Marius2002

Medlem
 • Innholdsteller

  6521
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Marius2002 vant dagen sist Juli 9 2017

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

 • Rang
  OG
 • Bursdag 09/16/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  4x4

Nylige profilbesøk

4171 profilvisninger
 1. Marius2002

  Serviceintervall E90 2011

  Det er bra iDrive er fint å ha.
 2. Marius2002

  F31 316i Safirsort | Polering

  Du har for mye fritid ser jeg på timebruken Dette ble iallefall skikkelig bra
 3. Marius2002

  Serviceintervall E90 2011

  Tallene justerer seg selv, er det mye småkjøring så går det hurtigere ned. Bilen skal ikke trenge samme service som i fjor ved så kort kjøring, men det spørs hva som ble gjort. F.eks. om oljeskift var i fjor, kan det hende at bremsevæske er nå. Har du iDrive, så kan du gå inn på menyen å se hvor lenge det er til neste service på de forskjellige punktene(bl.a. olje, bremser, bremsevæske), her går det på km. og dato, alt etter hva som treffer først.
 4. Marius2002

  Adaptive Headlight Failure (E9X LCI)

  Jeg har ikke vært utfor dette. Men har lest litt nå og de fleste er det problemet som Otis sier. En annen kan være om du/vedkommende har truffet en grop litt hardt eller fått et "slag" om du skjønner. Her er det litt ymse om hvem som får feilmeldingen, men da er det styrepinnen, om jeg kan kalle det det, som har falt ut av spor. Se på denne linken om det kan være hos deg, han hadde derimot ikke fått feilmelding: https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=494479&highlight=headlight+servo
 5. Marius2002

  Den store finn.no tråden.

  Jepp, de fleste her inne har den mentaliteten så det er enda bra Likevel dumt at man må presisere det, fordi det burde vært en selvfølge. Uansett en fin bil det der til en grei pris, det er nok flere som ser verdien i den, så jeg tror den går kjapt. Den også ryker nok kjapt, for de som har mulighet og kunnskap er det nok dette enten en billig bruksbil eller noe å kanskje tjene en liten slant på om det kun er høytrykkspumpen.
 6. Ble veldig bra Vel, i en travel hverdag så er det lett å slenge inn en likes "mellom slagene" når man sitter på mobilen. Er ikke så ofte man har tid til å sitte til langt på kveld å skrive lengre. Dessverre. Men når de kveldene byr seg, sammen med en halvliter eller to(slik som ikveld) så er det utrolig kjekt. Ikke la de sosiale mediene ta over, skriv her. Vi MÅ ha dette forumet...
 7. Det ble vist fra Samsung allerede på CES i 2013. Nå ser det altså ut som du sier at det blir realitet. Bøybar OLED håper jeg på det samme som deg at det forhåpentligvis byr på mer elegante løsninger i bil også. Jeg satt på med nye E-Klasse taxi her i forrige uke, da med den dobbelskjerm-planken. Jeg synes det var kult, men utformingen var ikke elegant.
 8. Marius2002

  Den store finn.no tråden.

  Flott bil med mye potensiale. Håper den kommer til et godt hjem. Det triste er at selger må påpeke at bilen er 47 år gammel og ingen garanti stilles. Det burde egentlig vært en selvfølge, men vi er vel kommet dit hvor enkelte kjøpere tror de får gull og skal klage på alt i ettertid. Jeg har ikke opplevd det, men det dukker opp tråder i ny og ned. Folk ass...
 9. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg liker Audi. Jeg har sansen for både e-tron og nye Q8. Så kan man gjerne si de er kjedelig, det er helt innafor, men BMW har ikke akkurat vært frempå de heller (med mindre man teller med iNext). Likevel liker jeg såklart også BMW Jeg kan ikke si den fargekombinasjonen var helt tipptopp og felgene i filmen var kjedelig. Da synes jeg, faktisk, at e-tron med det grå/oransje var mer riktig sammen med de felgene som var vist der. Jeg har tidligere gått ut med fine ord om DS7 Crossback og kan igrunn fortsatt gjøre det, men hele greiene falt litt igjennom ved at de kun tilbyr forhjulstrekk enn sålenge. Uansett en kjempefin bil, nå har også DS3 Crossback kommet(ihvertfall rett rundt hjørnet) og den ser også lovende ut for de som liker litt spenstig design. Den kommer som helektrisk versjon også Jeg har derimot etter å rattet Rav4 i et år nå (jepp, et helt år er gått om en liten måned) gjort meg opp noen meninger. Først og fremst en kjempeallright bil som er praktisk, har fremkommelighet og helt greit med plass. Den er heller ikke treg i trafikken med sine 150hk dieselhest, men noen form for racerbil er det overhodet ikke. Ligger greit på veien til normal kjøring og behagelige seter. MEN... Jeg har aldri tidligere savnet så mye en bil som har nærmest perfekt vektfordeling, jeg har aldri savnet så mye en bil som er inspirerende og heller aldri savnet så mye en bil du føler deg ett med på vegen. Og jeg har aldri tenkt over at vektfordeling har så mye å si som nå, Rav4en er alt for tung foran og det er bare en veldig rar feeling i en SUV, merker ikke noe til det i vanlig kjøring, men på vinterstid eller ved aktiv kjøring. Så selv om man får det samme utstyret eller mer til under halve prisen i f.eks. en Honda eller Seat, så er likevel ikke kjørefølelsen det samme. Det er litt det man søker etter i en BMW (og derfor blir litt av essensen borte i f.eks. nye X1 og kommende 1-serie). Jeg har ikke studert iNext enda, eller sett videoen over helt enda, så jeg vet ikke om den drar foran, bak eller på alle fire, men jeg håper for BMW og deres kunder sin del at den drar enten bak eller på alle fire
 10. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det gjorde jeg også tidligere. Hadde det som rutine hver tredje mandag før jobb. Startet 07 på jobb og da var det køfritt og billigst. Nå er det ikke samme lengre, her er det tilfeldig når det er billigst og det går ikke an å kjøre forbi hver dag for å følge med på prisene, da blir en gal Nå tar jeg det bare som det passer og fyller ved behov. Idag er tanken min på 60 liter og jeg må normalt fylle 1 gang i måneden. Som beskrevet over her så er det normalt sett ikke mye å spare. Kjører en derimot mye, så kanskje man kan begynne å regne på det.
 11. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sett at det blir 40 øre billigere... på 10 liter er det 4 kroner. På 70 liter er det 28 kroner.. Si at du kjører helt tomt og må fylle 70 liter(i realiteten fyller du mindre). Så sparer du 336,- i året om du fyller bare 1 gang i måneden. Det er knapt to seksere med pils på butikken eller tre øl på byen. Iløpet av et år... Altså ubetydelig. Derfor er det verdt de 28,- ekstra i måneden å fylle på en køfri stasjon. Edit: Tok utgangspunkt i tankstørrelse på E61 525d.
 12. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Bensinprisene er høye hører jeg, men man må ha drivstoff likevel. Jeg fyller på UnoX ene og alene fordi det er selvbetjening. UnoX er litt billigere enn Shell og Circle K, men jeg er ikke av typen som står i kø for å fylle fordi det er billig. Er det kø, så svinger jeg innom Shell. Prisen aner jeg ikke, men ligger mellom 14 og 17 enplass. Er bare å ha skylapper på når man skal fylle har jeg funnet ut, koster det det koster.
 13. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hvor går så turen? Langtur i E34 er aldri feil!