larserso

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2003
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om larserso

 • Vurdering
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Lillehammer
 • Kjøretøy
  M550dx
 1. F10/F11 tråden

  Mulig man merker det bedre på firesylindret motor, men hadde firesylindra E61 diesel på forrige bil og har sekssylindret. Tenkte ikke over det den gangen, men kan jo være jeg hadde gjort det i dag. Har nå 8-trinns kasse, men jeg vet ikke om det har noe betydning.
 2. e61 05 mod med skiguard 850 plassering

  Trykk på linken så får du opp den jeg har brukt, varenummer 33538. Den andre blir dessverre for tynn.
 3. e61 05 mod med skiguard 850 plassering

  Var slik jeg mente ja og slik jeg har gjort det på mine to bokser også. Om du legger på en slik kantlist på 14mm som du formarmer på 70-80 grader i stekeovnen en stund blir hullet finfint.
 4. e61 05 mod med skiguard 850 plassering

  Har ikke bildet av boksen på E61, men det er ganske likt på F11 som jeg har nå så kan ta bilde i ettermiddag
 5. F10/F11 tråden

  Jeg synes ikke dette hørtes normalt ut. Hverken min -13 F11 eller min forrige E61 gjorde dette. Merker knapt at man setter bilen i D mens bremsen holdes inne, kanskje til nød et lite nykk i bilen noen få ganger og ørlite endring i nyanse i lyden. Så spørs det hva du synes er mye og jeg synes er nyanse da, men høres ut som om det er ganske forskjellig på våre to biler
 6. e61 05 mod med skiguard 850 plassering

  Jeg har selv saget hull i Skiguard 850 til både E61 og F11. Begge gangene har jeg brukt et lite hullborr og laget bakre hull i kurven der boksen går opp bak slik at det såvidt kan synes om man ser etter. Har så brukt stikksag mellom. Har så lagt på en pakningslist fra Biltema eller lignende. Åpner så bakluka og skyver boksen så langt bak på taket som mulig før den tar i luka. Slitsomt å se boksen i frontruta eller at lyssensorer etc. virker overfølsomme spør du meg Kan se ut som om du ikke får den lengre bak på railsen enn på bildet pga. det midtre festet på railsen?
 7. Elektrisk hegerfeste

  Hadde samme problem på en 2010 E61. Kjørte på verksted for å få hjelp. Da jeg kom fram lyste bryteren grønt og alt fungerte igjen. De sa noe om at det kunne skje ved lang periode uten bruk, men det var nå ikke veldig ofte brukt og fungerte feilfritt i 3 år etterpå til jeg solgte bilen.
 8. Comfort Access sluttet å fungere på min E61

  Hadde gleden av kabelbrudd på begge mine E61 også. Styra veldig selv med første bil (sikring røk fordi jeg kom borti karosseri med avklippet ledning og fant ikke ut av feilen, gjorde selve reparasjonen riktig) så på andre orka jeg ikke og satte den på verksted. Men, jeg fulgte oppskriften i linken under: http://docplayer.net/27914772-Bmw-e61-fixing-tailgate-wiring-problems.html
 9. Den store finn.no tråden.

  Denne stod også til salgs i vår da jeg var på jakt etter blå F11. Husker dessverre ikke pris. Nydelig farge, som Gabz sier
 10. Fin avslutning på søndagens langtur på ski
 11. Har F11 med adaptive drive og H&R-fjærer framme. Oppleves ganske myk på småkjøring sammenlignet med min forrige E61 som var senket 30mm med Eibach-fjærer og hadde 20" felger. Men, hardner heldigvis ganske godt til i sportmodus og ved aktiv kjøring Bør gå fint å senke G31 med adaptivt understell når det går på F11 også vil jeg tro. Skulle jeg kjøpt meg ny bil hadde jeg med svært stor sannsynlighet gått for Mediterranean blue. Hadde det på min E61 og savner virkelig den nydelige farga. Tydelig og klar farge, men samtidig såpass dyp at den har rikelig med klasse til å være på en 5-serie. Når det er sagt så er nok jeg en person som svært gjerne vil ha biler med fargepigmenter i lakken og prøver å trøste meg med at den karbonsorte bilen jeg nå har i hvertfall har blåskjær når den er ren Lykke til i prosessen med anskaffelse av nydelig bil Edit: bilen min hadde også 19" runflat-dekk da jeg kjøpte den. Ingen sporing eller ubehag av noe slag. Skjønner ikke hvorfor så mange klager over runflat, men dette er eneste dekkene jeg har hatt så mulig jeg har vært heldig eller bare vant til stive dekk fra jeg kjørte 25-profil på E61.
 12. Baklukedemper E61, 2008.

  Hadde samme problem på min forrige bil. Prøvde å bytte kule og stramme ring, men det hjalp ingenting. Dessverre er det ikke mulig å bytte kun koppen som sitter på sylinderen som festes på kula. Vart ny sylinder på min også. Tror jeg betalte ca 11.000,- komplett og ferdig bytta. Da fikk jeg typisk 15% rabatt eller noe slik. Men, tilbakemeldingen på verkstedet var at de nok ikke kom til å gjøre det så billig igjen når de skjønte hvor mye jobb det var... Kamerat med samme problem fikk derfor en del mer utgift på jobben noen måneder etterpå.
 13. Laste ned kartoppdatering?

  Mange takk! Da skal jeg få lasta ned i kveld Jeg betalte for kode hos bmwfsc.ca da de kunne stå for gratis kart når man hadde kode, men siden sida nå er nede er det fint å kunne få lasta ned andre steder når man først har koda.
 14. Laste ned kartoppdatering?

  Noen som har link til side eller x hvor man kan laste ned NEXT 2018-1 nå? Googler litt, men bmwfsc.ca (hvor jeg kjøpte lifetimekode) er nede og jeg finner kun xsider hvor man må registrere seg og som virker lite troverdige. Har koden altså og skulle bare hatt gratis kartnedlasting.
 15. "Battery high rate of discharge" etter batteribytte

  Har du kodet inn nytt batteri på bilen? Eller rettere sagt, kan Carly gjøre dette på en annen måte enn hos forhandler? Jeg fikk denne feilen på begge mine E61 etter batteribytte, fikk rare feil som at naviskjerm ble svart osv. Jeg hadde ikke kodeverktøy selv så måtte inn på verksted og kode inn nytt batteri og da funka begge biler helt fint igjen.