Marius2002

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5630
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

Marius2002 last won the day on December 16 2016

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

 • Vurdering
  G
 • Bursdag 09/16/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E91 320xd

Siste besøkende

1582 profilvisninger
 1. Det var egentlig det første jeg og tenkte når jeg leste første post. Nå derimot synes jeg det er et artig påfunn av @Walkabout Det krever vel litt av eier også. Bilen burde være ren og pen nesten hele tiden(ofte som mulig) og man må passe på hvordan man kjører. En blir lettere lagt merke til. En burde også holde seg innenfor premiummerker de 10 årene man har skiltet, da det også faktisk er med på å representere både firma(om det er det innblandet) og deg som advokat. Status. Ikke status som privatperson, men status innenfor yrket.
 2. godt spørsmål. I følge CNN sier de noen måneder.. http://edition.cnn.com/2008/LIVING/wayoflife/04/09/aa.bad.gas/ Personlig har jeg ikke peiling.
 3. Madammen også sa ADVOKAT. Jeg har fundert litt på dette idag og det var litt morsomt og interessant. Jeg står fortsatt for ADVOKAT. Du kjører en bil av klasse og stil, litt business og litt guvernør. Da må liksom det stå i stil med resten. LAWYER er litt for tacky, men altså hadde du hatt en Ferrari 458, Porsche 911, Audi R8, BMW i8 eller annet som anes som værstingbil, gjerne Liberty Walk utgave, som lyser opp "min pappa er sterkere enn din pappa, din pikk" så hadde LAWYER passet. M3, M5 osv. passer ikke inn her da de for vanligfolk går under business <- Advokat. Nå har jeg skrevet advokat så mange ganger at ordet er blitt helt rart.
 4. Okei, takk! Vil jeg fortsatt kunne skifte sang på rattet over bluetooth? Det er litt kjekt... @tthuns takk!
 5. Kan hende det står, men har lett uten å finne svar. Mulig jeg søker på feil... uansett: Jeg har CIC og Combox, idag har jeg iPhone telefon og kan streame ved bluetooth eller plugge i lightning/usb-kabelen i midtkonsollen. Da kan jeg skifte sang med knappene på rattet og sangene kommer opp om jeg spiller fra Spotify eller Soundcloud(eller også fra bibliotek). Jeg må skifte telefon og vurderer Android, rett og slett fordi iPhone har priset seg ut av mitt budsjett. Vil jeg kunne gjør det samme med Androidtelefon i bilen? Tenker musikk fra Spotify / Soundcloud. Jeg skjønner AUX funker, men da kan jeg ikke skifte sang på rattet. Telefonopplegget blir vel ikke annerledes? Så fant jeg en USB i hanskerommet idag, noe spesielt denne er til? Lade telefon? Får jeg brukt denne på samme måte/samtidig som den i midtkonsollen?
 6. Helrå 3GT https://www.finn.no/99229473
 7. Du får ha på skiltramme rundt skiltet med telefonnr., evnt. også navn/advokatfirma
 8. Jeg mener det. Om det er litt personlig reklame vil jeg si LAWYER er litt tacky og kan for meg oppfattes mer wannabe. ADVOKAT, norsk og enkelt
 9. ADVOKAT , fordi det er norsk
 10. Gratulerer med tøff og fin bil Som jeg uttrykte i den andre tråden så er interiøret perfekt til M-sport 3-serie!
 11. Har vært disse plassene noen ganger ja, men hadde faktisk helt glemt Nusfjord, absolutt verdt å se. Vi har "base" på Melbu noe av tiden, så vi skal en av dagene på tur til Lofoten. Tar ferga over til Fiskebøl og kjører til Henningsvær. Nusfjord som du sier hadde vært aktuelt, jeg får se om tiden strekker til når vi er der!
 12. Kondolerer!
 13. Er det xDrive kan det være så enkelt som dekk. Man må skifte alle dekkene samtidig. BMWs xDrive er også ømfintlig mot dimensjonsforskjeller på dekk. Altså bredere bakhjul enn foran. Selv om BMW kommer med dette originalt er det anbefalt å kjøre lik dimensjon foran og bak(på både felg og dekk), alternativt for å være på sikre siden om man likevel vil ha bredere bakhjul er å kjøpe stjernemerkede dekk. Dekk som BMW har godkjent at passer på deres modeller. Michelin har ihvertfall noen modeller der. Kjøper man 245/40-19 fra to forskjellige merker/modeller er det ikke sagt at de to er 100% lik. Helt dust? Jepp.