bmwfan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  98
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwfan

 • Vurdering
  Fenrik

Contact Methods

 • MSN
  thommaspedersen@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Kjøretøy
  BMW 318d Xdrive 2014
 1. Har gjort det, men finner ikke bilen min når jeg legger inn VIN nummeret, har prøvd med norsk konto å. På bmw connected drive.
 2. Hvor sitter vanligvis tcb på disse bilene da?
 3. Akkurat,, da kommer jeg ikke noe videre med dette.. Sikkert ikke billig å ettermontere heller🙄
 4. Okei, det er som jeg tenkte da😉 Har ikke SOS knapp i taket heller. Får heller ikke koplet BMW connected appen til bilen.
 5. Bilen er importbil og jeg lurer på hvor sim-kortet sitter i bilen hvis det i det hele tatt er montert. Får ikke noe ut av connected idrive via menyene i bilen, så er ikke sikkert dette er installert. Etter det kan se så har jeg Navigasjonssystem Proffesional NBT/CIC-HIGH.
 6. Hvilken motorolje til F31 318d?

  Ok, da vurderer jeg det litt:-) Takk for råd👍
 7. Hvilken motorolje til F31 318d?

  Litt usikker på hva som er best av 0W-30 olje, eller 5W-30 olje?? Har ingen form for motorvarmer så blir mange kaldstarter igjennom vintern..
 8. Hvilken motorolje til F31 318d?

  Ja, jeg så det sto oppført 0W30 en plass,, men var litt usikker på om dette var riktig, har ikke vært borti denne type olje før. Men da er det altså en olje som kan brukes skjønner jeg. Okei, jeg brukte Castrol på en tidligere BMW jeg hadde. Men da er det kanskje best å bruke Shell olje ved etterfylling å, slik at det er samme type olje som brukes ved servicer🙄
 9. Hvilken motorolje til F31 318d?

  Må etterfylle motorolje på bilen og lurer på hva slags olje folk her bruker. Både viskositet og merke! Finner ikke ut hva slags olje som er brukt tidligere på bilen, skal snart ha den på service uansett. Bilen er e F31 318d xdrive, 143 hk. 2014 mod.
 10. Fjerning av flyverust,hva er best?

  Se det ja, mye bra å lese:-)
 11. Fjerning av flyverust,hva er best?

  Okei, skal polere hele bilen nå, men kan tenke meg at bruk av clay vil lage swirls eller matte lakken litt ned kanskje.
 12. Noen som har god erfaring med noe for fjerning av flyverust? Har kikket på noen middler til å spraye på og bare spyle av, men også vurdert å prøve en Clay eventuelt... Hva synes dere er best for fjerning av flyverust?
 13. 318D Xdrive F31, tilleggsvarmer/webasto el.??

  Ok,da skjønner jeg! Men fornøyd blir du nok, deilig å komme til snø/isfri bil, og sette seg inn i 20 grader☀️☀️ Ser at Heatco i Oslo ikke tar inn personbiler lengre til installasjon av dieselvarmere, mulig jeg hører med de i Moss, så har jeg hvertfall gjort det, sånn i tilfelle det skulle være "kjempebillig"😀
 14. 318D Xdrive F31, tilleggsvarmer/webasto el.??

  Åå, er du ikke fornøyd? Synes Defa er litt trasig system ift. en dieselvarmer, men så lenge jeg har varm bil til og fra jobb så er egentlig det helt greit😉 Kan jo fort være mer vedlikehold og kostnader med en dieselvarmer, ihvertfall med en eldre type, og hvis den har gått med korte tidsintervaller ofte, men ellers så synes jeg det er helt supert. Jeg har webasto på en Volvo V70 12 modell som jeg prøver å selge for tiden, det har fungert problemfritt så lenge jeg har hatt bilen, styring fra app på mobil, ganske så luksus😊
 15. 318D Xdrive F31, tilleggsvarmer/webasto el.??

  Det var bra, da kan du gå vintern varmt i møte:- Men prisen på dette ender vel alikevel på mellom 20k og 30k? Det er uaktuelt å betale dette for meg:-) Sjekket med GS, og de skulle ha ca. 30k, de hadde montert på en tilsvarende bil tidligere. Men jeg har ikke sjekket opp om det i det hele tatt er mulig å få til bilen min.