316

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17451
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  31

Alt postet av 316

 1. Denne bilen burde jo aldri ha nesten blitt skrotet, men honnør til deg for god jobb og redningsaksjon. Tenk da denne var ny, dæven for en bil det var 😁
 2. Fant en pris på Talisman, se her. Må jo være veldig billig.
 3. Kjenner til Skoda og deres fordeler og ulemper i forhold til VAG. Har lyst til å prøve noe nytt.
 4. Fikk melding i går om at en tidligere kollega dessverre hadde gått bort, rusen tok overhånd! Dette er en jeg har jobbet veldig mye sammen med i løpet av ti år, hatt mange samtaler, middager og gjennomført mange jobber sammen med.
 5. Veldig pene fronter alle sammen! Absolutt kledelig.
 6. Takk for fine og fyldige svar Fredrik ganger 2. Får dra å se nøyere på den en gang snart, har foreløbig kun sett en på utstilling for 2 år siden, falt for den da pga et banebrytende og pent design. Det virker spennende, jeg synes setene ser pene, sportslige og gode ut, og med riktig kombinasjon av utstyr (for eks tilpassing av understell og motor) bør det da ikke bli helt katastrofalt kjedelig
 7. Og siden det alltid er noe som skuffer, hva var det med den nå? Lest en del tester og alt er positivt, men føles den billig og sånn inni synes du? Hvordan var den å kjøre, antakeligvis laveste utstyrsnivå ut fra motor også?
 8. Kjører Passat nå og med mine erfaringer vedrørende rust, defekt webasto også videre så blir det ikke aktuelt med noe mer vw. Det jeg kommer eventuelt til å savne er 4 motion, tar seg fram som fader og er helt fantastisk å sladde med.
 9. Er vel en 1,6 liter på 160 hester som etter det jeg har lest føles rimelig kvikk. Tenker evt å lease, og synes rett og slett denne Renaulten er drit lekker. Ved leasing har jo ikke verditap så mye å si.
 10. Nå skal jeg hoppe i det og spørre om noe veldig på kanten. Hva tror dere om Renault Talisman Sport Tourer Intens?
 11. Denne skal visst koste 9000 kroner etter midnatt i dag, har jeg lest. https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55PUS8602/philips-55-4k-uhd-led-smart-tv-55pus8602-12
 12. Jeg liker også hjulkapslene, er så utrolig tidsriktig og stilig... 😁 Helvetes dritt med den ripa der, utrolig stygt gjort å dra fra noe slik. Her om dagen satt jeg parkert utenfor treningsstudio og ventet på en kompis, da kommer det en fyr og skviser seg inn i tidenes trangeste plass mellom meg om nestemann. Smæler døra rett i bakdøra mi, jeg spretter ut og spør hva faen han driver med. Er passe tett i hue da det var minst 200 ledige plasser.
 13. Varmer et hjerte å lese hvor glad du er i den. Håper alt går som jeg vil, og at jeg har min om 25 år også 🤔 Lykke til med Julie Marie sin i vinter 👍
 14. BMW E36 325i coupe 1992 Brillantrot.

  Ganske sikker på at bilen kommer fra midtøsten, har gjort litt undersøkelser. Du har hot climate version og gulf version på utstyrslista.
 15. Gratulerer, da blir begge våre biler med 💙 Tenkt mer på bil til jr? 🤔
 16. Dette blir gøy, skal følge med her og på Facebook fremover
 17. Tatt av Glenn Rokeberg i forbindelse med bildene og intervjuet til BMW Norge sin presentasjon av 5-serie 😊
 18. Merke: BMW Type: E34 520i Årsmodell: 1988 Kilometerstand: 124.000 Denne vakre damen på 28 år ble i sin tid levert med eksklusivt utstyr som tåkelys foran, og nakkestøtter i baksetene. Hun ble solgt på Tvins Auto i Elverum og ble førstegangsregistrert 29.09.1988, men er da egentlig en 1989 modell registrert høsten før. Her i Norge regnes den som en 1988 modell og blir dermed veteran 1.1.2018. En kvinne fra Hamar var den første eieren, da hu gikk bort i 1997 ble bilen solgt av enkemannen og havnet oppi Rendalen hvor den begynte et nytt og bedre liv på veger totalt uten salt. Med en forsiktig eier som også har hatt andre biler i hende har den siden 1997 gått sparsommelige 35.000, og dagens kilometerstand fordelt på to eiere er da 124.000 på 28 år. Med unntak av veldig små hakk og bruksmerker man må ha svært kritisk øye for å legge merke til ser bilen meget bra ut. Motoren går silkemykt og alt vedrørende bilen bærer preg av svært pedantisk vedlikehold og meget forsiktige eiere. Den er aldeles nydelig å kjøre. Mine planer for bilen er enkelt og greit å holde den helt original, kun nødvendig vedlikehold blir aktuelt.
 19. Ser den så ofte, men er jo litt spesiell ja Hehe
 20. Ambisiøst Bobleprosjekt som havnet på dynga! Knallpen 200SX. Ikke akkurat en designerperle men morsom bil denne også. En av mine favoritter, dette er så tøft.
 21. Første Prosjekt Hjelp! 1986 BMW 325i

  Kommer litt an på rust, tilstand forøvrig, utstyr, interiør og historikk men 130-170 er nok ikke utenkelig det. Har du flere bilder?
 22. Første Prosjekt Hjelp! 1986 BMW 325i

  Smykke som er verdt 150 pluss ja 😁
 23. Første Prosjekt Hjelp! 1986 BMW 325i

  Gratulerer med veldig pen bil, har vel ålreit kilometerstand også denne ?
 24. Fordi Norge er et noldusland.
 25. Min er ikke som ny den heller da, men relativt bra er den. For at en bil skal være strøken for meg, må den enten være helt ny eller oppusset, ellers vil det alltid være noen flekker her og der og det har også min. Dette er jo gamle biler, og merkene har også sin sjarm og historie. Godt å høre at du tar vare på den da, synes interiøret ditt er så ekstremt pent!