316

Medlem
 • Innholdsteller

  17626
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

316 vant dagen sist Juni 16 2017

316 hadde mest likt innhold!

Om 316

 • Rang
  General
 • Bursdag 11/22/1988

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I dag har jeg prøvd Porsche Panamera 4e-Hybrid, skal si det var et brukbart drag i bilen. Mye knapper og duppeditter, massasje i sete og greier 😂👍🏻
 2. Jeg bare elsker denne bilen, tilbakelagt min lengste tur med den så langt tur retur Skokloster slott rett utenfor Stockholm. Et helt gedigent biltreff med langt over tusen biler til stede, tok en time å komme seg ut på vegen der etter treffet i går 👍🏻 Måtte derfor tråkke på litt ekstra på veg hjem, så forbruket ble da 0,90 mot pene 0,78 på vegen dit. Alt i alt ikke dårlig for en M20. Bilen gikk ellers helt nydelig, ikke noe tullball.
 3. Den er ganske pen 👍🏻 Han kjøpte den i 1997, gikk som bruksbil i mange år før den ble parkert på låve og deretter restaurert igjen nå senere år.
 4. 5 trinns manuell ja. 👍🏻Tror det er B230a motoren heter 👍🏻
 5. 55 mil unnagjort, skal på treff i morgen på Skokloster Slott. Fantastisk plass 🌞😎 Kjørt hit på 0,78 mens faderen har brukt 0,73 med Volvo 240.
 6. Ut på langtur i helgen, ca 100 mil står for tur 😁👌
 7. Har faktisk vært her i 11 år jeg nå, ser jeg. Tiden går jammen ganske fort, var litt mer liv her før i tiden før Facebook tok fullstendig over. Denne tråden var temmelig eksplosiv, kunne være flere sider å lese gjennom hver dag 😂 Over til noe annet. På den tiden har jeg vært gjennom to E30, begge preface i form av en 316 og en 320. Har også hatt en BMW E10 (2002) og en Mini Cooper S med works tuning. Savner de to sistnevnte 😃 Har nå en E34 som jeg planlegger å ha til jeg ligger i jorden.
 8. Det er slik som skjer når selskapene henter såkalte "agenter" rett fra gata til å leke eksperter på telefon ved salg av forsikring, mens dem egentlig ikke kan en dritt.
 9. Prøvd noe nytt i dag, seilfly 😁 Var egentlig veldig gøy, hadde ikke tenkt å prøve men ble overtalt og vips så var vi i lufta.
 10. Gidder ikke å ta opp masse billån nå fordi kjerringa studerer i flere år til så jeg står for det meste av økonomi så derfor blir det deretter. Kjøper ikke en halvgammel BMW, det har jeg fra før av Passaten skal vekk ganske snart, og trenger etter hvert ikke så mye plass til barnevogner osv lenger. Jeg synes ikke Yeti er drit kjedelig utseendemessig hvert fall, inni kan jeg definivt være enig. Superb kan man også få til en 100-150, ålreite biler.
 11. Er det noen som har formening eller erfaring med Skoda Yeti? Skal ha meg en "ny" bil, men blir ikke å kjøpe noe veldig dyrt pga at madammen skal studere og jeg vil ikke være bindt opp med masse i lån. Har to unger, etter hvert ikke behov for barnevogn lenger.
 12. Hvorfor gjør dem det bare en gang eller to? Er ute etter å finne ut alle de såkalte mørke baksidene ved dette.
 13. Og det gjelder altså etter 60.000 km? Biler ser jo aldri ny ut da.