Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4082
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Vurdering
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Siste besøkende

1020 profilvisninger
 1. Er såpass ny bil at jeg leverer på Auto Skade, har hatt dem i tankene fra start. Og DNB sa kjør på. Er ikke så viktig med de pengene der, kommer bare til å irritere meg over at det er en skade der.
 2. Liten update, Har nylig flyttet til nytt rekkehus med felles garasje. Vår nye nabo var litt uheldig og kom borti bilen med hjulet sitt. Løste seg fint da nabo sa fra og fikk levert skademelding. Men er jo kjedelig uansett. Så da er spørsmålet hvor jeg bør levere den? Noen som kan anbefale firma i Oslo/Romerike området?
 3. Nope edit Så slik ut, skal se om jeg har noen bilder fra nærmere felgene.
 4. 33 foran og 44 bak mener jeg det var på min 6 serie. Jeg brukte samme felger på f10 og f06.
 5. Vi ble også anbefalt beltesamler. Gjør at belte i setet samles høyere så baby ikke klarer å komme ut.
 6. Vi kjøpte Cybex Sirona M2 i-Size, skal fungere fint opp til 18kg. Kan snus i basen. Men ikke 90 grader slik modellen før.
 7. Er selve økningen jeg synes er spinnvill. Nesten 4 kr på noen timer er jo ganske mye.
 8. Synes du skulle vurdert gun metal fremfor sort. Sorte felger kan bli litt for mørkt er min tanke om det Kul bil er det definitivt
 9. Halleluja, rundt 12 i dag var pumpeprisen på 11,59 på diesel ved Shell her. Nå er den 15,25. Makan til økning da... begynner å bli latterlig prising her i landet.
 10. Savner denne såpass at jeg ser meg nødt til å få meg en slik igjen når behovet for stasjonsvogn ikke er så viktig lenger
 11. Alle biler før NBT må nok det ja. Mener det er NBT som gjør at det fungerer i Norge med norsk portal.
 12. Wilfa WAC9000 mobil AC. Selges: 900,- Med air condition har du god og behagelig luft døgnet rundt, det være seg hjemme eller på arbeidsplassen Varme sommernetter kan lett gi dårlig nattesøvn og vi fungerer ikke optimalt på dagtid. Air conditioner kontrollerer temperatur og fukt uansett årstid, og produserer ren, frisk luft. En enkel og nett air conditioner med hjul, som enkelt kan flyttes etter behov. Viften har både høy og lav hastighet, og er oscillerende. Air conditioning gir deg behagelige dager og netter. Dekker rom på opptil 35m2. Leveres med fjernkontroll. Teknisk spesifikasjoner: BTU:9000 Temperaturområde:18-32 grader Slange:2 meter Skjerm:LCD Avfuktingsfunksjon:24 liter/dag Luftgjennomstrømning:450 m3/time R410 kjølemedie Passer til rom:35 kvm / 90 m3 Lydnivå:49-60dB Delta temperatur:17 grader (Romtemp - 17 grader) Nattfunksjon: Hever 0,5 grader / 30 min - opp til 2 grader Annet:3 viftehastigheter, kjølefunksjon og avfuktingsfunksjon, fuktigheten transporteres ut sammen med luften, 24 timers multippel ON / OFF funksjon, fjernkontroll, autofunksjon, kabeloppbevaring, klokke og digital termostat.
 13. Skal ikke spamme tråden din med F06 prat, men du får mye bil for penga i denne prisklassen du er i. Jeg vet hva jeg hadde gjort . Angrer enda på at jeg bytta. Et eksempel bare: https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91349784 Sikkert mye å hente på import også fra Tyskland.
 14. Dem gir 5 år fra da bilen ble 1 gangs registrert, ikke når den evt blir solgt videre i Norge. Men det vet du sikkert. Se etter F06, alt annet blir bare tullebiler etter 6ern
 15. Nå er jo ikke 535i 3,5 L heller 😉At x40i har vært 3L twin power turbo i noen år nå er vel ikke noe nytt. Er passe sugen på en G31 540i xdrive akkurat nå... men er redd det får være en drøm inntil videre sier lommeboka