Kenny_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  752
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kenny_

 • Vurdering
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen
 1. Bestilt ny bil: i3 LCI

  Ser de har tatt vekk de dårlige fjernlysene. LED fjernlys på LCI?
 2. Bestilt ny bil: i3 LCI

  Grattis med gøyal bil.
 3. Daniel sin E90 LCI

  Grattis med flott bil.
 4. Takk for det Gorg. Sier fremdeles at den er stygg fin. Systemet med en pedals kjøring er helt genialt. Jeg står en del i kø. Til og fra jobb (6mil tilsammen) bruker jeg ikke bremse pedalen. Jeg ser over skivene i ny og ne og ved overflate rust tar jeg en god oppbremsing. Og bilen inspirerer til kreativ kjøring så bremsen blir jo brukt da. Er man 5 så sliter jo man med en slik bil. Fxslin: Her brukes den som bil nr 1. Jeg har E91 stående. Den har fått seg en tur på butikken bare for å blir brukt . i3 er perfekt for vestlandsveier. Vi har jo ikke skikkelige motorveier her i Bergens området, og ser at jo lengre tid jeg bruker hjem (kø kjøring) jo mer er det igjen på batteriet
 5. Da har jeg fått prøvd bilen på "langtur" fra Bergen til sør Karmøy. Strekning på ca 140km kjørt . Ankom målet med 50km igjen så det var ikke noe problem. Varme var på som i en annen bil og noen små forbikjøringer. I bømlafjord tunnelen (undersjøisk) hadde bilen faktisk produsert litt strøm da jeg kom ut av tunnelen. Hjem igjen ente jeg opp med 25km igjen på batteri. Dette pga sterk motvind ,høyere fart og flere forbikjøringer . Bilen er også blitt brukt som Ikea tralle. Jeg sitter fremdeles å tenker på hva annen bil så gir så mye for pengene med tanke på at det er en 17 mod og bør ikke være noe vedlikehold de første årene uten om service , gøy å kjøre (går bra), billig å eie med tanke med årsavgift, forsikring og "drivstoff" .
 6. Kondolerer 😂 Men nå kan du parkere hvor du vil uten å være redd for bilen? Blir det en pent brukt F31 lci xdrive om noen år?
 7. Ble det innbytte?
 8. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Liker det du skriver. Her i huset er det kun farge på bilen som kan diskuteres, alt annet er irrelevant.
 9. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Takk 😀 Ja det har faktisk vært litt. Men det har vært folk uten kapital og noen skam bud. Også en som måtte selge sin egen bil først. Men ingen ting er solgt før pengene er på kontoen.
 10. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Gratulerer med salg. Jeg har tidligere opplevd det samme. 0 respons så dukker en kjøper opp og tar den for pris antydning eller gir en pris som er veldig nærmt. nysgjerrig på hva du har i sikte.
 11. Etter noen dager med el bil så er dommen klar. Utrolig kvikk og gøyal bil å kjøre. Perfekt for vestlandveier. Selv om den ikke er like gokart som en mini. Smale 20" hjul. Må hele tiden følge med på farten. Tar meg i å kjøre alt for fort. Vant med seig diesel. Bestilte med vinterhjul hos forhandler men de kunne ikke skaffe uorginale felger så de leverte orginale 19" med Bridgestone dekk, Er vel samme dekk som blir levert av Bmw. + i boken til de. Noe negativt er det. Styr med bakdørene når man parkerer trangt. Skjerm feste passer ikke. Kan lage jalla løsning men da blokkerer man for at sete kan vippes frem. Liten plass i bagasjerom. Fare for fartsbot 😀 En farge klatt i en grå hverdag... E91 selges https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104338370
 12. Da er i3'en kommet i garasjen. Men jeg er fremdeles på reis så skal bli skikkelig godt å komme hjem denne gangen. Jeg har vurdert salg av E91. Sitter på finn og blir ikke klok på hva jeg kan få den. Personlig liker jeg at den har: M pakke HK anlegg Adaptive xenon lys med kurve lys svingbart hengerfeste individuell lakk alu rails comfort access Det er i tillegg ny turbo og servicehefte er hold.
 13. Endelig BMW !!! Men hvilken?

  Jeg har kjøpt noen biler usett og alltid funnet noe som har irritert meg i ettertid. Spørs jo hvor dyr bilen er og hvilken årsmodell det er . Alt for mange bruker ordet strøken om ting som er langt fra strøken. Du kan jo be om en haug med bilder, også bilder av servicehefte. Evt få en venn/bimmers beskjent som bor i "afrika" om å se på den.
 14. Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Flott bil. Tok BE lappen for en stund siden i en slik bil og ble overrasket over hvor lett den trakk 1600kg. Da i tankene de bilene jeg har kjørt henger med. Så da var det rett inn på finn å se på X1