vegard89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2094
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Alt postet av vegard89

 1. Høyre lys defekt på e87 118D

  Sjekk delekatalogen til GS. Da ser du fort om ballast og tenner er hver for seg.
 2. BMW f30

  Da kommer jeg med en liten oppdatering. Jeg fikk kodet sånn at displayet kom opp iDrive, men det skjedde Ingenting når jeg prøvde dette under kjøring. Vet ikke hva som er grunnen til det, men det har jeg prøvd det hvertfall
 3. BMW f30

  Hei. Har akuratt fått meg esys på pcen og har kodet par ting idag ved og følge noen videoer på YouTube. Det jeg lurer på, er det mulig og kode sport display i iDrive på disse bilene? Vet noen biler kom med dette originalt, og andre ikke. Bilen min har den minste skjermen uten navi. Mvh Vegard
 4. E92 xenonlys justerer ned/opp sporadisk

  Hadde samme på min forrige e46, Der gikk lysene opp og ned som en tulling når jeg kjørte og sto stille. Brukte rensespray på kontakene og etter det så ga det seg faktisk. Om det var tilfeldig eller ikke er umulig og si. Tok diagnose og fikk feil på di sensorene under bilen både før og etter, men tok meg aldri tid til og skifte dem siden lysene virket til og være normale igjen. Så prøv og rens kontaktene ordentlig først, hvis ikke det hjelper så ville jeg prøvd med nye sensorer.
 5. BMW f30

  Okei. Da prøver jeg dette i løpet av helgen, så får vi se om det fungerer
 6. BMW f30

  Takk. Hvis det viser seg og ikke fungere, må jeg da sette den tilbake til ikke_aktiv og deretter kode på nytt, eller slippe jeg og gjøre det ?
 7. BMW f30

  Finner ikke noe som heter HU_CIC, mulig jeg ser feil. Men fant dette under HU_ENTRY. Er dette riktig? Har ikke prøvd og trykt aktiv på den enda, siden jeg ikke er sikker på om jeg er inne på riktig.
 8. BMW f30

  Takk lagunillia, da skal jeg prøve og gjøre et forsøk
 9. BMW f30

  Ingen som vet om det er mulig ?
 10. Baklys - Bmw f30/31

  Tusen takk for hjelpen da skal jeg ta og titte litt på dette når får tid
 11. Baklys - Bmw f30/31

  Hei. Stemmer det at baklyktene på disse bilene ikke er led, og at det bare er vanlige pærer? Vet at e90/91 blant annet har jo led baklykter.
 12. Baklys - Bmw f30/31

  Ja det er jo merkelig at BMW degraderte ned til halogen igjen, ved unntak av di ledstripene på di første modellene av f30/31. Men hvis jeg feks vil skifte fil facelift lyktene, må det da kodes eller noe sånt i etterkant? Er det plug and play med kontaktene ?
 13. Hjelp! Esys (Problem løst)

  Da fikk jeg god hjelp av Lagunilla og alt ordnet seg til slutt. Anbefaler ikke andre og gjøre dette hvis dere har samme utstyrskode som meg med den lille skjermen uten navi. Trodde jeg hadde ødelagt hele idrive systemet, men med dårlig kunnskap på esys, også i tilegg følge utlandske forum lønner seg nok ikke alltid. Så da vet man det til neste gang.
 14. Hei. Jeg sku prøve og kode sånn at jeg fikk mulighet til og høre musikk via bluetooth. Men dette fungerte dårlig. Etter jeg kodet dette så ble skjermen helt anderledes. Er det noen som vet hvordan jeg går tilbake til sånn det var før jeg kodet? Prøvde og gjøre motsatt ved og endre Fra 6NS til 6NH, og derettet gå på koding av noe som heter Hu_Entry og velge CAFD eller hva det nå heter. Men den er ikke der lenger? Håper noen kan hjelpe meg slik at jeg får det tilbake til standard igjen. Sku aldri ha prøvd meg på noe som dette jeg ikke har peiling på. Her er Tråden fra tidligere som jeg fulgte steg for steg:
 15. Hjelp! Esys (Problem løst)

  Ja dummeste jeg har gjort. Har sendt deg pm nå
 16. Hjelp! Esys (Problem løst)

  Nei jeg har ikke combox som jeg vet om. Jeg har den Lille skjermen med uten navi. Kun handsfree bluetooth Hvordan går jeg fram og gjør dette Lagunilla? Håper jeg ikke har ødelagt noe :/
 17. Setevarme E46

  Kan være modulen/bryterpanelet som tuller.
 18. Får ikke diagnoseprogram til og fungere.

  Ok jeg skjønner. Takk
 19. Hei. Jeg har Rheingold/ISTA med VMware image av en komplett diagnose PC i Windows 7. Men når jeg skal prøve og ta diagnose på min bmw f30 så kommer jeg ikke videre. Det første jeg gjør er og taste in vin nr med siste 7 sifferene, også prøver jeg og gå videre til feillesing av bilen men da skjer det ingenting når jeg trykker. Bruker jeg feil kabel eller noe sånt? Jeg har en Kcan cabel som jeg bruker. Ftdi driver er også installert. Mvh. Vegard Kravik
 20. Får ikke diagnoseprogram til og fungere.

  Ja så det skal være utropstegn hele tiden med andre ord? fordi det utropstegnet ble ikke borte i hele tatt når jeg prøvde og ta diagnose feks
 21. Får ikke diagnoseprogram til og fungere.

  Da har jeg prøvd og følge den beskrivelsen steg for steg som ble linket ut til over her, men fikk det ikke til og fungere :/ Er det normalt at Internett forbindelsen har et utropstegn når denne er koblet opp mot bilen? Jeg endret til den riktige ip adressen og endret på innstillingene inne på rheingold. Regner også med at det trådløse nettverket skal være avslått når den kobles til bilen ? Det sto at du kunne endre instilllngene på internettilkoblingen på vmware også, men denne innstillingen har ikke vmware player. Det er kun wmware workstation pro som har dette. Noe som har noe tips til hva jeg kan prøve? Setter stor pris på all hjelp.
 22. M54b22 gåen lmm ?

  Hadde selv secondary air pump på min norsk solgte e46. Mener alle disse bilene har det etter et viss årstall. Satt meg ikke så veldig inn i hva slags oppgave denne pumpen hadde, men er noe med og minke eksosutslipp ved kald motor blant annet tror jeg. Ta og Google dette så ser du fort hva den er til.
 23. M54b22 gåen lmm ?

  Ja den blendepluggen sitter hvertfall bakpå innsuget, mot torpedovegg
 24. M54b22 gåen lmm ?

  Sjekk også den blendepluggen som er nr9 på den linken du la ut nå. Den har lett for og bli morken/dårlig på disse motorene med tiden.
 25. Bmw f30

  Okei, takk