Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5056
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  32

Frode D last won the day on January 28

Frode D hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Frode D

 • Vurdering
  Low but not slow
 • Bursdag July 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & E46 M3
 1. Gøy med nyere M-bil innpå her. gratulerer med grom bil. Er det kampanje på M-bil også nå, eller gjelder det bare vanlige Bmw?
 2. Der kom det tråd ja. Ufattelig fin bil og farge. Legg gjerne ut litt interiørbilder når du får den hjem.
 3. En kompis av meg brukte vinyl-lakk fra GS på sitt teppe. Han ble hvertfall fornøyd med resultatet. Ellers må jeg si at jeg er imponert over arbeidet og finishen du får til.
 4. Stemmer for sølv eller sorte bremser.
 5. Så bra! Jeg glemte å si hvordan jeg fikset det. Men på E46 er det en skrue man strammer håndtaket med, som vist på bildet. Men kan være det er helt annerledes på E38 siden de har andre håndtak.
 6. Det er helt sant Jeg har holdt mine rimelig greit, men det tar mye tid. Okei. Trodde det holdt ganske bra når man forniklet de. Jeg har Titan-bolter på de gjeldende felgene og 20 bolter montert fra baksiden, så er bare de 20 og muttere som skal taes. De er jo ikke synlig, men greit å få de litt beskyttet.
 7. Får du ikke av dørtrekket uten å åpne døren? Jeg hadde samme problemet på E46'en for litt siden. Da var det for mye slakk i dørlåsen, så måtte få av dørtrekket og presse opp et stag på dørlåsen for å få den til å åpne. Det jeg gjorde var å løsne alle skruene på dørtrekket som vanlig, deretter løsne dørtrekket helt bakerst og jobbet meg fremover. Da var det bare der dashbordet går inntil som ikke var løst, så da måtte jeg løfte opp i bakkant for å ødelegge klipsene som var bak der. Jeg var forberedt på at dørtrekket ble ødelagt, men det gikk helt fint bortsett fra at klipsene knakk og måtte byttes. Det kan jo være dette fungerer for deg også.
 8. Takk! Planen er å lakkere diffuseren og gitteret/spylerdysene på panser ( kanskje gitteret i frontfanger) sort blank for å få en skikkelig helhet. Børsta kant er ikke vanlig i Norge nei, og så er det litt kjedelig å ha samme finish på alle felgene. Blir jo polert på både RS2 og Hartge. Hartge blir helt klassisk sølv og polert kant, som jeg syns er finest på de. En positiv ting med børsta kant er at det er behandlet, så det er mye lettere å holde enn polert kant. Likte veldig godt finishen som Thomas hadde på Subaruen sin. Det kan godt være. Er allerede noen som har børsta senter, men få med børstet kant.
 9. Takk for det. Senket X6 ser jo bøst ut - Kantene nærmer seg endelig å bli ferdig, han holder på med å børste kantene nå før de sendes. Så da fant jeg like godt ut at jeg skulle freshe opp tønnene litt, de ble "satin black" denne gangen. Bolter og muttere skal til Vestby galvaniske for å få litt ny beskyttelse i neste uke. Skal bli godt å få ferdig Type 2'ene. Har også splittet Hartge'ne, og lakkert to av tønnene. Må ha 2 nye tønner og 4 nye kanter her. Fikk ånden over meg, så da ble bremsekanalene "Satin Black" også. Nå er det bare Diffuseren igjen som er synlig carbon. Så var det tid for hjulstilling. Endte på 3,75 grader (3 grader og 45 minutter), litt mer enn det jeg ville ha men sånn må det bare bli. Dårlig mobilbilde Vask for å få bort saltet etter verkstedbesøk. Nå er bilen levert inn for å få ordnet hjulhusene bak. Måten dette var gjort på gjorde at dekket subbet oppi innerskjermen ved hard kjøring med de hjulene som fulgte med bilen...
 10. Denne er skkikelig fin. Følger med både her og på insta.
 11. Jeg brukte denne guiden her når jeg monterte mine SuperSprint DP. Det var plug and play og tok meg ca 4 timer - men da på bukker i garasjen, så litt mer kronglete enn om man har tilgang til skikkelig bukk.
 12. Strammer du den skruen mye eller? Har Supersport selv, og har aldri hatt problemer med verken skruer eller at noe knekker. Det skal ikke mye til før det låser fast justeringen, så man trenger ikke stramme som en gal.
 13. Gå for MTEC, jeg droppet de sist gang fordi de jeg fant kostet ca 3500kr. Men nå som de er nede i 2099kr så er det verdt pengene - iom at du vet at du får gode pærer. Forhåpentligvis er disse gode nok til at du unngår støy på DAB-signalet om du bryr deg om det.
 14. Det kan jo være pærene, er fort gjort å dra ut kontakten for å sjekke det. Evt. så kan du prøve å kjøre litt rundt med bryteren på 0 (om det slår av alle lysene på bilen din).
 15. Enig der, men er kjekt å variere litt. Er også enig med at felgene passer bedre på denne. Blir nok lite kjøring med salt på veiene, samt at jeg må få fikset bakskjermene først, men kan nok ta en shoot senere. Takk for det! Er ikke så glad i det oransje skjæret, da vil jeg heller ha helt oransje blink. Blir enten eller for min del.