vegard89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2033
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om vegard89

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 05/04/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  Bmw F30
 1. Ja. Fikk faktisk servicehefte idag, men blir nok bare til at jeg fyller ut på kvitteringen med km stand og dato
 2. Okei. Vet du hvordan jeg gjør det? Har aldri gjort det tidligere.
 3. Takk otis. Er det bare plug and play med sånn kabel eller må jeg laste ned noe driver for og få den til og fungere på pc?
 4. Okei dette var jeg ikke klar over. Er kdcan/kcan kabel jeg prøvde med hvertfall. Har du link til hvilken kabel jeg trenger, eller skal jeg bare søke etter enet kabel på eBay? Trenger jeg en driver for og bruke enet kabel på pc-en?
 5. Hei. Jeg har Rheingold/ISTA med VMware image av en komplett diagnose PC i Windows 7. Men når jeg skal prøve og ta diagnose på min bmw f30 så kommer jeg ikke videre. Det første jeg gjør er og taste in vin nr med siste 7 sifferene, også prøver jeg og gå videre til feillesing av bilen men da skjer det ingenting når jeg trykker. Bruker jeg feil kabel eller noe sånt? Jeg har en Kcan cabel som jeg bruker. Ftdi driver er også installert. Mvh. Vegard Kravik
 6. Ja gjør selvfølgelig det. Men dem tar så godt betalt for og gjøre det på merkeverksted blant annet, så er jo en del billigere om man gjør jobben selv.
 7. Okei, ja skal høre med dem når jeg er innom bmw neste gang.
 8. Ok. For og spørre litt dumt, hvordan kan man vite hvilket verksteder som har denne tilgangen ? Det finnes sikkert en del som ikke har det også?
 9. Takk for svar
 10. Okei, takk for svar. Ja da er det sikkert derfor jeg ikke har noe i selve idrive skjermen. Jeg bestilte servicehefte idag. Tenkte det var greit hvis man tar servicer andre steder enn hos bmw, så får jeg det hvertfall stemplet inn i heftet. Så det du mener, hvis jeg feks tar service hos mekonomen så vil det bli lageret i nøkkel uansett? Nettbaserte system hva vil det si?
 11. Okei hva er forskjellen på di 2 tingene? Jeg trodde elektronisk servicehefte ville si at man hadde all service som var utført ble lagt inn i idrive? Istedenfor og ha en sånt servicehefte liggende i hanskerom? Fordi bmw f30 har vist ikke sånt servicehefte du fyller ut for hånd, som det vanligvis ble brukt tidligere.
 12. Ja jeg har liten skjerm. Nå skal det sies at bilen kun har gått 46tusen km og har hvert inne hos bmw på service kun en gang da jeg ringte dem idag og hørte. Kan det være at dem ikke har lagt det inn i skjermen kanskje?
 13. Ja jeg kan legge ved et bilde her. Som sagt så kan jeg ikke så mye om dette her hehe.
 14. Jeg aner ikke, er ikke så kjent med denne bilen hehe. Men kan sjekke det etterpå.