Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4127
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Vurdering
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Siste besøkende

1265 profilvisninger
 1. Må du trekke kabler osv til B&O? Eller kan du bruke det som er der?
 2. Du burde oppgradere softwaren også.
 3. Finn en øde vei ( Snuten er litt hissig på burning) Sett den i D og hold brems og gass inne .
 4. SS? Hadde sånn som leiebil engang i SF. Ganske morsom
 5. Spotta en passe lav E38 750 i dag i Sverige
 6. Sitter med samme opplevelse som deg egentlig. Men jeg jeg har ikke lyst til å sette inn noe oppgradert hifi i bilen. Liker å ha det originalt i bilen siden alt er blitt så integrert. Er vel ingen tvil om at man kan få det mye bedre om man bygger selv eller setter det bort til bil stereo firma. Men alt i alt er HK anlegget greit nok, mye bedre en hifi stereoen. Har HK i F11n, i 640'n jeg hadde før var det B&O som er mye bedre. Har vurdert å oppgradere til B&O i bilen jeg har nå. Det ser mye bedre ut med B&O også. Men prisen på deler er ganske drøy..
 7. Her i Sopot vasker bilen seg selv om dagen 3 dager med regn 24/7 😝
 8. Klar for avreise til Sopot fra Miechow i Polen. Ca 55 mil to go 👍.
 9. B&O oppgraderinger er jeg spent på. Må si det frister på min også. Savner B&O fra 6ern Mulig jeg må prate med deg når du er ferdig for noen tips 👍
 10. Forstår godt behovet for NV, eneste jeg ikke liker så godt med det på F11 er at man må se på iDrive skjermen når NV er aktivert. Fungerer dårlig å kjøre bil fort og samtidig se vekk fra veien. Det er min erfaring.
 11. Bra valg av utstyr Hadde nok droppet night vision, har det på min nå og er ikke mye brukt. Har du vurdert kjøling i seter?
 12. Takk for svar Jeg skal nok ikke gi meg på dette. Mener også at en ladestasjon ikke er en stikkontakt. Jeg som kunde skal jo strengt tatt ikke lide for at et firma gjør feil i markedsføringen av et produkt de selger. Og når ladestasjonen hadde en pris på 27.000,- så forventer man noe annet en stikkontakt.
 13. Håper noen kan gjøre meg litt klokere her nå. Hva definerer dere en ladestasjon til elbil å være? Fikk tilbud av utbygger på det nye huset vårt på en ladestasjon i fellesgarasje. Jeg takket ja til dette tilbudet og endte opp med en 16A blå kontakt på veggen. Føler meg vel litt snytt akkurat nå da jeg så for meg en type T1 eller T2 lader... Har søkt på nett og ladestasjon ender alltid opp i noe annet en sånn blå 16A kontakt Har klaget på dette men så langt står dem på sitt at dette er innenfor ladestasjon definisjonen. Men har vel ikke helt lyst til å gi meg enda på den der så derfor tenkte jeg å høre her inne hva dere mener om definisjonen av ladestasjon er ?
 14. Skjer ikke så mye her, fikk dratt på noen meter på bilen i starten av uken Fikk strekt litt på bena gjennom Tyskland også 👍