Nils Jørgen

Medlem
 • Innholdsteller

  744
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nils Jørgen

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Alta

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nils Jørgen

  M-Performance eksos til 435i - lite lyd

  En slags ull som potta er kledd med innvendig
 2. Nils Jørgen

  M-Performance eksos til 435i - lite lyd

  Det blir mere lyd etter litt bruk. Dempervatten i potta svekkes/brennes. Ta deg en lengre tur med litt "aktiv" gassbruk, så fremskyndes prosessen👍
 3. Ny i eske. Passer 2014-2017 modeller med B47D20 motor. 163/400 og 190/400 En fin og nødvendig(?) oppgradering til alle som f.eks skal tune opp sin 163hk eller 190hk motor med annen programvare (chip, optimering fra andre leverandører enn Bmw.) Nypris GS: 4880,- 3900,- inkl.mva og frakt
 4. Nils Jørgen

  M Performance Kit til F11 520d 2015-modell

  Bremsene følger vel med i kittet til en sterkt redusert pris, send meg reg.nr så kan jeg sjekke
 5. Nils Jørgen

  M550dX effekt, holdbarhet osv

  "40-50 biler" har optituning tunet alle m550d'er i Norge da eller?
 6. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Kan legge til at jeg tror de oppgitte tallene ikke er oppskrytte drømmetall, om de hadde oppgitt 220hk og 480nm hadde jeg trodd på det.
 7. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Ja, da har jeg fått testet litt. De første minuttene etter jeg hentet bilen merket jeg lite forskjell annet en annen lyd av motoren. Mulig den gikk ørlite bedre. Men hadde lest et sted at du ikke får full effekt før den er driftsvarm med powerkit. Det viste seg å stemme! Vil si det er en markant forskjell på mellomreg. Toque "surget" er mere fremtredene nå og det varer lenger! Det resulterer i at den føles mye mere kontant ved pådrag i alle gear. Den øker meget pent og uanstrengt opp i fart også over 100 og i 8.ende gear. Definitivt en bra oppgradering, jeg kan tenke meg at mindre biler blir MEGET kjappe med samme motor/kit. Verdt å merke seg at automat biler får 440nm, mens manuell får 430nm (1750-3000rpm på begge mot 400nm 1750-2500rpm orginal) Ulemper: Jeg mener at det er litt hardere/ruffere gange i motoren nå, høres mer ut som en Diesel. Også på tomgang. Om noen har samme erfaring vil jeg gjerne vite det! To timer installasjonstid står det i papirene til Bmw.
 8. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Rapport kommer!
 9. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Bilen er nå på verksted, får den senere i dag. Tror dere man burde ha betalt Norsk mva. på jobben for å få godkjent "ombyggingen"? Planen var å ikke betale svensk mva, for så å betale Norsk mva. på tolla, men Bavaria Skellefteå hadde lite eller ingen forståelse på hvorfor vi ikke skulle betale Svensk mva., så de hadde tydeligvis ingen rutiner på dette. Han sa bare at ingen stopper, alle kjører rett over. Et alternativ er å betale både Svensk og Norsk moms, så søke om å refundert én av dem. Var ikke så geara på å ende opp med å betale begge. Noen som har vært i en lignende situasjon?
 10. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Om man har 5serie eller en annen modell som krever andre bremser er det jo en gavepakke for folk som har litt slitte bremser og vil ha mere effekt og beholde garanti. Mye for pengene!
 11. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Ny intercooler, på X3 er det kun ny luftføring til bremsene (er samme bremser på alle inkl 35i/d) og ny ecu. 18k ferdig montert/kodet i Sverige ca. Betaler 21k for det + service. Mistenker at bare servicen i Norge hadde kostet nærmere 10k
 12. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Takk for svar! Søknad levert! Var jo svært lite som måtte fylles ut. Må jeg egentlig vente på "go" signal fra Skatteetaten før jeg kan montere kittet eller holder det at søknaden er levert før montering? Hadde ikke tenkt å ta målinger (da jeg synes det blir for mange variabler) men skal komme med en utfyllende rapport på hvordan den blir etter optimering.
 13. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Service samt Power Kit skal monteres i Skellefteå nå på fredag (Servicepartner i Norge svarte ikke på mail en gang). Tenkte å gjøre det helt etter boka å betale Norsk mva. på alt når bilen kjører inn til Norge igjen. Satser på at forhandler kan ta vekk Svensk mva. på sin faktura (eksport). Men, er det noe hensikt å få dette inn i vognkort? Er vel snakk om ca 8% økning på papiret. Hvordan er gangen i en slik prosess?
 14. Nils Jørgen

  M Performanse Power kit B47

  Har du 190 eller 163hk?
 15. Nils Jørgen

  M Performanse Power kit B47

  Skriv gjerne om hele prosessen fra start til mål! Veldig spent på forskjellen i ytelse