awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  13320
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  76

awt last won the day on January 4

awt hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Siste besøkende

12224 profilvisninger
 1. Godt du holder oss oppdatert. Satt forøvrig på med en 2GT taxi for en ukes tid siden, og sjåføren av den var veldig fornøyd. Bileieren hadde hatt 17-18 5-serier (som taxi), og hadde altså nå denne. Selv fikk jeg et litt bedre inntrykk enn jeg hadde fra før, men jeg er nok fortsatt ikke helt overbevist.
 2. Irriterer meg forholdsvis mye at jeg er på jobb når noe slikt skjer i "nabolaget". Forøvrig pene bilder.
 3. Han i midten burde hatt X3. Ellers skal ikke jeg tyste om du tilfeldigvis legger ut et bilde av artikkelen.
 4. Forslag til felger

  Det stemmer det ja. Med framfelgen bak vil denne stikke 4,6mm lengre ut, men det har ingen praktisk betydning (annet enn at det ser litt penere ut).
 5. Forslag til felger

  Bruk en annen kalkulator. Det er dette BMW leverer originalt, så kalkulatoren kan påstå akkurat hva den vil. BMW har alltid høyere innpress på bredere felger, slik at hjulet står likt i forhold til hjulbuen, og da vil sporvidden alltid være annerledes i forhold til en smalere original felg, ettersom sporvidden alltid måles på senter av dekket.
 6. Forslag til felger

  Det vil gå helt fint. Jeg vet ikke helt hva du mener med at kalkulatoren sier at vinterhjulene dine ikke passer, men disse har tilnærmet lik rulleomkrets som sommerhjulene dine, og felgene sitter ca. likt.
 7. Da vet man det. Uansett tror jeg den utgår. Du har et poeng der, men til gjengjeld er mine rails endel lavere, så det er ikke sikkert høyden mellom tak og boks blir noe særlig annerledes. Jeg tror derimot man blir litt lurt av railsene, og når disse er litt høye så ser man ikke avstanden mellom boks og tak like godt, slik at det virker ut som om boksen er lavere. Fant dette bildet av en F16 X6 som har samme rype rails som meg, men skiboksen er ikke helt den samme, så vanskelig å se for seg hvordan det blir.
 8. E91 LCI Le Mans blå

  Jeg er offshore nå, så får ikke sjekket før om to uker er jeg redd.
 9. E91 LCI Le Mans blå

  Jeg tror den må det. mener på det ikke var noen ledige pinner i min 1-serie-ring ihvertfall, så jeg måtte bytte ring når jeg monterte M Performance-rattet (de bruker ring fra e70 X5 med noen ekstra kontakter). Jeg lurer på om jeg har en slik ring liggende enda, da jeg plutselig hadde to. Mener på de er like.
 10. ...men til gjengjeld hadde du aldri blitt helt fornøyd med de originale, og hadde hele tiden småangret på at du ikke kjøpte de du har nå (evt. endt opp med begge deler ). Nå er de kjøpt og betalt, og det er ingenting å irritere seg over. Thule sine bokser er en god del rimeligere i Tyskland, så skal lete litt å se om det kan være noe hente på Packline også, men de er jo norske, så tviler. I tillegg blir det nok bare styr med frakt. Ok, greit å vite. Var innom nettsidene til 56° Nord også (de finnes i glassfiber til en mer normal pris), men virker ikke ut som om det er mulig å få kjøpt de. I tillegg blir de kanskje litt for romskip.
 11. E91 LCI Le Mans blå

  «Må» vel bytte til vindusviskerspak fra e90/e92/e93 nå.
 12. Nei, skiboks er ikke noe jeg direkte ønsker, men ser ut som det blir en nødvendighet dessverre. Hadde det kun vært ski som skulle fraktet så hadde det holdt med skiholdere, men det blir nok primært bagasje. Thule Excellence er faktisk dyrere enn Packline NX, men ingen av de er det man kan kalle billige... Whispbar finnes ikke til X4 såvidt jeg kan se, så jeg regner med det blir Wingbar (med eller uten Edge). Ligger også et sett originale BMW-bøyler på Finn.no, men synes ikke de ser så bra ut (estetikk er selvfølgelig det viktigste når det kommer til takbøyler ). Har vært innom BG før å handlet litt, og jeg har sett de har mye av dette ja. De har ikke Packlinen på lager foreløpig, men jeg håper de får den inn slik jeg kan teste den på bilen. Har også fundert litt på hvordan det hadde blitt med en lav takbøyle foran og en litt høyere bak for å kunne få boksen litt lengre bakover, men er redd det bare hadde blitt merkelig. I tillegg begrenser jo luken hvor mye lengre bak man kan ha den også. Vedr. Skigard så fikk den også totalslakt på NAFs kollisjonstest, men samtidig så skal man jo alltid sikre lasten oppi boksen, noe de ikke gjorde i testen.
 13. Du er ikke alene om å lure på det, det hadde jo vært null problem å plassert disse i selve lykten. På F30 er det jo ikke så stort problem, da de er lette å skjule, men på de som har de midt på fangeren blir det jo ikke pent uansett hva man gjør.
 14. Da det ser ut som om svigers (forhåpentligvis) skal handle hytte på fjellet vil vi få behov for litt bedre bagasjeplass enn ca. ingenting som vi har nå. Problemet er at skiboks på X4 ser alt annet enn bra ut, så jeg prøver å finne en kombinasjon som blir minst stygg. Hovedproblemet er da at taket skråer bakover ganske tidlig, og at boksen må stå veldig langt fram for at den ikke skal stå i oppoverbakke. Lave bokser som ser ganske bra ut på stasjonsvogner og normale SUV-er er ikke det man kan kalle direkte vellykket på denne type bil, så de utgår (f.eks. Skiguard som her). Irriterende nok er dette det eneste bildet jeg har klart å oppdrive av X4 med skiboks. Andre alternativer bokser fra Thule, og da mer bestemt Excellence XT. Denne er noe mer klumpete, men siden bilen også er klumpete synes jeg ikke det blir helt totalt kræsj. Her på en 3-serie GT: Man har også Thule Motion XT som ser litt kjipere ut, men til gjengjeld får man disse med helt opp til 610l. Her er 500l-versjonen på samme bil: Et alternativ til er Packline NX Premium som ser ut til å være utviklet litt med tanke på denne type taklinjer. Her avbildet på en X6: Sistnevnte synes jeg ser ut som det mest vellykkede alternativet, men min X4 er jo hakket mindre enn X6, så er jo ikke sikkert resultatet blir helt det samme. Ellers frister jo Thule Excellence XT også endel grunnet lys og automatisk sikring av last. Når det kommer til takbøyler blir det nok enten Thule Wingbar Edge eller vanlige Wingbar (disse virker mer praktiske ut?), begge deler i sort. Wingbar Edge er 1,5cm lavere, noe som ser bedre ut, i tillegg har jeg veldig lav garasjeport, så jeg tar hver eneste cm jeg kan få (må finmåle for å se om det i det hele tatt er håp riktignok). Boksen ser jeg for meg vil være sort. Blir kanskje litt voldsomt med rød boks, i tillegg blir det forholdsvis kostbart, samt at det blir verre å evt. ta den med til neste bil. Noen som har noen formeninger, erfaringer, eller evt. tips om andre bokser som kanskje kan være gode alternativ?
 15. Det bør faktisk gå greit å farge de sorte selv med en tekstilpenn. Har sett flere gjort dette på setesømmer med vellykket resultat.