Stonescream

Medlem
 • Innholdsteller

  1581
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stonescream

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mamge smådetaljer blir til slutt en flott bil!
 2. Fint å se bilder av prosessen og hvordan du får bilen sammen igjen. Bra jobbet og håper du ikke får noe mer strev nå utover "kosejobber" du velger selv.
 3. Stonescream

  530e batterikapasitet

  Ta kontakt med bmw en såpass ny bil burde det være muligheter for å få sjekket grundig med tanke på garanti ol. Et batteri skal ille tape seg så mye på så liten tid om man sammenligner med elbiler. Dersom dette fortsetter har du et ikke fungerende batteri om 2-3 år?
 4. Stonescream

  Ny bil og tanker rundt dette.

  Hva med GT konseptene til BMW? Med xdrive, blir de jo nesten som en lettvektsSUV å regne. 3 GT har jo høyde på 16 cm som begynner å hjelpe? Ble ikke Xdrive på meg, men så bor jeg på i Oslo kan la bilen stå når det er storm og is over alt uten de store problemene. I fjor fikk sykkelvogn og sykkelen piggdekk før bilen. God plass i baksetene til både store og små samt greit nok med bagasjeplass om man ikke skal ha med seg halve huset på tur.
 5. Stonescream

  Spørsmål ang F31 med N20!

  Hei, Har ikke hatt så lenge eller fått kjørt noen skinkelig langturer, eneste jeg kan nevne er at pga dekkstøy blir bråkete. Jeg har 19" så er du litt var for dette ville jeg valgt minste dekkstørrelse og sjekket oppgitt db på dekka som er satt på. Mange som reagerer på dette rundt om på div forum.
 6. Har forsøkt litt nå med samsung 8 tlf og verifisert at bluetooth er aktivert også med medieavspillibg. Tlf kobles opp, lyd er aktivert fra tlf sin side også men ikke et pip kan høres fra spotify sangen. Jeg skal låne madammens iphone og se om der blir noe lyd fra den. Har under multimedia ikke noe external devices og ser eneste muligjet der den interne harddisken. Frustrerende *rødme* Klarte å navigere meg frem til external devices og sett at via usb funker avspilling fra både Apple music og Spotify glimrende fra hennes telefon.
 7. Stonescream

  Spørsmål ang F31 med N20!

  Hei, Merkelig pga r4 og jeg har ikke hatt bil med slik motor tidligere. Forbruket har jeg ikke tittet så grundig på da vi ikke kjører så mye og det blir en del småkjøring - men det er nok ikke null Jeg tok uansett motorforsikring - just in cases på denne så om noe uforutsett hender med motor, bil eller elektronikk burde forsikringen hjelpe til.
 8. Stonescream

  Spørsmål ang F31 med N20!

  Jeg har f34 2013 med n20b20 i 163 hk versjon. Utenom en merkelig gange på oppstart ( sammenlignet med r6 klassikerne jeg har hatt tidligere) er jeg godt fornøyd. Komfortabel og godt drag om man ønsker. Oppfører seg omtrent som diesel med godt drag fra lav rpm.
 9. Stonescream

  Brann BMW i8

  Jaha ja, https://www.dinside.no/motor/bmw-kaller-tilbake-biler-etter-motorbranner/70103540#_ga=2.190393453.770039310.1534253614-81939549.1503901260
 10. Stonescream

  Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Pga slitasje eller rust? Merkelig rundt sjekk av bremser, på gamlebilen min så de ikke ( naf) at ene bremseklossen var knekt og løs på innsiden av ene bakhjulet.
 11. Takk for svar - skal gjøre et forsøk og håper det løser seg
 12. Stonescream

  Ulyd drivreim M54B22 - video - lager på dynamo/vannpumpe?

  Kan bekrefte, litt smøring på strammeren med fett som tåler 150 grader tok bort gnissinga nå etter en omgang. Tok inni med spray litt rundt om så godt der var en enkel løsning denne gange .
 13. Stonescream

  Ulyd når AC blåser kaldluft ++ E39 1997mod

  Drivreim er en enkel operasjon. Søk på Serpentine belt change på din motor så finner du både video og forum meldinger hvordan og hvilke utstyr. Usikker på om du har plastikkdeksel rundt motorvifta, men for meg er dette mest slitsomme delen av jobben. Faktisk å komme til medfører at jeg må ta bort mye plastikk på min 2001 modell m54b22
 14. Stonescream

  Ulyd drivreim M54B22 - video - lager på dynamo/vannpumpe?

  Takk for tips, skal prøve med litt fett og smørning i kveld på strammeren og se om det gjør susen. Det hadde vært glimrende om det er årsaken.