larserso

Medlem
 • Innholdsteller

  2056
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om larserso

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Lillehammer
 • Kjøretøy
  M550dx
 1. larserso

  Den store finn.no tråden.

  Og utrolig slitte seter ifht. km-stand..?
 2. larserso

  Takbøyler til F11

  Du kan evt bytte bare selve fotfestet, men sjekk f.eks Thule sine sider der du ser hva som passer ulike modeller.
 3. larserso

  røyklukt i bil

  Ozonmaskin er genialt, men det må renses og vaskes ordentlig først for godt, vedvarende resultat.
 4. larserso

  røyklukt i bil

  Høres ut som om det har vært røykt litt i bilen. God rens med våtstøvsuger på alt av stoff/tepper/tak før 1-2 runder med ozonmaskin vil forhåpentlig hjelpe. Andre metoder maskerer i stor grad bare lukten for en begrenset periode. Ville tatt det opp med selger også.
 5. Jeg brukte Foliatec sin RS-blå og første jeg tenkte da det var gjort også var "hva i all verden har jeg gjort"... Fargen har heldigvis dempet seg en del og vart betydelig bedre da jeg fikk på merker. Hadde håpa det skulle være nærmere M5 i farge, men dette var det nærmeste varmebestandige jeg fant i fjor. Lokal forhandler ante ingenting om fargekode på M5 og kunne heller ikke skaffe lakk da... Nå synes jeg de ser bra ut etter at fargen har satt seg og jeg har blitt vant til det (og blå er diskret ifht. mange "sporty" hybrider for hvermansen). Har nå kjørt hele vinteren og alt ser like fint ut enda Kaliperne bak ser ganske like ut, men jeg har noe større foran der hele platen jeg har satt merket på er flat. Kan nok fort gå hull på dine kanskje ja. Jeg kjøpte et sett med 3 par merker i ulike størrelser så se hvordan testen går og sett evt. på mindre merke. Takker Det er Avantgarde M510 som også Walkabout kjører, men jeg feiget ut og har samme dimensjon framme/bak pga. xDrive og at både GS og BMW Norge var så klare på at de fraråda ulike dimensjoner. Hvorfor man får kjøpt nye biler med ulik bredde framme/bak er en annen sak, men jeg orka ikke bekymringen over fordelingskassa og mye krefter i sving. Spent på holdbarheten da det var ganske rimelige felger, men budsjettet gikk på bil denne gangen så måtte ta et kompromiss Tror nok Breyton og BBS som jeg har kjørt før tålte en god der mer juling. Vet ikke om noe til salgs dessverre. Ikke lett å finne felger. Hadde autosøk på Finn i hele vinter uten å finne noe som helst så endte opp med nye via Dekk1.
 6. larserso

  M550dX effekt, holdbarhet osv

  Hvordan er det med drivlinjeforsikring og garanti om man tar ut så mye moment? Synes den drar avgårde ganske pent på 1. gir før den kvikner til i 2. Antar det kan være en begrensning for å skåne kassa fra start?
 7. larserso

  M5 blå kalipperfarge

  Er den også varmebestandig så den tåler å sitte på kalipere?
 8. Her er et par bilder. Har dessverre ingen av ren bil som får det godt fram. Tok bare noen slik den står nå, skal vaske i morgen Fant ut at det blir bare krøll å sette på merker bak. Det er også ganske ujevn overflate der så jeg er usikker på hvor godt de blir sittende.
 9. Mine kalipere bak har tilsvarende utforming som dine. Selv om M-merkene for de bak var ganske små fant jeg ingen måter å montere de på som gjorde det pent så har kun framme.
 10. larserso

  Den store finn.no tråden.

  Litt drøyt å annonsere som CSL eller all den tid den er registrert som en 323? Og hva med km-stand som var 163.980km 02.01.2006..?
 11. larserso

  M5 blå kalipperfarge

  Jeg valgte å pensle på for å gjøre det uten å demontere noe. Veldig grei anvisning fulgte med, men kjøpte bedre pensel. La 3 eller 4 strøk bare fortløpende rundt bilen og lot det herde noen dager før jeg satte på merker. Jeg hadde litt tull med brukeren min på eBay så handlet uten å logge inn, men jeg mener 99% det var disse: https://www.ebay.com/itm/BMW-M-Brake-Caliper-Calliper-Decals-Stickers-for-M3-M4-M5-Various-Colours/352374715964?hash=item520b2b763c:g:8YUAAOSwZQRYZmPK
 12. larserso

  M5 blå kalipperfarge

  Da jeg endelig fikk litt dimensjon på bremsene klarte jeg heller ikke å dy meg for denne "oppgraderingen" med å etterligne M5. Jeg gikk for RS-blå fra Foliatec, etter å har vært i kontakt med andre medlemmer her. Det er noe blåere enn originalen som jeg ikke klarte å finne. Fikk først litt bakoversveis og lurte på hva jeg hadde gjort da de ble veldig knallblå. Men nå som fargen har mørknet litt og jeg fikk på M-merker er jeg veldig fornøyd. Topp kvalitet på lakken og varmebestandige merker fra eBay holder seg veldig godt. Legger ved litt bilder av møkkete og ren bil i ulike vinkler og lys for inntrykk.
 13. Den holder nok vanligvis til i det området ja etter hva jeg fant ut. Tippa det er veldig få av den, men om det er eneste er det litt ekstra stas Fin bil over Dovrefjell
 14. Ikke hver dag jeg møter på biler som er lavere enn meg når jeg er ute og kjører MG Og i lille Lillehammer da gitt der det ikke kryr av voldsomme biler. For et skue av karbon og detaljer...
 15. larserso

  F10/F11 tråden

  Conlogo som har agenturet på Swissvax i Norden f.eks., men finnes flere steder som selger det til stort sett lik pris