Reset

Medlem
 • Innholdsteller

  3037
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Reset

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 01/31/1989

Contact Methods

 • MSN
  ReeseT_89@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Aukra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Reset

  BMW E39 S50B32 TIL SALGS!

  Kjøpt motor hos tveiterås? Virker som ett grovt bygg disse motorene er vell også enkelt å få godkjent mtp vekt og lav effekt orginalt ?
 2. Er ikke noe spesielt utprega e39 mann jeg altså, men må si de er ganske flott igrunn 😛 Hvor holder du til på lesja ? langt fra stavheimsgrenda?
 3. Reset

  Daniel.B BMW E92 335

  hvorfor er drev bedre egnet ? Husk på hvor mange slappe diffbremser som går rundt i dette landet. jeg har overhalt flere med nye clutcher og lameller for en liten penge, gjør underverker det
 4. Reset

  Reset - M power tråd.

  Takk for det du Jobben er ikke helt utført enda desverre, tror kansje det er noe galt med ledningsnettet eller lignende. så hvor godt den funker gjenstår å se 😅
 5. Reset

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  Bynner å komme seg nå, morsomt å følge med så godt dokumentert arbeid
 6. fåpå flere bilder flott bil. savner av og til min gamle 335d også
 7. Reset

  BMW M3 S50B32 Godkjent

  Selge?
 8. Reset

  Reset - M power tråd.

  Hehe, litt for glad i å handle. Skulle helst å kuttet ned på antall biler og heller prioritert en av dem
 9. Reset

  Reset - M power tråd.

  Takk for det du blir vell veldig sporadiske updates
 10. Reset

  Fjærbein til e34

  Bare 9 år gammel tråd
 11. Reset

  Reset - M power tråd.

  Lenge mellom hver oppdatering ser jeg, men er likevell mye aktivitet Sitter på ett relativt rolig nattskift nå, og tenkte derfor jeg kunne slenge inn noen updates Status på M3 er at den har fått seg carboninnsug, og LINK plug and play datapsrut. Her holder jeg på med siste monteringsdetaljer enda, er ikke helt 100% ferdig, men skal stille ut på Elmia nå i påsken, så har noen dager på å gjør meg ferdig før avreise Den har også fått seg ny Sportevo spoiler, kjøpt hos GS bildeler. Fikk først en, denne var skadet i transport, hadde dårlig finish, og hadde dårlig passform, så den fikk jeg sendt inn igjenn og fikk ny i retur Bilder av "gamlespoileren" Ny spoiler med bedre finish levert hos lakkerer Legger også ved diverse bilder jeg fant på telefonen, fra ymse treff og lufteturer. =) Kom også over en annen gammel BMW til salgs på facebook. Dette er en norsksolgt M535i i fargen arctisblau, har ettermontert beige skinninteriør i noe dårlig forfatning, samt ettermontert M88/3 motor ifra e28 M5. Denne har jeg ikke fått gjort så mye med enda, pga mangel av tid og plass å holde på, bygging av ny garasje er under planlegging har ikke for mange biler, bare for lite garasjeplass Legger ved noen bilder av E28. Og noen gamle bilder jeg fant på nett, gikk i sin glanstid på Ørsta.
 12. Reset

  BMW E39 S50B32 TIL SALGS!

  tøft prosjekt, clean og flott e39
 13. hvordan gikk det her ? kom bilen til norge ?