vegard89

Medlem
 • Innholdsteller

  2216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vegard89

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 05/04/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  Bmw F30

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. vegard89

  Bmw E39 520i 98 modell

  Hva slags diagnose utstyr ble brukt?
 2. vegard89

  Bmw E39 520i 98 modell

  Kan være mye som forårsaker dette. Har du prøvd med diagnose, for og se hva som dukker opp der?
 3. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Ja, var bra det gikk i orden. I følge pcen så ble regnesensor installert på nytt, så da er det bare og vente på at kommer litt regn igjen, sånn at jeg får sjekket om det er blitt bedre.
 4. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Da har jeg endlig fått ista d til og fungere. Nå fikk jeg faktisk opp feilkoder som jeg ikke gjorde tidligere også. Jeg la inn alt på nytt igjen, pluss at jeg fulgte den tråden her:
 5. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Okei. Tenkte og gjøre et forsøk ved og installere ista d på nytt. Holder det bare med og slette rheingold mappen inne på PCen, før jeg installerer på nytt? Kan prøve og søke litt inne her på bimmers, og se om jeg finner en lignende tråd. Takk for svar Otis.
 6. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Hei. Sku idag prøve og kalibrere regnsensor på nytt, ved og gå innpå "service functions" Men når jeg først kom inn på den kategorien så ligger det ingenting inne der. Noen som vet hva dette kommer av? Legger ved bilde under:
 7. vegard89

  Noe merkelig skjer ved bruk av Ista d

  Takk for svar
 8. Hei. Har ikke brukt dette programmet så mye, men sku ta en diagnose nå istad og da får jeg opp følgende feilmelding som er på bildet jeg legger ved. Dette skjer rett før den er ferdig ved og fullføre søket sitt. Er det noen som vet hva dette kommer av? Prøvde også og klikke på "service plan" men når jeg kommer inn på den kategorien så er det helt blankt, er det vanlig ? Mvh. Vegard
 9. vegard89

  Telefonbok F11 LCI

  Jeg har aldri opplevd dette selv, men har du prøvd og slette enheten (altså telefonen din) inne på idrive? Og deretter legge den til på nytt?
 10. vegard89

  Varsellampe for lykter BMW E90

  Du har vel ikke idrive går jeg ut ifra? Da kan du gjøre et forsøk med diagnose, der vil du få opp hvilken pære som er "deffekt" og da blir det kanskje litt lettere og feilsøke derifra.
 11. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Takk otis. Ja det kan godt hende. Skal gjøre et forsøk
 12. vegard89

  Kalibrere/resette regnsensor - F30

  Takk for svar reef89. Vet du hva jeg går innpå for og kalibrere den på nytt via rheingold?
 13. Hei. Di gangene jeg bruker regnsensoren så syntes jeg den reagerer litt tregt til tider når det kommer regn på ruta, selv om den står på maks. Vil det hjelpe og kalibrere/resette regnsensoren? Kan dette da gjøres med Rheingold ( Ista d ) ? Mvh. Vegard
 14. vegard89

  E46 sentrallås førerdør

  Prøvd med en anen nøkkel? Kan være gm5 modulen som begynner og bli dårlig. Ikke helt uvanlig at det skjer på disse bilene.