Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5065
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  32

Frode D last won the day on January 28

Frode D hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Frode D

 • Vurdering
  Low but not slow
 • Bursdag July 24

Contact Methods

 • MSN
  frode_dale@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vestlandet
 • Kjøretøy
  E90 320d & E46 M3
 1. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=92886686 Denne såg forseggjort ut! Men jeg kjenner frustrasjonen av at annonsen skryter felgene opp i skyene og så er bildene så dårlige at man ikke klarer å se hvordan felgene ser ut.. Kan skimte de litt på bilde 10 og 16, men ellers ser man bare polert kant og skygge i midten....
 2. Venter fortsatt på interiørbilder
 3. F01 må være et av de mest vellykede designene av nyere BMW. Gratulerer med en lekker bil.
 4. Opp igjen. Er fortsatt på utkikk..
 5. Du kan koble til en scanner og fjerne koden ja, men hvis det er noe galt i systemet så vil du få opp igjen feilkoden med en gang du starter bilen igjen. En scanner vil lese feilkode(r) som gir deg en pekepinn på hva som er galt, så det er kjekt å ha uansett.
 6. Det ble en helt annen bil med den fangeren.
 7. Achilles ATR sport er vel noe av det smaleste man får tak i. Kjenner dog ikke til kjøreegenskapene på de...
 8. Vanvittig fin bil Det må være lite som slår den følelsen å hente en splitter ny M-bil! Regner med du skal bruke den året rundt?
 9. Jeg gikk for antennen som fulgte med. Fikk den til å virke uten at den ble synlig..
 10. Gøy med nyere M-bil innpå her. gratulerer med grom bil. Er det kampanje på M-bil også nå, eller gjelder det bare vanlige Bmw?
 11. Der kom det tråd ja. Ufattelig fin bil og farge. Legg gjerne ut litt interiørbilder når du får den hjem.
 12. En kompis av meg brukte vinyl-lakk fra GS på sitt teppe. Han ble hvertfall fornøyd med resultatet. Ellers må jeg si at jeg er imponert over arbeidet og finishen du får til.
 13. Stemmer for sølv eller sorte bremser.
 14. Så bra! Jeg glemte å si hvordan jeg fikset det. Men på E46 er det en skrue man strammer håndtaket med, som vist på bildet. Men kan være det er helt annerledes på E38 siden de har andre håndtak.
 15. Det er helt sant Jeg har holdt mine rimelig greit, men det tar mye tid. Okei. Trodde det holdt ganske bra når man forniklet de. Jeg har Titan-bolter på de gjeldende felgene og 20 bolter montert fra baksiden, så er bare de 20 og muttere som skal taes. De er jo ikke synlig, men greit å få de litt beskyttet.