Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4144
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Vurdering
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Siste besøkende

1407 profilvisninger
 1. Jeg har faktisk ikke prøvd tunein i det siste, bruker du med USB kabel? Nesten ikke brukt bilen på en måned så får vel ta å teste.
 2. Først og fremst bør du sjekke utstyrslista, har du de opsjonene som trengs er det null problem å få til Remote App uten å bytte simkort. Og selv om du skulle få byttet simkort tror jeg du ikke får til noe mer av den grunn.
 3. Den får du oppdatert ved å koble til telefonen med USB kabel i bilen. Da oppdaterer dette seg i appen. Edit: Ang dører og vinduer må du nok ha en nyere idrive/NBT for å få status. Kan kun åpne og lukke ved app.
 4. hvilken ledbar vil du anbefale?

  Du må ha 2 skal det bli godkjent ja.
 5. Tråden om nye 5-serie G30/G31

  Jeg burde kanskje vite bedre . Er det noen som har hørt noe på B&W anlegget i 5 serien ?
 6. Tråden om nye 5-serie G30/G31

  Enig med deg der, 6 grand coupe er et smykke 6GT gir mye bagasjeplass noe 6GC ikke akkurat har (mer en 5 serie touring etter det jeg har lest). Det er også et godt argument for å se på den fremfor G31.
 7. Tråden om nye 5-serie G30/G31

  G30/G31 er fine biler, men ikke noe som sier MÅ HA følelsen hos meg enda. Har ikke prøvd den enda, men tror ikke jeg må ha den selv om jeg får prøvd en. Er fortsatt fornøyd med den jeg har nå, savner kanskje et par ting på den men det går fint uten også. Det som derimot frister mer og mer er 6 Serie GT Perfekte kompromiss mellom 5 og 7 serie.
 8. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Tror ikke jeg har sett noen trekant på min, skal sjekke Nå mista jeg RTTI, online og concierge service. Var det noe jeg skulle teste med iDrive? Husker det var et eller annet men ikke hvem eller hva 😬. Tenkte å fornye disse tjenestene snart.
 9. Min biltråd - Ny bil, F01 7-serie

  Du, dette med night vision i head-up, er det kun for 7 serien? Kan ikke si jeg har opplevd dette på min..
 10. Endelig BMW !!! Men hvilken?

  Jeg ville vurdert bensin. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=103883926 facelift er ikke så nøye. Spar noen kroner på innkjøp, sett av noen kroner til en oppgradering av iDrive senere..
 11. Trykket på TuneIn via appen nå og da kom jeg til AppStore men jeg har CD tjenester en måned til. Kan teste litt før jeg betaler for CD tjenester igjen.
 12. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  6 serie med diesel?
 13. Betaler ikke noe for TuneIn enda jeg. Er det slik at den kun virker om jeg har betalt for tjeneste i ConnectedDrive?
 14. Webradio i gamle app var nok enklere å bruke i iDrive. Har brukt TuneIn en del til heos oppsett hjemme og er Happy med den som app.