Frode D

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5447
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  73

Alt postet av Frode D

 1. Det ble kult med hvit leppe. Har skikkelig "Stormtrooper"-look nå. Syns faktisk stripene er litt kule.
 2. danskiii's E21. Ene recarosete på plass

  Bra jobba! Motorrommet er blitt meget ryddig og fint. Taifun-fronten er jeg ikke helt sikker på, men det er tøft at du gjør den litt spesiell.
 3. Har bare hatt de på en halv sesong så er litt vanskelig å si. Men har ikke lagt merke til slitasje enda..
 4. Jeg liker veldig godt Hankook S1 Evo2 K117. Har brukt de på to biler nå og de fungerer veldig bra, er støysvake og ligger i midten av prisjiktet.
 5. Prosjekt F82 M4

  Får du ikke bestemme selv? Når jeg mistet skiltene mine på E46 så kunne jeg velge mellom SV, ZZ og BT her i Bergen. Kunne får andre også, men da måtte det bestilles.
 6. Prosjekt F82 M4

 7. Prosjekt F82 M4

  Mens jeg som har takluke har fester til takstativ, haha...
 8. Lydklipp Litt misunnelig på eksosen...
 9. Har handlet fra felgenfuchs flere ganger og de har god service. Jeg har kjøpt radinox for første gang og glansen er mye dypere, og så slipper man vedlikehold hele tiden. Polert alu må som regel poleres ofte med mindre du er flink å tørke de. Kommer aldri til å kjøpe alu igjen så lenge det er en mulighet for å få radinox. Felgen Garage er et annet alternativ, men er ofte dyre.
 10. Lekkert interiør. Ikke bytt listene!
 11. Prosjekt F82 M4

  LCI-lyktene er et must på disse bilene! Ser meget bra ut
 12. På tide å slippe katta ut av sekken. Det nærmer seg to uker siden kjøpskontrakt ble undertegnet, så tenkte å lage en tråd. Planen var import, men etter 5 måneder med kikking uten at det gav noen må ha-følelse tok jeg kontakt med forhandler. Fikk god hjelp og en god pris, dog ble budsjettet sprengt for å si det mildt. I og med at jeg ønsket manuelt gir og San Marino blå lakk var det vanskelig å finne, spesielt siden jeg også ville ha brunt interiør. 2018 F80 M3 LCI 2 Høydepunkter fra utstyrslisten: Individual San Marino Blå lakk Individual Amaro brunt skinn inkl. dashbord Competition package Manuell gir Adaptive LED Comfort access Ryggekamera Navigasjon proff Head up display Harman/Kardon Hifi Remote services BSI 5år/60.000km Komplett utstyrsliste er vedlagt lenger nede. Tror det er mer som er standard på 2018 mod kontra de tidligere. Lyspakke, PDC o.l. var inkludert allerede. Har med vilje valgt bort hjelpemidlene som assisted parking, surround view, lane change osv., da dette er noe jeg ikke ser behovet for. Adaptivt understell er også valgt bort pga at det blir oppgradert understell uansett. Ellers har jeg bestilt med sorte Performance sideventiler og nyrer. High kick spoiler, diffuser og frontleppe er allerede på vei i posten. Skal hente bilen på Welt den 17. August, så det er bare å smøre seg med tålmodighet og glede seg. Litt konfiguratorbilder i ventetiden... Og et inspirasjonsbilde: Utstyrsliste:
 13. Er det mine gamle du skal kjøpe?
 14. E91 LCI Le Mans blå

  Haha, ja det hadde gjort seg.
 15. Har byttet ut den tidligere bruksbilen (E90) på grunn av hvor lite praktisk den var. Sedan uten nedfellbare seter er slitsomt når man frakter så mye deler/hjul i løpet av et år. Nå har jeg riktignok kjøpt nedfellbare seter til E90, men likevel. I romjulen endte jeg opp med en 2011 318d E91 Sport Edition utgave med Le Mans blå lakk og sort skinninteriør med blå kontrastsømmer. Var egentlig på jakt etter en F31 med bensinmotor og manuell, men jeg liker veldig godt kjøredynamikken i E9x. Og så måtte jeg drastisk opp i pris for å få en F31 med det utstyret jeg ville ha. Denne har det meste av utstyr som jeg vil ha, som M-sport, manuell gir, cruise control, navi proff, Xenon, original Dab+(!). Det eneste jeg føler den mangler er comfort access. Høydepunkter fra utstyrslisten: P7MFA Sports Edition P7RSA Package Comfort S493A Storage compartment package S508A Park Distance Control (PDC) S522A Xenon Light S540A Cruise control S563A Light package S609A Navigation system Professional S620A Voice control S644A Preparation f mobile phone w Bluetooth S654A DAB tuner S676A HiFi speaker system S6FLA USB/Audio interface S6VCA Control for Combox På vei hjem over fjellet med bilen: Litt bilder av bilen etter ankomst hjemme og en vask: Bilen skulle ha vært inne for klargjøring før salg, men jeg må ærlig talt si at jeg har aldri sett så dårlig beading før på en nyere bil. Mye vaskestriper er det også. Men dess gøyere blir det å prøve ut den nye Rupes-maskinen min og ikke minst coating. Tenkte å prøve det for første gang (C.Quartz UK Edition). Har selvfølgelig litt planer for bilen også. Klarer ikke la den være, selv om det er en bruksbil.... Det kommer etterhvert.
 16. Syns listene gir fin kontrast
 17. Prosjekt F82 M4

  Bra valg av endestusser. De gjør utrolig mye!
 18. Han jeg pleier å ta hjulstilling hos sa at jeg kunne justere spissingen ved å sikte bakfelgen mot framfelgen. Altså at når man ser både ytterkant på felgen bak så treffer den ytterkant av felgen foran (i den høyden man har i normal kjørehøyde). Det samme gjelder foran, men det pleier jeg ikke å gjøre. Camber bak måler jeg enten ved å kalkulere med vater eller så enkelt som å måle fra skjermkant til felgkant. Camber foran med justerbare tårnlagre måler jeg fra stempel i demper mot kanten innvendig i tårnet. Har god erfaring med dette sånn at det spiser minst mulig dekk frem til hjulstilling. Det fungerer bra på camber.
 19. Vanskelig å trå feil med classy hjul. - Var på verksted og tok hjulstilling igår, bak rørte de ingenting siden det var veldig bra fra før av. Litt gøy å få til hjulstillingen bak på øyemål, selv om jeg har gjort det noen ganger nå. Endte opp med 2 grader camber foran og 2,75 bak - i kjørehøyde. NÅ gleder jeg meg til våren.
 20. E91 LCI Le Mans blå

  Hehe, nei VMAXX blir det nok ikke uansett. Får se etter påske hva jeg bestiller.
 21. Takker. Det må nok litt mindre gummi til for å få de på bilen...
 22. Takk for det! Jeg har kun bygget ferdig to hjul foran for å sjekke hva jeg har plass til. Ja, Michelin er brede i forhold til dimensjon. Takker. Litt for meaty men
 23. Fikk montert dekk på idag de to hjulene som er ferdig. Michelin PSS 255/35 (original dim foran). Felgene er 9" et12 og må ha 10mm spacer for å gå over bremsene. Bak er det en 15mm spacer for å bli det samme dim som 0.5" større kant. Dekkene stakk litt for langt ut for å prøve å legge den nedpå, så enten må jeg kjøpe et annet dekkmerke som er smalere eller så må jeg gå vesentlig ned i bredde foran på disse... Liker utseende da.
 24. Hehe, den er ikke såå lav selv om den sitter fint i hjulbuene. Takk! Takk for det! Forstår godt at mange ikke liker tucking. Det gjorde ikke jeg heller for noen år siden, men ting forandrer seg. og jeg har allerede hatt skjermkant på felgkant på E92. Dessuten blir F80 veldig høy med luft og skjerm til felg-fitment, så da kunne jeg like godt kjøpt coilovers. Det er jeg helt enig i, nå var det en tidligere eier som fikk disse lakkert og brukte de på en F36. Jeg ble veldig positivt overrasket over fargen på de når jeg så de første gang. Takker! Fine de også, men et mareritt å vaske. Tusen takk - Ellers så har jeg begynt litt på Hartge'ne. Radinox er magisk.
 25. Takk for det! Bare gøy å gjøre noe som ikke alle andre gjør. Det er BMS ja, syns de er veldig fine. Takk for det! Tucker godt ja Takker! Sånn?