liffi

Medlem
 • Innholdsteller

  3419
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

liffi vant dagen sist Desember 1 2017

liffi hadde mest likt innhold!

Om liffi

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 08/18/1988

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesodden 45min fra oslo mot Sweeden
 • Kjøretøy
  Ymse Bmw og no turbo ræl

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Litt flaks må man jo ha planen er jo og godkjenne den som ombygget M5, men skal ikke på no mer «M» deler en det som står på! Er front og skjørt. Org bakfanger å Hella spoiler ( som forøvrig er litt tøff ) men er tettet igjen et bremselys som sto i spoiler og det er litt synd.
 2. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Denne bilen har jo blitt montert sammen greit, så er resten bare hivd på grunnet var noe oppsigelse av skru plass så den ble bare flyttbar og det merkses! Syntes styringa virket litt rar på vei hjem... ble ikke bedre eller så vi hadde vell litt flaks 😛 gikk over det meste i Ålesund men ikke alt. Så nå er den på bukk så blir og gå over litt ymse i morgen så gjøre seg klar til evt godkjenning:) men så langt ser det bra ut under!
 3. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Veit hvor vi skal neste gang vi får havari ( er nok ikke siste gang 🙄 ) ja står nok mye snadder gjemt borti låver og skur rundt om ! Hehe
 4. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Litt flaks må man ha! Å takk for pumpa igjen ikke dårlig service det heller må jeg si!
 5. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Da er bilen kommet seg nedover fikk alt på stell etter mye frem og tilbake men ble klar for hjem turen. Fikk konblet opp noe xenon ræl som sto der fra før, samt ordet bremser å byttet olje m filter. Så var det en rask testtur på kvelden og liten matbit så var vi klare for avreise dagen etter. Tok det pent å rolig da vi viste dette hadde stått lenge selvom den var nå "kjørbar" tok en liten pitstop og sjekket vesker å generel tilstand før vi dro videre. Kom vell en drøy time til før det raslet no reimgreier... Bilen var sist på veien i 2010. Byttet plugger og olje på alt men glemte en ting å det fikk vi igjen for i Lesja området.. Men fikk banket på døra til en Bonde borte i veien og lurte på om han tilfeldigvis hadde ei reim liggende, vi gikk å sjeklet men den var noe kort! Men så sa han at han kjente en annen fyr som drev med noe Bmw og skulle ta en tlf. Jeg Kjørte så bilen opp på gården og vi hoppet inn i bilen hans Så han kjørte oss bort til en annen gård! Han hadde en s38 prosjekt motor ( og mye mer snadder ) stående så han donerte reim🤙🏻 Kom så tilbake å fikk låne verktøy! Sånn service får man bare på landet Heia Bonden sier jeg bare da ble dagen reddet og vi fikk kjørt helt hjem uten noe mere problemer. Niste på veien blei det også ( fant inne noe større lompe )
 6. Dukket opp noe komplikasjoner i dag på vei hjem fra Ålesund. Bilen vst sist på veien i 2010. Byttet plugger og olje på alt men glemte en ting å det fikk ci igjen for på vei hjem.. Men fikk banket på døra til en Bonde borte i veien som sa han kjente en annen fyr som drev med noe Bmw. Så han kjørte oss bort ditt. Han hadde en s38 prosjekt motor ( og mye mer snadder ) stående så han donerte reim🤙🏻 Kom så tilbake å fikk låne verktøy! Sånn service får man bare på landet Heia Bonden sier jeg bare
 7. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Da er bilen klar for turen hjem i morgen
 8. Må si en gammel A8 var litt mer comfor en gammal E61🙄 bryllup i sverige i helgen så lånte bil av kompis da E61 trenger noen nye foringer. For et drag å comfor dette hadde. Grei bruksbil.
 9. Snaut digg med lokale og ikke grusen som i Bergen kan ikke klage på selskapet å innsatsen våres i helgen ! Ser alt frem til neste tur. Da blir det turtallsperra på S38’n hjemover
 10. liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Så bunnen i ølen bilen er oppe å går den nå etter noen timer på gulvet. Byttet bremser å enkel service av oljer, filter og plugger. Satt inn interiør og tatt en liten rengjøring inni! Fått startet den også! Frisk S38 ( mht 8år gammel bensin ) planen var prøvetur i dag, fylle tanken og ta en liten luftetur men etter litt knot med lufting av bremser ble det mørkt så da innså vi at det var for seint siden det ikke er noe lys foran. Så da ble det utsatt til neste besøk:) flyr hjem igjen i morgen og kommer tilbake om drøye 2 uke! Da skal den bli med hjem.
 11. Vente øl på Gardermoen. Opp og se på ny kjøpet. Stått på lager i mange år så er spent på stand 🤔
 12. Bytta ut fra Mtech 2 til 1 .. forandring fryder