tonyku

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2281
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

tonyku last won the day on December 13 2013

tonyku hadde mest likt innhold!

Om tonyku

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 12/13/86

Contact Methods

 • MSN
  tony.lilleoen@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Troms
 1. Ja en liten update på mitt lille startproblem. Glødeplugger får strøm. Railtrykk ved oppstart er der det skal være. Dyser lekker ikke mere enn dem skal, foruten dyse nr 2. Den hadde en antydning mere "lekasje" enn de andre. Som normalt. Ladespenning ved tomgang er 14.3volt. Bilen starter lett når den får starthjelp via annen bil eller fra en booster. Motorvarmer med lader ser ikke ut til å fungere lengre som starthjelp når det er minusgrader. Kan dioder/spenningsregulator være defekt? Kan jeg ha en jordingsfeil som gjør at motor og resten av det elektriske får for lite strøm under oppstart? Batteriet har 12.58 volt når det er frakoblet. Og 11.7 volt når tenning er på. Edit: Idag røyk dynamoen. Svindyr var den og. 6700,- + pant fra koed.
 2. Glødesikring sitter bak de vanlige sikringene i hanskerom. Gløderele sitter på motorblokk under innsug på fører siden. Denne kan enkelt byttes fra undersiden. Av med deksel som dekker motoren under bilen og der sitter den fast i blokk med 2 skruer og to kontakter.
 3. Så en lekkasje test på dyser må til for å konstatere. Denne testen har jeg sett så ingen forklaring trengs der. Men viss det ikke er dyser. Har da? Den oppfører seg jo normalt ellers. Går som ett uvær. Starter lett når det er plussgrader selv om den har stått en uke eller to.
 4. Symptomer: Starter ikke uten motorvarmer. Glødeplugger og gløderelé er byttet samt dieselfilter. Får opp 13.3 volt på tomgang. Nytt batteri. Kan jordingsfeil forårsake disse feilene? Egr og swirlflaps er fjernet til opplysning. Railtrykk ca 35 kpa eller hva det var. Kjør diagnose før jeg selger dritten bort. Takk
 5. De er solgt. Å det er forresten 4 på disse motorene. 2 før kat og 2 etter.
 6. Ja Jan nå venter jeg spent på nyshinet E34 med flagg på ☺
 7. Har dette. Men sjekk om d kansje er sensorene dine på forstilling som ikke er i orden. Har disse også.
 8. Har gummilist rundt dør.
 9. Alt er i orden.men viskerarm er knekt. Begge hengsler er også i orden. Samt motor til visker.
 10. Nei. Har fått bud på 1400,- pluss frakt. Slepekrok er nå solgt. Antaglivis er også komplett motor solgt. Får ikke opptadert første post via mobil.
 11. For å si det på den måten så må jeg selge alt jeg får solgt for tapet blir større enn forventet.Om jeg må skru og fikle 1 eller 3 timer ekstra gjør meg ingenting