nomi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om nomi

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. Og da er deksel for slepekrok på plass og bryter for vinduer høyre side er byttet. 👍🏾
 2. Har sett noen M-tech felger (tror de heter det). Bare å rope ut hvis noen har. Det meste er av interesse, men vurderer mest 17". ET er originalt 42, men noe pluss/ minus er ok.
 3. Liten update på bilen: - tok av hardtop'en i går og satser på noen solfylte dager før den må på igjen. - bestilt bryter for vinduer på høyre side (knappen for vindu på passasjerside er knekt) - lokk til slepekrok på bakfanger bestilt da denne manglet Gleder meg til å få på plass dette!
 4. Takk for svar.
 5. Fant disse i dag: https://www.finn.no/104643828 I følge selger er felgene ET50, og 8,5x17. Med 215/55-17 dekk. Vil disse felgene og dekkene passe? Når jeg sjekket en dekkalkulator fikk jeg at avviket fra originalt blir mer enn 5%.
 6. Jeg er interessert i kun stativet, hvis du selger det "løst". Mulig det er deg jeg har hatt kontakt med via Finn, men prøver likevel.
 7. Jeg tenkte mest på 225/45-17. Trålet gjennom finn.no for vinterdekk inden dimensjonen og virker som prisene er så høye at jeg skal sjekke hva nye koster. Har i prinsippet ikke låst meg fast til disse felgene.
 8. Hvilken dekkdimensjon anbefales med disse?
 9. 17x8 står det på felgene. Dekk står ikke på felgene så det bestemmer jeg selv. https://www.finn.no/103663773
 10. Er det ikke sånn at ET er et mål for innpresset (bredden) på felgen? Eller mente du bredden på dekkene?
 11. Hei, Jeg har en e46 cab som det ibdag står e36 m3 speil på. Er ute etter å kjøpe e46 m3 speil, alternativt bytte med mine.
 12. Jeg ser at det skal være ET46 på denne bilen, men fant noen 17" som jeg kan bruke som vinterfelger som er ET34. Noen som har erfaring med å bruke ET34 på denne bilen? Den er senket, så det vil vel være at dekkene treffer innsiden av hjulbuene?
 13. Hei, hvordan lagrer dere hardtop'en når den ikke er i bruk? Jeg har sett folk bruke skiboksheis, sånn pose man kan ha den i og henge opp og jeg har sett stativ. Hva er fordeler/ ulemper med de ulike løsningene? Og hvor får man kjøpt sånt? Skiboksheis er vel det eneste som er enkelt å få tak i.
 14. Heisann folket! Da har jeg endelig fått kjøpt meg E46 cab. Har ikke fått tatt bilder enda, og legger ut bilder fra annonsen foreløpig. Bilen er en 2001 320 cab med mtech, sportsseter i skinn, hardtop, godkjent senket og M3-speil (tror disse er fra e36). Planer fremover: - lakkering (speilhus, skjermer og kanaler) - vinterdekk - seter foran (satt på vent, prøver med impregnering først) - tåkelys foran (satt på vent) - deksel slepekrok bak (ferdig) - originale eller m3 e46 sidespeil (synes m3 e36 ikke passer med bilen) Hvis du sitter med m3 eller originale speil til e46, seter, vinterfelger/-dekk eller tåkelys så er det bare å rope ut.
 15. Hei, jeg har kjøpt meg en e46 cab, og er nå på utkikk etter vintersko til denne. prisklasse: lav