awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  13164
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  75

awt last won the day on August 14

awt hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Siste besøkende

11545 profilvisninger
 1. Ikke Haugesund, men Karmøy! (nærmere sagt Åkrehamn, som også står på kartet, naturligvis) Uansett, dere får ha god tur over fjellet og tilbake igjen. Hadde det ikke vært for at jeg er på jobb, skulle jeg møtt opp og tatt et farvel med bilen.
 2. F10 hjulproblem

  Boltene skal være like for det. BMW har en standardlengde på bolter, og har brukt denne i ganske mange år, så dette virker noe rart ut.
 3. Skjevslitte dekk - mulig å bytte om?

  Ved rotasjonsbestemte dekk må du snu dekkene på felgen om du skal bruke de på motsatt side, og det er kun på slike du kan gjøre det du ønsker. Ved "inn/ut-dekk" kan du bruke de på hvilken side du vil, men du kan ikke snu de på felgen. Altså innsiden vil alltid være på innsiden (med mindre du ikke bryr deg om merkingen vel og merke).
 4. Jeg mener på kobberpasta kan reagere på aluminium(?) Jeg bruker ihvertfall vanlig grease på nav og bremseskive, samt en liten dråpe kobberpasta på boltene sånn hver tredje gang jeg bytter. Jeg strammer alltid med moment, og etter å ha lest i en tråd her inne vedr. moment og smørning ble jeg litt usikker på om jeg bør smøre boltene.
 5. Bakovervendt barnesete i en F21

  Vi hadde bakovervendt i e81-en, gikk forsåvidt greit det, men var jo ikke supergod plass i passasjersetet. Mener det var Britax Max-Way vi hadde.
 6. E60 - F10

  Må isåfall til med spacere.
 7. Den integreres som radio, og ikke CD-veksler som Kufatec.
 8. Uten å være bombesikker, er jeg redd det skal være slik. Det er ikke rare effekten i disse sammenlignet med en moderne mobillader.
 9. Har hørt at Lanolin ikke vil påvirke rustgarantien, da det virker på en helt annen måte, og ikke dekker over noe på samme måte, men jeg vet ikke om det stemmer.
 10. Man bør være litt forsiktig med understellsbehandling av BMW, da dette kan medføre problemer med rustgarantien. Ville forhørt meg med forhandler før jeg gjorde noe ihvertfall.
 11. Hadde det handlet om vekt kunne de begynt med å montere manuelle seter som @Frode D nevner. Skal vel fremstå som vektsparing, men når det blir så tydelig blir det bare teit.
 12. Det manuelle klimaanlegget er bare teit. Det gir rett og slett ingen mening. Mulig automatisk klimaanlegg kan bestilles som ekstrautstyr? Det gikk ihvertfall på e46 M3 CSL i sin tid.
 13. F80 M3 San Marino blå

  Ok, pen lokasjon, og utrolig pene bilder ihvertfall.
 14. M3 CS dukket plutselig opp: http://f80.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1437483