awt

Moderatorer
 • Innholdsteller

  12630
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  69

awt last won the day on April 21

awt hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om awt

 • Vurdering
  med små bokstaver
 • Bursdag 04/09/85

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy
 • Kjøretøy
  08 e61 523i | 15 F26 30d

Siste besøkende

9049 profilvisninger
 1. Jeg skal ikke på noen måte påstå min egen er et smykke fra den vinkelen, men jeg er enig. Det der så ikke helt bra ut...
 2. Ikke finn.no, men likevel (Facebook-gruppe). Årtusenets optimist? 2012 116d med ca. null utstyr, Man får faktisk en ny med M-sport for nesten samme pris. Bilen ble forøvrig først annonsert som 125d. Det er jo som vanlig "bare" til å godkjenne effekten.
 3. Der gjorde du et riktig valg. e82/e88-fangeren er etter min mening den fineste fangeren til disse bilene. Mangler bare 135i-luftinntak nå.
 4. Jeg spurte Bavaria her lokalt vedr. dette, og det var ikke sjangs i havet. Mercedes stilte derimot velvillig opp, så all ære til de. ...vi endte forøvrig opp med en Mini Cooper S, og synes denne gjorde jobben utmerket.
 5. F40 og F50 er solgt såvidt meg bekjent, så tror ikke disse er i landet lengre(?) Lurer på om det var tilfellet for 288GTO også, men jeg husker ikke helt hva som ble sagt der.
 6. Jeg har ikke enorm erfaring med den selv, men jeg vil likevel foreslå denne. På veien tilbake kan du jo da ta denne. Riktignok noe mer trafikkert (vil jeg tro), men med flere steder som er verdt et besøk.
 7. Fjord Line hadde jo tidligere rute mellom Bergen - Haugesund - Stavanger - Newcastle (som de overtok fra Color Line), men denne ble senere overtatt av DFDS, som i den forbindelse la ned sin Gøteborg - Kristiansand - Newcastle-rute og overførte båten til den nye ruten, men det tok ikke lang tid før denne forsvant også. De siste årene har det eneste alternativet fra Norge vært Brevik - Immingham som egentlig er en godsrute, men som tar med vanlige passasjerer også (båten har 20 - 30 "vanlige" lugarer også). Denne muligheten forsvant også nylig, da Immingham ikke tillater vanlig passasjertrafikk lengre. I tillegg hadde jo også Smyril Line anløp i både Bergen og Leirwick (Shetland) på sin tur til Færøyene og Island, så sånn sett kom man jo seg til England den veien også. Dessverre er både Norge og Shetland nå borte som anløpshavner, så da forsvant den muligheten også. Det til tross for at båten går langs Jærkysten på vei til Færøyene. Jeg kunne derfor gjerne sett at Fjord Line hadde forsøkt seg på en slik rute. Om ikke daglig, så kanskje en gang i uken e.l. Dessverre tror jeg ikke vi får se noe til dette. Fjord Line hadde riktignok passasjerrekord i fjor, men det er ingen hemmelighet at selskapet ikke akkurat går som det suser, og da vil nok en slik rute være altfor risikabel å starte opp med.
 8. Ferjene er tilnærmet identiske, så du har nok testet begge. Det er enkelte forskjeller, men ikke noe man tenker over. Ferjene bruker to døgn på en rundtur (Bergen - Stavanger - Hirtshals - Langesund og tilbake igjen), så om det bare hadde vært en hadde de kun gått annenhver dag. Vi benytter oss normalt heller ikke av "tilbudene" ombord, da vi normalt tar ferjen i 8-9 tiden om kvelden, og da passer på å spise før vi kjører ombord, men jeg har likevel testet det en gang eller to, og det er vel egentlig noe man helst vil unngå. Fjord Line sine ferjer er primært bygget for å gå fra Vestlandet (hvor pimærruten er), så de er nok bygget litt mer med tanke på større havstrekk. Disse er også uten bauport, nettopp grunnet dette. Jeg lurer også på om Fjord Line har hatt en Englandsrute i bakhodet når ferjene ble designet, selv om det ikke er noe som tyder på at det vil komme med det første.
 9. Jeg hadde nok sterkt vurdert 08:00-avgangen fra Larvik da. Det er jo ikke snakk om en formue uansett, og du er ganske langt inn i Tyskland før det blir kveld. Evt. kan du også fint ta kveld noe tidligere og ta en stopp i Hamburg e.l.
 10. Om du uansett skal ta den sene avgangen, hadde jeg da valgt Fjord Line. En ting er prisen, men den er to timer og tre kvarter tidligere fremme, og man kommer et stykke ekstra på det. Vil anbefale deg å melde deg inn i Fjord Club forøvrig, vanlig medlemskap er gratis. @Fredrik, Fjord Line har to båter på denne ruten. Jeg er likevel enig i at de er å foretrekke, men synes buffét-restauranten og taxfree-en er en god del bedre hos Color Line. Vi har alltid hatt lugar når vi har tatt Fjord Line, og da er det ikke så farlig med de tingene (man kjeder seg ikke på samme måte da) men det er det ikke så mye poeng i fra Langesund.
 11. Langesund er vel heller Porsgrunn/Skien. Uansett, Fjord Line fra Langesund bruker fire og en halv time, mens Color Line fra Larvik bruker tre timer og tre kvarter. Det er også noe lengre å kjøre fra Oslo til Fjord Lines terminal enn Color Lines terminal i Larvik. Jeg er i utgangspunktet tilhenger av Fjord Line, men her ville jeg nok valgt Color Line sin morgenavgang fra Larvik (08:00) om prisen ikke er helt på tryne.
 12. Jeg betaler 498,- for internett (vil variere fra underleverandør til underleverandør). TV-pakken koster ytterligere 399,-, og skal man ha PVR blir det 79,- ekstra. Bare det å ta ekstra betalt pr. måned for PVR er for meg nok til å boikotte produktet totalt. I tillegg kommer besparelsen på TV-lisensen. Det finnes riktignok andre tilbydere av TV, men prisen ligger stort sett på det samme. De eneste utgiftene vi har til TV nå er billigste TV2 Sumo og Dplay, og sammen med NRK nett-tv har vi da det meste igrunn. Det er seks år siden vi sa opp TV-abbonnementet vårt nå, og jeg tviler på det noen gang kommer tilbake.
 13. Den ble ikke det. Jeg har også Altibox, men 40/40 og ingen TV. Har heller ingen andre "tradisjonelle" TV-løsninger. Har ikke behov for raskere linje, og synes TV-pakkene er unødvendig dyre, for ikke å snakke om lisensen.
 14. Man kan kalle vår vogn mye rart, men svær tror jeg ikke er en passende beskrivelse. Som nevnt tidligere tror jeg ikke du merker at du har noe etter deg engang. Selger du litt for mange grillmenyer for tiden? Jeg har ikke helt bestemt meg, da jeg liker titannyrene litt også, men jeg har sorte nyrer liggende sånn i tilfelle. 🙄