Turbo-HF

Medlem
 • Innholdsteller

  3450
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Turbo-HF

 1. Vurderer å foliere interiørlistene mine
 2. 528'en min selges nå og blir bortvalgt til fordel for nyere bil, og denne gangen ble det E60-generasjonen, istedenfor F10.. (Må jo prøves.) Det var en bil som ropte på meg, selv uten takluke og / Eller M-Sport. Sistnevnte var ikke så viktig for meg, når fargekombinasjon inn- og utvendig, pluss at "alle" har jo det, men flott bensinmotor, 6 sylindre, komfortseter i beige skinn, nedfellbare bakseter og mørkeblått eksteriør, med fine 17" originalfelger på sommer og vinter, facelift og bra utstyrsliste, så blir det handel!
 3. Huff, at jeg ikke var klar over dette, Fredrik, kondolerer på det dypeste, min gode venn! ❤️ 😢
 4. Sommerferie nå, så bilen får vask og stell, litt fritid selv, da fruen og jeg skal på Danmarkstur fra idag til lørdag, uten bilen, og så monteres E39 M5-look spoileren på i august! ❤️ Deilig og god sommer ønskes alle!
 5. Nytt reservehjul til pappa, nyere dekk, avbalansert og originalt 15" Style 31 felg, istedenfor utslitt dekk på stålfelg. (Se bilder.) Mer / flere bilder kommer, med vask, polering og oppgraderinger i oppussingen.
 6. Hehe 🤣 Ja 👍😉 Ja, de er lekre, se bilde 😃 Den er byttet bort, 320 E, det stemmer 😊👍 Tusen takk for det, Fredrik 😁
 7. "Ny" E39 ankommet, pappa har fått seg Orientblau (317) touring! ❤️
 8. Nye bremseskiver foran, ingen kast eller pulsering, ingen liten lekkasje fra termostathuset lenger, heller, etter å ha skiftet til ny del, ny frostvæske, ny bremsevæske og fersk motorolje og byttet alle filtre, unntatt bensinfilteret, det får tas neste gang!
 9. Service og sjekk tatt idag, 211236 km! Mer kommer
 10. Fine bilder 👍😉
 11. Skal sjekke nå denne uken. Ikke brukt noe mer motorolje eller frostvæske siden sist jeg etterfylte. Tar også oljeservice snart. Pollenfiltere skal skiftes, luftfilteret er allerede byttet, og bilen har passert 211225 km. 🌞😃😎👍
 12. Skal se på det, men ikke noe problemer nå. Liker å høre mer motorlyd 😃
 13. Tusen hjertelig takk for det 😁
 14. Begynte å bli litt varm og bruke frostvæske et par ganger, så jeg måtte etterfylle litt. Hører mer motorlyd også.
 15. Alt er ferdig polert på bilen denne helgen. Oppdaget en liten bulk på bakluken og en ørliten en ved dørhåndtaket på venstre bakdør.. Needs to be sorted... (Y)
 16. Gjort enda litt mer i helgen. 😎😄 Diagnose, kodet lys og fjernet panserisolasjon 🤗🌞😉 Må bytte termostathus og oljeskift pluss motorrens 😘👍
 17. Har nå også skiftet speilglass på førersiden, pluss montert inn fin koppholder, som ikke mangler fremre deksel! Spoileren til bakluken leveres til lakkering, også, så får vi se når den kommer på!
 18. Tusen hjertelig takk for det 😊
 19. Gjorde noe moro igår! Vask og service står på programmet, klargjøring og "prep" til BMW Dagene på Rudskogen nå i helgen!
 20. Ny frontrute med toning, og prøvemontert Classic baklukespoiler.
 21. Nypolert og klar for Landstreff 2018 i Halden idag! ❤️
 22. Kjøpte nettopp en meget lovende 528iAT 1999-modell, i god stand med 254632 km. på telleren da jeg prøvekjørte bilen og overtok den. Bilen er svært godt utstyrt fra fabrikk, og begynte livet sitt som varebil i Bergen. Nevner blant annet 303 Cosmosschwarz metallic, i kombinasjon med sandbeige sportsskinninteriør, standard nivåregulering, ikke hengerfeste, regnsensor, fabrikkmontert glass takluke, M5-ratt, cruisekontroll, bordcomputer, stor stereo, rollogardin bak, xenonlys og koppholdere... Bilen er hel og ryddig i fin stand, særdeles trivelig selger, og jeg fikk den til en meget fordelaktig pris, med 3 sett hjul og ekstra bakluke inkludert.. Alt dette fikk plass baki da jeg hentet bilen, så den er svært praktisk og romslig! Bilen har vært velholdt og entusiasteid, fulgt opp og stått hovedsaklig i garasje, men småplukket skal jeg ta meg av underveis. Bytte servoslange, ta service med olje og filtre, samt servoslanger, eksempelvis. Bruker nesten ikke olje, og ikke noe vann. Foreløpig har tidligere eier byttet en del deler, noe i forstilling, remhjul og batteri. Det er jo ikke lenger en ny bil, selv om den innvendig bærer lite preg av å være 19 år gammel snart.. Fikk med alle kvitteringer og servicehefte, også.. Jeg har hatt 4 andre E39'er tidligere, deriblant en manuell 523i, to stykk 523ia, og en ///M5, men ikke hatt touring før, så dette blir første stasjonsvogn! En gang må jo bli den første?! Legger ved noen bilder: Følg med videre!