Kenny_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  741
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kenny_

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen
 1. Etter noen dager med el bil så er dommen klar. Utrolig kvikk og gøyal bil å kjøre. Perfekt for vestlandveier. Selv om den ikke er like gokart som en mini. Smale 20" hjul. Må hele tiden følge med på farten. Tar meg i å kjøre alt for fort. Vant med seig diesel. Bestilte med vinterhjul hos forhandler men de kunne ikke skaffe uorginale felger så de leverte orginale 19" med Bridgestone dekk, Er vel samme dekk som blir levert av Bmw. + i boken til de. Noe negativt er det. Styr med bakdørene når man parkerer trangt. Skjerm feste passer ikke. Kan lage jalla løsning men da blokkerer man for at sete kan vippes frem. Liten plass i bagasjerom. Fare for fartsbot 😀 En farge klatt i en grå hverdag... E91 selges https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104338370
 2. Har du hatt noe respons på bilen eller har det vært 0 respons?
 3. Da er i3'en kommet i garasjen. Men jeg er fremdeles på reis så skal bli skikkelig godt å komme hjem denne gangen. Jeg har vurdert salg av E91. Sitter på finn og blir ikke klok på hva jeg kan få den. Personlig liker jeg at den har: M pakke HK anlegg Adaptive xenon lys med kurve lys svingbart hengerfeste individuell lakk alu rails comfort access Det er i tillegg ny turbo og servicehefte er hold.
 4. Jeg har kjøpt noen biler usett og alltid funnet noe som har irritert meg i ettertid. Spørs jo hvor dyr bilen er og hvilken årsmodell det er . Alt for mange bruker ordet strøken om ting som er langt fra strøken. Du kan jo be om en haug med bilder, også bilder av servicehefte. Evt få en venn/bimmers beskjent som bor i "afrika" om å se på den.
 5. Flott bil. Tok BE lappen for en stund siden i en slik bil og ble overrasket over hvor lett den trakk 1600kg. Da i tankene de bilene jeg har kjørt henger med. Så da var det rett inn på finn å se på X1
 6. Grattis med friskmeldt (og nesten godkjent) bil. Spennende lesning før bildene og ett stort smil herfra da jeg var ferdig med bildene. Bra at de tar tak i biler de har mistanke om. Og at det er gratis fra staten er jo ikke en selvfølge. Ved funn av snusk skulle staten forfulgt personen/personene som er ansvarlig selv om det var sikkert ett AS som sto bak og at personen/personene kan gjemme seg bak de rettighetene som følger med der . Ikke satt meg helt inn i denne Olsen saken. Uansett hadde jeg fått ett slikt brev hadde det blitt en tur ned i kjelleren ja.
 7. Takk for det. Den lå kun noen timer på finn før vi kjøpte den. Der jeg kjøpte den selger el biler i bøtter og spann. Da jeg var innom å skrev kontrakt var det kø ut av butikken av folk som hentet el/hybrid biler. For de som ikke er kjent i Bergen er det 2 bomringer i dag og blir 3 ringer. I rushtiden er full pris 45kr. Også i ring 2 . Med full rabatt på autopass er vel det 36kr i rushen. Uten om rushen er det 19kr og 15kr med rabatt. Jeg har familie som bor mellom ring 1 og 2. Og når ring 3 kommer ville vi f.eks ikke kunne kjøre på lokale kjøpesenteret der 95% av butikkene i min bydel holder til uten å betale. Ikke uvanlig at jeg er 5 ganger igjennom bommen for dagen. Alt for å finansiere bybanen som skal til en bydel jeg ikke skal ta bybanen til. Jeg kan delvis være enig i bompenger. Men da for å få bedre veier å kjøre på. Visst alternativet er å ha dårlige veier.
 8. Hus er viktigst. Har hatt våres hus i 9 år og verdien har dobbelt seg. Men nå har vi renovert så gått litt penger til det . 2 bilder av bilen. Liker blå fargen og at interiøret er ikke noe jeg typisk ville kjøpt. Men liker det godt. Får bilen i neste uke. Men er jo selvfølgelig på jobb reise ..
 9. Takk for det. Vurderer salg av e91. Madamen vil ha automat, og jeg har tenkt å stikke av med i3'en til daglig bruk.
 10. Da ble det plutselig kjøpt inn i3. Kona fikk seg en god prøvetur og godkjente utvendig farge og interiør. Jeg fikk prøve satt og kjørt 2-3km. Med ny ytre bom ring som er planlagt i Bergen og 2 passeringer i rushen (høyere bom sats) var saken klar. Vi måtte ha en el bil. Prøvekjørte en e-golf for noen uker siden. Men der ble nøklene levert tilbake til selger uten ett smil rundt munnen Kia er for stygg Ioniq får jeg ikke fatt i pga 1 års leverings tid (måtte vært ny) Ampera liker jeg ikke. Uansett 2 år vente tid. Tesla hadde vært ok, men hadde nok angret og funnet ut det var for mye penger å bruke på bil når jeg enebolig jeg liker bedre å bruke penger på. 😂 Leaf hadde vært det fornuftige valget. Men redd det hadde blitt salg etter 6 månder med påfølgende tap og elendighet.
 11. Flotte oppsummeringer fra alle her. Noe som var bra, siden det plutselig ble handlet inn en.
 12. Har du denne fremdeles? Noen nye erfaringer? Gjerne da dårlige erfaringer Ser i disse dager på en i3
 13. Grattis med lekker drømme bil. Lakk og interiør er spot on. Håper jeg også en gang kan dra å hente egen bil. Bare turen blir jo en opplevelse.
 14. Nei vil ikke si det. Har en camping vogn som blir dratt fra Rogaland til Danmark en gang i året med total vekt på 1250kg. Kan trekke 1600kg. Men hva tidligere eiere har gjort vet jeg ikke.
 15. Bilen var gått ca 105.000km