Kenny_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  728
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Kenny_

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Bergen
 1. Nei vil ikke si det. Har en camping vogn som blir dratt fra Rogaland til Danmark en gang i året med total vekt på 1250kg. Kan trekke 1600kg. Men hva tidligere eiere har gjort vet jeg ikke.
 2. Bilen var gått ca 105.000km
 3. Takk for det. Pris fra Bmw i Bergen var 30tusen kr for turbo og arbeid. Uten noe form for rabatt. Det var inkl. ett olje skift som også må gjøres. Nå tok forsikringen det pga jeg hadde motorskade forsikring. Deres kostnad kom på 25tusen +ca 5000kr for leie bil i ca 2 uker. Er overbevist at man kan gjøre ett turbo bytte til en rimeligere peng annet sted. Pris på bare turboen hos Bmw var 15tusen kr forresten.
 4. Ja heldigvis hadde jeg motor forsikring. Mest pga dette med registerkjede. Hadde også nesten hele egen andelen på en egen andelskonto så for meg ble det en billig afære. Vurdert å selge mange ganger med så kjører jeg en del andre biler når jeg er på jobb reis og godt å komme tilbake i Bmw'en. Stygg er jo den ikke selv om man alltid vil ha større motor og større bil. For meg da nyere 5 serie eller X5
 5. Da ble det ny turbo på bilen. Merket at bilen dro dårlig og fikk opp varsel 2 dager etter på. Gikk lest av feil kode på bmw samme dag. Sure greier, men glad det ikke var midt i ferien (bil tur med campingvogn ) Også blitt ny mur opp til huset. Så nå slipper jeg å vaske bil i bakken. Vurderte også personlig skilt med kun 2 tegn men det jeg ville ha var opptatt da jeg kom meg på nett.
 6. Så denne i dag. Mellom Praha og Brno https://www.g-power.com/html/gallery2.php?array_nr=2 Dro avgårde i over 250km/t
 7. Grattis med lekker bil.
 8. Grattis med flott bil. Blir sikkert kjekt med neste tur til Danmark/Tyskland. Har du fått prøvd campingvognen på den ?
 9. Fikk hentet bilen i går. Var dårlig jordkabel og pluss kabelen lå under vann. Fått sandblåst jordkabel, ny pluss kabel og lagt inn drenering. Også byttet en lufteklaff. Batteri ble målt og det var ok.
 10. Hva kostet det med batteri og jobb? Siden jeg sto midt i en rundkjøring var ikke det så mange valg jeg hadde. Så får ta kostnaden uansett.
 11. 4x4 glapp for meg da jeg ikke var rask nok. Har ikke prøvd å selge. Men fått samme tilbud fra 2 forhandlere. I skrivende stund er bilen på vei til BMW forhandler med start problemer. Muligens må den ha nytt batteri. Jeg har hatt start problemer tidligere, ble da byttet start knapp og en strømkabel bak ved batteriet. Ser frem til lysere kvelder med litt vaske kos
 12. Vurderer å selge pga jeg har en 4x4 på hånd. Usikker hva pris leie jeg skal legge meg på
 13. Jeg har vært på utkikk etter 17" M sport felger i Bergen/Hordalands området. Men siden jeg ikke fant noen kjøpte jeg noe reste felger på GS. 2 dager etter de kom fant jeg annonse med orginale (ikke M sport) felger som jeg kunne tenkt meg.
 14. Lite med updates her Ble rygget på igjen her for noen måneder siden. Denne gang med litt mer skader enn sist gang. Men igjen måtte bak fanger byttes, så er på ny fanger nr 2 i år. Var også skade på C stolpen og bagasjeluken. Også fått de til å registrere lakk rester på glass ruten da jeg var redd den kanksje ville sprekke til vinteren . Alt arbeid er gjort av BMW . Kom over noen billig GS 17" felger. Men litt usikker på ET 34 eller om jeg skulle hatt ET 32. Eller om man ser forskjell i det hele tatt. Også i tanke boksen å bare selge felgene og kjøpe meg ferdig pakke med felg, dekk og Tmps ventil. Blir muligens 18" visst jeg velger det. Skal uansett ha premium dekk på da jeg har 3 bakker de siste 50 meterne opp til huset. Bakke nr 2 leder inn i garasjen, å når jeg rygger inn dit uler parkeringsensorene noe voldsomt, så skulle hatt xdrive Kjøp av nye 19" falt i fisk da jeg evt må beholde orginale 18 med sommer dekk å bruke de når jeg drar campingvogn.
 15. https://m.blocket.se/ostergotland/BMW_M5_UNIK_M5_Se_Utrustning_69866886.htm?ca=11&w=3 Fin pris og