Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5133
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  35

Frode D last won the day on May 3

Frode D hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Frode D

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & E46 M3
 1. Lenge siden jeg har blitt så skuffet..... Den fronten var direkte stygg, og designet ser veldig klumpete ut. Buen på panseret ser ut som at bilen har vært i en kollisjon. Audi R8 feks har et mye mer gjennomført design.
 2. Du må først og fremst ha TUV på settet til bilen. Utenom det er det veldig mange andre regler som feks at man skal kunne kjøre bilen om en belg punkterer (litt ironisk når originalbiler med luft ikke kan dette), skal gå automatisk til kjørehøyde ved start, ikke kunne justere høyde fra kupé/i fart. Problemet er at de fleste ikke leverer med TUV, utenom TA Technix og det har jeg dårlig erfaring med. Altså, for å få bilen lav og legge felgen kant i kant med skjermen så må man ha rimelig små hjul. Dette kler ikke store biler som feks F10 - se for deg F10 med 19" lavprofil med felg kant i kant. Større hjul og bilen blir ikke lav nok når man skal ha det kant i kant - lite vits å kjøpe luft.
 3. Det virker som de fleste av dere her ikke innser at man kan justere høyden med luft, og bytte til andre felger om man vil ha annet fitment... Man må ikke legge den i bakken heller. Klistremerker og lyktesenk kan jo fjernes på få minutter, men burde kanskje vært fjernet for annonsebilder. Hadde jeg vært interessert i F10 hadde denne vært meget aktuell.
 4. Godt å se at lakken blir utbedret. Trodde du skulle i gang med det et par innlegg over her. Blir nok en meget potent bil når du er ferdig her!
 5. Fantastisk at de har montert masse klistremerker uten å spørre deg. Tror neppe jeg hadde kjørt derifra før de var fjernet...
 6. Hahaha! Skikkelig senk blir det, må bare finne ut hva jeg skal gå for til vinteren. Senkefjærer blir kjøpt inn snart, sånn at jeg slipper å kjøre rundt på stylter i sommer. Syns den er kul, men aldri en farge jeg hadde valgt selv.
 7. Det er uten tvil en kul look Ja, fargen er en smule spesiell på den bilen.
 8. Nå vet jeg ikke om du er ferdig med felgene eller ikke. Men du kan levere inn bolter og muttere til feks Vestby Galvaniske så renser de de og fornikler de på nytt. Jeg gjorde det da jeg heller ville beholde originale bolter enn ettermarked. Hadde kun kjøpt nye om jeg ville hatt annen farge på de.
 9. Nei, har aldri hatt det selv, men jeg har sett biler som har det og det er lett å se forskjell. Radinox blir vurdert, men om jeg bare trenger 2 nye kanter så blir det nok ikke Radinox. Må mest sannsynlig ha 2 nye tønner for å få litt bredde bak. De blir nok litt store på E92 M3, så det forstår jeg. Får se hva jeg ender opp med av finish.
 10. Likte løsningen din. Spesielt når den er bedre enn den man kan kjøpe.
 11. Det er en utrolig fin utførelse. Jeg er litt usikker på polert kant for min del, da det krever mye tid for å holde fint. Og jeg har hatt det mange ganger før. Tusen takk! det høres ut som en god plan, hehe. Haha Planen var å ta de dyre kjøpene som felger og understell til vinteren, men når man finner så fine sjeldne og kledelige hjul som Futuraene så er det vanskelig å holde igjen... Jeg personlig digger helbørsta med sorte detaljer, men har et annet alternativ også som jeg tror kan bli bra.
 12. De er helt børstet ja. Jeg syns det ser skikkelig kult ut, men det er veldig mye arbeid å få til så er ikke sikkert jeg går for det..
 13. Har ventet så lenge nå at jeg klarte ikke holde meg lenger. Har troen på at de vil sitte som et skudd. Usikker på finish enda..
 14. Det blir nok ikke vask en gang. Kan godt være de er flinke, men vil ta alt selv bare for å være sikker. Takk for det.