Stavangerske

Medlem
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stavangerske

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Stavanger
 • Kjøretøy
  2010 E61 530xdat

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stavangerske

  Prisforslag for BMW 530d xdrive

  Takker for alle innspill. Har selv sett hvordan prisene på nyere F11 har dalt etter de nye hk-avgift reglene (spesielt m550d), så må nok svelge en kamel eller to i forhold til det jeg trodde jeg kunne selge for. Får komme meg hjem fra jobb (sjøen) og ta noen gode bilder og håpe onkel skrue vil ha en grå bil
 2. Jeg skal selge min 530d, men trenger litt hjelp til å legge den ut til en fair pris. På finn.no ser jeg priser som spriker i fra den ene til andre enden av skalaen, så er ikke så lett å bli klok.. Bilen er en 2010 (des.2009) modell og har det meste av utsyr: msport, panorama, head up, comfort seter m/ventilasjon, skinn osv.. Den er kjørt ca.102`, fullt servicehefte og nettopp byttet bremser foran + "kasterstag??" Legger med et bilde fra da jeg kjøpte den. H Jeg hadde håpet på opp under 300`,- for den men vil ikke skremme noen kjøpere bort heller. Takker hvis noen har tanker rundt prisen Erlend
 3. Stavangerske

  Hydraulisk bakluke E61

  Mange takk for svar. Det skal jeg prøve på! Erlend
 4. Stavangerske

  Hydraulisk bakluke E61

  Har et problem med den hydrauliske baklukesylinderen på min E61. Under åpning så hopper den ut av kulehodet den er festet til på bilen. Har skiftet kulehode, men det ser ut som om problemet er slitasje i kuleinnfeste på sylinderen. Noen som vet om det er mulig å skifte noe i selve innfeste eller må jeg ha ny sylinder?
 5. Vurdere salg av stasjonsvogna vår da den ikke blir brukt. Har ikke kommet til det punktet å annonsere den, men tenkte å lufte interessen her først. Litt info: - Spacegrå metallic - 98000km - Skinn, head up, varme/kjøling i seter, panorama, adaptive lys (og ikke minst koppholdere ) - 19" sommer og 18" vinter - BMW skiboks med whispbar takbøyler kan medfølge Bildet er arkivbilde fra da jeg kjøpte bilen. Felgene er byttet ut (dette var kopi ch-felger) med bmw style 225 Kontakt meg hvis det er noen spørsmål og kom med bud. (mailadressen min er erlendhaga@hotmail.com) Bilen må ikke selges så trenger ikke skambud, er heller ikke interessert i inbytte. Erlend
 6. Stavangerske

  E60/61 tråden

  I kvitteringen stod det Elektronikbox ALC uncodiert, så jeg tenkte den måtte kodes. Får installere å se hva som skjer
 7. Stavangerske

  E60/61 tråden

  Har kjøpt meg ett sett med nye frontlykter til min e61 da det var kondens og styreenheten for kurvelys feilet. Kjøpte også en ny styreenhet. Forstod at styreenheten skulle kodes, noen som vet om dette gjøres før eller etter montering og om dette må gjøres på aut.bmw verksted?
 8. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Takker for tipset, sparer nok inn en del på en slik carly adapter/app. Er den enkel i bruk, og kan den skade bilen på noe måte?
 9. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Det er feil med alle 6 glødepluggene.. Får ta en tur innom å tilbakestille feilene, så får vi da se hva som dukker opp etter det Takker for alle svar
 10. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Joda jeg ser jo de innlysende men ikke hva som må gjøres for å rette opp i dem. Det jeg ikke forstår er de nederste K-can-high, control unit og auc sensor.. Hvordan ser du at dette er eldre feilmeldinger?
 11. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Takker. Når jeg først har et innlegg her, noen som vet hva disse utringede feilkodene betyr?, eller mer presis hva som kan gjøres for å få det fikset/om det er verdt å fikse? Det var en lærling som ga meg nøklene tilbake fra diagnosetesten og han hadde ikke så veldig bred kunnskap på akkurat dette feltet.
 12. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Ok, Må jeg ta ut lykta for å få posene inn? De hullene jeg finner går bare til pæreskift..
 13. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Takker for svar. Hadde en ny diagnose i dag der de bl.a fant feil med smc controller på den lykta med mest fukt. Er det mulig å få inn noen silica gel poser i selve lykten (foran pærene) som kan ta det verste av fukten, eller må jeg bestille ny lykt? Ser for meg at en eventuell ny smc controller vil bli ødelagt om det ikke blir slutt på vannet..?
 14. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Det var det Geir Ove (Koed.no) også sa da jeg bestillte nye pærer. Er ikke lyktene som er uorginale, men er noen pærer med en hvit farge (lik de nyere modellene sine angel eyes) Kunne bestilt en slik kontroller også, men litt merkelig at det ikke kom opp på diagnostikken.. Har jo vært velsignet mye kondens både i hovedlys og i den gule stripen over, så fukt har det vært nok av..
 15. Stavangerske

  Feil med adaptive lykter E61

  Hei Får opp en feilmelding om at den adaptive funksjonen på fronlysene ikke fungerer. Har vært inne hos et verksted som ikke fant ut noe feil med diagnoseverktøy, men de antok at det kanskje kunne være noe i forhold til pærene til angel eyes lyktene (de var innstallert på bilen før jeg fikk den og er visstnok uorginale). Noen andre som har erfaring på dette?