316

Medlem
 • Innholdsteller

  17608
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Alt skrevet av 316

 1. Det er jo relativt lett å bevise at bilen ikke var registrert på deg da tidspunktet for boten ble skrevet ut. Burde være en smal sak.
 2. 316

  Tenningsbank på original M20.

  Hadde også tenningsbank på en M20B20 jeg hadde, og har skjønt det er ganske vanlig på 95 oktan. Fylte kun 98 på den etter et forsøk med 95.
 3. 316

  Gi en stemme er du grei

  Stemt 👍 Skal se om jeg husker å gjøre dette flere dager. Er nemlig en hyggelig kar selv 😂
 4. Ja, absolutt. Skal snart å besøke tidligere eier nå, han har en mengde papirer jeg ikke fikk med så håper å få disse. Synes det er fint å dokumentere bilens historie 😁 Har også bytta olje så det er bare tur og kjør nå ❤️
 5. Merke: BMW Type: E34 520i Årsmodell: 1988 Kilometerstand: 124.000 Denne vakre damen på 28 år ble i sin tid levert med eksklusivt utstyr som tåkelys foran, og nakkestøtter i baksetene. Hun ble solgt på Tvins Auto i Elverum og ble førstegangsregistrert 29.09.1988, men er da egentlig en 1989 modell registrert høsten før. Her i Norge regnes den som en 1988 modell og blir dermed veteran 1.1.2018. En kvinne fra Hamar var den første eieren, da hu gikk bort i 1997 ble bilen solgt av enkemannen og havnet oppi Rendalen hvor den begynte et nytt og bedre liv på veger totalt uten salt. Med en forsiktig eier som også har hatt andre biler i hende har den siden 1997 gått sparsommelige 35.000, og dagens kilometerstand fordelt på to eiere er da 124.000 på 28 år. Med unntak av veldig små hakk og bruksmerker man må ha svært kritisk øye for å legge merke til ser bilen meget bra ut. Motoren går silkemykt og alt vedrørende bilen bærer preg av svært pedantisk vedlikehold og meget forsiktige eiere. Den er aldeles nydelig å kjøre. Mine planer for bilen er enkelt og greit å holde den helt original, kun nødvendig vedlikehold blir aktuelt.
 6. Bilen har gått veldig lite ja, og fremstår i meget bra originalstand. Tidligere eier slet også med tomgangsproblemene i flere år så det var godt å få bukt med. Høres ut som den fortsatt går litt fett på tomgang men, og har en liten ule/hvinelyd fra diff tror jeg. Vil utbedre etter hvert men regner med det er uproblematisk å kjøre med, la merke til det i går da jeg kjørte end vinduene oppe pga varmen. 😊 Ellers nå skal det bare nytes. Ble ca 30 mil i går, og regner med mye mer etter hvert. Planer om en tur på et meget stort treff i Sverige på høsten.
 7. Da har bilen fått nye plugger, ny olje på motor, gir og differensial. Også byttet tomgangsregulator, styreenhet, justert opp LMM og diverse tiltak for å få motoren til å gå ordentlig på tomgang. Det gjør den nå, tilnærmet perfekt.
 8. 316

  Lorriz 525i

  Støtter det å kjøpe en billig bil til vinteren. Framhjulsdrift er lite populært før vinteren, burde være mulig å få tak i noe.
 9. 316

  Lorriz 525i

  Ble pent med hattehylle igjen. Håper på noen detaljerte reisebrev nordover, hvilken veg tenker dere å kjøre? 😁
 10. Service på onsdag 🌞 Jeg er bortreist på jobb så faderen får kjøre den bort dit. Blir spennende å høre om de får den til å gå som den skal på tomgang 😀
 11. Fy flate, det ble tøft med den fronten.
 12. Prøvd å måle sikringen med multimeter? Kan være den er ødelagt om den ser hel ut.
 13. Litt oppdatering! Bilen har gått dårlig på tomgang siden jeg kjøpte den, men er helt frisk ellers. Svingte i dag bortom et lokalt verksted men stor BMW kunskap og bestilte en time neste uke, skal forsøke å finne ut av hva dette er. Dukket ikke opp noe umiddelbart ved tilkobling av diagnoseutsyr. Tidligere eier hadde også forsøkt å finne ut av dette, men ikke kommet til bunns i det etter at bilen var hos FMS. Bestilte samtidig oljeskift på motor, diff og girkasse der. Det er lenge siden dette er blitt gjort (ikke lang kjørelengde, bilen er gått svært lite de siste årene) men jeg har planlagt en del lengre turer i år blant annet på treff i Sverige så vil ha litt nye væsker på tralla selv om olja ser fin ut. 🙂 Noen bilder fra i dag, på Hamar. På tur hjem ble det jubileum
 14. Gresspollen starter? Hvor bor du hen, Svalbard? 😝
 15. Dette ble veldig pent! Åssen dimensjon har du hjula? Kjøpte et sett selv her i vår, har ikke montert det på min e34 enda da jeg har 15" på den fra før av. Komisk prisnivå på disse felgene. Ga 1800 kroner med bra Nokian dekk 🤔
 16. Artig å møte biler i daglig drift når man er ute og cruiser 😁
 17. Vanligvis fan av dem men den fargen der synes jeg var gyselig.
 18. Riktignok på onsdag, men la gå!