Mr. Erling

Medlem
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mr. Erling

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  f10 525d

Nylige profilbesøk

1302 profilvisninger
 1. Nei ikke rar, men påfallende reflektert. En person som bruker 'de små grå', og det liker jeg svært godt😎 Du er heldig som får prøve andre spennende biler. Da får man som oftest en bekreftelse på at bilvalget man gjør, er riktig iht. personlig smak. Apropos Valeo viskere. Takk for input'n. Bruker BMW disse visker originalt?
 2. Hei, godt tips vedr. Valeo viskere. Gjelder dette også F10 modellens sine viskere?
 3. Mr. Erling

  Dweezils 2015 520xdat 190 hk

  Interessant info Dweezil. 2 ting. - Hvorfor brukte du RATS? Og for det andre. På sist service 'advarte' Billia om at på neste service, må oljen skiftes i girkassen. Dvs. når bilen har kjørt 120k. Mekanikker / 'selger' anbefalte meg å 'skylle' girkassen til en kostnad på rundt kr. 12 000,- Har hatt tid til å reflektere / sjekket ut på nettet dette forslaget til selger, og det er både òg med erfaringer. Konklusjonen min blir:''hvorfor fixse på noe som virker'? Ergo det blir kun vanlig oljeskift i 'kassa' Ser at du nevner ''forebyggende vedlikehold'' Dweezil, men jeg ser ikke 'skylling' som det, men skift av olje.
 4. Hei Fredrik Takk for flott reisebrev! Du er heldig som har venner du kan reise sammen med
 5. Mr. Erling

  iPhone vs BMW

  Hei Vurdere rå kjøpe en ny mobil og da får iPhone mye skryt for sin 'lett-brukhet'. Det liker jeg. har alltid irritert meg over ulogiske mobiltelefon meny oppsett. Spørsmålet er: Vil min gamle F10 fra 2010 ha problemer med å komunisere med den?
 6. ...kommer ikke til å gjøre det. Takk for super info😏
 7. Wow.... Ny 3.0 liter diesel motor i G30 leser jeg her Gått fra 'vår' N57 til ny B57. Håper det er en like vellykket motor?
 8. Hei Fredrik 😏 Installerte du DAB i din gamle F10? Hvis så, hva gjorde du og hva kostet det? Hilsen Erling i Drammen Fortsatt F10 innehaver☺️
 9. Hei Fredrik☺️ Mye av det jeg ser på bildene kunne vert unngått, hvis du hadde spandert på den 'Fluid Film' behandling. Fluid Film fjerner ikke rust, men stopper det. + det beste; 'Fluid film' penetrer ca. 15 cm. i omkrets der det er påsprayt. Min F10 har fått Fluid Film ' behandling 2 ganger allerede. Den siste var såkalt ' premium' ( les forklaring her i denne link) for jeg kommer ikke til å gjenta behandlingen med det første, fordi jeg kjører så lite på vinterføre med den. Dvs. lite slitasje på understell behandlingen.
 10. At du kunne Dette kommer du til å angre på 🧐
 11. Mr. Erling

  F10 525d Talset Autocare

  Talset Autocare har tatt 'behandlig' (coating) på lakken
 12. Hva er prisforlangende? Hvor i Spania skal dere? Tipset jeg ikke om Pyrineene og Andorra med sine tax-free varer i fjellheimen, knappe 20 mil fra Barcelona, til deg? Minner mye om Alpene.
 13. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Jeg er mer enn fornøyd med mine nye PS4 dekk ( ikke RFT), men så var jeg ikke bortskjemt med de steinharde RFT Continental Conti dekkene, som stod på den da jeg kjøpte doningen. Mer enn fornøyd. Plutselig var den en typisk 'Bimmer' . .skjønner du? Og støy? Ikke noe å bemerke kontra Conti dekkene! Har kjørt stort sett svingete riksveier, med varierende asfalt kvalitet. Kun motorvei, en gang fra Drammen til Eidsvoll. Resten riksveier. Tok returen fra Eidsvoll over Lygna og ned til Tyrifjorden. Masser av svingveier. ⚠️Imponerende dekk. 'Svelger' alt uten bemerkninger. Nå har jeg ikke flere superlativer å skryte av de. Hvor lang leveringstid fikk du på dekkene? Jeg måtte vente i 16 dager, men svelget den 'kamelen'. Og nå angre jeg ikke Tvi tvi!😎
 14. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Den momentstav for å trekke til hjulbolter fra Tengs Tools så veldig interesant ut. Men jeg skjønner ikke,... ligger det innebygd 'en sperre' i momentstaven?