Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4183
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Kjennern vant dagen sist August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

1755 profilvisninger
 1. Produserer 6 gran coupé enda? Fant den ikke BMW.no sin konfigurator. Kun 6 GT. Ser de kun har 640i som største bensin, finnes den ikke som 650i? V8 må man jo nesten få til en 6 serie..
 2. Er det must å ha 94ah fremfor 60ah batteri? Skal stort sett kjøres korte turer på maks 6-7 mil om dagen. Lurer litt da jeg har vurdert i3 fra 2015 oppover. Tenkte å se på noe rundt 200-240K.
 3. Ble fint det der. Har slike min også bare lukket på begge sider.
 4. Kjennern

  TMC-data ute av drift?

  Har ikke sjekket siste dagene, skal prøve neste tur. Men RTTI er en tjeneste du må betale for, ville sjekket opp om du har et gyldig abonnement. Jeg kjøpte i fjor til min bil, var eget valg for RTTI. Lå ikke i noen pakke.
 5. Kjennern

  TMC-data ute av drift?

  Har du RTTI?
 6. Antar de får data fra google, synes google maps stemmer ganske bra med RTTI i bilen. Så dataene skal være ganske bra oppdatert. Google har jo et fortrinn med alle enheter med android sikkert bidrar med slik info hele tiden automatisk Vi stoler blindt på RTTI på ferieturer til Polen, har spart utrolig mye tid i kø med denne informasjonen og at den stadig endrer rute til kortest tid til mål.
 7. Skal du kjøre fra Kolding til Munchen på 1 dag, blir det en ganske slitsom dag. 100Mil på 1 dag er ganske mye. Har kjørt 95 mil på en dag tidligere,. Jeg synes det er på kanten mye, men det går jo så klart. Har du mulighet til å kjøre lenger første dag, for eks til Tyskland hadde jeg gjort det isteden for Kolding. Danmark er bare kjedelig å kjøre gjennom, mye turister som ikke ser i speilet finner du nok av på veien der. Utnytt kvelden å kjøre så langt som mulig. Er masse gasthaus`s rundt Berchtesgaden, er mye mer sjarm å bo på det en hotell i fjellene der . Kan nesten bare søke på hotels, booking etc når du nærmer deg. Stå tidlig opp når du skal til Ørneredet, kø kaos uten like om sommeren, så lurt å komme opp der tidlig.
 8. Ingen som vi ha sommersko da
 9. Kjennern

  F10/F11 tråden

  Lakk spørsmål, fant en sånn boble på bakluka i dag. Dette er vel noe som går på rust garanti? Bilen er under 5 år.
 10. Stenger tråden da den har endret retning/vei/mening, men jeg synes den kan stå som en bevis på hvor enkelt det er å ødelegge en tråd for andre her inne... Trådstarter kan gjerne lage en ny tråd om samme emne. Og da forventer jeg at man ikke sporer like mye av.
 11. Har et par BMW motorsport sko til salgs, disse er ikke brukt. Hva slags pris kan man få for noe slikt? Så for meg 650? er det overpris?
 12. Kjennern

  PUMA BMW Motorsport sko

  Har et par med ubrukte Puma BMW Motorsport sko til salgs. Ubrukte sko i størrelse EUR: 43 / US: 10 PRIS: 650 + evt frakt
 13. Vi har kollektiv avtale på 40 kanaler og 10/10 kvasi fiber fra Get. Tror det er en kost på ca 200-250 i måneden. Så har jeg ekstra tilvalg på 350/350 linje til 399 i måneden.
 14. Kjennern

  M-pakke til 2015 F11 lci - hvor?

  Hvorfor det? Tåkelys er jo bare en vits..
 15. Hva lurt å bruke av såpe på belte? Mini klarte å gulpe på beltene i bilsetet så må få vasket dem litt.. Har fått tips om grønnsåpe..