Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5273
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  53

Frode D last won the day on October 8

Frode D hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om Frode D

 • Vurdering
  Low but not slow
 • Bursdag July 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & F80 M3
 1. F80 M3 San Marino blå

  Kjekt å ha litt å velge mellom. er meget spent på Futura i den fargen. Tenkte det hadde blitt litt kjedelig om begge hjulsettene var sølv.
 2. F80 M3 San Marino blå

  Liker begge to, så det er greit å ha noe å bytte mellom. Er spent på å se de med nye kanter og dekk.
 3. F80 M3 San Marino blå

  Jeg fant noen brukte 19" Michelin PSS i dimensjon som passer bilen min for en tid tilbake, så tenker å få bygget ferdig Hartge også i vinter. Ser ut til at de blir 9" og 10,5" for å ikke bli altfor aggressive. Må bruke spacere for å gå klar bremsene så det begrenser hvor mye jeg kan bygge de utover.
 4. BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med en skikkelig kjøremaskin! Kjekt at det blir flere nye M-biler på forumet, og så med manuell da. Har du noen planer for bilen?
 5. F80 M3 San Marino blå

  Takk! Glemmer hvor mye det har å si helt til man får skikkelig "fitment". Det positive med det er at man har litt mer å gå på hvis man skal kjøpe originale hjul.
 6. F80 M3 San Marino blå

  Da har man montert 15mm spacer foran og 10mm bak. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe det, men jeg fant noen brukte fra Burger Motorsport inkl. bolter i nærområdet, så da klarte jeg ikke å dy meg. Det ble betraktelig bedre.
 7. F80 M3 San Marino blå

  Følte det måtte til med skinn på dash for å få det helt gjennomført med resten. Han er fornøyd, så det går nok bra.
 8. F80 M3 San Marino blå

  Takk! Forstår godt at mange ikke vil endre noe på en ny bil, men jeg liker å gjøre det til mitt eget. San Marino tror jeg er vanskelig å finne brukt da det er en Individual-farge. Farge og manuell var det som gjorde at jeg bestilte ny. Forresten så tror jeg at en kompis av meg kjøpte din E91 320d for noen uker siden. Hvis den var en Space Grey med Saddle Brown skinn? Kan det stemme?
 9. F80 M3 San Marino blå

  Jeg droppet å ta med skikkelig kamera pga været som var meldt. Men kjekt var det den kvelden uansett Ja, regner med det blir noen treff i løpet av neste år.
 10. F80 M3 San Marino blå

  Tusen takk, Jørgen! Det er absolutt en drøm som går i oppfyllelse. Forstår at noen vegrer seg, men alt er jo reversibelt. Litt annerledes om jeg skulle til med poppa skjermbreddere eller noe i den duren. Tusen takk! Kjekt å høre at du liker fargekombinasjonene. --- Har vært en tur på kurs i Stavanger denne uken. Måtte selvfølgelig møte @sydenfareren for å sammenligne bilene. Jeg stjal jo tross alt fargen hans. Jeg tror vi begge ble litt overrasket over hvor forskjellige bilene er, selv om de er relativt like. Det ble relativt mørkt ganske fort, så det ble ikke rare bildene vi fikk tatt, og desverrre bare med mobil. Men men. Kjekt var det uansett, og møtte flere andre fjes fra bimmers
 11. F80 M3 San Marino blå

  Takk for det er veldig spent selv.
 12. F80 M3 San Marino blå

  Da var felgene tilbake fra Østfold Felgteknikk. Rettet en og lakkert to ytterringer. Det gikk rett over 3 uker som er veldig bra når de sier 3-5 uker. Da mangler jeg bare den ene tønnen før jeg kan få de også lakkert. Så er felgene klare. Litt surt siden jeg hadde tenkt å få de lakkert mens det andre var til lakk også...
 13. Aleks "prosjektråd" 335i

  Forstår det. Byttet min på 100.000km, men det virker som det varierer veldig.