Gustav C.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  622
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Gustav C. last won the day on January 25 2014

Gustav C. hadde mest likt innhold!

Om Gustav C.

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 08/02/88

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Interesser:
  E38 740i

  x E39 528i
  x E87 118d
  x E60 525d
 1. Jeg sliter litt med de nye supersize nyrene jeg har sett på de nyeste BMW modellene. De vokser og vokser for hver generasjon.. Selv på nye X3/X4 var jeg i sjokk etter å ha sett spionbilder. Så studerte jeg bildene dere delte her med M-sport pakke og det lekre interiøret.. Det flippet en bryter så nå liker jeg nye X3 og X4. Men jeg kommer ikke over de X7 nyrene med det første! Noen som vet om BMW X7 vil få V12 option? Det vil muligens hjelpe på litt..
 2. Noen som vet om vi får en ny 6-serie Grand Coupe?
 3. Sort n-merker = ser ut som om man har feil størrelse på skiltholderen..
 4. Ny BMW X3 nevnt: http://www.tv2.no/broom/8971097/
 5. La meg ned på bakken bak bilen, stakk handa oppi der og dedikerte 10 minutter til å finne baksiden av PDC sensoren. Jeg tror bare det er mulig å komme til 1 PDC sensor herfra, men om det er den til høyre eller venstre for eksosen husker jeg ikke.
 6. Er det en av de/den som er nærmest eksosen, så får du byttet den uten å ta av bakfangeren. Sier ikke at det er kjempe lett, men jeg har selv gjort det på E61 med M-sport bakfanger.
 7. Jeg gikk for 235/40/18 foran og bak på M-Parallell hjula. Det ble litt dekkstrekk på bakhjula, men er nesten bare jeg som ser det
 8. I frykt for at ting skal bli tatt bokstavelig, bør jeg påpeke at han har betalt for de
 9. Det der er en flott bil, så jeg får følge med på hva som skjer her fremover Jeg har også tilfeldig vis kjøpt meg en E38. Den har en hyle lyd ved pådrag innimellom. Så deg nevne noe lignende i en annen tråd. Tenkte jeg kunne nevne at jeg jeg skal skifte veivhusventilasjons ventilen på min, sitter bak på innsuget. Litt info om den problem stillingen kan du finne her.
 10. Hører rykter om at du har ranet noen for et sett med 20". Er det noe sant i disse ryktene?
 11. Da melder jeg meg ut, kun interessert i originale. Kan ende de er originale til E65/67, de style 128 felgene kommer i en god del forskjellige dimensjoner originalt fra BMW.
 12. Er de originale vil jeg gjerne joine budrunden.
 13. Jeg slet med ulyd i AC pumpa, men slet ikke med mangel på kald luft fra klimaanlegget. Et eller annet sted i denne tråden ble det nevnt at gassen inneholder olje som skal smøre systemet. Stakk til GS i Skien og fikk fylt på 622 gram og ulyden forsvant! Takk for informasjonen. Trodde etterfylling av gass kun var noe man gjorde når AC sluttet å fungere.
 14. Jeg hadde lekasje fra swirlflaps mekanismen (det rant olje ut), så kjøpe et slikt blende sett på ebay med nye pakninger for innsuget og det gjorde susen. 500-750 kroner inkludert frakt og toll og jeg gjorde jobben selv som er ganske grei. Om du ikke skrur selv så kan du be et verksted montere det. Da fjerner du/de swirlflaps, du får nye pakninger om lekkasjen kommer fra et annet sted og du slipper å kjøpe et nytt innsug. Defekt glødeplugg og litt olje på intercooler røra kan da ikke være EU feil..? Har nettopp EU godkjent en BMW hos BMW med 1 defekt glødeplugg. Og i følge BMW er det helt normalt med litt olje i intercooler da jeg har sett dette og spurt dem en annen gang. Eller?