Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4101
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Siste besøkende

1057 profilvisninger
 1. Det var faktisk ikke så galt. Get tar 899 for 500/500. Og da kommer TV i tillegg. Vi fikk 250/250 til 349 i sameiet.
 2. Kjekt med 1GB nett, men er fortsatt stive priser vel?
 3. @awt Ikke så dum pris det, men leste på BMW at 530d må oppgradere bremser? Og da blir det fort litt mer Grattis med kul bil og oppgradering
 4. Har 248HK/190KW. Fant ikke noe pris men ser jeg kan få 210KW som blir 281 HK?. Spørs om det er verdt det ja. Men frister jo litt..
 5. Hva er prisen på dette ferdig montert og godkjent? Tar det gjerne på pm om du vil. Frister litt på min om BMW har til den
 6. Er det forskjell på dette? Så lenge alle deler er originale?
 7. 1 tråd holder vel:
 8. Siden du skal kjøre ned mot Marseille ville jeg lagt ruta litt mer vest slik at du får med deg Millau broen. Ligger på A75 rett nord for Montpellier. Siden du skal innom rivieraen hadde jeg nok droppet St Tropez med bil. Veldig mye kø inn der. Og strengt tatt lite å se i mine øyne der ute. Cannes, Antibes og Nice er fine stoppesteder langs rivieraen. Antibes er nok litt billigere by, vi er stort sett i denne byen når vi reiser nedover. Fint sted man kan nyte noen dager i. Fredrik nevner Gorges du Verdon, dette bør man se ps: du bruker alltid myyye lenger tid en du tror. Ikke stol på Google Maps sine utregninger. Og legg inn 2 hvile dager i uka som minimum. Er lurt å se noe annet en motorveier hele tiden.
 9. Hoi Har tenkt å ta ut sjåfør sete på E46´n, skal få fiksa litt på skinnet på sete. Holder det å ta av batteriet før vi tar ut sete for å unngå at airbag lampa lyser når alt er montert sammen igjen? Noe annet jeg bør tenke på før jeg tat ut sete? Siden det er en cab..
 10. Helt original, 20" felger. Avantgarde M510.
 11. Min erfaring med E46 er at du heller bør bytte/sette inn en bedre forsterker før du bytter høyttallere. Eller begge deler samtidig. Vil ikke hjelpe stort med kun høyttallere med mindre de som er der er ødelagt..
 12. Driver å ser på det å få inn et relé på 12v til en ekstra forsterker jeg har i E46'n. I dag går den rett på batteri og skal i teorien skru seg selv av når den ikke får lyd på input portene. Dette er en Pionerer PRS 410. Er koblet nesten som disse blaupunkt THA PNP forsterkerne. Har brukt samme kabel sett faktisk. Men den skrur seg ikke av og dermed tømmes batteriet ganske fort. Så mitt spørsmål er, bør jeg koble relé på + eller jord? Og vil det være greit å ta power on signalet fra kjørelyset bak? Ellers må jeg trekke en kabel fra spillern til bagasjerommet(mye jobb)...
 13. Nei da mangler du nok noen options på bilen.
 14. Strenge er vel litt å ta i ja, men det virker som de kan være litt vanskelige å sette seg inn i. Nå har jeg tatt BE og det var ikke noen big deal å ta den, men må vel innrømme at det er mye enklere å bruke Bil og Henger appen en å tenke selv når det gjelder hva man kan trekke og ikke Nå synes jeg at en Ford Excursion er en kul bil som SUV ( Finnes dog mye annet kult der ute) Men jeg liker det store og nesten vulgære med å ratte rundt i en slik en.