AJ82

Medlemmer
 • Innholdsteller

  53
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

AJ82 last won the day on October 3 2017

AJ82 hadde mest likt innhold!

Om AJ82

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 • Kjøretøy
  Alpina D3 Biturbo Touring
 1. Service Alpina

  Grattis med fet bil D3 F31 her... A.J.
 2. Kan fint viderelease med innskudd, men det blir overført til deg i steden... Har gjort det selv. Ville delt opp innskudd i antall måneder og trukket fra de månedene du allerede har hatt bilen. I ditt tilfelle ville vel dette blitt rundt 100k til deg, så fortsetter bare ny eier med samme månedsbetaling. A.J.
 3. Var forresten ute og prøvde en Tesla forrige uke. En kompis som har snakket så mye om draget... Bilen dro bra den, men ble egentlig ganske skuffet. Begynner å skjønne at jeg har blitt litt bortskjemt med følelsen Alpina’n gir meg 😀👌 A.J.
 4. Special price for you A.J.
 5. Den lever et meget godt liv 🙂 Problemt mitt er vel at jeg har en tendens til å bytte bil litt vel ofte. Koster på de, bytter det som trengs også selger jeg så fort jeg er fornøyd. Ikke akkurat god butikk, men, men.... Noen som vil ha en ganske så strøken Alpina? 😜 A.J.
 6. Har visst glemt å legge ut utstyrsliste, så her kommer den. Er også på tide med en ny runde voks, så håper å få tatt dette i helga sammen med en mild rens av seter og påføring av shield Ellers går bilen som en klokke og har ingenting å sette fingeren på. Tror denne kommer til å gjøre meg kresen når det gjelder valg av neste bil igjen.... Utstyr: 163 BMW Diesel with Blue Performance2TB Sportsautomat girkasse2VB Dekktrykksvarsling2VF Adaptivt M-understell2VL Variabel sportsstyring249 Multifunksjonsratt255 Sportsratt i skinn3AA Sorte takrails3AC EL-utfellbart hengerfeste3AG Ryggekamera320 Bortfall av typebetegnelse322 Keyless GO, Nøkkelfri adgang.4AE Skyvbart armlene foranXEZ Alpina interiørlister sort piaonolakk402 Panoramasoltak i glass420 Solbeskyttende vinduer423 Gulvmatter i velour431 Innv.speil aut.blendbart459 Helelektriske seter foran m/memory465 Gjennomlastningssystem481 Sportsseter foran488 Korsryggstøtte framseter493 Oppbevaringspakke494 Varmeseter foran496 Varmeseter bak5AC Fjernlysassistent5DA Passasjer airbag de-aktiverbar5DC Nedfellbare nakkestøtter bak502 Lyktespyleranlegg508 Parkeringssensorer F+B521 Regnsensor522 Xenon524 Adaptive hovedlys534 Klimaautomatikk544 Cruisekontroll m/bremsefunksjon563 Lyspakke575 Ekstra 12V-uttak6AC Intelligent emergency call6AE Teleservices6AK Connecteddrive services6AM Real time traffic information6AN Concierge services6AP Remote services6FV Online entertainment6NS Komforttelefon for smartphone6WA Kombiinstrument med utvidet omfang609 Navigasjon Professional654 DAB688 Harman/kardon Surround Sound System7VB Komfortpakke7XP Navigasjonspakke connecteddrive760 Individual høyglans shadowline775 Individual sort taktrekk8TH Speed limit infoFølgende oppgraderinger er utført av ALPINA fra fabrikk;-Motor-Akrapovic eksos for Alpina.-Styring-Understell-Bremser -Girkasse -Aerodynamikk-20" Alpina Classic felger - Div. interiør detaljer
 7. 740d Xdrive M sport. Meninger?

  Det trodde jeg også først, men ser at 313hk er registreret i 2011 og 306hk er registrert i januar 2012. Kan det bare være feil på regdato? A.J.
 8. 740d Xdrive M sport. Meninger?

  Følger opp denne... Noen flere erfaringer med 7-serien fra 2012? Først og fremst 740d xdrive som er aktuelt. Ser noen oppgir 313hk, mens andre 306? A.J.
 9. Ser ikke poenget med å være medlem lenger... A.J.
 10. Er nok ikke varmtvann. Det ble for dyrt, men Kranzle får utrolig mye skryt så håper det blir bra A.J.
 11. Utrolig dårlige bilder, men tok bare et par kjappe mens jeg holdt på. Viktig å holde bilen ren og fin innvendig også. Her går det i Colourlock mild rens og Shield. Skinnet er foreløpig såpass strøkent og inntakt at det ikke er noe vits å bruke protector enda. A.J.
 12. Gode rengjøringsmidler for vask av bil?

  Colourlock her også Det er de som produserer for SW. Du trenger rens, Shield og evt protector. Skal ikke begi meg inn på en lang avhandling her, men protector (colourlock) eller leather milk (SW) er ikke nødvendig på relativt nye seter hvor den originale "lakkerte" beskyttelsen fortsatt er inntakt. Vil da uansett ikke trekke inn i skinnet og bare skape gris. Shield er en beskyttelse du legger til slutt. Fungerer bra mot slitasje og gjør rengjøringen lettere neste gang. Anbefaler såpe/skumdispenser for rensen hvis du kjøper de større flaskene. A.J.
 13. Ja, de stive plastikkslangene er noe herk. Skal vaske hus og tak til våren også, så da blir det deilig med 15 meter fiberslange. Har siklet en stund på Kranzle og bra tilbud idag så da var det bare å slå til. Kjøpte en såkalt swivel også. Da skal alltid slange henge rett. Blir nok bare kos nå. A.J.
 14. Da ble det bestilt ny høytrykk idag. Gikk på en Black Friday smell og kjøpte en Kranzle 2160 sammen med litt annet morro Tror det blir veldig bra. Utrolig lei av plastikkslangen på min "gamle" Karcher K5. A.J.