E.H.D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3565
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  7

Alt postet av E.H.D

 1. Hvorfor vurderer han V90 dersom vil ha sekser...
 2. Disse må jeg innrømme har gått meg hus forbi, men de hadde et rent og enkelt design. Egentlig en perfekt vinterfelg. Grunnen til at så få har denne er nok at det ikke er en felg som leveres med M pakken fra fabrikk.
 3. Antar at den bilen bare har byttet til senkefjører og at dempere fremdeles er de orginale med demperjustering.
 4. Nope, M sport understell med kode 704 fås ikke på xDrive f10/11, dvs alternativene er standard understell eller 223 understell med dynamisk demper kontroll, eventuelt adaptive drive på 530d og større. Lan legge til at 704 M sport understell er tilgjengelig på nye g30 med xDrive.
 5. Tøffeste hvite jeg har sett til nå.
 6. Da var noen bilder av nye G30 lekket to dager før offisiell lansering.
 7. Husk at du ikke får M sport understell med xDrive på F10/11.
 8. Ja, men den ser ikke mye senket ut. Min er på ca 34 cm.
 9. Har ikke kodet noe, det er slik standard. Men sjekk at DRL er på i iDrive.
 10. Hvordan var det å bestille Individual farge som ikke står i prislisten? Antar det koster endel mer, ser at i USA så ligger Individual farger som dette på 5000 USD.
 11. Ble ganske så stilig det der.
 12. Må være kjekt å bestille ny M bil. Har du Ikke hatt BMW før siden du er ny her? Vurderte du de keramiske bremsene?
 13. Mener Launch control kom på faceliften, altså på 2014 modellen.
 14. Stemmer, hadde glemt at det var feil framfelger. Satser på å få se disse engang.
 15. Så du skal ha 9" også bak?
 16. Nei, blinklyshendelen fungerer på tradisjonelt vis. Den står oppe eller nede mens det blinkes og spretter tilbake til "null" når du retter opp. Ønsker man 3 blink dyttes den litt opp eller ned uten at den blir stående oppe eller nede. For min del var det viskerhendelen som irriterende.
 17. Har vært og sett litt mer på G30 i dag, samt en liten prøvetur. Jeg fant en tilfredsstillende løsning på Mode problematikken jeg nevnte tidligere. I menyen han man velge hva som skal være med i listen man blar gjennom med Mode knappen, så da kan man velge vekk f.eks FM, AM osv. Eller så ser jeg frem til å få prøve sportssetene, spesielt nå når de har justering av sidestøtten. Synes komfortsetene har for dårlig sidestøtte for lårene. Ellers så er det irriterende med de nye hendlene for blinklys og visker. Spesielt viskerhendelen er irriterende når den står i Auto og man ønsker ett ekstra sveip med viskerne, da må hendelen enten helt ned eller ett trinn opp og så ned igjen til Auto. Man kan også stille følsomheten, men det er og tungvint bare for ett ekstra sveip. Stort sett er interiørkvaliteten god, men en ting som skuffet stort er det lille rommet under lysbryteren. På F10 er dette kledd innvendig med et velour lignende stoff. På G30 er det kun hardplast på innsiden, og selve utformingen virket mindre.
 18. ET26 vil jeg ikke anbefale. Mine er ET46, men de er 11" breie.
 19. Ford Motor Company har 15% nå i januar, der F serien sto for ca 1/3. Med eksotisk, i alle fall i norsk sammenheng, tenker jeg på biler med under 1% markedsandel, som Lexus, Mini, Land Rover, Porsche, Jaguar, Dacia, DS, Fiat, Jeep og Ssangyong,
 20. Mener jeg leste at markedsandelen til BMW var 1,8% i USA i fjor og 2,0% i 2015, så direkte eksotisk vil jeg ikke kalle det.
 21. I USA har de ikke sportsseter til F10. Enten standardseter eller komfortseter
 22. Jeg synes ET30 og ET40, i alle fall med 9" og 10,5" er aggressivt nok. Ja, mine HRE er smidde.
 23. Jeg fant ut at VFF 103 også er ET30 og ET40. Orginale 20" felger f10/11 felger er jo ET33 og ET44.
 24. Trykk på Alle modeller, ikke bygg din BMW, så finner du den. Men ryktene sier at den har EOP (end of production) 06/17, så løp og kjøp.
 25. Her er V-FF 103 på f10 iallfall. Ser ut som disse er 20x10 og 20x10,5, men jeg vet ikke innpresset.