Mr. Erling

Medlem
 • Innholdsteller

  404
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mr. Erling

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  f10 525d

Nylige profilbesøk

1082 profilvisninger
 1. Hva er prisforlangende? Hvor i Spania skal dere? Tipset jeg ikke om Pyrineene og Andorra med sine tax-free varer i fjellheimen, knappe 20 mil fra Barcelona, til deg? Minner mye om Alpene.
 2. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Jeg er mer enn fornøyd med mine nye PS4 dekk ( ikke RFT), men så var jeg ikke bortskjemt med de steinharde RFT Continental Conti dekkene, som stod på den da jeg kjøpte doningen. Mer enn fornøyd. Plutselig var den en typisk 'Bimmer' . .skjønner du? Og støy? Ikke noe å bemerke kontra Conti dekkene! Har kjørt stort sett svingete riksveier, med varierende asfalt kvalitet. Kun motorvei, en gang fra Drammen til Eidsvoll. Resten riksveier. Tok returen fra Eidsvoll over Lygna og ned til Tyrifjorden. Masser av svingveier. ⚠️Imponerende dekk. 'Svelger' alt uten bemerkninger. Nå har jeg ikke flere superlativer å skryte av de. Hvor lang leveringstid fikk du på dekkene? Jeg måtte vente i 16 dager, men svelget den 'kamelen'. Og nå angre jeg ikke Tvi tvi!😎
 3. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Den momentstav for å trekke til hjulbolter fra Tengs Tools så veldig interesant ut. Men jeg skjønner ikke,... ligger det innebygd 'en sperre' i momentstaven?
 4. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  skjønner du ikke? les innlegg om det da vel ha ha ha
 5. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  .. skulle IKKE forundre meg. Skal ta en tur til merkeverksted Billia Lier (Drammen) i morgen og spørre om få låne en 'momentstang' (er det betegnelsen?) til å sjekke 'NM' på hver bolt. Billia vet sikkert også hva so mer korrekt?
 6. Mr. Erling

  Dweezils 2015 520xdat 190 hk

  Fikk den samme beskjed når den hadde service i fjor på Billia Lier(Drammen?) Påpekte litt grav(?) rust på innsiden av venstre forbremseskive. Lot det passere! Hørt ikke det knyst om det på EU kontrollen i februar i år på Billia Lier. Null anmerkinger! 🚩Så enten var EU mekanikker sløv eller så sjekket han servcie dokumentasjon, og lot være å påpeke saken? Uansett så har jeg begynt å ta noe super harde nedbremsinger ( ABS slår inn) når jeg kjører av motorvei og ingen ligger bak meg. Kanskje det hjalp / hjelper?
 7. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Har ikke kontrollert hvor mye muttrene er trukket til...... Ligger det en liten overraskelse og venter der?
 8. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  .. flere ting jeg undrer på vedr.fagkompetanse på etablerte dekkfirma. Har jeg noen grunn til det? Jeg brukte Bilringen i Drammen, et gammelt respektert bildekk verksted, som leverandør for mine nye Michelin PS4. Begynte å undre på kundebehandligen allerede før monstasjen - 16 dagers leveringstid. Vel, jeg skal ikke rippe opp i at jeg ventet i drøye 30 minutter etter avtalt tid, før de gadd gi beskjed om at dekkene kom neste dag. Da jeg neste dag dro etter å ha fått på nye dekk, fremdeles uten unnskyldning for forsinkelsen på 1 døgn, stod tre menn, med et tvert kroppspråk, med korslagte armer, og beskuet meg rygge ut av verksetedshallen. 🚩Ikke som mye som ett takk for handelen! Kom hjem og sjekket dekkene. De så ikke ut. Tilgriset med 'fett'(?) langs / rundt hele omkretsen mellom dekk og felg. Er det vanlig? Og dekktrykket var på på hele 4,8 bar!⚠️ På dørstolpen i bilen, står det 2,3 foran og 2,5 bak ved 3 personer belastning. Er jeg for kritisk? Bilringen Drammen
 9. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Ja det er noe merkelig med dette med Michelin PS4 Jeg måtte vente i 16 dager på dekkene. Har ingen vettug forklaring og butikken gjorde meg ikke klokere på direkte sp.mål.
 10. Jobber du for Arendal Auto eller er 'arvelig belastet' der eller har d usolgt den allerede til dem Fredrik? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=118860188
 11. Mr. Erling

  Erling sin f10 525d

  Støy er det, men nå hadde jeg på Conti piggdekk RTF før disse nye sommer dekkene. De støyer selvsagt.. Når jeg nå med sommerdekk kjører bak(!) biler med pigg, overdøver de alt inne i bilen min. Slik var det ikke når jeg selv hadde piggdekk på. Hvordan Michelin PS4 er mot andre i støy... tja det vet jeg ikke.
 12. Mr. Erling

  Erling sin f10 525d

  Michelin Pilot Sport 4 dekk Er montert. Svært førnøyd.😎
 13. Mr. Erling

  Nye sommer dekk til F10

  Hei Evopower, her jeg tilbake, som lovet, med min personlige ’’evaluering’’ av mine nye Michelin Pilot Sport 4 dekk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal formulere meg slik at du forstår meg, Kort sagt: ....jeg er svært fornøyd! 😀 Det å gå fra Conti piggdekk til Michelin P4 var som å gå fra lystbåt i sjø, til bil på skinner. Håper du forstår meg? Husk at jeg hadde Continental Conti Run Flat Tyre ( RTF) til sommer dekk. Og hver høst skrev jeg her inne på Bimmer at det var så deilig å få på vinter dekkene Conti, for Conti RTF sommerdekkene var fæle, stive, harde, støyete og tunge å styre med. Nå er det en helt annen verden. Lett styrt Presis i styringen, uansett kvalitet på asfalt. Lite støy, unnsett dårlig eller fin asfalt. God i svinger Fast, men ikke ’’RTF dekk’’ fast. Jeg angrer ikke! Men jeg har ikke fått prøvd noen andre da... lurer litt på Nokaian Hakka Black 2...
 14. takk, bare så synd at de har så elendige betingelser for bankinnskudd og betjening av kort. Har ikke lån. Jeg bruker Tide. Min f10 med 5000 km i året, full kasko og egenandel kr. 4 000, - koster kr. 5.904,- + avg. til Staten totalt kr. 8. 725 Din er enda rimeligere. Den skjønner jeg ikke, for jeg har kjørt skadefritt i en mannsalder.