awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  12140
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  58

awt last won the day on January 16

awt hadde mest likt innhold!

4 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  2008 523i touring

Siste besøkende

7148 profilvisninger
 1. Jeg er sikker på dette ja. Det kan hende du må fjerne en kappe eller jukse til litt på pluggen på den originale antennen, men denne kan uansett brukes. Ja, om du ikke hadde hatt DAB kunne du ikke gjort dette, men den kunne blitt montert i bagasjerommet om du har utstyr som benytter fibertilkobling (hifi professional eller bluetooth).
 2. Jeg tror den er bak veggen på venstre side bak, men er ikke 100% sikker.
 3. Hvor har dette blitt nevnt?
 4. Original modul må fjernes ja, og det desidert beste/enkleste er å erstatte den originale med Kufatec. Da kan du bruke samme tilkoblinger, inkl. antenne. Du trenger ikke å koble deg til noe sted for å kode, da bilen din allerede er kodet for DAB.
 5. Og med dette bildet av denne kuen som stortrives ute i naturen avslutter vi kupraten.
 6. Du har fjernet den originale DAB-modulen helt? Har du testet med bilens originale DAB-antenne?
 7. Det er bare et dårlig bilde. Den plugges inn i kontakten du har. Slik ser den ut: Bruker du rabattkoden "bimmers15" i nettbutikken over her får du også en hundrelapp i rabatt.
 8. Ja, man får med lightning-kontakt også, var bare det første bildet jeg fant. Man kan også bruke adapter fra 30-pins til lightning om du skulle komme over en brukt eller noe. Kabelen er forøvrig ganske dyr, så om det egentlig er bluetooth-avspilling du ønsker så hadde jeg valgt Tune2air.
 9. Da trenger du nok Y-kabel for å kunne spille musikk fra iPhone: Alternativt kan du kjøpe tune2air (jeg tror denne skal fungere på din spiller, men tar ikke ansvar), du vil da kunne spille musikk via bluetooth og kontrollere musikken fra bilens system.
 10. Ja, jeg har ingen problem med appen eller det den gjør, men når man ser på Facebook og slikt er jo Carly den eneste løsningen i hele verden.
 11. iCarly har jo nærmest blitt en religion, så det er vel en måte å lure penger fra folk på.
 12. Det står som standard i prislistene fra 2013, men mulig kjøper ikke ønsket, eller selger ikke huket av for dette (mye av norsk standardutstyr må hukes av selv om det er standard). Uansett så var det i hvertfall en mulighet da, det er det ikke nå lengre.
 13. Jeg synes mer det virket som en generell setning, ikke at den har blitt endret i forbindelse med faceliften. Instrumentpanelet blir tilgjengelig på 3-serie mars 2017 ser jeg. Ikke at det er særlig relevant her inne (tror jeg), men la merke til at X5 og X6 ikke tilbys med "233 økt tilhengerkapasitet" lengre (2017-modeller+). Denne pakken var standard i Norge, og økte hengervekt fra 2700kg til 3500kg (unntatt 40e og X5M). Nå leveres 40d, M50d og 50i med 3500kg som standard, mens de resterende motoriseringene er låst på 2700kg uten mulighet til å øke dette.