Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4209
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Kjennern vant dagen sist August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

1836 profilvisninger
 1. Kjennern

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Polen er fint sted å feriere det, infrastrukturen begynner å bli bra. Fine veier på kryss og tvers, 4 felts motorvei med 140 sone flere steder. Men er også en del steder de ikke er ferdig å bygge ut. Men fra nord til sør kan du fint kjøre på 4 felts vei. De driver å bygger ut en del på E77/S7 fra Krakow til Warsawa nå. E75/A1 fra Gdynia er helt super å kjøre sydover. Har klart å spare inn 1,5-2 timer nå da vi slipper å kjøre gjennom Lódz men rundt. Kan jo nevnte at grensa er 140 men folk ligger jo i 160-180++ der så bruker å henge meg på noen lokale som har vhf antenna ute sikkert tegn på at politi er langt unna Hehe.. Huset vårt ligger 2 mil fra Miechów som ligger langs E77/S7 ca 4 mil nord for Krakow. Her er veien helt grei men kunne fint oppgradert den til 4 felt. Mye trafikk på E77/S7.. Små veien rundt omkring er en annen liga 😂, her er det alt fra ny asfalt til grusveier. Og det går veier over alt, da mener jeg over alt.. sykt mye små veier hit og dit. Som feriested er Polen helt suverent, hyggelige folk, mye å se av steder og kultur. Grei og billig mat stort sett over alt. Ikke sett noe til kriminalitet eller bråk der vi har reist. Var innom Warsawa også en tur, men jeg liker nok Krakow bedre. Som bilturist er det også fint at diesel koster ca 11.50 pr/L I år tok vi bilen på lokalt verksted og fikk lagt på nye dekk etter en punktering( kjøpte dekk på nett), skiftet olje, oljefilter, luftfilter og bremsevæske til 2500 NOK, helt suverent det der. Neste år blir det skiver og klosser foran og bak til 8500 NOK, alt er originalt og olje er Castrol. Norske priser er litt i en annen liga der.
 2. BMW.de har begynt å selge 620d GT, bare jeg som synes det var en gedigen nedtur? Ellers har dem lagt ut 8 Serien i konfigurator som 840d.. Skulle tro dem kom med noe mer spennende en x40d som første modell men...
 3. Ikke noe problem med LED om vinter. Har LED selv på min og aldri hatt trøbbel med snø.
 4. Kjennern

  Stilars’ F11 520d!

  Ikke opplevd dette på min GS Split, kjørt i salt å snø i 3 vintre.. Men ellers enig ja
 5. Kjennern

  Stilars’ F11 520d!

  GS Split med 245/45-18 på vinter. Helt Ok felger jeg ikke er spesielt redd for. Sommer er likt som deg med 245/40-19.
 6. Du har jo Apps, sett i kabel og start Spotify. Da skal den komme opp under Media menyen. Mulig kun på iPhone dette går. Kun hatt iPhone så ikke testet noe annet selv. Kontakt CD support i Tyskland. De fikser nok dette om du har alt du skal av utstyr.
 7. Sånne ting er kjipt, og det beviser bare at man ikke kan stole en meter på sånne telefon selgere. Har en lignende erfaring med IF, ikke bil men en ivrig selger som lovte litt mye. Fikk heldigvis dette bekreftet på e-post før jeg takket ja. Når dette jeg forsikret gikk i stykker noen år senere var det mye om og men og dersom atte.. nei dette kunne dem ikke mene de skulle dekke.. Sendte over kopi av mail tilbud, gikk 2 dager så betalte de ut ny pris av boblebadet og ville aldri se det badet forsikret hos dem igjen. 😬. Lykke til, stå på, ikke gi deg selv om dem prøver seg på sånt tull. Det må jo være hva autosys sier som avgjør forsikringen på bilen etter hva jeg tror. Har jo kun oppgitt regnr når jeg har snakket med forsikringsselskaper før. Da får dem jo opp all info..
 8. Noen som vet sånn ca pris på bytte av skiver/klosser foran og bak på F11 530d xDrive?
 9. Felgen overlevde ja. Merker ikke noe til det med nytt dekk på.
 10. Tok et bilde av dekket som pungterte på ferien. Fått kjørt seg litt det der 😬
 11. Kun leiebil da det var 1 ukes leveringstid på dekk. De dekker leiebil om bilen blir stående mer en 2 dager. Synes prisen var bra ja, nettshop i Polen. Skulle ha mer normale priser på BMW her nede.
 12. Fikk tak i 4 nye Goodyear Excellence 245/40R19 98Y * til 7200, koster ca 300 å få lagt om. Får dekk i morgen og planlegger å bytte i morgen også. DnB forsikringen ordnet leiebil til og med 👍 mens vi venter på dekk. Begynner å bli rastløs etter å få bilen på veien igjen, er ikke helt det samme med en Suzuki Vitara 😂
 13. Kjennern

  Fors Toledoblau E39 530d

  Du burde oppgradere software på navi. Ser litt bedre ut den versjonen nyere en den du har. Nydelig bil
 14. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Hvor får du det fra?
 15. I går fikk vi virkelig bruk for RFT dekk 😲 Fikk revet opp dekket på skarp asfalt kant midt på landsbygda i Polen sent på kvelden. Var ca 80km fra huset vårt. Etter 2timer + og cc på 40-45kmt kom vi helt hjem. Vi prøvde å fylle luft men var ikke mulig da hullet var for stort. Merket ikke så mye til det heller annet en at bilen lyste opp som et juletre og varslet om lite luft. Fikk nå sett måneformørkelsen fra bilen på vei hjem da. Så noe positivt kom det jo ut av det 😆 I dag blir det å finne noen som har 4 nye dekk. Spennende om vi klarer det på en lørdag. Bytter alle da de er 4 år og passe slitte..