Reef89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7711
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

Reef89 last won the day on March 10 2016

Reef89 hadde mest likt innhold!

Om Reef89

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  5231 Paradis
 • Interesser:
  BMW.
  diagnose/programmering.
  LED belysning.
 • Kjøretøy
  BMW E60 04

Siste besøkende

4950 profilvisninger
 1. E60/61 tråden

  Kan fint koble av kontakten uten og ta strømmen, men ja det er strømfritt om en kobler fra batteriet og venter noen minutter så alle moduler får ladet seg ut.
 2. Oljemengde

  https://applications.castrol.com/oilselector/no_no/c/recommendation?vehicleType=biler&manufacturer=bmw&model=5-serien-f10-f11-(2010-)&modelType=535d-(2011-)
 3. Us blinkers på e39 facelift?

 4. Kupevifte stopper ikke

  Ville prøvd med et annet klimapanel..
 5. Lysfeil E46

  Den sitter jo på lykten. Du vil se det når du demonterer. Men sett høyre, fungerende pære og tenner på venstre side først og se om problemet flytter seg før du kjøper noe. Selges overalt der BMW deler selges. Koed.no, gsbildeler.no, finn.no, ebay,no osv. Styreenhenten ser slik ut: Nr 15.
 6. Lysfeil E46

  Lyser pærene likt? samme farge? Isåfall er det mest sannsynlig snart defekt tenner, som tenner pæren igjen ved stans, blir kaldt..kobler ut igjen ved varme. kryss bytt og se om problemet flytter seg.
 7. Den store LED pære tråden.

  Det er riktig. Kjøpr m-teck, kun de som duger på pre LCI lykter. (m xenon)
 8. Comfort access problem e61

  Ikke ukjent at disse ryker, skifte håndtaket.
 9. 2006 E91 320D kutter strøm!???

  Er det nye batteriet kodet/registrert? Har du prøvd å koble fra IBS? kjent at den lager mye slikt krøll om den er defekt. Koble fra den en sund og se om problemene forvinner. ellers er diagnose neste steg.
 10. Feilkoder med carly på E61, Hjelp?

  Regn/lys sensoren.
 11. Bmw e60 520d aut

  Få personer/ ingen kan svare deg via internett hvorfor denne/disse feilmeldingene kom opp. Du må ta diagnose og så ta det derifra ..ellers blir det bare gjetting og synsing.
 12. Feilkoder med carly på E61, Hjelp?

  Heating / AC: Air conditioning / Klimaanlage Short circuit to positive or open circuit (AUC) Code: 009C54 AUC sensoren din er defekt, nettopp hatt samme problem og skiftet min sensor. Det er automatisk ja når den er stilt inn på det (noe en bør ha på hele året spør du meg) stenger dårlig luft ute fra kupeen.
 13. Feilkoder med carly på E61, Hjelp?

  ...PDC feil finner du lett ved å trykke på p- knappen og lytte/føle på hver enkelt sensor, den som tikker minst eller ikke tikker i heletatt er defekt. Men bruk heller skikkelig program/er til diagnose, der du får feilmeldingene meget detaljert skrevet så slipper du å gruble på koder.
 14. carly for bmw generelle spørsmål

  Det er jo forsåvidt et bra verktøy og enkel i bruk, der en slipper PC, kabling osv. Men på diagnose siden er den ikke helt god. Den forteller veldig lite og selve feilkodene som igjen gjør at en må gruble og google seg ihjel får å i hele tatt finne ut av hva som faktisk er gale.