Hawkon88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3644
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  6

Hawkon88 last won the day on January 2

Hawkon88 hadde mest likt innhold!

Om Hawkon88

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Vestmarka, Hedmark
 • Kjøretøy
  E53, E30 ixt
 1. E9x syns jeg fort blir anonym uten m3stylingen. Det er ikke akkurat store forskjellen i hverken lyd eller utseende mellom 318 og 335. E46m3 vil nok føles mer rendyrket, spesielt med eisenmann eller noe sånt. e90m3 er nok også mye bil for pengene. Kul lyd med v8 hvertfall!
 2. Spørs jo hvilken retning du vil gå, men en e46m3 med ess kjører klart fra en e92 335i. Det spørs jo selvsagt hva du gjør med 335en også.. e60 m5 begynner også å bli rimelig etterhvert. Skulle vel være mulig å finne en i ditt budsjett?
 3. Jeg finner ikke noen ting om dette på nettet, men utelukker ikke at bosch oversetter feilkoden til noe "uforståelig". Kan det være sensor 2 på grenrør 2 de mener? Altså den ene Lambdasonden etter katalysator? Jeg vet ikke om så mange sonder med oppvarming det skal finnes.
 4. Det er vel ingenting som tilsier at en m3 (tenker da på e46) skal fungere noe dårligere enn en 335i. 550hk med et ESS kit er jo også innafor med det budsjettet. Alternativt er jo e39 m5 et godt valg da. Henter ut 550hk++ med ESS av de også.
 5. Prøvd med startgass? Hvis ikke bilen starter på startgass, er problemet gnist. Holder du tennpluggen mot jord og prøver å starte, skal du få gnist.
 6. Jeg hadde nettopp en diagnose på e53en med et bosch system og fikk opp følgende feil. BF Sondeoppvarmingskapas. (kons2, sens2) Komponent defekt Noen som vet hva dette betyr? Jeg har også feil på kamakselsensor eksosside. Diagnosen ble tatt pga den begynte å gå dårligere og et check engine lys. Etter at feilkoder ble slettet, går bilen normalt igjen.
 7. Soleniod til sentrallås venstre bak, microbryter for sentrallås, deksel for sikringsboks, 2stk kontakter inkl ledning nok til å skøyte for grøftelys fremme vindussveiv med deksel over skruen
 8. Blir bra dette. Skal du gjøre noe med maskinisten også?
 9. Det viktigste er at den står parallellt med girkasse og mellomaksling, ellers vil du slite unødvendig på hardykoblingen. Ellers spørs det hvor mye det er snakk om. For mye vinkel ene eller andre veien kan potensielt føre til oilstarvation.
 10. Det var ikke jeg klar over. Da har jeg lært noe nytt i dag og👍
 11. Jaja.. ingen grunn til å hisse seg sånn opp eller begynne med drittslenging. Hvis trådstarter ikke er komfortabel med å fikse pipingen selv, så må han dessverre ta kampen med bavaria. Å fikse problemet selv ville bare vært mye mer lettvindt, men der er vi altså uenige.
 12. Nei, men de som ikke kan, har heller ikke gjort et helhjertet forsøk. Å bytte bremser er noe av det mest elementære man kan gjøre på en bil. Når bilen er relativt ny, og skruene ikke er rustet, er det noe de fleste burde få til. Er man usikker på fremgangsmåte, finnes det flust i videoer på youtube. Noekult er trossalt temmelig bilinteressert, så noe mer teknisk innsikt enn en bestemor regner jeg med at han (og du) har.
 13. Det er snakk om påkost. Men påkost av hva? Hadde det vært snakk om lakkering, mtech, skinnseter, felger osv hadde jeg forstått det.. men ikke i slitedeler. Man får trossalt en temmelig bra e39 for 48000.
 14. Jeg ser heller ingen grunn til å låne til noe annet enn objekter banken tar sikkerhet i med normale betingelser. Jeg mener at man lever over evne hvis man stadig må ta kredittlån, da det er en stygg uvane, men man trenger ikke å ha dårlig råd fordi man må låne for en sykkel. Har man betjeningsevne (og vilje) er det en privatsak, men man bør være ansvarlig nok til å kunne spare, inkludert til en sykkel som koster 50 000, uansett om man er 50 eller 25 og har jobb. Jeg tror egentlig at vi er enig, men har litt forskjellig syn på økonomi og prioriteringer..
 15. Da er hvertfall problemet løst. Det tar nok mer tid- og koster mer penger (tapt arbeidsinntekt) å diskutere seg frem til at bavaria skal gjøre jobben. Bremser er uansett slitedeler og hva som kan gå gale og påvirke garantien forstår ikke jeg.. Som prinsipp, skal selvfølgelig bavaria ordne opp, men nå snakker jeg om å være løsningsorientert.