316

Medlem
 • Innholdsteller

  17609
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

316 vant dagen sist Juni 16 2017

316 hadde mest likt innhold!

Om 316

Contact Methods

 • MSN
  madz-_-@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.footballunlimited.net

Profile Information

 • Interesser:
  På riktig side av Mjøsa.
 • Kjøretøy
  BMW e34 520i
 1. Det er jo relativt lett å bevise at bilen ikke var registrert på deg da tidspunktet for boten ble skrevet ut. Burde være en smal sak.
 2. 316

  Tenningsbank på original M20.

  Hadde også tenningsbank på en M20B20 jeg hadde, og har skjønt det er ganske vanlig på 95 oktan. Fylte kun 98 på den etter et forsøk med 95.
 3. 316

  Gi en stemme er du grei

  Stemt 👍 Skal se om jeg husker å gjøre dette flere dager. Er nemlig en hyggelig kar selv 😂
 4. Ja, absolutt. Skal snart å besøke tidligere eier nå, han har en mengde papirer jeg ikke fikk med så håper å få disse. Synes det er fint å dokumentere bilens historie 😁 Har også bytta olje så det er bare tur og kjør nå ❤️
 5. Bilen har gått veldig lite ja, og fremstår i meget bra originalstand. Tidligere eier slet også med tomgangsproblemene i flere år så det var godt å få bukt med. Høres ut som den fortsatt går litt fett på tomgang men, og har en liten ule/hvinelyd fra diff tror jeg. Vil utbedre etter hvert men regner med det er uproblematisk å kjøre med, la merke til det i går da jeg kjørte end vinduene oppe pga varmen. 😊 Ellers nå skal det bare nytes. Ble ca 30 mil i går, og regner med mye mer etter hvert. Planer om en tur på et meget stort treff i Sverige på høsten.
 6. 316

  magnetens E46 M3

  ❤️
 7. Da har bilen fått nye plugger, ny olje på motor, gir og differensial. Også byttet tomgangsregulator, styreenhet, justert opp LMM og diverse tiltak for å få motoren til å gå ordentlig på tomgang. Det gjør den nå, tilnærmet perfekt.
 8. 316

  Lorriz 525i

  Støtter det å kjøpe en billig bil til vinteren. Framhjulsdrift er lite populært før vinteren, burde være mulig å få tak i noe.
 9. 316

  Lorriz 525i

  Ble pent med hattehylle igjen. Håper på noen detaljerte reisebrev nordover, hvilken veg tenker dere å kjøre? 😁
 10. Service på onsdag 🌞 Jeg er bortreist på jobb så faderen får kjøre den bort dit. Blir spennende å høre om de får den til å gå som den skal på tomgang 😀
 11. Fy flate, det ble tøft med den fronten.