AJ82

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

AJ82 last won the day on October 3

AJ82 hadde mest likt innhold!

Om AJ82

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 • Kjøretøy
  Alpina D3 Biturbo Touring
 1. Mulig jeg bytter olje på kassa også da. Liker å ha ting i orden og pleier egentlig å bytte alt flytende på bilen når jeg kjøper ny. Har en tendens til å bytte bil ofte også og greit å vite at alt er på stell ved et evt salg. Men kan det stemme at et nytt filter ligger på rundt 3000,-? A.J.
 2. Gikk for Castrol Edge 5-30 da vi hadde denne på jobb. Var godkjent for BMW Longlife 04. Deilig å få det gjort Noen som vet om skiftintervall på girkasse (automat)? A.J.
 3. Ikke lett å holde bilen ren om dagen. Heldigvis gode vaskemuligheter på jobb. Synes det ble veldig bra med nye emblemer på felger også. Passet fint med blåfarge på kaliper. Fant også ut at oljeskift intervall er 30.000km på disse. Synes det er litt drøyt, så blir uansett skifte hvert år. Går for Castrol siden jeg får god pris på dette gjennom jobb, men noen formening om 0W-30 vs 5W-30?
 4. Nye emblemer til felger ☺ Synes det ble overraskende bra. Ps: Kun prøvemontert på en skadet felg... A.J.
 5. Veldig fornøyd med BH Autofoam Ikke det tykkeste skummet, men bra effekt. Prøver ut Nerta Active Diamond Foam nå, men virker nesten for sterk for den daglige vasken... A.J.
 6. Da var vinterskoa på. Veldig fornøyd. Sitter ganske pent og masse komfort med 19". A.J.
 7. Da er bilen striglet og klar for vinteren. Ble rimelig blank og fin. Håper å få montert vinterhjul neste uke. Kjekt å kunne stå på jobb og ordne
 8. Det panelet som blir løsnet først her, med luftedysene i, er det like lett å løsne som det ser ut? Har ikke veldig lyst å knekke alt av fester og klips... A.J.
 9. Det stemmer. Ganske fersk også... A.J.
 10. Kun på besøk. Står alltid i garasjen hjemme A.J.
 11. Et bilde med sort grill Kommer til å foliere krom ved grøftelys også. A.J.
 12. Da var felger og sensorer på plass. Dekk kommer på mandag. Regner med å ta en skikkelig utvendig shine neste helg, mulig jeg skifter til vinterdekk da også. Har også fått deksel og tilhørende kontakter/kabler. A.J.
 13. Da er LCI deksel til klima m/kontakter og kabler bestilt. Bestilte alt av GS Bildeler, sammen med dekktrykksensorer. Takk for tips. Det var for bra til å motstå A.J.
 14. Takk. Det skal jeg sjekke ut. Har lyspakke også så da virker det med lys rundt ser jeg Ang ratt så er det logo, sømmer og annet skinn. A.J.
 15. Sorte merker burde jeg kanskje vurderer ja Heldigitalt hadde vært tøft. Vet ikke om Alpina har et eget utseende på disse. Regner med at nye versjoner er/kan leveres med dette. Er vel uansett snakk om programvare. Litt spent på det med felger. Hadde et sett med Rotiform som holdt seg ganske bra gjennom to vintre, men på sikt så blir de nok lakkert. Fikk uansett en god pris, så verdt å prøve ut. A.J.