awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  12348
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  61

awt last won the day on February 11

awt hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  2008 523i touring

Siste besøkende

8137 profilvisninger
 1. Har fortsatt den ene filmen de lagde liggende, "RDL & Marius-show" eller hva den heter. Ganske morsom igrunn.
 2. Du må ha BMW Apps for å kunne benytte Spotify som "app" i bilen.
 3. Mulig det er vanskelig/umulig på F-modeller, men på e-modeller skal dette gå greit. Har lest om flere som har gjort dette.
 4. Jeg gjorde det samme. Sprayet inn og beveget den endel, så kom den.
 5. Enda en sak denne gang i Stavanger. Her lurer jeg litt på hva som har skjedd, da både ratt, airbag og iDrive-enhetene fortsatt er i bilen. Så mye annet kan de vel ikke være ute etter? De må jo ha sett hvilket utstyr bilen har hatt før de demonterte halve bilen. Aftenbladet.no: Bilen til Johan ble rundstjålet mens han sov
 6. F48 har ikke N47, og F25 finnes nå med andre motoralternativer enn 18d og 20d.
 7. Fant ikke igjen bilde fra kollisjonen i farten, men den var vel rimelig knust ja.
 8. Jeg skulle også til å foreslå en "gammel" Leaf, om rekkevidden holder. Disse får man til rundt 100K, og med tanke på alt som skjer innen elbil-markedet for tiden, så ville jeg vært litt forsiktig med å bruke alt for mye penger her.
 9. Litt halvdød tråd, men følte dette passet inn her. Edd China har bestemt seg for å forlate Wheeler Dealers. I og for seg ganske dumt, da det er han som er hele programmet etter min mening, men når jeg hører begrunnelsen hans her, forstår jeg det veldig godt. De episodene som har kommet fra USA-studioet har ikke vært i nærheten av de gamle kvalitetsmessig etter min mening, og det er tydelig at han er enig selv. Synes forøvrig Top Gear også har blitt veldig bra etter at Chris Evans forsvant. Har ikke sett den siste episoden som ble sendt på søndag, men de to første likte jeg godt.
 10. Nei, den der er nok ikke original. Vet ikke hva den heter dessverre.
 11. Problemet med å ta en firmware-oppdatering hos BMW er at man får automatisk nyeste firmware, noe som igjen gjør at det blir mye mer styr (og dyrere) om man ønsker f.eks. BMW Apps.
 12. Det er ikke programmet som er problemet, men overføringen. Skal man gjøre dette via USB og OBD går det nærmere et døgn (mest sannsynlig vil det stoppe opp lenge før det er kommet så langt, og da sitter du med en defekt CIC). Du trenger bare West-kartet forresten.
 13. Spiller ikke så stor rolle hva man har fra før egentlig. Regn med minst 15K, avhengig av hva du gjør selv, hva du har fra før og hvor du handler.
 14. 2017-2 tror jeg ikke er lansert enda for CIC.
 15. Bilen er såpass ny at det mest sannsynlig vil gå greit med USB. Kartene finner man gratis rundtom, så det er bare å teste. Trenger ikke kode for å finne ut om det går eller ikke. Om du likevel skulle finne på å oppdatere firmware, så for all del ikke gjør dette med USB-kabel.