gregus

Medlem
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gregus

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 • Kjøretøy
  F80 M3 & E70 X5M

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gregus

  Min M550i G30

  Gromt! Gratulerer! Kjørte M550i for noen uker siden, og selv om det bare var en kort kjøretur var det nok til å bli imponert! Virker mye lettere enn F11!
 2. Originale 18" levert fra BMW til bilen passer ikke. Det var merker i begge frontfelgene av kalipperne på min fars 550, og det måtte byttes til 19" vinterhjul. Mulig det er mulig å få på en eller annen 18" felg, men da må den være formet for å få plass til kalipper.
 3. Ja, artig med påståelige folk Så i kommentarfeltet at det også var en som sa det var onkelen hans sin bil, må bety at jeg har en ukjent nevø
 4. Wetcoat og HydrO2 tror jeg er mest egnet på coatinger, så test gjerne wetcoat på nytt om noen måneder BilXtra har forresten HydrO2, de solgte på Oslo Motor Show-standen til kjempepris, så jeg hamstret noen flasker ferdigblandet. For å toppe en vokset bil er det andre produkter som er bedre, eksempelvis SW Lotos Speed.
 5. Ble strøkent det her! Kan bekrefte at det funker som bare det. La det i fjor sommer og det er fortsatt beskyttelse :). Dog topper jeg jevnlig med Carpro Hydr02 eller Gyeon Wetcoat (annen hver måned eller noe sånt) for å få ordentlig vannskrekk.
 6. "Tilfeldigheter" ville ha det til at begge bilene var tilnærmet nyvasket samtidig, og da var det passende anledning for å ta et par bilder av før vinterhjulene skal på. Har ikke vært mange ganger i høst det har latt seg gjøre å ha to rene biler!
 7. gregus

  Dashbordkamera

  Det vet jeg ikke. Har ikke skjedd på min, men garanterer ingenting. Tryggeste er vel å få en forhandler til å installere, evt høre med en bilelektronikkekspert. Har imidlertid byttet forsterker på m3en, og det fungerer utmerket, har vanskelig for å tro at et dashcam kan være verre.
 8. gregus

  Dashbordkamera

  Jeg fikk forhandler (VS Auto i Drammen, ikke BMW-forhandler) til å installere i den ene bilen, og Nautiluz på forumet fikset kablene på den andre. Sistnevnte er bare koblet i sigarettenneren med kabler skjult frem til dit. Tviler på at det skal være noe problem, men er ikke noen ekspert, så kan ikke garantere. Har også spenningsmåler som kobler ut kameraet om batteriet havner under et visst nivå.
 9. gregus

  Dashbordkamera

  Det var i hvert fall det jeg tenkte på da jeg skulle kjøpe kamera. Absolutt en fordel at folk ikke vet at det er der når bilen er parkert, og helt klart en fordel at det ikke er irriterende i veien når man kjører
 10. gregus

  Dashbordkamera

  Jeg har blackvue 650 montert med strømadapter. Synes det er mye mer diskret enn det originale kameraet. Kablene er neppe særlig forskjellig, så montering og skjuling av kabler er ikke noe problem. Min kabel ligger inni taktrekket og i a-stolpen på passasjersiden.
 11. Jeg har denne og kan bekrefte at den funker veldig bra. Ikke helt på høyde med skumkanon på høyttrykk, men gjør absolutt nytten. I tillegg slipper man å blande for hver gang man skal vaske bilen, da en 6 liters-kanne holder til flere vask. Hadde skumdyse til 1,5 liters kwazar venus før, og den holdt bare så vidt til å dekke bilen en gang.
 12. Tror jeg tar meg en tur!
 13. Gratulere med ny bil! Om du vil ha diskret dashcam så synes jeg Blackvue er et godt alternativ. Blant de minst klumpete jeg har sett på markedet, og synes bildekvaliteten er ganske bra.
 14. gregus

  M4 San Marino Blå

  Lekker bil, nydelig farge!
 15. gregus

  "løs/nervøs" E92 325i M-Sport

  Det høres noe merkelig ut spør du meg. Hadde ikke den erfaringen med tidligere E92 335i, vel og merke med moderat pådrag, og har heller ikke dette problemet på M3, bortsett fra når gradestokken kryper ned mot null. Da skal det ikke mye til før det blir action, men det krever også litt trykk på pedalen. Det høres derfor ut som om det enten er dårlige dekk, feil hjulstilling eller noe annet feil på bilen.