codex

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1093
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

codex last won the day on May 10 2016

codex hadde mest likt innhold!

Om codex

 • Vurdering
  CarbonBlack
 • Bursdag 09/16/83

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E61 520da '09 Msport / i3

Siste besøkende

387 profilvisninger
 1. I3 er det mest morsomme en kan kjøpe til prisen(nybil) vi er storfornøyde med våres, hatt den rett over 1 år nå. Den fungerer faktisk bra til det meste, langtur med bagasje er vell det eneste den ikke kan brukes til Men der har vi jo e61'en så den er helt grei.
 2. Hva er greia i bagasjerommet på den f01'en ? mista mye bagasjeplass grunna den
 3. Fantastisk sitat fra broom.no artikkel http://www.tv2.no/broom/8940714/ – Helt fantastisk bil! Litt kluss må man regne med, men det er litt av sjarmen. Blir ekstra mye kjøreglede den lille stunden alt fungerer
 4. Hva er greia med bremsetesting? Ønske om og krasje? Fullstendig idioti. Sett mye av det på slike "Road rage" videoer på YouTube..
 5. En velger vel touring eller sedan alt etter hva plassbehov man har ? Og det kan være jeg misforstår deg nå, men luftfjæring bak på touring er ikke noe nytt. E61 har også dette, og rekner også med f11 har det ? Uansett så er det nå fantastisk med luft bak helt til den en dag blir ødelagt selvfølgelig, men slik er det nå med alt fancy utstyr.. Var innom Bavaria idag og kikket på G30'en.. De hadde en msport og en luxury line stående til utstilling. Msport utgaven innfridde alle forventninger, for en nydlig bil fra alle vinkler. Fikk en fantastisk følelse av premium miljø når jeg satte meg inn, bilen var utstyrt med komfort setene som var helt fantastisk gode og sitte synes jeg Snakket litt med en selger som sa at sportsetene var også veldig gode, han trodde først de var komfortstoler når han prøvde en bil med sportsete i. Så komfort er i høysetet
 6. Snøen er forsvunnet igjen og tempen ligger på gjennomsnitlig 5 grader som er normalen om vinteren på vestlandet Dekka er jeg fortsatt meget fornøyd med, de vinner mest poeng på komfort og lydnivå. Men jeg har jo også fått testet de på glatt is/ våt snø / tørr tettpakket snø / regn og tørt.. Så jeg har vært innom de fleste kategorier som vestlandsvinteren kan by på. Jeg finner ikke noe og utsette på dekket, kan ikke annet enn og varmt anbefale det.
 7. Samme her må nok ta en titt ja, gleder meg
 8. Comfort access Hud Sportsseter m/ El styring og memory El bakluke Softclose på dører Adaptive lys Msport ser jeg på som obligatorisk på bmw
 9. Den hadde nok solgt godt, synd det ble med prototypen..
 10. Ska sei, skulle nå tro det kom litt på øynå og jaja, dette ligge nok ikke lenge denne gang, regner nok fort vekk
 11. Endelig kom det litt snø til oss her på Haugalandet også Og jeg var kjapp ut for og teste dekka på snøføret, fikk levert ungene i barnehagen og så tok jeg en lengre kjøretur rundt i distriktet på veier som ikke enda var blitt besudlet av salting/måking. Dekka virker veldig bra på snøføret, de har godt grep og jeg fikk ingen overaskelser. Prøvde og stoppe i bakken opp til huset her og så for og starte igjen, ingen problemer antispinn slo ikke inn engang. Tok også flere bremseprøver og synes bilen stoppet veldig bra. Iforhold til contintal dekka som jeg hadde på forrige sesong merker jeg stor forbedring, men nå var strengt tatt de dekka klar for utbytting neste sesong om ikke denne. De føltes harde ut. Michelin dekka har fungert ypperlig siden jeg fikk de på, har enda ikke funnet noe og utsette på dem. Nå som snøen har kommet innom så er det ikke lange tida før det blir til slaps.. som fryser til.. som det ofte gjør her på vestlandskysten Og da får vi enda ett nytt føre og utsette dekka for, gleder meg allerede!
 12. http://bimmers.no/forums/topic/810294-bimmersno-i-samarbeid-med-michelin-søker-personer-som-ønsker-å-teste-ut-vinterdekk/ Jeg ble en av de heldige utvalgte til og være med og teste Michelin x-ice 3 piggfrie dekk Jeg fikk montert dekk gratis og er blitt tilbudt og kjøpe dekkene etter sesongen er over. Og har også fått beskjed om og skrive akkurat det jeg finner ut av dekkene, på godt og vondt. Jeg har kjørt mye forskjellige merker opp igjennom åra, men Michelin har jeg ikke vært borti før nå. Så det var med stor nysgjerrighet jeg meldte meg på testprogrammet. Dim jeg har på mine vinterhjul er som følger: 225/50 R17 Vinteren lar vente på seg her på vestlandet, men har fått testa dekka på store vannmengder i dette høstværet vi har her. De føles trygge og gode, som forventet av premium dekk. Har hatt ett par dager med litt glatt føre siste uken, og dekka virker og ha veldig bra feste. Veien vi har opp til huset vårt er småbratt og svingete, en grei utfordring for mange dekk. Og jeg har slitt med tidligere biler opp her før. Nå har ikke den værste klinken vist seg enda denne sesongen men jeg har kommet opp uten problemer til nå. Det jeg liker best med disse Michelin dekka er kjørekomforten og støynivået, meget behaglige dekk. Dekka er heller ikke for myke som enkelte vinterdekk kan være. Har hatt dekka på nå noen uker og har vært meget fornøyd til nå. Håper vinteren kommer på besøk her også snart, hvis ikke får jeg kanskje oppsøke vinteren selv og ta turen til fjells Ser frem til og få teste på snø og is Bilde med vinterhjul:
 13. kommer langt med litt hyssing som de sier.. haha