nærmere garage queen, eller skroten.
 2. Hun synes Porsche er for flashy, og at M-ene til BMW da er perfekt. En bra bilpark hadde vært en M2 og en X3. Da har en 2 helårsbiler og alle muligheter. Det kommer nok ikke til å skje da. Kostbart! Fordelen med at hun likte 4-serien er at det da ikke nødvendigvis trenger være en X vi bytter til neste gang.
 3. Samboeren har nå lyst på M2 som konebil... For et par uker siden var hun og et par andre med en kollega og hentet en M4 i Moss. De byttet da på å sitte på i M4n og kjøre den gamle 420GTen hans hjem til Skedsmokorset igjen. Var visst overraskende fin å kjøre den GTen. Ho har begynt å seile opp som en større BMW-entusiast enn meg Jeg ser jo ofte på andre merker også, mens hun har funnet ut at BMW er det det skal være En nede i gata har forøvrig kjøpt seg en slik G-wagen AMG. Mannebil
 4. Er det noen som har noen tips? Det skulle vært litt lenger frem, for å få en perfekt linje over lysene i overgangen til skjermene. Har justert inn høyden så godt det lar seg gjøre med de skruene på hver side fremme. Om en løsner skruene til panseret og justerer så mister en jo justeringen når en åpner panseret for å skru til igjen? Bare løsne helt minimalt så en må bruke litt muskler for å justere? Det er vel ingen justeringsskruer i hengslene?
 5. Få forunt å finne en Messersmith BF-109, med pilot, på tomta si. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/andre-verdenskrig/fant-tysk-krigsfly-med-doed-pilot-i-myr/a/23943318/ En annen klassiker som har stått opp fra de døde (for en overgang!). En NY yellowbird fra RUF! http://www.autoblog.com/2017/03/07/2017-ruf-ctr-geneva-yellowbird-porsche-911/ Hva kan man si? Shitts poms frits!
 6. Hva med en 330E? Om den ikke blir for lav da.
 7. RS6, Den dagen med dieselforbud. Rs4 noen dager tidligere.
 8. I-pace ser fantastisk ut, så får vi se på prisen da. Jeg hadde GJERNE hatt en sånn i oppkjørselen. Det som ser ut til å gjelde med elbilene er at produsentene tør å legge designet tett opp mot konseptbilene. Det er virkelig noe jeg har savnet.
 9. Om det er noe en kan konkludere med fra de bildene så det: 1: Ting blir aldri det samme igjen 2. Det er for lite white wall tires å se nå om dagen. Fantastiske bilder.
 10. Finnes det en annen dab-app? Skulle gjerne hatt litt mer nøytral bakgrunn på den.
 11. Aha! Helt annet adapter ja. Får se hva jeg gjør ang antenne. Lurer på om jeg bør kalibrere touchskjermen. Litt unøyaktig øverst og nederst på skjermen. Ellers bra.
 12. Jeg har også alltid vært svak for A2, men har aldri eid en. Finnes det noen annen bil som har klart å holde seg så moderne designmessig i så lang tid? Utrolig at det ikke renner over av dem på veiene. Den burde vært en kjempehit for Audi, og med tanke på hvor få en ser av dem ble den vel ikke det? Aldri sett en i rød, men det var ikke noe dumt valg! Aldri tenkt på det før, men det er jaggu barnet til en TT og en Touran Spesielt fra denne vinkelen.
 13. Tenkte på bilde av antenna, gjerne helt fra usb til adapter og alt. For er det et annet dabadapter enn erisin sitt? Kan ikke huske det var noe mulighet for å bytte antenne på det...
 14. Glemte å skrive at gps-antenna i bilen fungerer, så slipper å bruke den som følger med. Radioantenne lå strukket sammen med kabelen til bagasjerommet.
 15. Hvordan ser denne ut? Er det en antenne helt fra spilleren, eller noe en skrur på foten på "bordantenna" jeg har, som du så kan strekke videre?