Hosse

Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hosse

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  F31 2013, E89 2010

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hosse

  Z4 E89 trekker til høyre

  Ha! Endelig er dette løst. Det var en kalibrering av rattvinkel sensoren som måtte til. Nu trekker den ikke det minste og DTC feilmeldingene er også borte:-)
 2. Jeg har en tune2air WMA3000B som jeg har et merkelig problem med. Den virker i alle biler mot alle telefoner jeg testet den med. Dvs lyden kommer igjennom og jeg kan styre menyen med bilens knapper. MEN når jeg bruker min egen Iphone på den, så kommer bare lyden opp og så står det "cannot connect to device" i displayet. Det er klart at den spiller jo gjennom anlegget, men får altså ikke opp menyen og kontrollene. Tenkte dette var et problem med min telefon, så da byttet jeg fra Iphone 6S til 8. Utrolig nok samme problem. Prøver jeg fruens Iphone 7 eller min datters Iphone 6 så funker alt. Det eneste jeg kan konkludere med er at det er mitt oppsett på telefonen som gjør at det ikke virker. Eller en eller annen app som gjør at den ikke vil koble til skikkelig. Support og updates på tune2air er jo ikke eksisterende, så må prøve å finne ut av dette selv. Noen som hatt samme problem her og løst det? Finnes det noen tilsvarende bluetooth produkter der ute til min BMW (E89 -2009)? På forhånd takk!
 3. Hosse

  Z4 E89 trekker til høyre

  Jepp, 4hjuls innstilling er utført hos BMW verksted ja. Ja, jeg kjøper den at veiene heller utover for å få vann til å renne av, men dette føles som noe som er der konsekvent, uansett helling på vei. Når ratten står 100% rett går bilen 100% rett frem. Slipper jeg ratten faller den 5% til høyre, stopper der, og bilen svinger svakt mot høyre. Det som er rart er at bilen vært sånn siden jeg kjøpte den for 3 år siden. Under denne tiden har bilen vært på service, hatt EU kontroll og hjulinstillinger som sagt. Dersom et stag, lager eller en fjær hadde vært skadet, så burde verkstedet funnet ut av dette. Har også sagt til verkstedet alle ganger at de skal sjekke opp denne, trekkingen, men de har aldri funnet noen feil. Har aldri hatt dette problemet med noen bil tidligere og det irriterer meg litt. Kan aldri slappe helt av fordi jeg hele tiden må holde litt hardt i ratten for at den skal gå rett.
 4. Hosse

  Fjernstyring av cab på E88

  OK, takk!
 5. Hei, Noen som vet om det er mulig å programmere sånn at man kan åpne og lukke caben på en 1 serie cab E88 med nøkkelen på avstand? Ser at det finnes moduler for dette, men kommer på 2.500 pluss frakt og pluss toll, så det blir litt dyrt. Ser ikke ut til at BMW verktøy eller Carly klarer dette, men kanskje noe annet verktøy får det til?
 6. Hosse

  Z4 E89 trekker til høyre

  Har en Z4 E89 fra 2009 som jeg hatt i over 3 år. Hele tiden har bilen trukket litt til høyre. Dvs den strever etter å ville ha ratten ca 5 % med klokken. Dvs hadde jeg ikke hold i ratten så ville den av seg selv kjørt i en svææært stor sirkel. Egentlig er dette ikke et kjempeproblem, men litt irriterende. Ratten står 100% riktig (når jeg holder mot selvsagt) og bilen går da helt rett. Jeg har samme problem med sommerhjulene som vinterhjulene. Med nye og gamle dekk. Jeg har også hatt bilen på 4 hjulsinnstilling 2 ganger, men dette har ikke hjulpet. Dekkene slites også veldig jevnt og fint. Alle 4. Bilen har ikke hatt noen større skader/kollisjoner. Det eneste jeg vet er at det vært en skade på venstre side av bilen i et parkeringshus. Dette var på døren og litt på forskjermen. Kan ikke drømme om det var noe så kraftig at bilen skulle blitt rammeskeiv. Noen som aner hva dette skyldes?
 7. Da er bestillingen endelig gått fra Autolease, til Bilia og idag til BMW. Puh. Tok sin tid! Håper det fortsatt er innenfor å få den levert i år. Selgeren på Bilia mente det var mulig. Krysser fingrene. Skal ha bilen i 4 år, så vil gjerne ha redusert skatt på det 4e året. OG, så er det ikke minst en topp julegave:-)
 8. @Knutmyr åh. Nei, det har jeg ikke sjekket. Takk for tipset!
 9. Noen andre her inne som sliter med å få inn NRK kanalene på sin ettermonterte DAB+?
 10. Yahoo! Det var jo strålende nyheter:-)
 11. Yahoo! Det var jo strålende nyheter:-)
 12. Kommenterer denne igjen. Jeg ser her at han har touch/swipe mulighet på skjermen til navigasjonen. Er dette standard på Navi Proff, eller er dette enda et tilbehør som jeg har oversett?
 13. @fupsaker Da er det bare å krysse fingrene da:-) Skal kjøre til en hytte 550 km unna over jul og da hadde en splitterny bil med 4x4 og piggdekk vært å foretrekke:-)
 14. Da går bestillingen til BMW idag. Slengde på denne Multi panelen også. Blir flådd uansett, så da kan jeg like godt ta med den også:-) Nån som vet ca leveringstid fra BMW for tiden? Noen sjanse å få ny bil i år?
 15. Jøss. Selgeren på Bilia sa at det ikke var touch skjerm.