316

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17451
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  31

316 last won the day on June 16

316 hadde mest likt innhold!

Om 316

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 11/22/88

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i
 1. Denne bilen burde jo aldri ha nesten blitt skrotet, men honnør til deg for god jobb og redningsaksjon. Tenk da denne var ny, dæven for en bil det var 😁
 2. Fant en pris på Talisman, se her. Må jo være veldig billig.
 3. Kjenner til Skoda og deres fordeler og ulemper i forhold til VAG. Har lyst til å prøve noe nytt.
 4. Fikk melding i går om at en tidligere kollega dessverre hadde gått bort, rusen tok overhånd! Dette er en jeg har jobbet veldig mye sammen med i løpet av ti år, hatt mange samtaler, middager og gjennomført mange jobber sammen med.
 5. Veldig pene fronter alle sammen! Absolutt kledelig.
 6. Takk for fine og fyldige svar Fredrik ganger 2. Får dra å se nøyere på den en gang snart, har foreløbig kun sett en på utstilling for 2 år siden, falt for den da pga et banebrytende og pent design. Det virker spennende, jeg synes setene ser pene, sportslige og gode ut, og med riktig kombinasjon av utstyr (for eks tilpassing av understell og motor) bør det da ikke bli helt katastrofalt kjedelig
 7. Og siden det alltid er noe som skuffer, hva var det med den nå? Lest en del tester og alt er positivt, men føles den billig og sånn inni synes du? Hvordan var den å kjøre, antakeligvis laveste utstyrsnivå ut fra motor også?
 8. Kjører Passat nå og med mine erfaringer vedrørende rust, defekt webasto også videre så blir det ikke aktuelt med noe mer vw. Det jeg kommer eventuelt til å savne er 4 motion, tar seg fram som fader og er helt fantastisk å sladde med.
 9. Er vel en 1,6 liter på 160 hester som etter det jeg har lest føles rimelig kvikk. Tenker evt å lease, og synes rett og slett denne Renaulten er drit lekker. Ved leasing har jo ikke verditap så mye å si.
 10. Nå skal jeg hoppe i det og spørre om noe veldig på kanten. Hva tror dere om Renault Talisman Sport Tourer Intens?
 11. Denne skal visst koste 9000 kroner etter midnatt i dag, har jeg lest. https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55PUS8602/philips-55-4k-uhd-led-smart-tv-55pus8602-12
 12. Jeg liker også hjulkapslene, er så utrolig tidsriktig og stilig... 😁 Helvetes dritt med den ripa der, utrolig stygt gjort å dra fra noe slik. Her om dagen satt jeg parkert utenfor treningsstudio og ventet på en kompis, da kommer det en fyr og skviser seg inn i tidenes trangeste plass mellom meg om nestemann. Smæler døra rett i bakdøra mi, jeg spretter ut og spør hva faen han driver med. Er passe tett i hue da det var minst 200 ledige plasser.
 13. Varmer et hjerte å lese hvor glad du er i den. Håper alt går som jeg vil, og at jeg har min om 25 år også 🤔 Lykke til med Julie Marie sin i vinter 👍
 14. BMW E36 325i coupe 1992 Brillantrot.

  Ganske sikker på at bilen kommer fra midtøsten, har gjort litt undersøkelser. Du har hot climate version og gulf version på utstyrslista.
 15. Gratulerer, da blir begge våre biler med 💙 Tenkt mer på bil til jr? 🤔