Nils Jørgen

Medlem
 • Innholdsteller

  737
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nils Jørgen

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Alta
 1. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Rapport kommer!
 2. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Bilen er nå på verksted, får den senere i dag. Tror dere man burde ha betalt Norsk mva. på jobben for å få godkjent "ombyggingen"? Planen var å ikke betale svensk mva, for så å betale Norsk mva. på tolla, men Bavaria Skellefteå hadde lite eller ingen forståelse på hvorfor vi ikke skulle betale Svensk mva., så de hadde tydeligvis ingen rutiner på dette. Han sa bare at ingen stopper, alle kjører rett over. Et alternativ er å betale både Svensk og Norsk moms, så søke om å refundert én av dem. Var ikke så geara på å ende opp med å betale begge. Noen som har vært i en lignende situasjon?
 3. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Om man har 5serie eller en annen modell som krever andre bremser er det jo en gavepakke for folk som har litt slitte bremser og vil ha mere effekt og beholde garanti. Mye for pengene!
 4. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Ny intercooler, på X3 er det kun ny luftføring til bremsene (er samme bremser på alle inkl 35i/d) og ny ecu. 18k ferdig montert/kodet i Sverige ca. Betaler 21k for det + service. Mistenker at bare servicen i Norge hadde kostet nærmere 10k
 5. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Takk for svar! Søknad levert! Var jo svært lite som måtte fylles ut. Må jeg egentlig vente på "go" signal fra Skatteetaten før jeg kan montere kittet eller holder det at søknaden er levert før montering? Hadde ikke tenkt å ta målinger (da jeg synes det blir for mange variabler) men skal komme med en utfyllende rapport på hvordan den blir etter optimering.
 6. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Service samt Power Kit skal monteres i Skellefteå nå på fredag (Servicepartner i Norge svarte ikke på mail en gang). Tenkte å gjøre det helt etter boka å betale Norsk mva. på alt når bilen kjører inn til Norge igjen. Satser på at forhandler kan ta vekk Svensk mva. på sin faktura (eksport). Men, er det noe hensikt å få dette inn i vognkort? Er vel snakk om ca 8% økning på papiret. Hvordan er gangen i en slik prosess?
 7. Nils Jørgen

  M Performanse Power kit B47

  Har du 190 eller 163hk?
 8. Nils Jørgen

  M Performanse Power kit B47

  Skriv gjerne om hele prosessen fra start til mål! Veldig spent på forskjellen i ytelse
 9. Nils Jørgen

  X1 vs X3

  Service, er det så å forstå at det ikke lenger er servicehefte i papirform? Hvordan er det å ta service i Sverige på en bil med med Norsk garanti? Er det noe som heter Norsk garanti? Har forstått det sånn at du faktisk ikke trenger å følge servicer for å opprettholde garanti, så da spiller det jo kanskje heller ingen rolle hvordan land du tar service i. Men hvordan lagres servicehistorikken? i iDriven? Er jo greit å ha det på stell mtp videresalg
 10. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Tenker litt på intercooler og slikt
 11. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Ok. Rart at det ikke kan legges inn ny programvare på eksisterende hjerne egentlig.
 12. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Ingen som vet?
 13. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Jeg tipper de tallene Bmw oppgir (som vanlig?) er ganske konservative. De kan vel ikke komme for nær 235hk utgaven av samme motor på papiret. Var snakk om ca 0.5 sek raskere til hundre og 1sek 80-120. Det er faktisk ganske betydelig. Og hvis det stemmer at han youtube-duden har barbert vekk 9sek på 60-200 tiden sier det seg selv at 15hk økning ikke er å ta hardt i!
 14. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Til X3
 15. Nils Jørgen

  Performance Power Kit B47

  Økningen på papiret var ikke så mye men hvis dette (se bildet) stemmer så er det jo en meget stor forskjell!