Weltzin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  611
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Weltzin

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ
 1. Du kan ta eu kontroll fra 1. april om du vil. Bil og henger appen til vegvesenet er grei i så måte. Ved å legge inn regnr og velge Sjekk tidspunkt for eu kontroll får du opp når den skal være godkjent.
 2. Auksjonen i Grimstad, blir vel fort en av Olsen Bil sine da.
 3. To opler er nå komt på finn.no, og det ser ut til at flere av bilene står i samme hallen på bildene Opel
 4. Må etterhvert bytte støtdempere bak på min e60 med 704 m sport suspension. GS skal ha 3410,- pr stk bak. hos Eurodel får jeg en SACHS 310 476 til 1656,- pr stk bak. Koed har til 3088,- for det jeg antar er original og 1740 for antageligvis Bilstein (bildet viser det), men her står det ingenting om hva det egentlig er. Er det bare originalt som gjelder? Eller fins det gode alternativ som ikke koster fullt så mye.
 5. Mulig å leie og kjøpe på Viaplay hvertfall.
 6. Slik er mitt passasjersete også. Fant en tråd på et utenlandsforum der de viste til at det var ett plasttannhjul som var knekt. Ifølge de, selges ikke tannhjulet løst, og en må bytte motor til å justere puten. 5series.net comfort seats
 7. Kjøpte dab+ radio til mine foreldre til jul, og de har aldri vært mer fornøyd med en radio. Å gå fra fm med dårlige signaler, til dab med klare signaler var som natt og dag. Har selv bare fm radio, og det er ikke mye å skryte av hverken hjemme eller i bilen.
 8. Har Gatebil Rescue begynt å hjelpe politiet? (eller har de vært litt involvert?) http://www.tv2.no/nyheter/8562127/
 9. Hadde nettopp 6 hjul i baksetet, og 2 i bagasjen på min e60.. langt fra optimal kjørestilling, og ikke spesielt trafikksikkert, men 300m i 40 sone gikk bra..
 10. Ja, fikk mail fra BMWCCN i går: " For de som ønsker å reise sammen nedover, så planlegges det å ta 08.30 ferjen fra Halhjem lørdag morgen. Felles oppmøte på YX utenfor Os ca kl 08.00 for de som ønsker det. Vi bør da være framme på banen i god tid - rundt 10-10.30. Kjør fornuftig! "
 11. Rear quarter armour kit with rail
 12. Har også observert lyse rennmerker under speilen etter vask og tørk og lurt på hva det kom av, så nå er det vel stor sannsynlighet for at speilhusene er fulle i salt. Er det rett frem jobb å ta av speilkåpene?
 13. Utsnitt fra Ronnie Krabberød på facebook: " årets første Right On Mønstring og Arvid vant "Best in Show" med sin Datsun 240Z med Lexus V8-motor "
 14. Ingen stor fan av den "knekken" mellom bakrute og luke. Minner kanskje litt om denne?
 15. Er det greit å beholde originalfelgene til bilen min? Sånn for å beholde originaliteten? Eller er det verdt et forsøk å prøve å selge de, siden de nå bare tar opp plass i garasjen uansett? Og hva kunne de i tilfelle være verdt? med halvslitte sommerdekk.