Reef89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7637
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Reef89 last won the day on March 10 2016

Reef89 hadde mest likt innhold!

Om Reef89

 • Vurdering
  General
 • Bursdag 02/18/89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  5231 Paradis
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW E60 04

Siste besøkende

4722 profilvisninger
 1. Dette ser forbanna bra ut. Gleder meg til visning og kaffi i garasjen.
 2. Gikk kanskje litt fort i forje svar, men er ikke helt 100% på alle lys dukker opp i LCM på en såpass ny bil som Fx, i såfall heter det "eyebrown" eller "marking light"
 3. Ja, alle lys kan deativeres om varsel.
 4. Har du mulighet til og kode aux i en E60 04mod? 

  1. Reef89

   Reef89

   Jo, men PCen er uleid en stund fremover..

 5. Pleier å være justeringskruer ja, men ville uansett levert den inn på verksted da det har ordentlige tabeller, justere de nøyaktig slik det skal være.
 6. Ennå en carly tråd Men ja, den er helt ubrukelig til diagnose pga dårlig forklaringer osv. Når det er sagt så er den helt super og enkel til små kodingen som deaktivering av pæresjekk ved LED, div kodingder med lys, batteribytte osv.
 7. Ja, det er nok nye/ brukte lykter som er løsningen. Selges i haugevis på ebay, finndel.no osv.
 8. Bare å dra den ut vel og putte inn den nye i sporet. Pris finner du på koed.no.
 9. Høres litt ut som dårlig kontakt ja/ og eller delveis defekte. Det er ikke noe som kan fikses heller/ kjøpe nye i ETK. Men, det selges dioder på ferdige kretskort på for eks. ebay. Riktig nok hvite dessverre og det er ikke noe rett fram jobb, lykten må deles og det må skjæres ut da diodene ligger i et "lukket rom"
 10. Slett, tolket innlegg feil.
 11. Fant heller ikke noe feil hos meg på diagnose. Men det er MULF modulen. Ser slik ut: Ikke sikker hvor den ligger på 61, men på 60 ligger den venstre side bak seteryggen i bagasjen.
 12. Er det slik at du ikke får tilkoblet tlfer? plutselig bare dødt? ..defekt bluetooth modul, hatt samme problem selv.
 13. Det er nok 98,67% sjangse for at selve enheten er gåen ja. Veldig kjent probelm. Det går fint å koble fra moduler og se om noe endrer seg før en kjøper ny. Det finnes noen som kan reparere disse, men få. Det lureste er uansett og kjøpe ny enhet fordi en brukt vil få samme problem før eller siden. Den må kodes til bilen etter skifte, flere på forumet her gjør slikt.
 14. Nja, på min DIS versjon v57 så får jeg opp melding om jeg vil at programmet skal identifisere kjøretøyet automatisk... kan velge yes or no. (jeg har aldri gjort det manuelt)