Weltzin

Medlem
 • Innholdsteller

  648
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Weltzin

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Weltzin

  Den store finn.no tråden.

  Når utgangspunktet i 2010 var en skada 320d og arbeidet stort sett er selvgjort, så tror jeg neppe ombygningen totalt sett koster i nærheten av en M3 i 2010.. men det er jo litt gøy at noen får det til. Jeg ville ikke hatt den, men det er av helt personlige grunner. Liker best originale biler, gjerne med lettere modifikasjoner, og bensin
 2. Har samme følelsen vedr. støy på min fra takluka. Bråker nesten mer i lukket enn i vipp, så lukker raskt trekket etter luka. Ingen erfaring med lekkasjer dog.
 3. Nydelig 88 Opel Ascona 2.0 I Sprint. Forferdelig bilde..
 4. Får du vist på oversiktsbilde hvor ripene er?
 5. Kan gi 500 +frakt for den nye jeg, om det går greit?
 6. Weltzin

  Den store finn.no tråden.

  På min står det hos vegvesenet registreringsår 2007, førstegangsregistret 18.06.2018, bruktimportert: nei Lurer fortsatt på hvordan det har seg.
 7. En pitteliten Healey, hvertfall på siden av en svær amrikaner (Caddilac?)
 8. Traff to pussige biler i Bergen idag, hadde ikke mulighet til å ta bilde, men med litt googling på nett fant jeg ut hva de var; PGO Cevennes og Hemera
 9. Føler det gir mer bil for pengene for F01. Det blir uansett sekser, og F10 ligger nesten like høyt i pris som F01. Og det er ikke ofte det dukker opp alternativer som er "gode nok" og ikke prist uforskamma høyt..
 10. Litt spørsmål.. Har nå en E60 523i LCI med 193000 kjørte kilometer. Veldig fornøyd med bilen, og har store problemer med å lage finn annonse og eventuelt prøve å selge, blir alt for knytta til bilene mine.. Men, F10 eller F01? Og er det fryktelig skummelt med F01, service og deleprismessig? Hvor farleg er det om ikke knapperekken på venstresiden er komplett, eventuelt mangler helt? Eller beholde E60? Slippe nytt lån på bil, og kanskje bare få en bil som er 3-4 år nyere, men koster minst 200k mer (F01)