Magnus.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  305
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Magnus.

 • Vurdering
  Major
 • Bursdag 01/08/90

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kråkerøy.

Siste besøkende

703 profilvisninger
 1. Hei. Har et helt nytt og ubrukt bc-racing coiloverkit til e53 x5 til salgs. tlf 46948979
 2. han ville bytte i min e53 og, 60 i mellom til han 😄
 3. Sparte endel, fikk bilen for 39 000,- 07 A6 2.0 tdi s-line. Rullet 230 000 km. Man tar jo en sjangse med auksjon, på denne bilen var serviceheftet borte, og usikkerhet om reg.reim var byttet. Fikk etter litt research på reg.nr fisket frem dokumentasjon på fullt servicehold, oppgradert oljepumpe, regreim, clutch, svinghjul og turbo bytte. Så noen ganger har man flaks Noen andre som blir nedringt/sms/mail av skambud når man selger bil ? Tar HELT av på X5´en, har solgt endel bil. men nå er det faktisk ille.
 4. Du har lov og ha høydejustering bak for å kompensere for passasjerer/ bagasje. Gjør det litt lettere og ha en kontroll gjemt bort i hanskerommet.
 5. Kun bykjøring ja, langkjøring går den på 1+ liter som du sier. Jeg eier heller ikke en bil for og kjøre med et egg under foten, misforstå meg rett. Men det blir kjedelig i lengden. Forsikring spiller og inn, og den er generelt dyr på X5 i mine øyne, bedre blir det nok ikke av at bonusen synker til 60% ved hovedforfall. Kunne nok fått mer for den hvis jeg hadde tatt rusten og lagt i ripene. Men jeg har ingen plass og stå, løsningen er da og vente til det er vår. Vi får se, kanskje jeg avskilter den og fikser den opp. Uansett tror jeg vinningen forsvinner i spinningen, demonterer heller dyre deler og selger de for seg å lar bilen gå billig. Den står enda her, har bud på 45. Men lar den ikke gå før den nye bilen er EU godkjent og har skilt på. Den nye bilen er forresten en Audi A6 C6/4F. La inn et bud på auksjon og vant, litt uventet men det er greit. Kommer for salg om noen et par mnd med luftfjæring osv... Etter det blir det bmw igjen
 6. så ut som en bra bil det. men fy fader for et sinnsykt utiltrekkende interiør 😅 ser ut som han har misforstått og krysset av for det han egentlig ikke ønsket under bestillingen av nybil.
 7. helt innafor både e46´n å E91 følger med her.
 8. Er ute etter en bil som forhåpentligvis går litt billigere enn 1.9+ på mila, i forbindelse med at vi kjøpte leilighet lengre unna enn planlagt ble det endel mer kjøring til skolen. Satser på å bruke sykkel endel i sommer, men er ganske behagelig å sette seg i bilen på vinter/regn dager. I tillegg bruker samboeren bilen E61´n din er jo sparebørse i forhold Forsikring er ikke så ille,jeg er 27 år og har etter skaden på X5 60% bonus. E36 er greit, usikker på hvordan denne diesel motoren er ? mener å huske de er svake. De er som oftest skikkelig dårlig utstyrt, jeg er kanskje kresen. men burde være facelift å m-sport om jeg skal ha nyere 3-serie ( om den ikke er veldig billig, da kan slikt ettermonteres )
 9. Det løste seg greit fra forsikringen for min del, jeg beholdt bilen og mottok litt penger for å eventuelt fikse den. Jeg har lagt på den på finn.no for de som er intressert, jeg har alt for mye arbeid i forbindelse med skolegang til å ta på meg å fikse den, ikke synes jeg det er verdt og sette den inn heller. Iallefall et bra tilbud på finn. Jeg legger heller pengene jeg fikk fra forsikring i en ny bil som forhåpentligvis bruker litt mindre drivstoff, trenger mindre pleie og er billigere å forsikre, er jo tross alt student Tror det er den mest fornuftige løsningen for min del,akkurat nå. Her er iallefall link. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=89252717 Noen tips til en bil rundt 100k ?
 10. Hvis det er interesse for en slik bil , har jeg en kjenning som annoserer sin for bud over 110 ( han forventer minimun 150 ) 🙂
 11. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=90481857 Billig 318d ,ligger vel langt under neste ?
 12. har du kjølevæske i tanken din ?
 13. Ble oppringt av takstmann igår, har alltid hørt mye skummelt om takstmenn. Men personen jeg kom i kontakt med virket meget oppegående. Han hadde tilgang på finn-annonsen fra jeg kjøpte bilen, nevnte at forholdt vi oss til den summen så var det en ren kondemneringssak. Men at vi heller burde se på markedsverdi for bilen, om jeg hadde tatt tak i de punktene som var feil med bilen når jeg kjøpte den, noe jeg har. Han nevnte videre at Stamsaas fortstatt ikke ville gi noe garanti på rust, og at dette ville komme tilbake siden de ikke gjorde noe "ekstra" behandling av rust. Han sa vi kunne kjøre en ren kondemnering om den ikke var høyere enn reparasjonskostnadene, det er egentlig lite aktuelt for meg. Da jeg føler bilen er verdt mer en 60 000. Siste alternativ var en kontant utbetaling slik at jeg kunne velge og reparere skadene selv, han skulle regne litt på dette og kontakte meg iløpet av morgendagen. Så det blir spennende og se hva som skjer videre. Jeg tenker på muligheten for å kjøpe 4- brukte dører og bakluke uten rust. For så å finne et billigere lakkverksted til å løse de resterende ripene. Vi får se
 14. Ja det er ganske trist at folk finner glede i å drive hærverk... Det var den første tanken min og, men etter en prat med Stamsaas ønsker de ikke og reparer noe av rusten. de pusse ned, legger grunning å lakker over. Den freshe følelsen varer sikkert ikke lengre enn til sommeren desverre. Har forholdsvis lav egenandel ( 4000,- ) Fin post ja, jeg har for vane og fikse litt på biler for så å selge de igjenn. Bilen er grei ellers tenknisk, er klargjort for etterkontroll nå så den har iallefall to år til på veien. Anngående forsikring så er fallet fra 75 -> 60 ikke det værste, får heller bytte forsikringsselskap et par ganger i året. så er jeg vel tilbake om 2-3 år. Det går nok mot og fikse dette selv, har ganske grei erfaring med lakkering. så en runde med sandblåser, syre grunning, filler og lakk. så er den nok ganske grei utvendig. for så å foliere. Jo det er det, men ifølge takst skulle alt foruten støfanger bak og foran lakkeres. Så det er nok ikke et stort problem. 4000 i egenandel, og faller fra 75->60. så det blir nok som du sier å switche i et par år så er jeg tilbake på topp Ja, det var uansett i planen og sandblåse rust, behandle det og foliere bilen. Hadde utvilsomt valgt hellakkering hvis de hadde behandlet rusten, men de opplyser at de tror den vil være tilbake til sommeren.