eriksen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  405
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om eriksen

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 07/27/73

Contact Methods

 • MSN
  dansken73@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  hommersåk
 1. Kommer litt deler i posten
 2. å ja har sport pakke sikkert derfor , sorte delen på frontfangeren den blir sort, er en bruks bil med unger og frue , kjøper heller en e 34 som leke bil en gang i tiden , må først selge e 61 er så trangt i garasjen . har 20 sett med felger og dekk 2 fryse skap og en bmw e 61 i garasjen hehe vedlegger litt bilder
 3. Følger. Har akkurar samme problem på min e61
 4. Overasket . Har teste bmw x 5 i 1 dag nå fy faen for en bil , ble overasket over draget i bilen og lyden av eksos brøl ? hm . har bmw e 61 525 d 6 syl den og men her mangler lyd og drag ? forstår ikke helt x5 kun 235 hk og 2100 kilo rart det flytter så godt på seg kan jo verre tunet . har desverre ikke biler er så dårligt vær her i stavanger min x 5 har 2 firkant eksos ? er dette ettermontert ? de fleste har sånne små vanlige rør .
 5. nå har jeg hentet bilen wow sitter bare og smiler kommer tilbake må ut og teste bilen kom og litt deler heldig zz skilt !!!!!!!!!! vedlegger sommer dekk 315/35/20 perverst stort =)
 6. hei fine biler du har . lurer på Fjerna egr kjøler ? har det noen hensikt ? mye stress . Har fjernet egr , men lit usikker på egr kjøler ,
 7. brukte noen dager på og lese dette nice har ikke ord
 8. snakket med Bavaria bilen er klar ons - torsdag , de bytter glødeplugger før levering for en god service , så er gjerne bra og vente litt .
 9. ingenting nytt enda gleder meg som en unge =) men det blir denne uken , håper E70 levere opp til forventninger ,
 10. nice
 11. Har 3 barn og frue. Var i nesten samme promlenstilling som deg . hadde 500 kk til ny bil. Fuen sa ja til japansk familje bil helt ny 7 år garenti osv. Problemet 0 kjøreglde. Støy osv. Jeg gjore det enkelt. Sa til fruen. Jeg bmw frelst og elsker kjørreglede. Enden på visa. Kjøpte en gammel x5. 2008 model. Ja kan komme mye feil og utgifter. Men gud jeg gleder meg hver dag til og kjøre bil.
 12. wow nice ser ut som nytt =)
 13. fin bil selges se finn =) https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=88980861&fks=88980861 ny eksosmanifoild, fjerna swirlflaps og rensa innsug osv =) kan diskutere pris kun for medlemmer av bimmers =)