Weltzin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  605
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Weltzin

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ
 1. Slik er mitt passasjersete også. Fant en tråd på et utenlandsforum der de viste til at det var ett plasttannhjul som var knekt. Ifølge de, selges ikke tannhjulet løst, og en må bytte motor til å justere puten. 5series.net comfort seats
 2. Kjøpte dab+ radio til mine foreldre til jul, og de har aldri vært mer fornøyd med en radio. Å gå fra fm med dårlige signaler, til dab med klare signaler var som natt og dag. Har selv bare fm radio, og det er ikke mye å skryte av hverken hjemme eller i bilen.
 3. Har Gatebil Rescue begynt å hjelpe politiet? (eller har de vært litt involvert?) http://www.tv2.no/nyheter/8562127/
 4. Hadde nettopp 6 hjul i baksetet, og 2 i bagasjen på min e60.. langt fra optimal kjørestilling, og ikke spesielt trafikksikkert, men 300m i 40 sone gikk bra..
 5. Ja, fikk mail fra BMWCCN i går: " For de som ønsker å reise sammen nedover, så planlegges det å ta 08.30 ferjen fra Halhjem lørdag morgen. Felles oppmøte på YX utenfor Os ca kl 08.00 for de som ønsker det. Vi bør da være framme på banen i god tid - rundt 10-10.30. Kjør fornuftig! "
 6. Rear quarter armour kit with rail
 7. Har også observert lyse rennmerker under speilen etter vask og tørk og lurt på hva det kom av, så nå er det vel stor sannsynlighet for at speilhusene er fulle i salt. Er det rett frem jobb å ta av speilkåpene?
 8. Utsnitt fra Ronnie Krabberød på facebook: " årets første Right On Mønstring og Arvid vant "Best in Show" med sin Datsun 240Z med Lexus V8-motor "
 9. Ingen stor fan av den "knekken" mellom bakrute og luke. Minner kanskje litt om denne?
 10. Er det greit å beholde originalfelgene til bilen min? Sånn for å beholde originaliteten? Eller er det verdt et forsøk å prøve å selge de, siden de nå bare tar opp plass i garasjen uansett? Og hva kunne de i tilfelle være verdt? med halvslitte sommerdekk.
 11. Tror det er første gang jeg har sett parkett bli brukt som forskaling
 12. Hverken twitter eller andre nettsteder jeg har sett på har nevnt annet enn bil, dagbladet syns det var på sin plass å ha med BMW i overskrifter og tekst.. Råkjøring i Rogaland
 13. Et stk. dårlig bilde av 2CV på veien i regnet, 2 stk rimelig fine E30, begge bildene tatt fra dashboardcamera, så kvaliteten er litt sådær..
 14. Noen går på ski i fjellet, jeg kjører tur.. Tror den ble noe varm på turen opp, på toppen oste\røyk det godt ut av nyrene..
 15. Ikke nødvendigvis, så de tilfeldigvis idag. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=69232831&searchclickthrough=true&searchQuery=bmw+e60