awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  12472
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  69

awt last won the day on April 21

awt hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  08 e61 523i | 15 F26 30d

Siste besøkende

8497 profilvisninger
 1. Den vil fungere om du har 6FL i utstyrslisten din, men det er vel ikke kjent som det beste produktet akkurat.
 2. BMW har ingen løsninger som integreres, og de fører heller ingen som gjør dette. Det er kun de alternativene jeg skrev som integreres, med mindre man bytter ut hele systemet. @SweetBMW kan nok hjelpe deg.
 3. Hva er en ok pris? Skal man ha noe som styres via iDrive må man velge en av de veldig få produktene som finnes, og da er prisen det den er rett og slett. Om du har CIC: mObridge, om du har CCC: Kufatec.
 4. Tøft. Det der var rett og slett imponerende.
 5. Du vil nok kunne finne CIC billigere, men ja, det koster dessverre. Man bør aller helst bytte dashbord også, men her klarer man seg uten til man evt. finner et brukt i det minste. BMW tar CCC/CIC i innbytte, men da mot lik enhet (bare med DAB). Hvorvidt de tar Radio Professional i innbytte vet jeg ikke.
 6. Tror ikke du skal forvente særlig hjelp fra en merkeforhandler her. Du vil nok bare få beskjed om at det ikke er mulig, noe som naturligvis ikke stemmer. CCC oppgraderer du enkelt og greit ikke til, skal du montere iDrive er det enten CIC eller NBT du skal ha. Monterte selv CIC i min egen 1-serie, og det ligger litt informasjon vedr. denne i garasjetråden min (link i signaturen).
 7. Flott bil, med flott utstyrsliste. Blir spennende å se hvordan denne ender opp, gratulerer!
 8. Det der ser ikke riktig ut nei. Ingenting der er likt i forhold til mitt originale hengerfeste (M-sport).
 9. Det finners mange flere enn det. De finnes uten handsfree, med handsfree, med USB og uten handsfree, med USB og handsfree, med DAB, osv. De finnes også med og uten MOST-kontakt, som er nødvendig for de fleste DAB-adaptere. Utstyrskode for DAB er 654, og disse finnes som nevnt med dette også, men jeg er usikker på om de finnes med DAB, handsfree og USB, eller kun DAB, og at handsfree og USB da er i en egen modul. For å forvirre enda litt mer finnes de også med både DAB, og DAB+, og her er det ingenting annet enn dato som skiller.
 10. Beklager, men nei. Du står naturligvis fritt frem til å gjøre hva du vil, men personlig synes jeg ikke det var så vellykket. Jeg er heller ikke helt enig i at bilen virker bredere ut med disse, da man fort blir litt lurt av at det er en M4 som er avbildet.
 11. Det gikk fort(?) Hva er planen videre?
 12. 2.: Nei, denne bilen har alt av slike funksjoner innebygget i spilleren, og ikke i en ekstern modul som biler produsert før 2010. Du må derfor bytte spiller om du skal ha original handsfree. 3.: Her fikk du igrunn svar i DAB-tråden, men her er det også vanskelig dessverre. Man fikk derimot disse spillerene originalt med DAB+, noe som er det desidert beste valget, men det virker da litt som om overnevnte funksjoner er i en seperat modul (har ikke klart å finne utav dette helt). @bjorneoen sjekket litt opp din dette, men usikker på om han ble noe klokere.
 13. Gratulerer med lekker doning, men veldig pen farge.
 14. ZZ er fortsatt på 20-tallet. Man kan forøvrig få hvilken bokstaver man vil (som er tilgjengelige), men trenger ikke å ta de samme. Det med siste nummer var jeg ikke klar over, men det stemmer nok med tanke på EU-kontroll.