Weltzin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  619
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Weltzin

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ
 1. Første jeg tenkte på var Plymouth Prowler, men ser egentlig litt lang ut bak kanskje..
 2. Nei så det på jeepen, skulle vært godkjent i 2014, men står i deler i garasjen fortsatt. men antar at bilen har samme syklus som før når den igjen blir eugodkjent?
 3. Bil og Henger appen til statens vegvesen er bra på dette. Ved å gå inn på "sjekk tidspunkt for EU-kontroll" får du opp når den skulle vært på kontroll, og det er jo de samme månedene nå vil jeg tro..
 4. Syns den så vesentlig bedre ut på filmen enn på bildene, var egentlig ganske lekker.
 5. Lite erfaring med sykling, men nå har jeg vært ute en tur, og det var gøy. Merker at kondisjon og trening er helt fraværende, så dette kan bli gøy. Sykkelen virker helt som forventet, det lille jeg har prøvd den.
 6. Bestillte på GS på nett, og er langt til nærmeste fysiske butikk, men får prøve å sende en mail og se. Og ja, målet med sykkelen er å komme seg opp av sofaen og ut.
 7. Kjøpte meg akkurat BMW e-bike på GS denne uken. Bestillte på tirsdag og kom igår, så har ikke fått prøvd den enda.. og typisk nok mail idag om at de har 10% ekstra rabatt denne helgen. kunne spart endel på å handle idag iforhold til tirsdag, men men..
 8. Du kan ta eu kontroll fra 1. april om du vil. Bil og henger appen til vegvesenet er grei i så måte. Ved å legge inn regnr og velge Sjekk tidspunkt for eu kontroll får du opp når den skal være godkjent.
 9. Auksjonen i Grimstad, blir vel fort en av Olsen Bil sine da.
 10. To opler er nå komt på finn.no, og det ser ut til at flere av bilene står i samme hallen på bildene Opel
 11. Må etterhvert bytte støtdempere bak på min e60 med 704 m sport suspension. GS skal ha 3410,- pr stk bak. hos Eurodel får jeg en SACHS 310 476 til 1656,- pr stk bak. Koed har til 3088,- for det jeg antar er original og 1740 for antageligvis Bilstein (bildet viser det), men her står det ingenting om hva det egentlig er. Er det bare originalt som gjelder? Eller fins det gode alternativ som ikke koster fullt så mye.
 12. Mulig å leie og kjøpe på Viaplay hvertfall.
 13. Slik er mitt passasjersete også. Fant en tråd på et utenlandsforum der de viste til at det var ett plasttannhjul som var knekt. Ifølge de, selges ikke tannhjulet løst, og en må bytte motor til å justere puten. 5series.net comfort seats
 14. Kjøpte dab+ radio til mine foreldre til jul, og de har aldri vært mer fornøyd med en radio. Å gå fra fm med dårlige signaler, til dab med klare signaler var som natt og dag. Har selv bare fm radio, og det er ikke mye å skryte av hverken hjemme eller i bilen.