Haug523

Medlem
 • Innholdsteller

  5870
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Haug523 vant dagen sist Januar 30 2015

Haug523 hadde mest likt innhold!

Om Haug523

 • Rang
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bømlo
 • Kjøretøy
  Bmw 523I og Bmw 530D F11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Haug523

  Schmiedmann retur gebyr

  Hva ble utfallet her? Må returnere noe deler til GS og de tar jo også 20% ser jeg
 2. Har sett i Ista og der ser min venstre siderute helt lik ut som en Siderute med Dab øverst til høyre på vinduet er det to ledninger som sitter loddet på, det kan nesten se ut som at de en gang har skiftet denne ruten med en rute med TV/Dab, siden ledningene ser ut som de er klippet av, er kun 2 små stumper. Men når jeg studerer Ista så står det at "The left side window aerial is applied as a conductor path onto the side window. The left side window aerial has a three-pin plug connection." Men det er kun to loddepunkt på ruta og dette viser også på tegningen i Ista (Se vedlagt bilde) Er det noen som kan si om jeg har DAB Rute? Jeg har også kjøpt meg Antenne forsterker, der er pluggene merket med 1,2 og 3 så det burde være greitt.
 3. Haug523

  Spørsmål om lys i F11

  Jo, men hvor lenge skal lysene lyse og hvorfor?
 4. Haug523

  Spørsmål om lys i F11

  Er ganske ny på F10/F11 og vi var en tur på ferja i dag, mens vi satt i bilen, merket jeg at alle lysene inni bilen (De oransje) og baklysene var tent, tenninga var av. Er det noen innstillinger som er feil eller noe? Når jeg låste bilen med Key Fob'en så forsvant alle lysene.
 5. Har som sagt i tidligere tråder ettermontert Nbt og har noen få løse ender. Blant annet så viser ikke oljenivå ritkig i Idrive, er det mulig å nullstille dette eller noe? se vedlagte bilde.
 6. Nei, er desverre ikke kjent med merket og/eller hvordan man kan slette feilkoder med det. På eldre Biler som E34 og E39 har jeg som regel brukt Carsoft med adapter eller Yellowhead med Dis/Inpa
 7. Ok, har ikke tv funksjon nei, men så i en eller annen tråd at det var en som kun hadde antenne på vs bak, ikke høyre og hos meg er det jo på begge sider, samt at alle trådene ser ut for å være der i forhold til skjema i Ista.
 8. Det skal også sies at jeg har antenne på høyre siderute også.
 9. Du jobber hos BMW? Dette er en Tyskimportert F11, vet ikke om det har noe å si? Men sånn jeg ser det er det loddet på tilkopling for DabIII og tv antenne øverst, regner med at jeg finner den siste påloddingen nederst på vindu.
 10. Ja jeg vet at det er slikt originalt 🙂 men her tenkte jeg å strekke en Fakra kabel bak til Ruta, jeg må også montere en forsterker slik jeg har forstått det, denne skal koples til ruten med en plugg med 3 pins i, jeg ser det er loddet kabler inn på ruten men de går ned under bekledningen under ruten, så jeg må nesten demontere å se om det er en plugg der. Men i Ista så viser det at forsterkeren er tilkoplet ved C-pillaren, derfor skjønner jeg ikke helt hvorfor kablene går ned der de gjør.
 11. Da har jeg gått i fra Cic system til NBT med innebygget Dab og ser etter løsning for antenna, har studert litt Koplingskjema i Ista og i forhold til de, kan det jommen meg se ut som om det er Antenne for Dab i venstre Sidebakrute (Se Bilde) Jeg har sjekket bakruten og den ser akkurat sånn ut. Men er det noen som har gjort dette?
 12. Haug523

  Koblingskjema Rheingold

  Brukerfeil?🤣🤪
 13. Haug523

  Koblingskjema Rheingold

  Jo fikk til å søke etter det
 14. Haug523

  Koblingskjema Rheingold

  Ja dette har jeg gjort, jeg finner guide for hvordan på nettet, men det ser ikke ut som jeg har samme versjon av Ista.