Kenny_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  773
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kenny_

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen
 1. Kjøpe bil med heftelser

  Skal være mulig å sjekke saldo på lån visst du har låne nr hans. Betal så resten inn på lånet hans. Ikke på hans konto. Nevnt alt i kontrakt. Betaler han ikke ned så er det bare å finne en annen bil. Kjøpers marked. Har du sjekket aktuell saldo på lånet. Det som er tinglyst er hva han lånte den dagen han fikk lånet og viser ikke hvor mye som er betalt ned.
 2. Finn annonsen er gått ut. Bilen er fremdeles til salgs. Men venter litt mer mot våren før jeg legger den ut på finn igjen. Edit : Da hadde visst madamen lagt den ut igjen uten at jeg visste det 🤪
 3. Er ikke dette en god unnskyldning til å gå opp til en 5 serie? Første regel er ikke å tulle med hva konemor ønsker til bebisen. Spesielt når det kommer til første fødte. Du kan fort befinne deg i en ungkars leilighet da😜 Jeg hadde en en C klasse merc som er ca like stor som e91. Men vogn, stasj og styr ble den for liten. Vi hadde en del 3-4 timers kjøre turer til svigers men løsningen med å ha ting i baksete gikk ikke da plutselig en av oss måtte sitte bak. Jeg gikk opp til en større stasjonsvogn. Da gikk alt bak. Og den hadde jeg til pjokken var så stor at vi kun trengte trille vogn. Var da jeg kjøpte min E91 (som er til salgs). Men vil du ha E91 er det vel bare å ta vognen med seg til noen som selger E91 å prøve. Med full demontering får du vel den inn i E90 (for å kjøre til en E91) Eller hør med en som har E91 på forumet. Bor du i Bergen kan du komme innom meg 😀
 4. Kenny_ sin E91 LCI og i3

  Ble ikke noe V8 på meg Har noen andre biler i sikte på innbytte fronten, men ikke noe spennende. Ellers er det tut og kjør med i3. Har fått koblet opp BMW Connected så nå er det varm bil uansett hvor jeg er Bilde med vinterfelger på fra en av Karmøy turene.
 5. Det visste jeg ikke. Forhandler jeg kjøpte bil av skaffet høyre og venstre felg. Men går vel kanskje som deler når det ikke blir levert med en bil ?
 6. Flotte biler (alle sammen) Men har du 4 stk høyre felger til i3?
 7. Har kjent han i snart 20 år så er innom der i ny og ne å da sett dine biler visst de har stått ute.
 8. Blir kjekt med bil vask med den ute kranen.
 9. Flotte vinter bilder. Ba du naboen kjøre inn Volvoen sin? Gøy du går dine egne veier og skaper litt debatt.
 10. Takk for det. Ett rent salg er jo å foretrekke fremfor å bytte den inn i noe annet
 11. Se finn annonse Finn.no og tråd her
 12. Kenny_ sin E91 LCI og i3

  Bilen skal brukes til å hente i barnehage og handle. Alt i samme bydel. Så blir nok høyt forbruk. Så blir det sikkert å dra campingvogn med den om sommern. litt beskymret for å ligge å skru på den hver helg.