Marius2002

Medlem
 • Innholdsteller

  6395
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Marius2002 vant dagen sist Juli 9 2017

Marius2002 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Marius2002

 • Rang
  OG
 • Bursdag 09/16/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  4x4

Nylige profilbesøk

4050 profilvisninger
 1. Marius2002

  Finne fargekode på bil ved regnr. eller chassinr.?

  Edit: VW kan ha noe forskjellig plassering av klistermerket avhengig av modell, men alle plasseringene er under bagasjeromsmatten.
 2. Marius2002

  Finne fargekode på bil ved regnr. eller chassinr.?

  PP65031 er en VW Sharan og vil ikke gå på disse sidene. BMW-folket er heldige som har slike muligheter som jeg pr. nå ikke vet om andre merker som har. Beklager, men se i dørsiden din eller noe, eventuelt hør med din lokale VW-forhandler.
 3. Marius2002

  Ny bil og tanker rundt dette.

  Okei, jeg misforstod prisleie basert på andre svar her. Beklager! Mitt siste innkast er Mini Countryman. Den fås nå som plug-in og har derfor 224hk. Det blir egentlig det samme som BMW 225xe. https://www.finn.no/124316839 Den kan igjen være litt liten, men ny bil til en grei pris og ikke minst er du fortsatt i BMW-verden. Ellers tror jeg du hadde blitt fornøyd med en 5-serie som du ser på f.eks. eller 4-serie GC. Jeg har dessverre ikke mer å bidra med, men følger med
 4. Marius2002

  Ny bil og tanker rundt dette.

  Nye Discovery / Discovery Sport er jo pene biler og modellen før var jo heller ikke gale Du har også Jeep Compass, med 2.0 diesel 170hk, mulig dette blir for lite kraft? https://www.finn.no/115191300 Så har du også Lexus NX300h. Spesielt utseende og jeg tror det er en elsk/hat-bil. Jeg liker den. Ellers kan jo Kia Stinger være innenfor, med sine 256 bensinhester, men fravær av 4x4. https://www.finn.no/124566430 Med alt dette sagt så vet du hva du går til med BMW og vi er en stor gjeng her inne som til sammen har blandet og vid kunnskap. Deletilgangen er knall og ikke minst verktøyet realoem.com. Lykke til i jakten!
 5. Marius2002

  Hvordan finne ut om jeg har en F11 LCI?

  Har du regnr. så finner vi det fort.
 6. Lokal helt, treffer den stadig
 7. Nytern Velkommen igjen! Fin F10 og følger med.
 8. @Fredrik 90 igår stoppet den G31 Alpina utenfor hos mine foreldre i en 5-10 minutt. Jeg lovet deg å ta bilde, men jeg ble bare stående å se på bilen. Nå er det full skjerpings fra min side fremover
 9. Angående fotoboksvarsling: Du får ikke fotoboksvarsling i din BMW. Mange bilmerker har fjernet dette på integrert navigasjon fordi det rett og slett er forbudt i mange land. VW f.eks. bruker Garmin og der er det deaktivert i bil, mens en Garmin du kjøper utenom kan fortsatt ha. I min Rav4 har jeg fotoboksvarsling, men kartutgaven er fra 2012 og nyeste kart har fjernet fotoboksvarsling for flere land.
 10. Faceliftlyktene med LED gjør seg Rart egentlig at også på både E90 og F30 var det halogenbaklykter på pre-lci og LED på lci. Skulle nesten regnet med de lærte fra facelift E46 og har LED som standard på begge!
 11. Heisann! Start med å legge ut bilder av den aktuelle bilen, så kan vi være bedre til å hjelpe Facelift(heretter kalt LCI) på E91 kom september 2008 som en 2009-modell. Bildet over viser en standard E90 pre-LCI og LCI, du ser tydelig forskjell. LCI har også blant annet LED-baklykter og LED i blinklys på hovedlykter. E91 er et solid karrosseri med lite feil generelt. Det aller meste av feil ligger motormessig på disse med N47. Når det er sagt har du nok N47D20C og det er en god og kvikk motor, men vær nøye med service. Registerkjedet på disse har vært en svakhet, men problemet er mer blusset opp enn det virkelig er, selv om det likevel kan skje. Med 146k på telleren må du nok regne med turbobytte innen 50k kjørte km., hvis ikke det allerede er gjort(og ja, flere kjører lengre/kortere, men tendensen er at den må byttes mellom 160k-200k). Ellers er det jo slitedeler som diverse foringer og dempere som må påregnes å byttes om det ikke er gjort, følg også med(vask og smør) baklukehengslene, også de til bare vinduet. Automatgirkassa di kan også få seg et oljebytte nå. xDrive er kjempebra og for kjøregledens skyld det beste 4x4-systemet. Likevel er xDrive følsomt og derfor må man være obs på mix av dekk-/felgstørrelser(M-sport har f.eks. org. 225 foran og 255 bak). Det ordner seg uansett om man er bevisst på dekkvalg. Kjører du 4 like skal det ikke være problem om alt er slik det skal være(hjulstilling). Er det panoramatak på din? Isåfall er dette langt ifra vedlikeholdsfritt. Pass på å holde dreneringskanalene åpne for å unngå oversvømmelse baki. Takluken må også smøres, og da med en spesiell type smøring(fett av noe slag) jeg ikke husker navnet på i første omgang. Styling er lettere å bedømme etter bilder, du sier ingenting om dette er M-sport eller ei. Gjerne få med interiørbilder også, så kanskje vi kan si noe der også
 12. Marius2002

  Brann BMW i8

  Jeg mener det var en aksjon på i8 angående dette med brannfare og etter et google-søk ser det ut til at jeg husket rett. https://www.google.no/amp/s/insideevs.com/bmw-i8-recalled-for-potential-fire-issue/amp/ Nå gjaldt aksjonen kun i Nord-Amerika såvidt jeg har fått med meg, men kan samme feil ha skjedd her? Jeg regner med dette er deg(?): https://www.dagbladet.no/nyheter/her-gar-bmws-luksushybrid-opp-i-royk/69412590 Uansett er dette utrolig smålig av forsikringsselskapet. Nesten så dette er en mediesak(det skal sinnsykt mye til før jeg synes noe er). Jeg slenger meg på i rekken og krysser fingrene for deg
 13. Er dette til privatbil eller leiebil? Hvis det er leiebil(tenker siden du hører til i Bodø) så har både Hertz og Avis(og sikkert de andre også) barneseteutleie. Dette da dessverre kun til deres leiebiler.