Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5435
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  72

Frode D last won the day on March 9

Frode D hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Frode D

 • Vurdering
  Low but not slow
 • Bursdag July 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  '18 F80 M3 & '11 E91 318d
 1. E91 LCI Le Mans blå

  Haha, ja det hadde gjort seg.
 2. Syns listene gir fin kontrast
 3. Prosjekt F82 M4

  Bra valg av endestusser. De gjør utrolig mye!
 4. Han jeg pleier å ta hjulstilling hos sa at jeg kunne justere spissingen ved å sikte bakfelgen mot framfelgen. Altså at når man ser både ytterkant på felgen bak så treffer den ytterkant av felgen foran (i den høyden man har i normal kjørehøyde). Det samme gjelder foran, men det pleier jeg ikke å gjøre. Camber bak måler jeg enten ved å kalkulere med vater eller så enkelt som å måle fra skjermkant til felgkant. Camber foran med justerbare tårnlagre måler jeg fra stempel i demper mot kanten innvendig i tårnet. Har god erfaring med dette sånn at det spiser minst mulig dekk frem til hjulstilling. Det fungerer bra på camber.
 5. Vanskelig å trå feil med classy hjul. - Var på verksted og tok hjulstilling igår, bak rørte de ingenting siden det var veldig bra fra før av. Litt gøy å få til hjulstillingen bak på øyemål, selv om jeg har gjort det noen ganger nå. Endte opp med 2 grader camber foran og 2,75 bak - i kjørehøyde. NÅ gleder jeg meg til våren.
 6. E91 LCI Le Mans blå

  Hehe, nei VMAXX blir det nok ikke uansett. Får se etter påske hva jeg bestiller.
 7. Takker. Det må nok litt mindre gummi til for å få de på bilen...
 8. Takk for det! Jeg har kun bygget ferdig to hjul foran for å sjekke hva jeg har plass til. Ja, Michelin er brede i forhold til dimensjon. Takker. Litt for meaty men
 9. Fikk montert dekk på idag de to hjulene som er ferdig. Michelin PSS 255/35 (original dim foran). Felgene er 9" et12 og må ha 10mm spacer for å gå over bremsene. Bak er det en 15mm spacer for å bli det samme dim som 0.5" større kant. Dekkene stakk litt for langt ut for å prøve å legge den nedpå, så enten må jeg kjøpe et annet dekkmerke som er smalere eller så må jeg gå vesentlig ned i bredde foran på disse... Liker utseende da.
 10. Hehe, den er ikke såå lav selv om den sitter fint i hjulbuene. Takk! Takk for det! Forstår godt at mange ikke liker tucking. Det gjorde ikke jeg heller for noen år siden, men ting forandrer seg. og jeg har allerede hatt skjermkant på felgkant på E92. Dessuten blir F80 veldig høy med luft og skjerm til felg-fitment, så da kunne jeg like godt kjøpt coilovers. Det er jeg helt enig i, nå var det en tidligere eier som fikk disse lakkert og brukte de på en F36. Jeg ble veldig positivt overrasket over fargen på de når jeg så de første gang. Takker! Fine de også, men et mareritt å vaske. Tusen takk - Ellers så har jeg begynt litt på Hartge'ne. Radinox er magisk.
 11. Takk for det! Bare gøy å gjøre noe som ikke alle andre gjør. Det er BMS ja, syns de er veldig fine. Takk for det! Tucker godt ja Takker! Sånn?
 12. E91 LCI Le Mans blå

  Kunne ikke bruke VMAXX, de hadde ikke høye nok akselvekter bak..
 13. bmw 530e

  Kanskje litt sent ute, men jeg tror det blir en lekekr kombo.