Stonescream

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1551
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Stonescream

 • Vurdering
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. Jeg har noe dempemateriale fra en gang jeg monterte nye høyttalere på gamlebilen og når jeg kjørte hjem var det faktisk på tanken om det ville hjelpe å legge noen striper på innsiden av hjulbuene. Noe a la dette, men virker jo litt drastisk å måtte gjøre slikt på en "ny" bil... http://www.dynabel.no/bilstereo/tilbehor/dempematter/gladen-aero-neoprene-04-m2 trist egentlig.
 2. Nylig EU ( 14.03.2018) godkjent stasjonsvogn med komfortabel automat, bensin rekkesekser i god stand selges pga overgang til nyere bil. Blå metallic - grått skinninteriør uten hull eller revner.Godt vedlikeholdt og i god teknisk stand med lav km i forhold til alder.I løpet av vårt eie er følgende byttet:- Radiator- Dynamo- Skiver og klosser fremme og bak- byttet noe bremserør pga begynnende rust- Div pakninger på motor ( toppdeksel, oljefilterhus )- Veivhusventilasjon ( nylig )- Multireim/drivreim, aircondition reim med strammer og rullehjul ( nylig )- nytt batteri ( nylig )- div elektrisk som viftemotstand på luftfilter og oljesensor er byttet- nye xenonpærer på nærlysNylig byttet olje og div filtre.Annet:Pga mye pixel feil i original radiodisplay, ble det byttet til en pioneer spiller med DAB, handsfree, bluetooth samt usb muligheter for noen få år siden. Skjult blaupunkt digital forsterker samt en liten subwoofer er montert ( står løst i bagasjerom, så kan tas ut om plassen behøves).- Whispbar lastestativ medskiholder følger medPå en eldre bil er det selvsagt noe som ikke er helt 100% :- litt rust på dører og karosseri - litt oljesvetting, men gikk gjennom EU kontroll - så ikke mye.Stått parkert innvendig i varm garasje de siste 3 årene. En grei bruksbil for noen som kanskje vil ha en rekkesekser i ett år eller tre før bytte til elbil? Uten turbo, dyser eller andre ting som blir utslitt og koster mye å fikse Bilen står i Oslo Ta gjerne kontakt via PM eller mail torsteina@gmail.com da det er vanskelig med mobil pga jobb.
 3. Står noen helt nye Bridgestone Potenza s001 på min F34 på 19" felgene og på ny asfalt må jeg si de er stille å kjøre med, men på gammal asfalt er det mye rumling i mine ører. Har ikke så mye å sammenligne med dessverre.
 4. X5/5-serie - livskrise

  Jeg var å målte litt bagasjerom på X3, 3 GT og F11 forrige helg og det var ikke den enorme forskjellen, men F11 vant blant de bilene særlig i bredden. Ca 110 cm vs rundt 95 på de 2 andre om jeg fikk målt helt riktig. noe lengre i dybden var den også. Bredden på seter var også noe F11 vant med rundt 144 cm fra dørhåndtak til dørhåndtak vs rundt en ca 10 cm kortere for de 2 andre bilene. Vi har til nå hatt en E39 med i hovedsak 1 barn, men har nå 2. Denne har 460 liter i "tekniske" data og det jeg ser på denne bilen er at rolloen stjeler mye plass helt innerst til seteryggen som gjør at emmiljunga city cross er kronglete å få inn på lengden. vogna, reiseseng, en ikea bøttestol, 3 bagger og div har vi da fått med oss. spill litt Tetris og pakk, man får med seg mye Andre vogner er nok større, men tenk på størrelse på det som skal kjøpes til barnet så burde der være plass til både vogn og noen brett med cola og annet. Vi har løst "fullastingen" med å legge en bag og en plastikkpose eller tre i forsetet hvor det uansett ikke har sittet noen nå når barna har vært små. F11 er for stor for parkeringshus og plassen vi har så denne utgår dessverre, selv om den er helt nydelig å se på. BMW har såvidt jeg har klart å lest meg opp aldri hatt klasseledende størrelse på bagasjerom og bakseter. Må lide litt for skjønnheten
 5. Det blir en finfin vår med andre ord
 6. F10/F11 tråden

  @dopus Det hørtes bra ut. Fint at der er litt fleksibilitet på dato og når du har allerede nevnt før garantien så burde de heller ikke gjøre noe annet. Håper det løser problemene.
 7. BMW 3 Serie (F30)

  Hei, Planlegger du å fikse alt selv som "selvstudie" eller pga du bare har interresse og mulighet i form av tid og utstyr er ikke en BMW et dårlig valg. Veldig godt med ressurser på nett både på diskusjonsforum og videoer. Deletilgangen er heller ikke ille og det er lett å bestille på nett både fra inn og utland. Spørsmålet ditt er om du klarer å få tak i en bil billig nok til at det er verdt prisen i potensielt "havari" og kost på deler ( i og med at du gjør arbeidet selv?) Du kan jo sammenligne enkelt deler på ulike modeller om du feks går på skruvat.no og sjekker bremseklosser, skiver osv mellom merkene. Forsikringen er som den er og man skal jo uansett ikke ha bil før man er 50 og pensjonist nå, det koster. Sjekk uansett litt opp de ulike motortypene for potensielle fallgruver så kan du vurdere om du vil betale "motorsforsikring" eller bare være sikker på at feks registerkjede har blitt sett over eller byttet fremfor at du risikerer et motorhavari 3 mnd etter kjøp. "Most commom problems "motortype" kan være greit å et google søk på før evt kjøp
 8. 2 barnestoler og en voksen baki - mulig i en F34?

  Takk for svar. Tar en tur nedom BMW på skøyen og måler samt ser litt baksetet hvordan det er å sitte i osv. Fikk bytta frontruta på E39 vi har i dag så da var den EU godkjent uten annmerkninger kan rulle videre utover de 171500 km den har gått så langt.
 9. Hei, Vurderer en F34 og ett av kravene er bedre bakseteplass enn i E39 som vi har nå. Har noen mulighet til å legge ut et bilde eller tre av hvordan baksete med et slikt oppsett er? Vi har et sete for hun som er 6 år og så ett bakovervendt sete for hun på 2 år. Det enkle er selvsagt å booke en bil å få lånt, men ikke helt enkelt i en hektisk hverdag... Har ikke funnet noe slikt oppsett med bilder på div bmw forum, men kanskje noen her kan hjelpe? Vi kan ikke ha større bil pga størrelse på parkeringsplassen vår. og har ikke lyst på en Superb eller annet merke heller
 10. Sider for kjøp av motor - tyskland

  Hei, Ikke Tyskland dessverre, men har du søkt gjennom bildelsbasen.se? Min far kjøpte ny motor ( bmw diesel) til sin Land Rover Freelander via ebay og england, så kanskje en mulighet å søke dit. Frakten gikk greit derifra også.
 11. Ny 5-serie, hjelp til å velge rett motor

  Diesel skal ikke ut med det første hverken på langtransport eller privatbiler, men som du allerede ser, fordelen vs bensin vil ikke være like klar og tydelig som tidligere og nok ikke eksisterende om du bor i by. Hva som er det åpenbare valget er ikke lett, men du bør nok sette opp en forsiktig forventet restverdi på bilen og filosofere litt om hva dette vil gi i form av elbil om ett par år? Det blir mye gjetting, men i dagens mulige teknologiskifte er det uansett vågalt å kjøpe ny bil om man skal tenke på annenhåndsverdien. For mange ukjente faktorer til å ha fasit.
 12. Omfang av registerproblem på N20B20

  Akkurat når jeg var sikker på at det ville være et tryggere valg å gå for bensinmotor sammenlignet med diesel siden vi bor i Oslo finner jeg denne infoen. Jeg har ikke lest eller sett noe rundt dette selv før nå. Spennende å se hva som kommer frem av slike problemer her i Norge over tid. Bensin har jo blitt litt mer populært igjen og ser det nok er lurt å ha forsikring på motor om det ikke koster alt for mange kronene pr mnd.
 13. Hei, Jakten på årets sommerferie for familien har startet. Filosoferer litt rundt at kanskje en tur til Tyskland kan være fint ( Feks utgangspunkt fra Kiel ). Har sett flere poster fra folk som har vært på turer nedover med innlagt besøk på BMW museum, ol, men vi er ikke helt der. For min del gjerne et hus/leilighet med basseng og stor hage samt noe fint å ha muligheten til å se ikke langt unna. Trenger litt tips til hvor man kan dra å gjerne bo med noen få krav: - Stor mulighet for pent vær ( Sommer! og da tålereres ikke 18 grader og stiv kuling og 16 grader i vannet av madammen - Bademulighet i form av enten ferskvann, basseng, sjø, men redd for "sommertemp" om vi er for langt nord. - Fint med mulighet for dagstur til feks zoo, tivoli, badeland eller tilsvarende - Ferieleilighet med basseng, trampoline, lekeplass osv.. så ungene har noe å gjøre uten at de voksne trenger å gjøre så veldig mye. Har noen erfaringer og innspill å komme med så tar jeg gjerne imot. 2 voksne og 2 barn på 2 og 5 år er de som skal reise ...og blir det bilferie i år, er muligheten større for at man må bytte bil før avreise
 14. DIY (NEWTIS) All BMW

  Har savnet dette, så fint du la ut linken - var ikke klar over at dette var tilgjengelig igjen
 15. Jeg gleder meg til den værste snøen gir seg her i Oslo, så jeg kan sykle til jobb og når saltet har regnet bort - få brukt elsykkelen jeg kjøpte i høst . Sommeren har jeg ikke rukket å tenke på enda Flott detaljbilde