AJ82

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

AJ82 last won the day on October 3 2017

AJ82 hadde mest likt innhold!

Om AJ82

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 • Kjøretøy
  Alpina D3 Biturbo Touring
 1. På tide med sommerdekk snart 😀 A.J.
 2. Noe nytt på gang ja, så har lagt den ut til noe jeg mener burde være en ganske god pris for å bli kvitt den fort. Har endel interesse på den nå, men de fleste har bil de må selge først. A.J.
 3. Ny pris Burde være et godt kjøp!
 4. En liten kveldstur. Mye interesse for bilen, men ingen konkrete bud enda. A.J.
 5. Takk for det 😀 Absolutt en ryddig bil og et bra eksemplar. A.J.
 6. Godbilen selges. Kan gå litt ned i pris ved kjapp handel uten innbytte. Ligger da fort 100k under tilsvarende bil på Finn. Annonse: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116333544 A.J.
 7. Da er bilen lagt ut på Finn. Kan slå av litt på prisen ved kjapp handel uten innbytte. Havner da fort 100k under tilsvarende bil som også ligger til salgs. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116333544 A.J.
 8. Idag ble det en deilig 5 timers søndagsvask 😀 Fikk lagt et nytt lag med voks og tatt den skikkelig innvendig. A.J.
 9. Anbefaler å se denne. Han kjører 335d til vanlig og sammenligner den med Alpina i denne testen: A.J.
 10. Synes eksosen låter veldig bra, men kan selvfølgelig ikke sammenlignes med sportseksos på bensin. Men ganske grovt oppsett uten lydpotter bak. Akropovic er jo helt rå på eksos. Ganske store forskjeller på de ulike oppsettene. Faktisk større enn på noen andre biler jeg har kjørt. Her ble jeg veldig positivt overrasket selv. Alpina bruker Bilstein understell med elektronisk justerbare dempere. Sett endel videoer på YouTube og virker som alle er enige i at Alpina overgår BMW ganske mye når det gjelder kjøring på landeveien. A.J.
 11. Spent selv Men er uansett avhengig av å selge denne først... A.J.
 12. Hehe, nei. Tror faktisk jeg heller ville hatt denne enn B3. Mer behagelig på veien med det enorme dreiemomentet og billig i drift. Men blir kanskje noe annet morsomt. Har dessverre en tendens til å bytte bil relativt ofte. A.J.