316

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17422
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  31

316 last won the day on June 16

316 hadde mest likt innhold!

Om 316

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 11/22/88

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i
 1. Synes det var litt spesielt selv, skal vel være fire utgaver eller?
 2. Bentley Bentayga, 6 liters V12 med 608 hester og en startpris i Norge på FIRE millioner. Av utstyr kan man blant annet få Breitling klokke av gull montert på dashbord som koster 1,5 millioner kroner, samt vinkjøler blant annet. Det finnes etter hva jeg fant ut tre stk i Norge, sjelden spotting altså.
 3. Lorriz 525i

  Jeg er med hvis jeg får lov, er jo en original kjip polizei vettu 🤔😜
 4. Oi, se den du. Sååå flott den ser ut 😊 Det gjerne mer av den.
 5. Lorriz 525i

  Isen vi skulle ha i sommer får vi ta til neste år, ser du har hatt litt å gjøre med huset også
 6. Er her enda jeg, hvis bilen min er gammel nok... :)!
 7. Ja, det er en toerfeil. Kontakten ble byttet samme kvelden og viste den på nytt i går da, så nå er den godkjent langt inn i veterantilværelsen. 😊 Er nok kanskje ikke sikkert alle verksteder hadde brydd seg noe om det på en gammel bil men synes det er greit å ha det i orden!
 8. Ikke alt for gæli dette, på en bil som tross alt blir 30 år! Da ble det litt demontering av gammel hengerkontakt. Ja, det våte bak bilen var faktisk inni kontakta... Ikke rart det fungerte så som så... Føles forferdelig å se bilen så møkkete, med hånden på hjerte kan jeg si at den aldri har vært så møkkete på det året jeg har eid den! Er bortreist på jobb nå, men blir definitivt en ordentlig god vask før den blir satt til vinterlagring! Hmmm, her var det grønt og fint ja... Tydelig vært ganske fuktig!
 9. Hadde frist på EU i slutten av januar, bilen kommer da til å stå godt plassert i garasjen og kjørte derfor bilen på EU-kontroll på Sulland BMW Hamar i går. Det gikk forholdsvis bra, resultatet var en toerfeil i form av tilhengerkontakt som ikke fungerte lenger pga rust og irr. Kontakten ble byttet i går kveld, og bilen vist på nytt i dag og nå er den da EU-godkjent til over 2020. Utrolig deilig følelse før vinteren! Godt å få bekreftet mistanken jeg hadde om at bilen var i meget god forfatning også, ingenting å utsette på noe. Skal nå fundere på om jeg skal få den bevaringsverdig eller ikke. Noen som har innspill å komme med utover det vanlige? Bilen kommer ikke til å bli modifisert, så for meg er ikke det negativt at den må være original.
 10. Vel vel, småharry men koster såpass at det blir litt... Tøft samtidig
 11. Legger ved et bilde av den, Saltkjelen.