Gustav C.

Medlem
 • Innholdsteller

  629
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Gustav C. vant dagen sist Januar 25 2014

Gustav C. hadde mest likt innhold!

Om Gustav C.

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 08/02/1988

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Porsgrunn
 • Interesser:
  E38 740i

  x E39 528i
  x E87 118d
  x E60 525d
 1. Gustav C.

  Eiriks E38 740iL

  Jeg vil bare si at jeg følger tråden din og synes det er en god innsats du driver med her. Jeg har rust på min E38 på mange av de samme stedene. Det gjør det jo litt ekstra spennende å se hva du velger å gjøre enkelte steder
 2. Gustav C.

  BMW E38 740i bruksbil/prosjekt

  Kan også dele bildene jeg tok når jeg fjernet mobiltelefonen i midt-armlene. Ganske fort gjort, og reversibelt. Alle bildene er tatt med mobilkamera og fordi jeg brukte mobilen som lys ble det ganske mange
 3. Gustav C.

  BMW E38 740i bruksbil/prosjekt

  De står på bilen nå de, flotte vinterhjul
 4. Gustav C.

  BMW E38 740i bruksbil/prosjekt

  Noe av det første jeg gjorde var å ta en storservice. En del av den jobben ble å skifte ut de innvendige kupefiltrene, og det var noe nasty greier. Så anbefaler alle med E38 å skifte de hvis de ikke alt har gjort det. Litt vanskelig å komme til filteret på venstre side, men helt klart nødvendig! Man kan se at det høyre filteret har vært skiftet en gang i tiden når man sammenligner med det venstre. Mistenker det venstre fra å være originalt fra fabrikk
 5. Gustav C.

  BMW E38 740i bruksbil/prosjekt

  Har de forsatt som vinterhjul. Planen var hele tiden Alpina B12 felger i 20", men en jeg kjenner har det. Å jeg vil helst unngå og "kopiere" han, så da ble det Style 101. De skulle vært 20" med polert kant helt klart (jeg er en sucker for kant felger) og jeg må innrømme at de får bilen til å se eldre ut. Likevel har de vokst litt på meg og de er 2 delte som er tøft. Det er også sjeldent jeg møter andre BMW eiere med lik bil og felger, det stort pluss i min bok!
 6. Hei! Har vært medlem her på Bimmers i lang tid, men aldri laget en tråd på noen av mine biler før nå. Denne tråden skulle egentlig vært startet for et år siden, men bedre seint enn aldri. Beklager på forhånd for "wall of text" og skrivefeil, intro delen kan trygt skippes. Intro + svada: Min bil: Så etter den forrige bilen var jeg blitt litt skremt, men jeg hadde lært at det kan gjemme seg mye rart bak de facelift sideskjørtene. Så når neste bil dukket opp var jeg forberedt! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82642625&fks=82642625 Denne bilen hadde jeg sett ute for salg en gang før, men da var jeg dessverre ikke raskt nok ute. Markedet bestemmer prisene og nå var bilen fult kjørbar igjen som ga et greit prishopp.. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=80050388&fks=80050388 Så over alle karosseri paneler som vanlig og jada, den hadde litt rust bobler og krokan på de fleste vanlige stedene. Inspiserte kanalene med skrutrekker (med tillatelse fra selger) og litt ugang var det her også, men ikke på langt nær så ille som det jeg hadde vært borti før. Drivverk virket bra, alt elektrisk fungerte. Service historikken var forholdsvis bra opp til de senere årene, men motoren hadde vanos rakkling. Jeg kunne også merke at den ikke gikk like bra som den forrige bilen.. Bilen var på ingen måter perfekt, men jeg lot meg ikke skremme. De fleste feilene var opplagte og prisen overkommelig. Så følte dette var en "ærlig bil" og tidligere erfaringer hadde gjort meg villig til å file ganske heftig på kravene. Jeg har på følelsen at det ikke er mange rustfrie E38 igjen der ute. Så har du en kan du anse den som "priceless" i min bok nå. Uansett så ble det endelig E38 på meg! Sliten lakk og rustbobler gjør at denne foretrekker å bli tatt bile av på litt avstand og helst med mobil kamera Utstyrsliste Ting som er gjort: Nok et dårlig mobil bilde. Er uten spacere på bildet, hjalp litt å få felgene nærmere kanten, men det er ikke 20" og det kan man lett se. Ting som fortsatt står på planen: Rupes lakk korrigering og fylle steinsprut Stramme styresnekke (hvis det er mulig) Skifte kjølevæske og termostat (muligens også radiator på sikt da det dukker opp noen dråper når den har stått litt) Rust høyre hjulbue bak Rust i tanklokk Rust bakluke Montere nye framskjermer (kjøpt inn) Overhale motor og vanos (kjøpt inn en brukt M62B44TU som er under demontering) Skal fikse bedre bilder på sikt, men det får bli når den er litt mer fotogen blitt.
 7. Gustav C.

  E39 koker

  Går den el vifta foran radiatoren når motor/kjølevæska er varm?
 8. Jeg sliter litt med de nye supersize nyrene jeg har sett på de nyeste BMW modellene. De vokser og vokser for hver generasjon.. Selv på nye X3/X4 var jeg i sjokk etter å ha sett spionbilder. Så studerte jeg bildene dere delte her med M-sport pakke og det lekre interiøret.. Det flippet en bryter så nå liker jeg nye X3 og X4. Men jeg kommer ikke over de X7 nyrene med det første! Noen som vet om BMW X7 vil få V12 option? Det vil muligens hjelpe på litt..
 9. Noen som vet om vi får en ny 6-serie Grand Coupe?
 10. Sort n-merker = ser ut som om man har feil størrelse på skiltholderen..
 11. Ny BMW X3 nevnt: http://www.tv2.no/broom/8971097/
 12. Gustav C.

  E60/61 tråden

  La meg ned på bakken bak bilen, stakk handa oppi der og dedikerte 10 minutter til å finne baksiden av PDC sensoren. Jeg tror bare det er mulig å komme til 1 PDC sensor herfra, men om det er den til høyre eller venstre for eksosen husker jeg ikke.
 13. Gustav C.

  E60/61 tråden

  Er det en av de/den som er nærmest eksosen, så får du byttet den uten å ta av bakfangeren. Sier ikke at det er kjempe lett, men jeg har selv gjort det på E61 med M-sport bakfanger.
 14. I frykt for at ting skal bli tatt bokstavelig, bør jeg påpeke at han har betalt for de