Marius2002

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5417
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

Marius2002 last won the day on December 16 2016

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

 • Vurdering
  G
 • Bursdag 09/16/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E91 320xd

Siste besøkende

1416 profilvisninger
 1. Venter sårt på sommerhjul og skikkelig vårrengjøring!
 2. Er 0,4% forskjell med 18" originaldimensjon.
 3. Jeg legger meg flat der, bare dårlig å lete. Lest mye på nett nå og er man under 1% forskjell er det ingen problem. Med andre ord følger man orginaldimensjon skal man ikke ha noe å frykte.
 4. Jeg fant ikke Michelin uten RFT som var stjernemerket, mulig jeg er dårlig til å lete og skal ikke krangle der. Hvis fordelerkassa ikke tåler dimensjonene BMW selv setter burde jeg vurdere å bytte bil. Om min ryker og det viser seg at jeg har tatt helt feil og det er dekkene, så må jeg faktisk vurdere hele merket, for dette er bare helt hinsides. Kun xDrive er aktuelt på hovedbil og skal jeg kjøre rundt å tenke på at fordelerkassa og reg.kjedet ryker kommer jeg til å bli gal. Det koster rundt 20000 for pent brukte originale M-sportfelger og helt nye gode dekk også. Dekk sparer man ikke veldig på, da det er sikkerhet, så det er samme hvilken leverandør, bare det er bra. Det er godt mulig du har rett, men jeg klarer fortsatt ikke fatte BMW er så streng på dette. Dette er første gang jeg hører om det og måtte søke litt på nett. Jeg regner med GS hadde anbefalt andre dekk om de Falken-dekkene ikke hadde vært egnet til xDrive!
 5. Hah, det der er så sykt dust av BMW. Kjøper du samme dimensjon av en annerkjent leverandør ville jeg ikke brydd meg, men bytt alle fire samtidig. Jeg tror nok Michelin, Bridgestone, Pirelli, Falken, Nokian, Yokohama, Toyo, Goodyear og sikkert noen til er gode dekk til xDrive BMW, selv om de ikke er stjernemerket. At de er stjernemerket betyr bare at BMW selv har testet og "godkjent" de. Cash rules everything? Sorry ass, men om BMW virkelig mener at man skal tvinges på RFT dekk fordi de et stjernemerket og de "ikke har testet" andre så fikk ihvertfall de en stor stryk i boka akkurat nå. Jeg har på min E91 xDrive originale M-sportfelger som skal ha 225/40-18 foran og 255/35-18 bak. Har kjørt på nye Falken-dekk i en sesong som jeg kjøpte fra GS Bildeler og det var ikke antydning til slitasje/feilslitasje, altså konkluderer jeg med at alt er OK. Ikke merker jeg noe på bilens oppførsel heller, annet enn at den er mer behagelig uten RFT.
 6. Bra du fikk haike Dette er det året hvor jeg har ventet lengst med sommerhjul, det har vært av og på med snø siden før helga og idag morrest hadde det fryst på is på veien. Vi får se til helga igjen hvordan værmeldingen er framover. Er meldt ny snørunde på onsdag nå, men varmt og sol til helga. @Fredrik 90 herlig
 7. Vet ikke, men vurderingen til folk kan ikke være helt optimal: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oestlandet-vanskelige-kjoereforhold-og-flere-ulykker-paa-grunn-av-snoe/a/23980482
 8. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94233813
 9. Hva står inni felgen? Jeg klarte ikke finne disse i oversikten over BMWs originale felger. Det kan ha mye å si på prisen. Hvis klarlakken flasser må du nok pusse ned og lakkere opp igjen for best resultat.
 10. ... men fjernet fra butikkhyllene. Dessverre eller heldigvis?!?. Lynol funket, men alt som funker er farlig når det kommer til kjemikalier. De kraftigste blir faset ut, mens de andre blir tynnet ut og enkelte giftstoffer blir fjernet. Når det er sagt, så forstår jeg hvorfor.
 11. Den solbeskyttelsen, har du delenr.? Eventuelt link til hvor du bestilte fra. Det var nemlig ikke dumt! Jeg får ikke dekket det lille vinduet bak med de eBay-rullegardinene jeg har idag..!
 12. ^alle utenom xDrive
 13. Hehe, jeg tenkte å legge om til sommerhjul i helga, men når jeg våknet idag var det hvitt ute... Må nok drøyen enda ei uke her Beise terrassen er forøvrig også noe jeg må gjøre!
 14. @Gorg Brages, men det var Bavaria før dette. rst026 hadde svaret ang. garanti @rst026 okey, ja dette var helt fabrikkny bil. Ble montert før levering av bil. At ACS ikke svarer er jo svært uprofesjonelt.
 15. De gjorde det her iallefall. X4en skulle ha full ACS styling og BMW Performance tuning, men siden sistnevnte ikke fantes ble det ACS der også. BMW bestilte og monterte alt. Slik jeg forstod det når vi pratet var garanti intakt, og det var såklart en viktig faktor. Om ACS "tok over" garantien eller om BMW fortsatt stod for den vet jeg ikke.