Frode D

Medlem
 • Innholdsteller

  5506
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  78

Alt skrevet av Frode D

 1. Frode D

  danskiii's F31. Selges.

  La akkurat inn en bestilling på gitter + rammen, så det blir bra. Tenkte mest på den ventilerte innerskjermen, om det er nødvendig å ha den også(?)
 2. Frode D

  danskiii's F31. Selges.

  Kjøpte du de innerskjermene med lufting til bremser? Tenker å fjerne grøftelysene må min også, men er usikker på om jeg skal svi av 1600kr på innerskjermer i tillegg
 3. Titanfargenble mye bedre nå når det ble en helhet. Det jeg syns ser stygt ut, er når øvre del av rattet er sort matt og nedre del titan..
 4. Er det sånn dere gjør det på jobb også? Neida, bilen ser veldig bra ut. Digg med ny lakk. Og støtter facelift-baklykter, det må du ha.
 5. Rattet er lekkert. Har du tenkt på å lakkere de grå dekslene svart matt? Jeg syns det løfter utseende på rattet mye.
 6. Nå er den godkjent senket. positiv opplevelse hos Statens Vegvesen Åsane.
 7. Har byttet ut den tidligere bruksbilen (E90) på grunn av hvor lite praktisk den var. Sedan uten nedfellbare seter er slitsomt når man frakter så mye deler/hjul i løpet av et år. Nå har jeg riktignok kjøpt nedfellbare seter til E90, men likevel. I romjulen endte jeg opp med en 2011 318d E91 Sport Edition utgave med Le Mans blå lakk og sort skinninteriør med blå kontrastsømmer. Var egentlig på jakt etter en F31 med bensinmotor og manuell, men jeg liker veldig godt kjøredynamikken i E9x. Og så måtte jeg drastisk opp i pris for å få en F31 med det utstyret jeg ville ha. Denne har det meste av utstyr som jeg vil ha, som M-sport, manuell gir, cruise control, navi proff, Xenon, original Dab+(!). Det eneste jeg føler den mangler er comfort access. Høydepunkter fra utstyrslisten: P7MFA Sports Edition P7RSA Package Comfort S493A Storage compartment package S508A Park Distance Control (PDC) S522A Xenon Light S540A Cruise control S563A Light package S609A Navigation system Professional S620A Voice control S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth S654A DAB tuner S676A HiFi speaker system S6FLA USB/Audio interface S6VCA Control for Combox På vei hjem over fjellet med bilen: Litt bilder av bilen etter ankomst hjemme og en vask: Bilen skulle ha vært inne for klargjøring før salg, men jeg må ærlig talt si at jeg har aldri sett så dårlig beading før på en nyere bil. Mye vaskestriper er det også. Men dess gøyere blir det å prøve ut den nye Rupes-maskinen min og ikke minst coating. Tenkte å prøve det for første gang (C.Quartz UK Edition). Har selvfølgelig litt planer for bilen også. Klarer ikke la den være, selv om det er en bruksbil.... Det kommer etterhvert.
 8. Forøvrig så selges konebilen (den røde E90 jeg hadde før) også: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=122942625
 9. Her er annonse for den som skulle være interessert. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=122996359
 10. På tide å slippe katta ut av sekken. Det nærmer seg to uker siden kjøpskontrakt ble undertegnet, så tenkte å lage en tråd. Planen var import, men etter 5 måneder med kikking uten at det gav noen må ha-følelse tok jeg kontakt med forhandler. Fikk god hjelp og en god pris, dog ble budsjettet sprengt for å si det mildt. I og med at jeg ønsket manuelt gir og San Marino blå lakk var det vanskelig å finne, spesielt siden jeg også ville ha brunt interiør. 2018 F80 M3 LCI 2 Høydepunkter fra utstyrslisten: Individual San Marino Blå lakk Individual Amaro brunt skinn inkl. dashbord Competition package Manuell gir Adaptive LED Comfort access Ryggekamera Navigasjon proff Head up display Harman/Kardon Hifi Remote services BSI 5år/60.000km Komplett utstyrsliste er vedlagt lenger nede. Tror det er mer som er standard på 2018 mod kontra de tidligere. Lyspakke, PDC o.l. var inkludert allerede. Har med vilje valgt bort hjelpemidlene som assisted parking, surround view, lane change osv., da dette er noe jeg ikke ser behovet for. Adaptivt understell er også valgt bort pga at det blir oppgradert understell uansett. Ellers har jeg bestilt med sorte Performance sideventiler og nyrer. High kick spoiler, diffuser og frontleppe er allerede på vei i posten. Skal hente bilen på Welt den 17. August, så det er bare å smøre seg med tålmodighet og glede seg. Litt konfiguratorbilder i ventetiden... Og et inspirasjonsbilde: Utstyrsliste:
 11. Frode D

  Den store finn.no tråden.

  Tror aldri jeg har sett en F30 med så lite ekstrautstyr https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=122609133
 12. 💁‍♂️ Helt enig, det endrer utsende veldig - og det er det som er kjekt med de Futuraene kommer straks på igjen, da de skal brukes på treffet i Polen. Enig, fargen passer godt. Nei, den kjøres ikke slik. Dette er bare for "show" og utssende. Noen liker det, noen syns det ser jævlig ut. Helt fair. Bilen kjøres i det man kan kalle en senket kjørehøyde, slik at gapet mellom skjerm og hjulbue er minimert. Joda, kanskje noe av preget på M3 er fjernet med å legge den i bakken slik som på bildene, men kjørbarheten er en helt annen enn med coilovers. Man kan justere akkuratt slik man vil, ved et trykk på en knapp. At det like godt kunne vært gjort på en 320 er jeg ikke enig i, siden luft ikke hindrer noe av råskapen som bor i denne bilen. Men jeg hadde nok heller satt den opp med skikkelig coilovers hvis jeg hadde bodd nærmere enn 8timer fra en skikkelig bane. Takk for det. Den går meget godt. Har ikke gjort noe med motor utenom luftfilter og eksos, men det er for lyden sin del. Slik det er nå så har jeg ikke behov for mer.
 13. Tenk at jeg holdt på å selge Hartge'ne for et år siden...
 14. Er delene konfiskert av original-polizei?
 15. Frode D

  Greggy's 2018 M2. Stor update!

  Når han har hatt M2CS i noen måneder så kjøper han M4. Vent og se
 16. Godt å lese at det bare ikke er madammen min som må hente mange pakker på postkontoret. 😂😂
 17. Frode D

  Min E92 335i DKG

  Blir spennende å se hva du får hentet ut av denne 😁
 18. Ja, riktig Er ikke så stor fan av de hjulene.
 19. Er det bare meg som syns baklyktene var ett stort hakk ned? Ser nesten ut som en Mondeo bak... Resten ser meget lekkert ut!
 20. Ingen skal selges, så det er blir nok å veksle mellom dem. 😊 😎
 21. Spacerene tok ikke lange tiden før var her. Blir bra når du får krysset av alt på listen. 😎
 22. Svart taktrekk er en del av M-sport, så det skal vel være ekslusivt. Men hvorfor svarte N-merker på en blå bil?