Weltzin

Medlem
 • Innholdsteller

  645
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Weltzin

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ
 1. Får du vist på oversiktsbilde hvor ripene er?
 2. Kan gi 500 +frakt for den nye jeg, om det går greit?
 3. Weltzin

  Den store finn.no tråden.

  På min står det hos vegvesenet registreringsår 2007, førstegangsregistret 18.06.2018, bruktimportert: nei Lurer fortsatt på hvordan det har seg.
 4. En pitteliten Healey, hvertfall på siden av en svær amrikaner (Caddilac?)
 5. Traff to pussige biler i Bergen idag, hadde ikke mulighet til å ta bilde, men med litt googling på nett fant jeg ut hva de var; PGO Cevennes og Hemera
 6. Føler det gir mer bil for pengene for F01. Det blir uansett sekser, og F10 ligger nesten like høyt i pris som F01. Og det er ikke ofte det dukker opp alternativer som er "gode nok" og ikke prist uforskamma høyt..
 7. Litt spørsmål.. Har nå en E60 523i LCI med 193000 kjørte kilometer. Veldig fornøyd med bilen, og har store problemer med å lage finn annonse og eventuelt prøve å selge, blir alt for knytta til bilene mine.. Men, F10 eller F01? Og er det fryktelig skummelt med F01, service og deleprismessig? Hvor farleg er det om ikke knapperekken på venstresiden er komplett, eventuelt mangler helt? Eller beholde E60? Slippe nytt lån på bil, og kanskje bare få en bil som er 3-4 år nyere, men koster minst 200k mer (F01)
 8. Weltzin

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Var i USA i 2013 og hadde da en Lincoln Navigator som leiebil. En drøm å kjøre der borte ja. Mercedes GL ble liten i forhold til denne.
 9. Tror de skal bo på Magic Hotel, så sikkert i området der. (Jeg vet ikke hvor det er)
 10. Batmobile fra ArkhamNight (spill tror jeg), mener den var bygd på en Lamborghini.