ESveen

Medlem
 • Innholdsteller

  1948
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ESveen

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Jeg tror jeg beholder den i 2-3 år til og deretter kjøper en K1600GT. Har trua på 6-sylinder K1200RS har gitt meg 20.000 problemfrie km. Tror å bytte til k12/1300GT gir større hodebry for min del. Skal oppgradere K1200 'en med nytt sete, baggasjebærer og toppboks i vinter.
 2. Hei og lenge siden sist. Synd å høre med salget! Blir spennende å se hva du ender opp med lykke til Fredrik.
 3. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  BMW K1200rs: MC verdens svar på E39 540i. Sterk, retningstabil, sofistikert og uslitelig med riktig vedlikehold. Hverken raskest, størst eller mest fornuftig - kun en herlig allrounder!
 4. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Da kan vinteren bare komme. Syklene er kjørt en siste tur, vasket å satt bort. Klar for service i vinter. Ble vare 6000km tilsammen på syklene i år. Håper på en bedre sesong neste år.
 5. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hva er forskjellen fra z8 da? Stor prisforskjell? Misunner deg de lengre turene. Her er jeg heldig om jeg rekker en 2timers tur.
 6. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hvordan går det med prosjektet Jan E-28? Bynner å nærme seg høst i Trøndelag. Usikker på hvor mye kjøring det blir framover. Fått feil på ABS modulen å utslitt bakdekk. Tok en liten kjøretur rundt Lånke - Selbustrand - Hommelvik. Fin tur men med mye dårlig asfalt.
 7. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Takk for tips. Hadde denne motoren i E61, synes den manglet det lille ekstra der iallefall. Gleder meg til å prøve bilen en lengre tur i helga. Kona har tatt den uka her og jeg har kjørt sykkel til jobb. Hun er storfornøyd
 8. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Ja, se der. Takk for info! Jeg falt av lasset en gang etter e39/e46 virker det som Ratt og spake må tenkes på. Dab radioen fungerer greit å kan styres fra rattet. Ligger i en mappe under usb. Eneste negative. Kan anlegget oppgraderes på en enkel måte? Lyden er litt knapp. Noen med forslag til takboks som ikke ser helt jævlig ut?
 9. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Ja, er egentlig fornøyd med felgene. Hva gjør combox? Forhandler ettermonterte dab+ semiintegrert i skjermen via usb. Bilen har bluetooth telefontilkobling, men ikke avspilling av spotify etc. Men bilen har aux. Har du bilder av m-sportratt og gearspake? Finnes det msport gearskifter til automat? Dobbelstuss kan funke Noen med erfaring med motoroppgradering til denne?
 10. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Takk for det folkens. Senking blir det nok ikke. Kanskje nye hjul når dekkene er ferdige. To av felgene er kantkjørte. Hvilket innpress er det på denne? 5x120 boltsirkel? Liker x1 mye bedre enn 1gen X3. Litt mer stasjonsvognfølelse. Dessuten framstår den mer moderne. Sveigis: Har mistet litt bilinteresse etter salg av E24'en. Desverre blitt bare bruksbiler. I3'en er en fin by/bruksbil men ingen entusiastbil. Har frekventert motorsykkeltråden litt, men ble skuffa etter photobucket rasserte tråden min. Gleder meg til å ha hengerfeste igjen. 2-3 år siden sist
 11. Hentet ny bruktbil i dag. En meget fin 2010 X1 2.0D X-Drive 163hk med 101.000km. Bilen har endel utstyr som navi pro, krok, sotete ruter, automat, dab+, ryggekamera, sort taktrekk og ett flott interiør. Hva kan man gjøre med en X1 da?
 12. ESveen

  Har kjøpt i3

  Slenger meg med her og forteller litt om vårt forhold til I3. Etter 3år og 55.000km har vi konkludert med at det er det beste bilkjøpet vi har gjort. Vi har tidligere eid 16 andre biler der 14 av de er forskjellige BMW'er. Vi er en familie på 4 stk. Der bilen kjøres rundt 60km hver dag. Bilen står for 90% av den daglige kjøringen dvs. Jobb, bhg, handling etc. Fordelene er det sagt mye om, så jeg trekker fram det vi syns er negativt. Litt stutt Regenerering har skapt ett par farlige situasjoner når gassen slippes før en sving på glatt underlag. Da loggrer bilen. Det er veldig ekkelt første gangen. Dyre dekk. 2500kr pr. Vinterdekk Bremsene ruster da man kun bruker regenerering. Flate seter. Synes suicide dørene fungerer greit, ungene lukker lilledøra først så har ikke hatt noen uhell enda. Men! Ta ut ungen fra bilstol når man står ved en annen bil med dørene litt åpne er ikke lett. Man fanges mellom de to halvåpne dørene. Ellers er det en kjempebil vi har spart mye penger på. 5800kr for 6 års service er helt greit.
 13. Grei E39 selges. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=103369496&fks=103369496
 14. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Ble forsåvidt nok en tur til Ytterøy i helga, denne gangen lastet opp med verktøy og utstyr for å legge opp strøm til en kompis som bygger hus der.
 15. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Høres bra ut. Har byggetråd på min på motobrick, men er sjeldent der. Du får kopiere inn link her når du er i gang.