Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5088
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  34

Frode D last won the day on April 23

Frode D hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Frode D

 • Vurdering
  Low but not slow
 • Bursdag July 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & E46 M3
 1. Har ikke merka noe sånt her, det er hardt og brutalt ved gieskifte
 2. Skjønner. Blir ikke lagt ut før om en stund pga Østerrike-turen. Men jeg selger ikke med RS2 osv hvis planen er å ta det av og selge løst... Usikker på om clutchen er byttet, men den glipper hvertfall ikke og virker tight og fin
 3. Tenkte 300 med CSL og Bilstein.
 4. Gjorde visst det.. litt usikker enda, men noe litt nyere hvertfall. Takk for det. Felgene vokser på meg hver dag. Så skal få dekk på de og se hva jeg tenker Man må ofre noe for å komme videre, sånn er det av og til Ingen av de to. Får se hva jeg ender opp med. - Kjøpte litt service-deler for en stund siden. Har byttet plugger og veivhusventilasjonen idag. Sistnevnte var nok på tide da den var datert til 2002. Det var ikke mye dritt inni den, men godt å få byttet uansett. Pluggene såg heller ikke så gamle ut, men greit å bytte de med jevne mellomrom uansett. Olje, nivåføler, bunnpannepakning og en slange til kjølesystemet skal taes senere. Nå holder jeg på å fjerne limrestene og farge opp igjen dørtrekket foran.
 5. Hvilket luftfilterkit gikk du for? Ser man får sett fra 5000 til 30.000kr Kjøpt dobbelt opp eller ser jeg feil?
 6. Har helt glemt å oppdatere her. Bilen ble levert bort for å få laget litt mer plass innvendig i hjulhusene bak. Planen var å prøve å få gjort dette uten å lakkere opp igjen, men det lot seg ikke gjøre. Pga en svær steinsprut og litt andre merker valgte jeg å lakkere opp igjen begge sidene på bilen (forskjerm, dør, bakskjerm, ramme rundt vindu og sideskjørt). Grill på panser og nederste del av diffuser er også lakkert blank sort nå. Har fått spons av Auto Finesse så gleder meg til å teste ut mer av produktene deres, hadde mye fra før av også. Etter lakkeringen gikk jeg over resten av bilen med en 3-stegs polering fra Auto Finesse som heter Revitalize. Dette var utrolig greit å jobbe med og resultatet ble meget bra. Det som var nylakkert gikk jeg over med fineste polering etter noen uker. Etterpå ble det lagt på Power Seal som blir brukt som en base, og så har jeg en voks som heter Illusion som skal brukes til utstilling osv. Den har mye glans, men kort holdbarhet. Litt bilder etter polering. mangler en skikkelig photoshoot enda... De børsta kantene kom nå i uka også, så fikk montert ACS sammen igjen. Planen var å lakke senter i matt sølv, og jeg tenkte at "Frozen silver" må jo være greit. Det jeg ikke visste var at den fargen har litt grønt/blått i seg så nå ser det ut som sølv i enkelte lys og babyblå i annet lys... Sånn ellers så ser det ut som at bilen blir lagt ut for salg i Juni, etter turen til Østerrike. 320k slik den står nå, med enten RS2 eller ACS. (CSL-felger og Bilstein coilovers følger selvsagt med). Kan også gå billigere med sistnevnte oppsett for de som ikke liker så lave biler.
 7. Prøver en siste gang, før jeg farger opp igjen de jeg har...
 8. Grei løsning på å tørke bilen med slange. På min Stihl-htspyler kan jeg bare ta av ytterste delen og få en jevn stråle fra pistolen. Med strømmen av selvfølgelig. Mulig det funker på kerscher også.
 9. Jeg syns mineralgrå er en nydelig farge på F80. Go for it
 10. Innpress er regnet fra midten av felgen, så hvis du bygger ut med en tomme, så flytter du midten av felgen en halv tomme. Derfor endres innpresset. Det ser forøvrig rått ut, gleder meg til å se den live.
 11. Lekkert! LCI-baklykter på lista også? Syns det gjør mye med hekken.
 12. Var det jeg tenkte meg. Hørtes ut til å bli i meste laget 😂 Edit: Hvor måler du når du måler bredden? Kantene skal måles fra innsiden av den ytterst profilen, altså den kanten dekket ligger imot.
 13. Er spent på å se fargekombinasjonen på bilen! Fikk du bestilt nytt skilt av SVV, i lite format?? Det lille skiltet ser bedre ut i størrelse, men for min del er det noe som skurrer nor det er feil "font" på teksten.
 14. Syns jeg så en noe om at camber-stag ønskes kjøpt? Det ble litt for bredt ja?