Beemerten

Medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Beemerten

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  Bmw 325i Touring 2002
 1. Noen som vet om 9 tomms felger med Et 30 passer foran på en 88 E30? Om ikke må eg ha spacere eller noe? Tips til dekkdimensjon? Bilen er senket 60/40
 2. Har en 95 740ia som får feilmelding på batteriene i nøkkelen når eg åpner døra,ved oppstart og kjøring er det ingenting,men så fort døra åpnes kommer meldingen. Batteriene i nøkkelen er nye. Noen som har forslag til hva dette er?
 3. Er denne fortsatt til salgs? Du har ikke flere bilder av bilen inni? Er det tre punkts belter i midten bak også?
 4. Beemerten

  Fjærbein på 330i vs 325i

  Lite med svar her,men har fått tak i like i nærheten så eg får hente dem og så ser vi hvordan det går.
 5. Beemerten

  Fjærbein på 330i vs 325i

  Noen som vet om fjærbein med bremser er helt likt på en 2002 330i og en 2002 325i?
 6. Har en 2002 325i touring som eg skal skifte hele mekanismen til vindusviskeren på bakluka. Eg har demontert alle muttere som holder den fast til luka,men den sitter fast. Dette er jo tross alt festet i glass så eg er litt usikker på hvor brutal en må være. Tappet forsiktig med en hammer på tappen som viskerarmen er festet i,men virker som den sitter godt. Er det noe triks for og få løst den på en noenlunde trygg måte?
 7. Takker til dere som har svart meg her Føler også selv at eg har gjort et ok kjøp.
 8. Her kommer noen få bilder av bilen så kanskje dere kan komme med meningen deres om eg har fått bilen til en ok pris,jeg mener selv eg har gjort en grei deal. Det eneste som trekker litt ned er et par små rustflekker rundt vinduet på bakruta og et par små striper som nok skal fikses med litt rubbing og polering.
 9. Beemerten

  Forsikringstråden

  Bmw 325ia touring 2002: 75% bonus,fullkasko,8000km i årlig kjørelengde. Pris 6500,- Gjensidige forsikring
 10. Hvilken modell har du og hvor langt er den kjørt? Er det lov og spørre om hvor mye du måtte gi?
 11. Skal få tatt noen bilder og legge ut litt seinere i dag.
 12. Har i dag endelig hentet nye bilen fra selger. Det er en 2002 325IA touring. Før eg kjøpte den prøvde eg å se litt på finn og lignende for og sammenligne priser,men pr.nå finner eg ikke noen 325 bortset fra et par ix`er. Eg ga 50 000,- for den. Den er kjørt 240 000,men har full servicehistorikk og er godt utstyrt. Den er kjøpt ny på Autozentrum og har hatt to eiere før meg. Noen synspunkter på prisen eg ga? Finnes det en plass eg kan finne ut hvor mange slike biler som eg har det er i landet? Ser ut som det er en litt sjelden kombinasjon....
 13. Beemerten

  Skifte reg.reim og kamaksel (priser)

  Eg hadde kontakt med verkstedet på fredag og de skulle regne det ut til idag. Poenget var og få vite hvor mye reperasjonen kostet for andre,eg vet jo at prisene er litt ulike rundt omkring. Prisen eg fikk for reg.reim,kamakselsett og arbeid var 10 900 kroner.
 14. Må nå skifte reim og kamaksel på min 91 318i med m40 motor. Hvor mye må eg regne med dette kommer til og koste med både deler og arbeid? Leste en plass her om en pris for ca 8500 for skifte av kamaksel,men med reim og vannpumpe vil det jo bli noe mer. Noen som har erfaringer med priser?
 15. Beemerten

  Skifte fjærer på E36

  Skal skifte fjærer på min 318i 91mod i helga,og lurer i den forbindelse på om det er noe spesielle hinder her som gjør dette til noe omfattende greier. Trenger vel ikke noe annet spesialverktøy enn fjærklemmer? Skal skifte foran og bak.