316

Medlem
 • Innholdsteller

  17626
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Alt skrevet av 316

 1. I dag har jeg prøvd Porsche Panamera 4e-Hybrid, skal si det var et brukbart drag i bilen. Mye knapper og duppeditter, massasje i sete og greier 😂👍🏻
 2. Merke: BMW Type: E34 520i Årsmodell: 1988 Kilometerstand: 124.000 Denne vakre damen på 28 år ble i sin tid levert med eksklusivt utstyr som tåkelys foran, og nakkestøtter i baksetene. Hun ble solgt på Tvins Auto i Elverum og ble førstegangsregistrert 29.09.1988, men er da egentlig en 1989 modell registrert høsten før. Her i Norge regnes den som en 1988 modell og blir dermed veteran 1.1.2018. En kvinne fra Hamar var den første eieren, da hu gikk bort i 1997 ble bilen solgt av enkemannen og havnet oppi Rendalen hvor den begynte et nytt og bedre liv på veger totalt uten salt. Med en forsiktig eier som også har hatt andre biler i hende har den siden 1997 gått sparsommelige 35.000, og dagens kilometerstand fordelt på to eiere er da 124.000 på 28 år. Med unntak av veldig små hakk og bruksmerker man må ha svært kritisk øye for å legge merke til ser bilen meget bra ut. Motoren går silkemykt og alt vedrørende bilen bærer preg av svært pedantisk vedlikehold og meget forsiktige eiere. Den er aldeles nydelig å kjøre. Mine planer for bilen er enkelt og greit å holde den helt original, kun nødvendig vedlikehold blir aktuelt.
 3. Jeg bare elsker denne bilen, tilbakelagt min lengste tur med den så langt tur retur Skokloster slott rett utenfor Stockholm. Et helt gedigent biltreff med langt over tusen biler til stede, tok en time å komme seg ut på vegen der etter treffet i går 👍🏻 Måtte derfor tråkke på litt ekstra på veg hjem, så forbruket ble da 0,90 mot pene 0,78 på vegen dit. Alt i alt ikke dårlig for en M20. Bilen gikk ellers helt nydelig, ikke noe tullball.
 4. Den er ganske pen 👍🏻 Han kjøpte den i 1997, gikk som bruksbil i mange år før den ble parkert på låve og deretter restaurert igjen nå senere år.
 5. 5 trinns manuell ja. 👍🏻Tror det er B230a motoren heter 👍🏻
 6. 55 mil unnagjort, skal på treff i morgen på Skokloster Slott. Fantastisk plass 🌞😎 Kjørt hit på 0,78 mens faderen har brukt 0,73 med Volvo 240.
 7. Ut på langtur i helgen, ca 100 mil står for tur 😁👌
 8. Har faktisk vært her i 11 år jeg nå, ser jeg. Tiden går jammen ganske fort, var litt mer liv her før i tiden før Facebook tok fullstendig over. Denne tråden var temmelig eksplosiv, kunne være flere sider å lese gjennom hver dag 😂 Over til noe annet. På den tiden har jeg vært gjennom to E30, begge preface i form av en 316 og en 320. Har også hatt en BMW E10 (2002) og en Mini Cooper S med works tuning. Savner de to sistnevnte 😃 Har nå en E34 som jeg planlegger å ha til jeg ligger i jorden.
 9. Det er slik som skjer når selskapene henter såkalte "agenter" rett fra gata til å leke eksperter på telefon ved salg av forsikring, mens dem egentlig ikke kan en dritt.
 10. Prøvd noe nytt i dag, seilfly 😁 Var egentlig veldig gøy, hadde ikke tenkt å prøve men ble overtalt og vips så var vi i lufta.
 11. Gidder ikke å ta opp masse billån nå fordi kjerringa studerer i flere år til så jeg står for det meste av økonomi så derfor blir det deretter. Kjøper ikke en halvgammel BMW, det har jeg fra før av Passaten skal vekk ganske snart, og trenger etter hvert ikke så mye plass til barnevogner osv lenger. Jeg synes ikke Yeti er drit kjedelig utseendemessig hvert fall, inni kan jeg definivt være enig. Superb kan man også få til en 100-150, ålreite biler.
 12. Er det noen som har formening eller erfaring med Skoda Yeti? Skal ha meg en "ny" bil, men blir ikke å kjøpe noe veldig dyrt pga at madammen skal studere og jeg vil ikke være bindt opp med masse i lån. Har to unger, etter hvert ikke behov for barnevogn lenger.
 13. Hvorfor gjør dem det bare en gang eller to? Er ute etter å finne ut alle de såkalte mørke baksidene ved dette.
 14. Og det gjelder altså etter 60.000 km? Biler ser jo aldri ny ut da.
 15. Noen som har erfaring med leasing her som kan si noe om "normal slitasje" ved endt periode og levering av bil tilbake igjen? Lest om alle varianter nå, inklusive skrekkeksempel på 70.000,- hvor de hadde ment at bilen skulle hellakkeres. Er ikke kjent for å herpe bilene mine akkurat, men noen riper og parkeringbulker kan forekomme, samt at jeg har to små unger som driver med sitt i baksetene.
 16. Behagelig bil å kjøre om dagen 😀👍
 17. Det er jo relativt lett å bevise at bilen ikke var registrert på deg da tidspunktet for boten ble skrevet ut. Burde være en smal sak.
 18. 316

  Tenningsbank på original M20.

  Hadde også tenningsbank på en M20B20 jeg hadde, og har skjønt det er ganske vanlig på 95 oktan. Fylte kun 98 på den etter et forsøk med 95.
 19. 316

  Gi en stemme er du grei

  Stemt 👍 Skal se om jeg husker å gjøre dette flere dager. Er nemlig en hyggelig kar selv 😂
 20. Ja, absolutt. Skal snart å besøke tidligere eier nå, han har en mengde papirer jeg ikke fikk med så håper å få disse. Synes det er fint å dokumentere bilens historie 😁 Har også bytta olje så det er bare tur og kjør nå ❤️
 21. Bilen har gått veldig lite ja, og fremstår i meget bra originalstand. Tidligere eier slet også med tomgangsproblemene i flere år så det var godt å få bukt med. Høres ut som den fortsatt går litt fett på tomgang men, og har en liten ule/hvinelyd fra diff tror jeg. Vil utbedre etter hvert men regner med det er uproblematisk å kjøre med, la merke til det i går da jeg kjørte end vinduene oppe pga varmen. 😊 Ellers nå skal det bare nytes. Ble ca 30 mil i går, og regner med mye mer etter hvert. Planer om en tur på et meget stort treff i Sverige på høsten.