Reef89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7867
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Reef89 last won the day on March 10 2016

Reef89 hadde mest likt innhold!

Om Reef89

 • Vurdering
  Brannkonstabel Tinn.
 • Bursdag 02/18/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Telemark
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW E60 04

Siste besøkende

5561 profilvisninger
 1. iDrive bytte

  Det stemmer.
 2. iDrive bytte

  Det er jeg litt usikker på. Jeg har jo montert uoriginalt, bare look like.
 3. iDrive bytte

  Ja, må ha ny skjerm, er den vanlige store 8,8". Alt en trenger følger med i pakken så kan en kjøpe tilbehør utenom som for eks. ryggekamera som jeg gjorde. Koster rundt 400 dollar. Men understreker at dette ikke er originalt vare, bare look like. Uansett bedre en gamle mask og ccc.
 4. iDrive bytte

 5. iDrive bytte

  Tja, alt er plug and play. Jeg gjorde på min. Før: Nå: Ser mye bedre ut. Ikke CIC, men NTB look (den nyeste) ..samt bluetooth musikk (med sang info og naturligvis bytte av sang på rattet) , internett, GPS, og alt annet dilldal. Samt jeg monterte ryggekamra i baklukebryteren.
 6. iDrive bytte

  Ja det er jo en annen mulighet som han over nevner. Men ja det trengs koding, litt kabling, ramme for enheten og litt små plukk. Det er flere brukere her inne som kan hjelpe deg med alt dette, både deleliste, montering koding osv.
 7. iDrive bytte

  Du forteller jo ikke det mest vesentlige, hvilken idrive har du? Tar i utganspunkt at du har CCC som har mest feil på seg, dør, starter ikke opp osv. 3- lapper for det er jo ikke dyrt engang. Men finnes jo utallige slike på nett som en kan by på fra for eks. delebiler. En annen spiller med eks. android programvare beholder de vanlige idrive innstllingene som før, som oftest er det menu knappen som må holdes nede for å komme tilbake til den originale idriven/bildet.
 8. Den store LED pære tråden.

  Jo, men du kjøper jo ikke nye lykter hos en BMW forhandler på en såpass "gammel" bil. Lykter i bra/bedre stand og som nye selges overalt på nett. Koed.no Ebay.no Finn.no Finndel.no Bildelsbasen.se ...og mye annet google.no finner .
 9. Den store LED pære tråden.

  Hvorfor vil du ha halogen? de lyser/gir jo 43989% dårlige lys på bilen din. Ikke kjøp lykter som du linker til, de ser bare jalla ut. Kjøp heller nye xenon pærer og tennere (husk å skifte samtidig på begge sider så en ikke får farge forskjell) ..slike sett med gode xenon pærer inkl. tennere fåes billig på ebay. Om glasset ditt er slitt kan de enkelt poleres, eller slipes om nødvendig.
 10. Den store LED pære tråden.

  Nå har du postet innlegg i en tråd som omhandler, anbefalinger av LED pærer. Men får å svare deg litt på innlegget ditt så har du xenon i nærlyset som er på bildet (ikke halogen, kun langlys) ser også at det er veldig lilla farge som betyr at pærn snart ryker, eller dårlig tenner. Som igjen gir dårlig lys. At ringene dine ikke lyser, har du sjekket pæren får de? (egen pære for hver lykt).
 11. Feilkode

  Ta heller skikkelig diagnose, slik at du får feilmeldingen med ren tekst og ikke bare kode. Da får du hvertfall vite hva som er galt
 12. Jeg har "80w" i mine tåkelys (riktig nok 5500k) syns det er fin styke som DRL på dagtid sammen med parlys DRL.
 13. Hører mye bra fra disse rundtom: https://www.9rds.no Ikke handlet der selv, men ser ryddig og greit ut samt kvalitets pærer. Koster litt, mener ordentlig, med garanti osv. Hvilke sokkler: https://am-application.osram.info/en
 14. Nei, men med motstand får du blinking ved oppstart, men ikke feilmelding.