Turbo-HF

Medlem
 • Innholdsteller

  3506
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Turbo-HF

 1. Mange tusen takk for det! Joda, fortsatt litt feilsøk som gjenstår hist og her, men ellers bra, og godt å ha på alle dekslene under!
 2. Tiden er igjen inne for ny tråd og ny bil, etter savn av E39 siden mai og plan om å ha identisk touring som min far; Orientblå metallic med grått skinninteriør. 😊😊
 3. Vasket under og over. Salt må vekk, ny frontrute pluss montere alle de manglende dekslene imorgen og snart booke EU-kontroll.. 👏👐👍😅😁
 4. Definitivt, gjort enda litt mer, og skaffet enda littegrann deler ekstra som trengtes. Flere bilder: Fylt litt mer bensin, gitt... Manglet begge dekslene foran, under både motor og gearkassen. Denne beskyttelsesplaten til traversen foran er fra diesel, men tøft med kjøling istedenfor massiv sort plast. Deksel under gearkasse, for- og bakside: Juletre ved Hønefoss i forbifarten...
 5. Pent vær, og har skrudd litt, også idag, men fortsetter mer imorgen! Bare stereorammen som gjenstår å bytte ut nå! Gøy å skru og med fremgang! (Y)
 6. Var en tur i Arendal igår og hentet noen deler, deksler, blant annet! Mulig tur til Hønefoss idag, søndag!
 7. På begynt skifte av interiørlister 💯😊👍
 8. Ny dørlist på venstre bakdør montert. Skal lakkeres, ja... 😊👍
 9. Ja, men ingen lekkasjer noe sted nå, bare å få rengjort.. Merkelig at folk ikke gjør det 😮
 10. Fin under 😚😂👍 Gammel svetting, skal rense og montere deksler. 😂
 11. Noen deler 😅🌞💯👍🍻
 12. Første bilvasken: :D Så inn på "rommet sitt" i garasjen! Godt å få av saltet, klar for en ny uke, og idag skal min kjære og jeg ut og hente inn flere deler!
 13. Mange tusen takk for det 😊 Ja, utslitte de gitt. 😂😂👍 Skifter nok ut dem. Style 83 originale 15" vinterhjul. Har hatt 2001 M5 før, råtass. Denne er veldig tight og fin å kjøre, så er svært fornøyd. 😊👍 Ja, E60 passet ikke for meg og pappa og jeg vil ha like/ identiske biler..
 14. Tusen takk 👍😊 Solgt alt 😅
 15. Holder på å lage oversikt, rydde, shine opp og supplere med manglende deler. 😊👍💯
 16. Starter med annonsebilder:
 17. Hehe, ja, skjønnhet med mer potensiale! Bilder kommer, har bare ikke fått lagt dem ut enda!
 18. Ja 👍 Får være greit nå 😂😂
 19. 528'en min selges nå og blir bortvalgt til fordel for nyere bil, og denne gangen ble det E60-generasjonen, istedenfor F10.. (Må jo prøves.) Det var en bil som ropte på meg, selv uten takluke og / Eller M-Sport. Sistnevnte var ikke så viktig for meg, når fargekombinasjon inn- og utvendig, pluss at "alle" har jo det, men flott bensinmotor, 6 sylindre, komfortseter i beige skinn, nedfellbare bakseter og mørkeblått eksteriør, med fine 17" originalfelger på sommer og vinter, facelift og bra utstyrsliste, så blir det handel!
 20. Turbo-HF

  Gabz' E92 330XD

  Wow 💯🍻👍🤗
 21. Turbo-HF

  Gabz' E92 330XD

  Nice Gabz 😊👍