Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5017
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  31

Frode D last won the day on November 16 2016

Frode D hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Frode D

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & E46 M3
 1. Du legger ut Audi-felger på et BMW-forum? Er vel litt feil plass å annonsere, samt lite respons..
 2. Denne som ligger til salgs på finn? Flott bil
 3. Dette lover veldig bra. Digg med en moderne spiller som sklir rett inn i interiøret. Har fått Eonon til begge bilene mine, må bare komme eg hjem fra jobb.
 4. Det rattet satt som et skudd
 5. Så mindre plass til hjul og høyt innpress. Det er ikke positivt.
 6. Det var det jeg lurte på siden det står at den er breiere.
 7. Lysten på F36 gikk ikke akkuratt ned Spent på hjuldimensjoner: "The BMW 4 Series has a lower centre of gravity than the BMW 3 Series (Coupe: -40 mm,Gran Coupe: -30 mm, Convertible: -20 mm), a wider track at the front(+14 mm) and rear (+22 mm), plus specially configured kinematics, giving it all the ingredients needed for even more agile handling."
 8. Takk for det. Blir litt mer utfyllende info her enn på instagram.
 9. Den er god. Fant denne tråden etter litt mer googling og @K-E har etter hva jeg leser prøvd denne med godt resultat. Så da tror jeg at jeg prøver før jeg monterer vindusantenne. Kan legge inn litt erfaringer når jeg har fått prøvd det ut.
 10. Er det noen som har erfaring med fm/dab+ splitter for å unngå vindumontert antenne? Har kjøpt Eonon 6150 til min E46 og vil ha både fm og dab-signal. Har kjøpt med Dab+ modul tilpasset spilleren, så den delen skal være grei. Er dette et fullgodt alternativ for å få godt signal på dab+? Muligens feil tråd å spørre i, hvis denne bare tar for seg originale "løsninger"(?).
 11. Har du link eller navn på denne? Skal til å montere DAB, og vil på alle måter unngå vindusmontert antenne.
 12. Såg skummelt ut med mesteparten av vekten bak på hengeren.
 13. Ja, muligens. Får variere litt Jepp, stemmer. 17 eller 18"? Tror det ligger begge deler tilsalgs på stanceworks nå.. Takker Ja, uten noe spor for å legge kanten i så er det ikke forsvarlig. Men i mitt tilfelle må jeg dreie ned foran på senteret for å lage spor til kanten. Hvis du ser på den E39'en over så er det gjort på de, har snakket med eieren. Kanten på disse er rimelig tykk, så bør være uproblematisk å dreie ned til bunnen av hullet til skruehodet.
 14. Krom med sort innmat ser best ut på sort bil