316

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17180
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  30

316 last won the day on October 29 2016

316 hadde mest likt innhold!

Om 316

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 11/22/88

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Kjønn:
 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i
 1. Ikke spart på noe, men felgene da? Hehe
 2. Aldri blir det vår. Første bilde for en ukes tid siden og de to andre i dag ☹️
 3. Har da fått bestilt time til polering. Har en meget dyktig bekjent som driver et av de mest seriøse sjappene i distriktet, om ikke i Norge så gleder meg stort til dette 😀! Bilen blir blank og klar til CCN.
 4. Dette blir jo kjempebra, men håper folk ser dette og skjønner hvor mye jobb du legger i det, og hvorfor det er forskjell på en bil til 25 og en til 60 som alle mener er "dyrt". Ting koster penger og tar tid 😊
 5. I Finland var det halve kjørefelt, så de som ville kjøre saktere la seg litt ut i høyre delen av feltet mens man kunne passere ved siden av dem. Skikkelig velfungerende og lettvint.
 6. Fint prosjekt. Har du solgt eller kasta den femmeren du fant i skogen?
 7. Håndvask og årets første ordentlige kjøretur. Skikkelig deilig men gleder meg til det er tørket opp ordentlig, børstet støvet av gatene og fått polert bilen ordentlig...
 8. Slike personer vil alltid finnes uansett hva fartsgrensen på stedet er, det er da heldigvis ikke majoriteten av sjåfører det er snakk om.
 9. Det jeg kjører på E6 som jeg refererer til er da mellom avkjøringen til RV3 og Oslo, der er det 110 km/t hele vegen. Da jeg ligger i 130 så går det vel ca i 120 km/t. Skulle du fram til at det var et stort problem Fredrik?
 10. Holder stort sett aldri fartsgrense på E6, det gjør heller ingen av mine medtrafikanter. Mener nesten det er farligere å ligge i 100 der enn 130, med tanke på hvordan trafikken glir. PS: Snakker da ikke om E6 i Nordland.
 11. Er akkurat det dem ønsker å oppnå det. Håper du finner noe billigere og at du er moden nok til at statistikken ikke blir enda styggere 😊
 12. Call or visit your local dealer to find out what kind of battery you need. I can recommend to buy it at a shop called Sønnak in Oslo, they probably have what you need.
 13. Legger til noen flere "spesielle" kjøretøy. 02'en kommer jeg aldri til å glemme, og blir sikkert å angre på mer og mer etter hvert at jeg solgte. Vokste opp med å kjøre Suzuki FZ og kjøpte min egen for et par år siden, skal nok ha denne hele livet. Det samme kan sies om E34'n, det som gjør denne spesiell for meg er to eiere, lav kmstand og at den er solgt ny i Elverum hvor jeg er oppvokst.
 14. Mest spesielle er vel denne Mini Cooper S med Works pakke utvendig og innvendig. 215 hester ca, gikk BRA 😊
 15. Jøss. På huggeriet her står aldri bilene med skilt på.