Hosse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Hosse

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  F31 2013, E89 2010
 1. Z4 E89 trekker til høyre

  Jepp, 4hjuls innstilling er utført hos BMW verksted ja. Ja, jeg kjøper den at veiene heller utover for å få vann til å renne av, men dette føles som noe som er der konsekvent, uansett helling på vei. Når ratten står 100% rett går bilen 100% rett frem. Slipper jeg ratten faller den 5% til høyre, stopper der, og bilen svinger svakt mot høyre. Det som er rart er at bilen vært sånn siden jeg kjøpte den for 3 år siden. Under denne tiden har bilen vært på service, hatt EU kontroll og hjulinstillinger som sagt. Dersom et stag, lager eller en fjær hadde vært skadet, så burde verkstedet funnet ut av dette. Har også sagt til verkstedet alle ganger at de skal sjekke opp denne, trekkingen, men de har aldri funnet noen feil. Har aldri hatt dette problemet med noen bil tidligere og det irriterer meg litt. Kan aldri slappe helt av fordi jeg hele tiden må holde litt hardt i ratten for at den skal gå rett.
 2. Fjernstyring av cab på E88

  OK, takk!
 3. Hei, Noen som vet om det er mulig å programmere sånn at man kan åpne og lukke caben på en 1 serie cab E88 med nøkkelen på avstand? Ser at det finnes moduler for dette, men kommer på 2.500 pluss frakt og pluss toll, så det blir litt dyrt. Ser ikke ut til at BMW verktøy eller Carly klarer dette, men kanskje noe annet verktøy får det til?
 4. Z4 E89 trekker til høyre

  Har en Z4 E89 fra 2009 som jeg hatt i over 3 år. Hele tiden har bilen trukket litt til høyre. Dvs den strever etter å ville ha ratten ca 5 % med klokken. Dvs hadde jeg ikke hold i ratten så ville den av seg selv kjørt i en svææært stor sirkel. Egentlig er dette ikke et kjempeproblem, men litt irriterende. Ratten står 100% riktig (når jeg holder mot selvsagt) og bilen går da helt rett. Jeg har samme problem med sommerhjulene som vinterhjulene. Med nye og gamle dekk. Jeg har også hatt bilen på 4 hjulsinnstilling 2 ganger, men dette har ikke hjulpet. Dekkene slites også veldig jevnt og fint. Alle 4. Bilen har ikke hatt noen større skader/kollisjoner. Det eneste jeg vet er at det vært en skade på venstre side av bilen i et parkeringshus. Dette var på døren og litt på forskjermen. Kan ikke drømme om det var noe så kraftig at bilen skulle blitt rammeskeiv. Noen som aner hva dette skyldes?
 5. Da er bestillingen endelig gått fra Autolease, til Bilia og idag til BMW. Puh. Tok sin tid! Håper det fortsatt er innenfor å få den levert i år. Selgeren på Bilia mente det var mulig. Krysser fingrene. Skal ha bilen i 4 år, så vil gjerne ha redusert skatt på det 4e året. OG, så er det ikke minst en topp julegave:-)
 6. @Knutmyr åh. Nei, det har jeg ikke sjekket. Takk for tipset!
 7. Noen andre her inne som sliter med å få inn NRK kanalene på sin ettermonterte DAB+?
 8. Yahoo! Det var jo strålende nyheter:-)
 9. Yahoo! Det var jo strålende nyheter:-)
 10. Kommenterer denne igjen. Jeg ser her at han har touch/swipe mulighet på skjermen til navigasjonen. Er dette standard på Navi Proff, eller er dette enda et tilbehør som jeg har oversett?
 11. @fupsaker Da er det bare å krysse fingrene da:-) Skal kjøre til en hytte 550 km unna over jul og da hadde en splitterny bil med 4x4 og piggdekk vært å foretrekke:-)
 12. Da går bestillingen til BMW idag. Slengde på denne Multi panelen også. Blir flådd uansett, så da kan jeg like godt ta med den også:-) Nån som vet ca leveringstid fra BMW for tiden? Noen sjanse å få ny bil i år?
 13. Jøss. Selgeren på Bilia sa at det ikke var touch skjerm.
 14. Nice!! Sjekker i morgen om det kun er snakk om 2.700. Jeg fant ikke valg om iDrive 6.0 eller touchscreen i BMW bufferen. Inngår det muligens i navi proff?
 15. Da er endelig bilen ferdig specen. Etter en telefon til Autolease fikk vi rett ut feil i deres systemer og i BMWs kalkulator. Fikk ned veil pris nesten 30.000kr! Skatt spart der altså. Det som nå er endret er: - Navi proff - 17" pigghjul - Apple carplay - sorte vinduer bak Har fått tips om å oppgradere fra utvidet instrumentpanel til multi instrument. Ser ut til å koste 2.700kr ekstra. Noen som har kjennskap til denne? Bestillingen har ikke gått til BMW ennå, så rekker å endre dette i morgen tidlig.