Weltzin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  626
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Weltzin

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ
 1. Godkjenning av coilovers

  Tar SVV eu kontroll selv lenger? Mener jeg fikk beskjed om at de ikke tar det når jeg satte inn seter i Jeepen i Haugesund.
 2. E60 Fjerne lårstøtte på framstoler

  Her er en annen DIY, med litt bilder. https://5series.net/forums/e60-discussion-2/comfort-seats-126174/
 3. Naf medlemsskap verdt det lengre?

  Sendte utmeldingsvarsel igår, etter 20 år som NAF medlem. har brukt veihjelp totalt 4 ganger, og ellers hatt lite bruk for de. Så da har vel NAF tjent mer på meg, enn jeg har gjort på de..
 4. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Porsche av noe slag? Og Renault Alpine A310?
 5. Oljenivå i iDrive (Bmw e60 2004 pre-lci)

  Har du testet etter å ha kjørt en tur? på min LCI må jeg kjøre cirka 10 minutt før den registrerer oljenivå.
 6. Det var kjapt; https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=104400717
 7. Har to erfaringer med global shipping program, en positiv og en negativ: Kjøpte ett sett dører fra USA via global shipping program og det gikk smertefritt og relativt kjapt. Kjøpte deretter ett sett speil fra USA via global shipping program, men de ble liggende i transit hos shipping senteret, heldigvis ordnet ebay opp og jeg fikk pengene tilbake, men ble dårlig med speil, og vet ingenting om selger fikk penger eller speilene sine tilbake.
 8. Første jeg tenkte på var Plymouth Prowler, men ser egentlig litt lang ut bak kanskje..
 9. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Nei så det på jeepen, skulle vært godkjent i 2014, men står i deler i garasjen fortsatt. men antar at bilen har samme syklus som før når den igjen blir eugodkjent?
 10. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Bil og Henger appen til statens vegvesen er bra på dette. Ved å gå inn på "sjekk tidspunkt for EU-kontroll" får du opp når den skulle vært på kontroll, og det er jo de samme månedene nå vil jeg tro..
 11. Syns den så vesentlig bedre ut på filmen enn på bildene, var egentlig ganske lekker.
 12. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Lite erfaring med sykling, men nå har jeg vært ute en tur, og det var gøy. Merker at kondisjon og trening er helt fraværende, så dette kan bli gøy. Sykkelen virker helt som forventet, det lille jeg har prøvd den.
 13. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Bestillte på GS på nett, og er langt til nærmeste fysiske butikk, men får prøve å sende en mail og se. Og ja, målet med sykkelen er å komme seg opp av sofaen og ut.
 14. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kjøpte meg akkurat BMW e-bike på GS denne uken. Bestillte på tirsdag og kom igår, så har ikke fått prøvd den enda.. og typisk nok mail idag om at de har 10% ekstra rabatt denne helgen. kunne spart endel på å handle idag iforhold til tirsdag, men men..