Stonescream

Medlem
 • Innholdsteller

  1593
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stonescream

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kjøpte fra denne siden til min 2013 F34 ( Gikk fra tidlig 2013 kart til 2018 versjon 2 uten større problemer ) http://bimmernavi.net
 2. Stonescream

  Subwoofer i E46 Touring

  Kanskje ikke helt svaret du er ute etter, men jeg vurderte lenge å kjøpe tilpasset kasse for E39, men jeg endte opp med å kjøpe en 10" subwoofer med lav byggehøyde ( 8-9 CM) og så kjøpte jeg en liten kasse for 8" og lagde åpningen litt større. Dette hjalp mye på lyden og når jeg ikke monterte den "fast" i bagasjerommet var det enkelt å bare ta den ut om jeg trengde plassen de få gangene det var nødvendig. Stort sett ved transport av lengre ting. Elementet trengde nesten ikke kubikk og kassen ble så liten at det var mulig å dra på vinterferie med alt av skiutstyr og klær for 2 voksne og 1 barn.
 3. Stonescream

  F34 og S216A Hydro steering-servotronic spørsmål

  Jeg er usikker på om det er relatert, men jeg snakka med Bavaria support ang om der lå noen Recall på bilen min ( En 2013 320i ) da jeg har noe oljerøyk om bilen står en stund. Da nevnte han at der var en recall på noe med styresnekka. Det er ikke at du har problemer med den? Kan være greit å sjekke ut? Jeg har dessverre ikke noe mer detaljer rundt dette. Jeg gikk fra E39 til F34 og har ikke tenkt noe over styringa på min egentlig.
 4. Stonescream

  Eiriks E38 740iL

  Mulig han skal bygge om til luftdemping?
 5. Stonescream

  Vannlekkasje X3 E83 2007

  Dreneringskanal for evt takluke, hvor ligger de?
 6. Stonescream

  Eiriks E38 740iL

  Fint at noen fortsatt tar arbeidet med å lage slike detaljerte tråder med flotte bilder og "småtips i hverdagen". Blir spennende å se hvordan den blir til slutt
 7. Stonescream

  Tilfeller av mye røyk ved oppstart F34 n20b20

  Snakka med teknisk support på Bavaria i dag og det lå ikke noe recall eller informasjon rundt dette på bilen i systemene han navigerte i. Derimot noe på styringen, så det må man få ordnet når bilen skal ha ny bremsevæske i løpet av november. Fikk beskjed om å ta opp dette med røyk ol med de jeg da tar kontakt med.
 8. Stonescream

  Tilfeller av mye røyk ved oppstart F34 n20b20

  Takk for innspill. Har ikke hatt mye tid til å sjekke så mye mer rundt dette, men lagde en liten filmsnutt som viser hvordan det er etter at bilen sto ei lita uke siden sist bruk og sendte til Bavaria for å høre om dette er noe de har vært borti tidligere. Filmen ble av ukjent grunn feil horisontal/vertikal, men men Oljeroyk.mp4
 9. Hei, Har ved 2 anledninger hatt mye røyk ved oppstart av bilen etter at den har stått stille en stund. ( feks ikke brukt på ei lita uke ). Nå sist var vi på langtur forrige helg og så sto bilen til lørdag når vi skulle på tur igjen. Mye tykk røyk som lukter ille som etter hvert bare blir "vanlig" eksos. Har forsøkt å lest litt på nett og kommet over noen tråder som denne: https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1155261 Videoklippet ser litt ut hvordan det har sett ut på vår bil - det er en "poff" og så blir det OK etter litt tomgang. Er dette noe som noen her inne har vært borti noe tilsvarende? Bilen er fra 2013 og ikke gått mer enn 63 000 km.
 10. Stonescream

  F30, usannsynlig mye vei- og vindstøy.. :(

  Jeg ville egentlig ha 5 serie, men det ble for liten plass på parkeringsplassen i blokka her vi bor. Det gikk ikke med noe større. Neste gang blir det 7 serie!
 11. Stonescream

  F30, usannsynlig mye vei- og vindstøy.. :(

  Har bytta til vinterdekk på min F34 2013 mmodell nå. ( 225/55R17 Nokian Hakkapelitta R2 ) og det rumler som man skulle kjørt rally dekk i lave hastigheter som mellom 40 og 70 km/t. Vurderer seriøst å kjøpe noen Kvm med dempemateriale, ta av hjulbuer og lime på for å kanskje få bort noe støy. En 5-6 kg med materiale i det området burde hjelpe noe... Skuffa totalt sett over støy fra RF dekk både sommer og vinter så langt.
 12. Hei, Har i dag en F34 som har nedskalert til 163 hk med "ekstrautstyr" S843A. Filosoferer litt i å ta bort dette for å få det jeg vil mene er "originalt" 184 hk og lurer bare på om andre har gjort samme arbeid og kan si noe om motor endret noe karakter eller om det er lite poeng i å gjøre dette? Bilen er fra 2013 - så bmw garanti er borte
 13. Mamge smådetaljer blir til slutt en flott bil!
 14. Fint å se bilder av prosessen og hvordan du får bilen sammen igjen. Bra jobbet og håper du ikke får noe mer strev nå utover "kosejobber" du velger selv.