Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Kjennern vant dagen sist August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

1909 profilvisninger
 1. Noen som har et godt tips på barnesete fra 3 til 12 år? Må være isofix. Ønsker i ut gangs punktet sete med egne belter, litt usikker på beltestol ( heter det ikke det når man bruker belte til bilen? )
 2. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Liker 6serie GC uten m-sport, men den fargen der passet liksom ikke 😯. Savnet definitivt ikke m-sport når jeg hadde 6gc. Følger en del med på 6gc om dagen, og denne her har jeg sett ligge ute lenge nå. Rød eller hvit og LED så er jeg solgt.
 3. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Denne må vel snart ned i pris vel https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123928926 Herlig interiør og utstyr men bomma greit på utvendig farge 🙈 Ligget ute lenge nå.
 4. De er klarer nok ikke 35000 på skivene bak. Så tror faktisk 5000 er nærmere det de klarer. Synes det var litt merkelig bare.
 5. Lurte på om noen har et lurt svar på dette: Hadde bilen på EU, kjørte hjem og parkerte bilen i 2 uker. Før EU var det 5000km igjen på klossene. Nå er det 35000km... har ikke byttet noe.. Snodig om det skulle blitt resatt noe slikt på EU?
 6. Håper ikke det blir for ille, lå vel i 85 i 70 tror jeg. Blir sikkert dyrt nok Hehe.
 7. Ble knipsa i tunnel i Frankrike sist uke i leiebil fra Avis. Spennende å se hvor fort jeg får den 😂
 8. SS? Kule biler det der. Dog litt lite plass i dem. Uansett en mye kulere bil en den vi har hatt i Antibes denne uka, Citroen C4 Cactus...
 9. Kjennern

  Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Har hatt 6WB i 3 år nå, og nå føles det bare merkelig å gå tilbake til "analoge" instrument. En funksjon jeg virkelig setter pris på er at den viser i rødt hvor mye over fartsgrensa man er.
 10. Kjennern

  F10/F11 tråden

  Har du sjekket utstyrslista på bilen?
 11. Kjennern

  F10/F11 tråden

  Hvordan ser lyktene ut?
 12. Om du ikke har navigasjon ( Noe de fleste med iDrive har) så er carplay greit. Men slik carplay er i dag er det etter min mening bedre slik iDrive er med BMW Apps. Kart app på iphone fungerer glimrende med carplay, men BMW sin navigasjon er mye bedre. Har hatt Carplay i en del leiebiler som kommer med stor skjerm, men uten navigasjon. Der er det kjempekjekt.
 13. Kjennern

  iPhone vs BMW

  iPhone har stort sett fungert fint med BMW.
 14. Kjennern

  Se signatur for medlemmer på mobil

  Dette må nok @mkj svare på
 15. Kjennern

  Reparere X3 i utlandet - Forslag -

  Hva med Polen?