Marius2002

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6212
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  8

Marius2002 last won the day on July 9 2017

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  pensjonist-tralle

Siste besøkende

3692 profilvisninger
 1. X5/5-serie - livskrise

  3-serie GT og 5-serie GT er også gode alternativer. En F11 5-serie har ikke såå mye større bagasjerom enn en 3-serie og selv om Passat blir mest riktig å sammenligne med, i tillegg til A6 og E-klasse, har 5ern mindre plass. Med dette sagt fant jeg ut at ved rett pakking kunne jeg, madammen og vår unge på da 1 år, ta oss en Norgesferie(300 mil) i vår tidligere E91 3-serie uten problem.@Fredrik også hadde E46 3-serie og dro på Europaturer med kids baki. Jeg tror nok både X5, X3 og 5-serie dekker deres behov. Man trenger heller ikke den største barnevognen og ei trenger man å følge blogger og fashion..
 2. BMW 3 Serie (F30)

  Høres ut som en F20 er midt i blinken og som @And-reas skriver er 116i/d kurrante biler Og fornuftig å ikke ta opp stort billån så ung. Edit: Angående utstyr vil du finne franske og asiatiske biler mer utstyrt om man tenker samme årstall og samme pris. F.eks. er min gamle Hyundai Veloster til salgs så jeg nå tilfeldig til 99000,- og den har gått under 100k. https://www.finn.no/113730256 Her har du 140hk, ryggekamera, key less, panorama, cc, el.-førersete, navigasjon, bluetooth og mye mer. Du finner ingen 2012 modell BMW med 140hk +-(118i blir vel sammenligningsgrunnlaget) med samme utstyr og km.stand til 100000,-. Derfor kan du i enkelte tilfeller oppleve at din Prius kan ha mer utstyr enn en BMW. Når det er sagt veier som regel kjøreegenskapene opp for alt dette og folk velger fortsatt BMW, uten å si noe negativt om Velosteren fordi det var en morsom bil.
 3. Bmw e91

  Kan være et relee. Var borti det samme på en 2006 320d. Jeg byttet releet til litt over en hundrelapp for han og alt var tilbake til normalt. En annen her inne hadde også samme problem, men da var det ikke releet igjen. Det er ihvertfall en billig plass å starte om en ikke har diagnoseutstyr i nærheten. Annet kan være jordingskabelen som nevnt over, føler det problemet har vært mye oppe her siste tiden.
 4. BMW 3 Serie (F30)

  F20 og F30 har en mer moderne look enn E90 LCI, men E90 LCI er ingen dårligere biler og E90 LCI har tålt tidens tann veldig bra. Men det er en smakssak. F20 er kjempebiler, morsom å kjøre og er heller ikke like dyre i innkjøp som F30, rett og slett mye bil for pengene. Jeg vet ikke budsjett da det ikke kommer helt klart frem (100k - 300k?). Jeg ville idag ihvertfall ikke tenkt så mye på "streetcred" i starten, men satt meg et budsjett og tenkt gjennom hvor lenge jeg skal ha bilen og hvilke formål skal den brukes til og ellers fremtidige kjøpsplaner utenom bil som f.eks. bolig. Tar du opp et lån på 300 000, så er det ingenting gale i det, men du skal vite at skal bilen selges innen 2-3 år burde ha på nedbetaling på 5 år om du skal få penger igjen for bilen eller gå i null. Har du på lengre nedbetaling er verditapet større enn du klarer å betale ned. Det har til nå bunnet ut etter 5-6 år, så man går i null. Bor du i by burde du for lønnsomhetens skyld tenke over eventuelle eksisterende og fremtidige miljøtiltak -> elbil. Her er BMW i3 en veldig god kandidat og du får dem brukt til rundt 200 000. Det jeg vil fram til er at om du om 3 år skal kjøpe bolig og er nedlesset i billån på en bil som er verdt mindre enn du har igjen på lån, så er du litt på tynn is. Ikke nødvendigvis, men hos mange. Samtidig er det når man er ung at man gjerne kan ha en bajasbil, ikke alltid her heller, men som regel og da er Z4 f.eks. et bra alternativ. Her har du BMW Z4 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=113649571 , makser vel budsjett, men et fullgodt alternativ for en bil til 300 000,- om du absolutt skal ha det. eks. i3 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116262966 BMW er forresten så mye mer enn Toyota om man ser på kjøreglede og premiumfølelse, da ser man vekk fra Land Cruiser, Hilux og GT86(og tidl. Supra). Toyota er kjent for å være driftsikker og er langt fra dårlige biler, med det er enkle konstruksjoner og lite elektronikk.
 5. BMW 3 Serie (F30)

  Først og fremst kult at du velger BMW. Selv om forsikringen er dyr som ungdom lønner det seg å sette den på deg selv. Du får igjen ungdomstillegget om du kjører skadefritt frem til du fyller 24 år. Da får du plutselig en ok sum, samtidig som du har oppspart bonus. Kræsjer du og det er på deg selv, okei synd, men kræsjer du med foreldrenes forsikring vil de tape bonus og jeg regner med du da må betale de mellomlegget fram til de er oppe på rett bonus igjen. F30 er fine biler, men BMW er ingen billig bil i innkjøp ihvertfall. Vedlikehold og deler er greit priset, ikke værre enn noen andre. Selvfølgelig, sammenligner man en Yaris mot en 5-serie... BMW er solide biler som med vedlikehold holder like bra som andre merker som har blitt vedlikeholdt.
 6. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har Canal Digital, betaler 1030,- i mnd. for TV og internett, alt for dyrt.. 40/60-linje eller noe i den dur, det holder til mitt bruk. Vurderte fiber og vurderer det enda, men altibox har ikke drever helt ærlig markedsføring her når de holdt på. Vi kunne få fiber for 1400,- i startgebyr og resten 999,-, da 300/300 og TV. Selgeren var på døren en fem-seks ganger iløpet av en treukers periode og sa flere ganger at om vi ikke signerte ville vi måtte betale utgravingen fra stasjonen selv og det ville komme på mellom 20 og 30 000. Vi takket nei og når de var ferdig lå det en kveil med rør utenfor, jeg ringte og lurte på hvorfor den lå der og at det var uaktuelt at andre dro sin kabel over min eiendom. Neida, den var til meg om jeg ville ombestemme meg engang i framtiden, så jeg slapp å betale graving. Så konfronterte jeg med det dørselgeren sa og vedkommende i andre enden sa at det aldri hadde vært tema og ikke kunne stemme. Mulig jeg er sær, men liker at de som skal selge meg noe i det minste er ærlig og ikke har en truende atferd. Skal la det gå et par år, har gått to år nå, så mulig jeg ordner fiber snart. Da vurderer jeg kun internett som awt, ser sjeldent på TV og de få programmene får jeg tak i på internett
 7. Fordelen med hvit takboks er at den er sin egen kamoflasje på vinterstid. Jeg så den ikke ved første øyenkast på bildet. xDrive er supert ja!
 8. Likte den nye X4 faktisk, ingenting revolusjonerende, men kul Jeg synes baklyktene minnet meg om Alfa, uten at det er negativt og det at de er litt utstikkende er litt Toyota. Jeg hadde fått troa på de store nyrene på de kommende modellene, men 1.gen her hadde finest front. I enkelte vinkler så den nye litt ut som en F20 lci på steroider+. Tross alt dette, så som sagt likte jeg den
 9. Nytt batteri trengs...

  Thansen, om det er denne sjappa: https://www.thansen.no/bil/universaldeler/bilbatterier/n11976/ ? Så har de Exide og Varta
 10. Nytt batteri trengs...

  GS Bildeler har kjente merker, Mekonomen har Bosch og Exide og din lokale BMW-forhandler har original BMW og ellers kjente merker som alternativ. Om sistnevnte har Sønnak, Bosch eller Varta vet jeg ikke, men det går vel for ett ut? Både Bosch og Varta har vel levert originalbatteri for BMW såvidt meg bekjent.
 11. Pris på BMW batteri hos Bavaria??

  Fikk pris på min tidligere 11' E91 på 4700,- +-, ferdig byttet og registrert. Dette da med BMW originalbatteri. BMW-forhandleren hadde også uorg., som sikkert hadde gjort nytten like godt. Jeg valgte originalt, da det ikke skilte så alt for mye. Som jeg har sett her i tidligere tråder ligger prisen rundt om fra 4-5000,-(original BMW). Noen har fått den enda litt billigere, men jeg har ingen kjentfolk eller noen tidligere kundeforhold hos de.
 12. @awt Det der ble ikke så ille om man må ha takboks Skal den lakkes eller kjører du bare på slik den er?
 13. Alpina dynamic, orginale eller kopi?

  4300 inkl. gode dekk er ingen upris Er det disse du vil ha, så kjør på!