Aleks

Medlem
 • Innholdsteller

  530
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Aleks vant dagen sist Februar 26

Aleks hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Aleks

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 10/21/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  Bmw
 • Kjøretøy
  Bmw e90 335i
 1. https://www.finn.no/115107527
 2. Det er faktisk helt sykt kult. Eg må sitere en over her, tom for ord... rett og slett. Favorittbildet må være det fra speilet mot bakfelgen som er oppi skjermen.
 3. Takk Redigert nå.
 4. Har et komplett e92 m3 interiør til salgs. Link under Interiøret er norskt, bildene i annonsen er bare for illustrasjon. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=113503885&fks=113503885 Har også en del deler igjen etter ombygging. Link under. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=111391462&fks=111391462
 5. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Da har jeg endelig fått svar fra Statens Vegvesen. Bilen er godkjent. 😁 Så straks er nytt vognkort på vei i posten.
 6. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Ja, den går i Bergen enda, men uten senk, presse og hjulene. Så den ser litt annerledes ut 😅 ja, eg vet ikke hva jeg kan få for den. E90 335 er det ikke så mange av i Norge heller. Vet ikke hvor attraktiv de er i markedet
 7. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Det får eg nett bare se på, eg får no se når denne bilen blir solg først. Og ta det derfra
 8. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Da har vi kommet en del lenger i prossessen, men bilen er pr nå ikke godkjent enda. Fikk brev fra skatteetaten etter sluttkontrollen om at avgiften ble på 25.000kr. Avgiften er nå betalt, og kontrollen kan gå inn i trinn 2 av ferdigstillingen av godkjenningen. Det vil si at det er en annen kontrollør som må se over saken og se at førstemann ikke har gjort noe feil. Så det drar ut i tid og det er utrolig tungvindt. Forrige fredag sendte eg en del moduler til Usa for koding. Dvs Instrument, CAS, FRM og DME. Dette er for at alt det orginale utstyret i bilen skal fungere som om at den var orginal. Den engelske donorbilen hadde ikke xenon, takluke og keyless. Men alt dette blir det orden på nå, og eg kan bruke nøklene fra 320`en til å kjøre 335`en (han eg har valgt å bruke driver denne nettsiden : https://www.n54exclusive.com/ I tillegg så jobber han som programmerer hos Apple, så han har full kontroll på hva han driver med. Ser fram til å få alt tilbake og få bilen til å virke 100% Uansett, så har eg bestemt meg for å selge bilen nå til våren, så hvis noen er interessert så er det bare å gi et ord. Litt usikker på prisklasse enda, (noen forslag)? Uansett så vil den som kjøper den få en veldig gjennomført bil vil eg si. Alt ang godkjenning blir ordnet før salg.
 9. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Har nå hatt sluttkontroll hos Statens Vegvesen. Venter fortsatt på svar fra de ang godkjenning, de må sende inn alle data til skatteetaten for at de skal kunne regne ut evt avgift. Satser på at eg hører noe iløpet av en ukes tid. Hadde på stålomspunnete bremseslanger med gummibelegg, som han måtte sjekke opp i om var godt nok. Også gir 335i motoren 50g mer co2 enn 320d motoren, så det er det eg evt må betale avgift for. Kommer oppdatering fortløpende.
 10. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Har ikke skjedd så veldig mye, men har fått time til godkjenning. Har fått vekk alle feilkoder og fått kodet lysmodulen slik at ryggelysene nå virker.
 11. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Står på coilovers. Black evolution. Og på bildet er den på laveste godkjente høyde. Usikker på hvor mange mm det er.
 12. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Da har eg fått startet bilen, og kjørt en liten tur med den. Det er nå den engelske cas`en som står i, inntil videre. Har litt div feilkoder på rattvinkelsensor og abs, men dette blir fikset på hjulstilling til helgen
 13. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Kodingen lar vente på seg, da kameraten min fortsatt er på jobb, men eg har no fått montert bremsene, ble bedre enn eg håpet på
 14. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Bilen er kommet på bakken igjen for innmontering av dashbord og midtkonsoll. Har prøvd oss på litt koding, men fikk ikke programmet til å virke skikkelig. Men har fått kontakt med alle moduler så det nærmer seg. Må få synkronisert Cas og dme, men må vente et par dager på at riktige folk tar med seg riktig utstyr igjen. Han som har både ista/p og ista/d som kan kode alle modulene mine er reist i Nordsjøen så det lar vente litt på seg, men skal prøve å få synkronisert cas/dme før helgen. Så får vi se om eg trenger mer enn det for å få start. Bilen skal snart på bukken igjen for montering av bremser, frontfanger osv. Så den blir helt klar for hjulstilling og prøvetur når eg tar den ned neste gang. Her er det koblet til lader som holder 80A for sikker programmering.
 15. Aleks

  Aleks "prosjektråd" 335i

  Ja, så var det helg igjen. Litt jobbing må til, det er ingenting som gjør seg selv. Har fått gjort en hel del småting med bilen, og det nærmer seg "ferdig" og klart for koding og forhåpentligvis oppstart, men det kommer vi nok helt sikker tilbake til. For de av dere som ikke visste det så hadde den e92 m3`en eg hadde grått skinn interiør. Noe som ikke var styggt, men eg byttet det ut med et svart som eg kjøpte fra en kar på finn. Dette gjorde at eg har blitt sittende igjen med et komplett grått m3 interiør. Her var det også bestillt med skinn på nederste delen av dashbordet og på midkonsollen, med sømmer. Og siden e90`en min ikke hadde koppholdere så har eg levert fra meg dashbordet til en kamerat for farging. Og nå er det klart for montering. Slik ble resultatet. Skal få tatt bilder når det er kommet i bilen også. Har også fått laget til et par brytere for å kunne styre det orginale eksospjeldet på 335`en. Samt en bryter til LED bar`en eg har montert i fronten om vinteren. Prøvd å få det noenlunde skjult. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bilen i segsjøl begynner så og si å bli komplett, innerskjermer, alle plastdeksler skjermer, dører, lykter osv er montert og eg begynner å se enden på monteringen. Må vente noen dager til på bremsene, da frontcalipperene skal lakkes en gang til. Motorrom. Har også laget til en diffstøtte bak etter mye lesing på nett så er det visst for å forhindre at den sliter diffestet og "pakking". Så her ble det brukt noen biter fra et vinkeljern og en gammel bremsepedal. Imåren er det på med hjul, senke bilen ned og få trillet den bak fra bukken slik at vi kan sette inn dashbord og midtkonsoll.