JE

Medlemmer
 • Innholdsteller

  422
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om JE

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag

Contact Methods

 • MSN
  bmweriksen@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Tønsberg
 1. Lite brukt PFC 11 klosser til forran på e46 til og med 328i, e36 til og med 328i, z3 samt z4. Selges for 1500,-
 2. Takk Skjer ikke stort med den i vinter, da den er satt bort for å få mer plass i garasjen til e30 prosjektet. Men den er ikke glemt.. er mulig det blir annen bakluke og kanskje ny(e) forskjerm(er) i år
 3. Har bygd om diffbremsen fra sliten 2 clutch til 4 clutch med kit fra bimmerdiffs.com, glemte desverre å ta bilder underveis For å få plass til 4 lameller så må endelokket freses av ca 4 mm, resten av ombyggingen består kun i å montere delene i riktig rekkefølge.
 4. Ja blir vel 2018 greier vel ikke å få min klar i år... gikk bort mye tid på e46`n i 2016 gitt..
 5. Good times 2 x m10 turbo på våler
 6. Takk Har fulgt med på tråden din. Du har laga en intercooler som passer godt i fronten, hvordan blir det med plass til radiator og vifte når du har intercooleren i motorrommet og m21?
 7. Ja det hjelper å når man blir ferdig med litt store ting og kan begynne på noe nytt bare å holde motet oppe Hehe nei, ikke så stort. Blir nok register som er 550mm breit og ett sted mellom 400 og 450mm høyt, samt 76mm tykt.
 8. Takk Jeg måtte ta litt pause fra karosseriarbeid, og gikk over til å bygge litt motor for å få opp motivasjon litt, hehe. Nye blanke deler er altid fint, men er mere morro når de skal modifiseres litt Her er del EN av det som skal bli intercooler. For å få en intercooler som passer litt bedre i bilen, så får 2 bli til èn.
 9. Da er del to til intercooleren på plass
 10. Takk Takk Blir vel rundt 330 hester (i henhold til godkjent søknad)
 11. Rakk å pusle bittelitt til før jeg dro på jobb sist uke, så nå blir det desverre ikke noe framgang på en stund Er akuratt passe diameter på ss347 rør og albuene, slik at hvis man skviser de litt i skrustikka så passer de perfekt mot eksos porten i flensen Også dukka det jaggu opp en pakke i går..
 12. Takk Fikk gjort ferdig jiggen, og fundert litt på hvordan røra skal gå. Kom ikke særlig langt, men det er nå en start..
 13. Punkta den modifiserte flensen til collectoren, må vente med helsveising siden jeg ikke har fått ordna flaske til bakgass. Rakk finne en grei plassering, og begynt på en simpel jigg, før det ble kvelden.
 14. Da er v-band flensen inn på turbo ferdig modifisert. Det er den øverste på bildene jeg skal bruke, den underste er en org PTE flens jeg brukte til å måle på. Før Etter
 15. Takk Satser på at sluttresultatet blir brukelig