Jass

Medlem
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jass

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 1. Jass

  F10 batteribytte

  Det var kortsluttning i ca håndtaket bak. Ledninger til dsc går merkelig nok via der
 2. Jass

  F10 batteribytte

  Trenger hjelp bilen sto urørt en dag og når jeg skulle bruke den dagen etter kom det opp masse varsellamper. Abs, airbag, transmission +++ ingen servo eller noen av hjelpemidlene virker Forhørte meg litt rundt og kom frem til at batteriet var synderen. Jeg byttet batteriet nå (bosch agm 95a) og tok batteri reset, men varsellampene er der fremdeles. Gjør jeg noe feil eller kan det være noe annet?
 3. Jass

  F10 defekt girkasse

  Hentet bilen i går kveld, digg men samtidig bittert. Får håpe det ikke skjer noe mer med den nå på en stund
 4. Jass

  F10 defekt girkasse

  Bilen står der enda. Litt usikker på om det var denne eller neste uke de skulle begynne på den. Skal ringe på mandag og høre.
 5. Jass

  F10 defekt girkasse

  Bilen står hos RATS. Vet ikke om de har begynt på den enda @Clipictrial?
 6. Jass

  F10 defekt girkasse

  Rett før dette skjedde hadde jeg bilen hos bavaria på stor service. Jeg ba de om å sjekke opp en (turbin) lyd som jeg hadde registrert. De mente lyden var utslitte dekk. De fant hardykobling og foring som måtte byttes. Etter mye frem og tilbake med flere verksteder sa bavaria at vi kunne starte med å prøve og bytte de to delene før vi gikk videre med feilsøking. Derfor tok jeg med bilen tilbake til bavaria. oslo automatgear mener at hele kassa må overhales, jeg har prøvd å ringe RATS men fikk ikke svar. Prøver igjen imorgen
 7. Jass

  F10 defekt girkasse

  Hentet bilen fra Bavaria Gardermoen nå, byttet hardykobling og en foring på diff oppheng. De feilsøkte bilen og fikk ikke kontakt med en sensor i girkassa, fikk beskjed om å programmere bilen. oppdaterte programmvare men fremdeles samme feil. Får feil på trykksensor. Bavaria konkluderer med at kassa er defekt. Mest sannsynlig må sensor byttes og olje skiftes som nevnt over her.
 8. Hadde nesten samme på min f10, vann i fotbrønnen venstre bak. Tok av dørtrekket og der hadde fuktsperren løsnet på 3 steder som gjorde at vann rant inn i bilen når det regnet eller jeg vasket bilen. Tok av hele og limte den på nytt og ikke hatt vann i bilen etter det.
 9. Jass

  F10 defekt girkasse

  Takk for svar alle sammen, Bavaria fant ingen feil annet enn sprekk i bakre hardykobling. Andre verkstedet hadde ikke greier på girkasser, Oslo automatgear mener den må overhales 50000kr, jeg tror evopower er inne på noe, jeg tror også at det er aktuatoren. Skal ringe RATS på mandag og se om de kan se på dette. bilen har kjørt 203000 så forsikringen dekker ikke dette
 10. Jass

  F10 defekt girkasse

  Tror jeg har intruffet mitt største mareritt!!! prøvde å rygge bilen inn i garasjen forleden dag og den nappet, rykket og ville ikke rygge. Som om noe holdt den igjen dagen etter, samme problem. Setter den i revers og den oppfører seg som om den står i park/N. den girer veldig fint frem i alle gir, kun revers som den har problemer med. tar den med til verksted og får vite at girkassa er gåen, pris 50000 for overhaling. Nettopp hatt den hos bavaria og brukt 30000 på service. Noen som vet om brukte kasser eller reparasjon til en billigere penge? bilen er en 525d 11modell og står parkert i Oslo da jeg har blitt frarådet og kjøre den takker for alle svar/tips/hjelp
 11. Har prøvd det, men det skjer ikke noe annet enn klikke lyder fra "knappen" Det er feil på sensorene til taktrekket. Noen som har vært bort i det?
 12. Koblet av batteriet i flere timer og satte på igjen. Feil mld er borte men soltaket fungerer ikke. 🙁
 13. Hei, jeg fikk plutselig opp sunroof anti-trap function deactivated på bilen min når jeg startet den her om dagen. taket var nede og har fungert helt fint, jeg trykket på tilt knappen etter at feilmeldingen kom og den står nå i tilt og jeg får ikke lukket eller åpnet den. har søkt på nett og forsøkt å resette den, men det går ikke. Er det noen her som har andre tips eller kan hjelpe til?
 14. Jass

  Knekt fjær?

  Dæven dette blir en dyr affære 😭 Jeg hadde firehjulskontroll i fjor høst da bakdekka var helt skeivslitte på innsiden. Nå står bilen i garasjen i påvente av nye fjærer
 15. Jass

  Knekt fjær?

  Takk for svar, skal se om jeg ikke bytter til senkefjærer isteden for org når jeg først må bytte.