awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  13086
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  75

awt last won the day on August 14

awt hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  15 X4 30d MPPK

Siste besøkende

10845 profilvisninger
 1. Et besøk her: Fører til det resultatet her:
 2. Du må egentlig ha ny sylinder (noe som er en drittjobb, da slangene henger fast i sylinderen). Likevel er det du ting du kan prøve: - Inni festet på ylinderen er det en fjær/ring. Du kan forsøke å stramme denne, evt. bytte den med noe tykkere. - Du kan bore et hull i kulen som du gjenger opp, så lage et litt større hull på samme plass på sylinderen, for og så sette en bolt i her for å holde det på plass.
 3. Jepp. I tillegg er de fleste bildene mine, og hele teksten den jeg selv skrev...
 4. Jeg hadde ikke hatt noen problemer eller betenkeligheter med å kjøpt @papertiger sin bil, og jeg tror ikke den har problemer med å følge 5-serien du linker til (heller motsatt, gitt at 5-serien er original). Likevel er det jo fortsatt en mindre bil, og den 5-serien virket jo grei ut den også (men der får du derimot en bil med tilnærmet ubrukelig iDrive-system). Du bør nok teste de forskjellige biltypene, og finne ut hva som kan passe for dere, hva du foretrekker (sportslighet eller comfort), samt hvilke plassbehov dere egentlig har.
 5. 5-serie fikk facelift mars 2007, altså midt i 2007-modellåret. 3-serie sedan og touring fikk facelift på 2009-modellene. Det er ikke mitt budsjett, eller mine penger, så det blir jo en vurderingssak fra din side, men personlig mener jeg facelift-modellene er verdt å gå opp litt for ja. Jeg hadde nok også heller kjøpt 320d facelift kontra 325d pre-facelift om det måtte til for å komme innenfor budsjettet.
 6. Prøv å komme deg opp på en 2009-modell, slik at du får facelift, nyere iDrive (om den har professional) og litt slikt.
 7. Prisen kan jeg ikke si så mye om (annet enn at jeg ikke fikk inntrykk av at det var så veldig billig), men kan kommentere bilen. - Stygg skade i førersete. Synes også kombinasjonen med skinn og stoff er litt "feil" i comfort-setene, men det blir jo litt smak og behag. - Navigasjonen er navi business med liten skjerm. Dette er en vits, og er totalt ubrukelig. - Panoramasoltak er nødvendigvis ikke det beste om billig bilhold er målet, men er jo sikkert fint å ha da. Ellers har ikke bilen mye utstyr, om du skulle la deg lure av den setningen.
 8. Tror det er fra når NBT ble innført, så det vil vel bli 2013-modellene.
 9. Samme motorer, men generelt sett er nok 3-serien en noe billigere bil å eie.
 10. Dab

  Det er dessverre ikke ukjent at CCC-enheten tar kveld, men da er det i hovedsak snakk om litt eldre biler. Om den holder på å synge på siste verset og man forsøker å kode den er det stor sannsynlighet for at man tar knekken på den.
 11. Dab

  Først av alt burde du kjøpt Kufatec, siden du da hadde fått en helt original DAB-løsning. Så kunne du heller kjøpt Tune2air for bluetooth-delen (som også er bedre enn det du har). Dette hadde blitt billigere vil jeg tro. Når det gjelder spørsmålet ditt er det dessverre vanskelig å svare på dette, da vi ikke vet hva vedkommende har gjort/ønsker å gjøre. Likevel er CCC noe sårbar, så man kan faktisk risikere at denne takker for seg. Når det er sagt, så vil det kun være et tidsspørsmål før den tar kveld uansett om den gjør det under koding.
 12. Nei, det er ikke mulig på CCC (som forøvrig er det navigasjon professional heter). Skal man gjøre dette må man montere en form for videomodul, og så koble en DVD-spiller til denne.
 13. Jeg vil faktisk tro det er skjermen din som er problemet, og ikke selve spilleren. Uansett så kan du få kjøpe begge deler for 500,- om du ønsker det. Skal du bytte til et annet system må du bytte skjerm og det hele ja.
 14. Forresten, det kabelsettet du har til USB virker å være uoriginalt, så der må det skjæres bort slike "streker" på kontakten. Var med å montere et slikt, og da måtte vi også prøve den i flere retninger før den traff de rette pinnene. Ellers er det en helt fantastisk jobb du har gjort når det gjelder DAB-antenneopplegget, bare til å ta av seg hatten for.
 15. Det stemmer det. Det er to forskjellige typer, der e87 pre-facelift, e87 M-sport (både facelift og pre-facelift) og e81 M-sport har en type, og e87 facelift, e81, e82, e88 og M-performance har en annen type.