Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5334
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  62

Frode D last won the day on December 15

Frode D hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Frode D

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & F80 M3
 1. Cromodora er noe av det fineste man får i 17" @Slavearbeider'n Du må lære deg å unngå å sitere så mange bilder, spesielt når du bare skriver én linje med tekst. Over her ble 36(!) bilder postet to ganger pga det.
 2. Har laget et sammendrag av min favorittdel når det kommer til luftmontering. Målet var å lage et oppsett som er funksjonelt, diskré og ser fint ut. Valget falt derfor på at alle deler er svarte. En annen ting var at ingen hull skulle borres i karosseriet. Slangene ble trukket bak bagasjeromsbekledningen og ut ventilasjonslukene på hver siden bak bakfanger. Tok ingen bilder av montering av belger og dempere da dette er bolt-on og ikke så spennende. Utgangspunktet: Gulvplate, forhøyning til 3P-manifold og klosser som skal holde gulvplate på plass. Brukte treplugger (som man finner på de fleste møbler) mot golvet og en skrue på toppen når den er kilt fast mot karosseriet: Trekt med filt og montert bolter. Prøvemontering med platen låst fast på hver side: Kuttet bort bunnen av den originale bekledningen. Perfekt passform: Montering av alle delene: Perfekt passform. Ledninger til kompressor ble trekt i sort kabelstrømpe slik som resten: Jeg laget til noen 90 graders vinkler for å montere tanken så høyt under hattehyllen som mulig, og for å kunne bruke eksisterende bolter i hattehylle. Tok ingen bilder av de... Vannutskiller er montert over batteri med slange ut og under bil. Skal også ha to til mellom kompressorer og opp til tank. Tok frem speilrefleksen for å ta bilder av resultatet. Meget fornøyd!
 3. Takk for det. Det blir nok ikke før ut i januar.. Mye utgifter i juletider, og har ikke dårlig tid.
 4. ehaugsnes' e46 330cd

  Du har større sjans for å få alt skiltet riktig plassert hvis du først limer magneter på skiltet og deretter taper skiltet der du vil ha det. Da kan du slippe magneter ned på baksiden av fanger. Magnetene vil legge seg nøyaktig der de skal være, og det er bare å lime de fast. Ville også brukt mer enn 2 magneter... Hadde 20 små på skilt og 20 på baksiden på E92.
 5. Takker. Tusen takk! Enig der altså, de sitter som et skudd! Tucking likte ikke jeg for noen år siden heller, bare så det er sagt. Hadde lyst å prøve noe nytt (for meg) denne gangen. Takk, man lever bare en gang.
 6. 3mm klaring her - prefekt!
 7. Joachim F30

  De lå jo ute lenger. Var plutselig mange som skulle ha de etter at de ble solgt.
 8. Igår fikk jeg sentrene tilbake fra Østfold Felgteknikk. Jeg har også kjøpt sorte bolter og nye muttre, samt nye ventiler og TPMS-sensorer. Er meget fornøyd med resultatet.
 9. Joachim F30

  Flott bil! Syns de felgene kler bilen godt.
 10. Sitter fint i kjørehøyde også Aaah. Du får hilse på hvis du ser meg en gang du er her.
 11. Takk! Haha, nei han var ikke hjemme. Kjenner du han eller har du bare lagt merke til bilen før?
 12. Takk for det Hehe, nei. I den høyden så er den nok ikke kjørbar.. Leppa tåler litt da den er polyurethane. Du får gi en lyd hvis du er i nærheten Forstår godt at folk ikke liker at de sitter så langt oppe. Men det er jo bare dette når jeg tømmer belgene for luft. Alternativet; å legge felgene kant i kant betyr at det må mye strekk til, og det er ikke noe jeg ønsker på denne bilen. Haha, ja det er et herk. Jeg liker å vaske bil. Men akkuratt felger syns jeg er en fordel at er enkle å vaske, spesielt på vestlandet. Vanskelig å finne gamle, gode felger i 19 og 20". Så det er vel derfor de er dyre. Glad jeg kom over Futuraene. Ja, Stian sa det at klarlakken hadde begynt å slippe noen steder...
 13. Vinterstemning på vestlandet.