morteym

Medlem
 • Innholdsteller

  2528
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om morteym

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Norge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. morteym

  Solgt!

  Var det 9,5" bak du hadde? Jeg har hatt 255 på 18x9,5" felger på e46 før, det var Toyo-dekk som kunne ha en del strekk, disse var ganske smale på toppen. Mener falken tåler en del strekk også, men det er uansett ikke optimalt med for mye strekk. Da dekkene mine ble slitt så fikk jeg fem punkteringer på en sesong, det kan ha vært andre faktorer inni bildet, som negativ camber bak og litt feil spissing/firehjulskontroll.. det skjedde som regel etter litt hard kjøring i svinger. Jeg ville gått opp på dekkbredde og ned på spacer (3-5mm?), ikke minst fordi det ser så mye bedre ut med gummi på felgen Må ha like mye dekkstrekk foran og bak også for at det skal være pent.
 2. morteym

  Hvit 320dA Coupe E92 ønskes kjøpt

  Ja, det er jo argumenter for og i mot. Men har du prøvd begge variantene? Jeg har faktisk bare sittet på i en 320d sedan selv, mener den var såpass rolig når en kjørte at jeg bryr meg ikke noe om det kakler litt diesel på tomgang uansett. Har uansett hatt bil med grom eksoslyd, blir ikke det samme med 320i likevel
 3. morteym

  Hvit 320dA Coupe E92 ønskes kjøpt

  Hvem er Finn da...? (Vil du ha bensin ja? 320i virker ikke å være særlig populær, som du kanskje vet så er den motoren R4 og ikke rekkesekser slik som de pleide, det er vel en helt grei motor hvor dieselvarianten har fått mye skryt.. Den har jo også mer hk og dreimoment, evt mer chip-villig, i tillegg til lavere forbruk... så jeg går definitivt for diesel, men det blir jo litt uvant).
 4. Ser etter en fin 2008-2009 BMW 320dA Coupe E92 med M-sport pakke. Send en pm.
 5. Hartge M3 CSL 2003 Ligger på finn.no
 6. morteym

  Hartge M3 CSL

  Pris satt ned siden sist. Pris kan diskuters.
 7. morteym

  Hartge M3 CSL

  Launch Controll har jeg aldri brydd meg om å teste. Det går fort nok opp i fart uten, så det er bare unødvendig i forhold til påkjenning og slitasje synes nå jeg. Det kunne sikkert vært moro å sett hvordan det funket, men det er også derfor jeg har latt være... Jeg mener du holder girspaken framover og trykker gasspedalen i bunn. Så finner den det optimale dreimomentet selv, og setter fart når du slipper girspaken.
 8. morteym

  Hartge M3 CSL

  Igjen til salgs, http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=28870017
 9. morteym

  Hartge M3 CSL - TIL SALGS!

  Legger ut bilen på finn igjen snart Har vært litt treg (nølende), men nå skal den bort!
 10. Det er relativt hvordan en m3 blir kjørt, spesielt iforhold til kmstand. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
 11. morteym

  Hartge M3 CSL - TIL SALGS!

  I år skal bilen selges altså! Imens, har jeg vært i mitt kreative hjørne i dag:
 12. Jeg prøvde for lenge siden å oppgradere programvaren i Navi-enheten, men feil versjon gjorde at den orginale programvaren ble resatt og vil ikke ta i mot ny installasjons-CD. Leste en del om det for en stund siden, kom fram til at enten så kan den fikses eller så må en kjøpe ny, altså ingen fasit på det. Noen her som har litt ekspertise på området? Tror det var MKIII jeg har.
 13. Trenger kun navigasjonsenheten (DVD) til E46. Send pm.