bmwfan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  132
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwfan

 • Vurdering
  Løytnant

Contact Methods

 • MSN
  thommaspedersen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Kjøretøy
  BMW 318d Xdrive 2014
 1. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Takk for råd😉Skal se om jeg ikke får brukt noen sprøytelignende sak til å trykke oljen mer nedimellom. Får prøve å smøre ofte til uka, så får jeg se om det hjelper etterhvert. Fram til da er det høyt volum på stereo’n som gjelder🤪
 2. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Såpass ja, det blir fort penger av det på verksted!! jeg har prøvd å smøre foringene på høyre side bak nå, men ingen merkbar forskjell å høre,så jeg får prøve å smøre på andre siden å,,, Mulig det tar litt tid før smøringen kryper nedimellom overalt og begynner å virke? Snakket med en i dag som byttet foringene, men som alikevel fikk knirkelyder når det var kaldt ute, så det var jo ikke så oppløftende😫
 3. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Akkurat, er vel en svakhet dette da! Blir vel forholdsvis dyrt hvis jeg ber et verksted bytte alt de mener er litt slitt kanskje😊 Men mulig jeg må få et verksted til å bytte de foringene, vet ikke hvordan det er å gjøre selv🧐
 4. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Da får jeg sjekke denne,, tidlig når bilen har gått ca 98k bare,,,🤨kan kanskje gå ann å smøre litt der, bare for å konstatere at det er denne som er gåen?
 5. Knirkelyd bak, i dumpler.

  Har fått en forferdelig knirkelyd som kommer fra bakdelen av bilen. Høres godt på utsiden av bilen å. Kommer ved kjøring på ujavn vei.. F31,14 mod. Noen som har vært borti lignende?? Fjærer,foringer eller annet?
 6. Ja, har vært i kontakt med TRF tidligere, og har fått kontaktinformasjon til forhandler i Siljan👍
 7. Neida,,, tanken har vært der fra første stund😉, i og med at det kanskje er noe slitasje der allerede. Men da tenker jeg at det må byttes etterhvert uansett, så får jeg heller se om det er mulig å montere inn deler som er mere slitesterke!
 8. Ja, da blir det det hvis jeg finner på gjøre noe👍
 9. Norway Chiptuning,,, ja, hadde jeg enda hatt 320😫 220hk det er jo ikke det de flleste tuningfirmaene tilbyr til vanlig på denne bilen,etter det jeg ser på nettet, så ble litt skeptisk.
 10. Ok, bra å høre, motorene 316d og 318d er vel ganske identiske etter det jeg vet.. men litt endring fra 318d til 320d Det er manuell kasse ja, den står oppført med 450nm max😉
 11. Lurer på å tune bilen F31 318d xdrive 14 mod, har fått tilbud på 220hk og 440Nm, men er litt usikker på det. Dette gjøres bare ved software-endring, ingen fjerning av dpf eller annen endring. Selv om det er fristende så tenker jeg at det er en litt heftig oppgradering?? Noen med kjennskap til dette? ser mange har 180 hk på steg 1.
 12. Bilen "lugger" ved igangkjøring

  ISID er diagnose-programvare til pc, så det ser ut til at ventilen skal åpnes med dette iht. forklaringen du la ved. Nei, jeg vet ikke hva de gjør med dette ved bytte av bremsevæske, kan nok tenkes at clutchkretsen uteblir... Blir spennende å se litt fram i tid hvordan bilen oppfører seg..
 13. Bilen "lugger" ved igangkjøring

  Ja det er jeg klar over, men kretsen fra slavesylinder til beholder er ikke tilknyttet bremsesystemet etter det jeg ser, så lufting eller bytte av bremsevæske i clutchkretsen vil ikke påvirke bremsekretsen.
 14. Bilen "lugger" ved igangkjøring

  Dette gjelder vel lufting/bytte av bremsevæske på bremsekretsen?
 15. Bilen "lugger" ved igangkjøring

  Har 17" på vinterhjul, husker ikke helt dim. nå, og 245/40/19 på sommerhjula Har sjekket dette med BMW forhandler og de sier det ikke er noe problem. Nå har jeg luftet kretsen fra slavesylinderen og opp til tank, pumpet ny bremsevæske inn på slavesylinderen. Har kjørt ca 20 mil etterpå, har merket noe lugging, så vidt det er, men ikke på langt nær sånn som det var før, men litt tidlig å konstatere at det er helt bra..😉 .