Frode D

Medlem
 • Innholdsteller

  5581
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  80

Frode D vant dagen sist September 12

Frode D hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om Frode D

 • Rang
  Low but not slow
 • Bursdag Juli 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  '18 F80 M3 & '15 F31 316i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Frode D

  Gabz' E92 330XD

  Jeg tror nok mange henger seg opp i tåkelysene fordi M3-fronten ikke har grøftelys originalt, og da ser det "ettermontert" ut. Det er hvertfall en fryd å se de originale rondellene komme frem. Sikkert kjipt å la E28'en gå men det er vel kanskje litt godt også, hvis det ble mye utgifter på den.
 2. Ja, det ble en helt annen hekk Nå mangler bare LCI-baklykter og en liten flipp på spoileren. Takk, setter pris på det.
 3. Fint med litt vedlikeholdt. Bra hun er observant og hører slike lyder Har du bilde av felgene du vurderer?
 4. Frode D

  Z4 Coupe E86

  Det er sånne små detaljer som utgjør helheten. Fortsett sånn 😊 Bremsene ville jeg lakkert sølv.
 5. Hehe, det koster ikke så mye då, heldigvis Takk! Jepp, de blir lakkert når jeg lakkerer diffuseren matt eller halvblank sort. plasten virket veldig fersk så tenkte å vente litt. Ja, den var billig. Men den er myk og fin, så er relativt greit å få den på plass. Jeg begynte på venstre side og det eneste vanskelige stedet var å få den over profilen der refleksen starter på høyre side. Men det var ikke et problem. Sitter veldig fint når den kom på plass. Ikke noe behov å fjerne fangeren, siden du kommer greit til på baksiden hvis du trenger å holde imot. Men ta av refleksene, det gjør det mye lettere når du skal montere den nye. Refleksene trykker du ut på midten fra baksiden og vipper ut en av sidene etterpå.
 6. Den er kjøpt her. Den smatt greit på plass når jeg monterte den så syns passformen er bra. Denne var lettere å få på enn den som samboeren min har. Ja, det gjorde seg. men må innrømme at det satt litt langt inne å kjøpe enderør på Biltema. uanset, bedre å betale 800kr enn 2500kr hvis det ikke skulle passe. Takk, hehe ja det er tragisk.. Ja, det gjør utrolig mye. Det syns jeg er rart også, det burde være god butikk å selge de. Jeg har søkt opp og ned i mente uten å finne...
 7. Enderøret på disse bilene er jo en vits, så har lenge sett etter en løsning for å få det finere uten å svi av altfor mye gryn. Til diesel-modellene får man enderør som kan monteres. Forksjellen er at diesel har 60mm rør og bensin har 52mm rør ut fra potten, samt at bensin har bredere potte. Den billigste sportseksosen jeg fant var til 5000kr + frakt og moms, så det la jeg fort fra meg. Derfor kjøpte jeg enderør til diesel på Biltema 🙈rett og slett fordi jeg ikke gidder å svi av 2-3000kr hvis det ikke skulle passe. Diffuser fikk jeg for en uke siden, så den ble først montert, deretter ble enderøret kappet bort. Skulle egentlig bruke en overgang fra 52 til 60mm, men dette gikk ikke, så da kappet jeg ut 51 og 54mm, samt kappet på langs og tredde de utenpå det som stakk ut. Enderøret var fortsatt 2cm for langt til venstre, så røret ble kappet 2,5cm og laget nye spor i slik at det kan komprimeres av klemmen. Glemte å ta bilde av det, men det er en enkel sak å ordne. Så var det bare å skru til, det man orker. Nå sitter den bom fast Skal ta noen bedre bilder når bilen er ren og det er litt bedre vær. Men her er noen kjappe i garasjen. Utseendemessig ble det veldig bra, får bare håpe de ikke ruster i stykker i vinter. (I så fall blir det samme metode med M-performance utgaven).
 8. Takk for det folkens veldig fornøyd med bildene, får virkelig frem fargen på lakken! Haha, det lover bra Hehe, ja det gjør kanskje det. Det er ikke fullt så orange i virkeligheten.
 9. Frode D

  Gabz' E92 330XD

  Balsam for sjelen (og bilen) når man ser sånne oppdateringer. Heldig at det bare var folie på rondellene.
 10. Det er kanskje trangere på andre biler, men god plass er det hvertfall ikke. Ikke for å få ut de originale hvertfall. Men det er mulig jeg blander litt med vannpumpen, for det var litt mer styr (noe du burde vurdere å bytte etterhvert også ) Gleder meg til litt videosnutter. Edit: Har du vurdert ny innmat i diffen? Det savnet jeg etter at motoren ble optimalisert. Ble mye etthjulsspinn. @magneten Det er bare å grue seg! N54 med litt snacks går vesentlig bedre enn S54
 11. Var på en shoot i helgen med Wallem Foto og kompisen hans aleksartphotography. Gøy å få litt bilder i fart
 12. Mye spennende der Bilen din ser mege blank ut nå! Litt kjedelig at bilene hadde inngjerding så nærme kanskje?
 13. Frode D

  Gabz' E92 330XD

  Skal man fargematche rondellene også da?